Fekete blúz

Fekete blúz

A fekete laconikus blúz minden női szekrényben az alapvető dolog. Alkalmas mind a munka, mind az esti sétákra. Egy ilyen blúz állandóan viselhető, elég az együttesek cseréjére, és ne féljen kísérletezni. Nehéz megtalálni egy olyan lányt, aki nem illik ehhez a szép dologhoz.

Mit kell viselni

A fekete blúz különböző ruhadarabokkal van kombinálva. Ezzel szokatlan hétköznapi íjakat, vagy nyaralási lehetőségeket hozhat létre. Minden attól függ, hogy hogyan vered meg és mit adsz az együtteshez.

Fehér szoknya

A fehér és fekete klasszikus kombinációja soha nem lép ki a divatból, és nem veszíti el relevanciáját.

Ezek harmonikusan árnyalnak és kiegészítik egymást, hihetetlenül szép palettát hoznak létre. Ez a készlet különböző élethelyzetekben használható. Ha tömör fekete cipőt és fekete színt ad, akkor biztonságosan mehet munkába.

Ha élénk színeket szeretne készíteni, és egy dátumra van szüksége, akkor a piros szivattyúk, a fényes karkötők és az aranyszínű tengelykapcsoló fémhatásúvá teszi, hogy egyszerűen utánozhatóvá váljon.

A fekete blúz és egy fehér szoknya az alapja, amellyel az Ön igényei és vágyai alapján dolgozhat.

Piros szoknya

A fényes piros szoknya fekete blúzjal együtt is nagyon szépnek és elegánsnak tűnik. Ezek a színek tökéletesen „barátságosak” és érdekes készleteket hoznak létre. Ha egy irodai opciót választ, akkor a piros árnyalata nem lehet túl „sikítás”. Jobb választani egy nemes csendes hatótávolságot.

A diszkrét fekete és élénkvörös kombináció egyáltalán nem üzleti méret. Alkalmasabb a pártok vagy a különböző ünnepek számára. A hűvös évszakban a szoknya és a blúz kiegészíthető harisnyanadrággal.

Ha a termék nem szabványos széles vágással rendelkezik, akkor bizonyos esetekben az elegáns leggingsek, amelyek ma egy második életet találtak, meg fognak tenni. Ideálisan fekete-fehér vagy fehér és piros csíkokat keres.

Kék szoknya

Abban az esetben, ha fáradt a standard kombinációk, akkor vegye fel a kék szoknyát a fekete blúzra. Csak néhány évszázaddal ezelőtt egy ilyen készletet ígéretesnek tartott volna, de ma minden megváltozott. Ha nem tudja, hogy melyik opciót választja, akkor előnyben részesítse az éjfél kék és sötétkék árnyalatait.

A készlethez hasonló színt adhat hozzá, például egy öv vagy táska. A friss színek segítik a bézs vagy fehér kiegészítőket. Az íj egy szép és stílusos holdkő nyaklánccal lesz kiegészítve.

Nem hiszem, hogy a kék szoknya és a fekete blúz kizárólag üzleti kombináció. Ha megváltoztatja a ceruza szoknyát egy érdekes év szoknya vagy egy vékony modell, akkor hihetetlenül szép együtteset hozhat létre a gyalogláshoz, a mozihoz, vagy romantikus dátummal.

Fekete melltartó

Ne feledje, hogy a legszebb készlet benyomása is gyorsan elronthatja a rossz ruhákat. Nagyon fontos, hogy helyesen válasszon ki egy melltartót a blúz alatt. Ez különösen igaz, ha a termék vékony sifon vagy szatén anyagból készül. A legjobb választás erre a ruhadarabra - egy fekete sima melltartó, amely nem tartalmaz dekoratív elemeket.

Designer blúzok

Ma világszerte rengeteg tervező szerzett szép fekete blúzokat. Mindegyikük nemcsak a stílusában, hanem mindenféle részletben is különbözik.

Fekete-fehér

A 2016-2017-es évben különös figyelmet érdemel egy luxus fekete-fehér blúz. Így a tervezők úgy döntöttek, hogy a szokásos tartományt hígítják.Népszerű fekete modellek fehér pöttyökkel, amelyek nagyon aranyosak és piszkosak. De ne feledje, hogy olyan ruhákkal kell kombinálnunk, amelyek kizárólag monofónikus dolgokat tartalmaznak.

Szintén divatos blúzok, fekete-fehér csíkban. Ez a nyomtatás soha nem fog elavulni, így minden divatos nőnek egy ilyen blúz van a szekrényben. Ezenkívül a függőleges csík vizuálisan húzza az ábrát, így karcsúbbá teszi.

Fekete csíkokkal

A szezon trendje egy elegáns blúz, fekete csíkokkal. Ez az érdekes hatás bármilyen készletet átalakíthat. Ráadásul a csík nem feltűnő és nagyon elegáns. Ha fáradt a standard fekete blúzok, akkor ez az opció kifejezetten az Ön számára készült. A fekete csíkokkal ellátott modellek tökéletesen kombinálhatók különböző nadrágokkal, szoknyákkal és farmerekkel.

Csipke

Nyári gyűjteményekben gyakran találhatók elegáns, elegáns csipke blúzok. Ez lehet egy ünnepi íj méltó eleme. Nem gondolhat jobb választás egy vállalati pártra, a színházra vagy a hagyományos dátumra. Ezt a díszítőelemet nagyon gyakran átlátszó blúzok egészítik ki, amelyek maguk is rendkívül szexiek. A csipke kitűnő és különleges hevert ad nekik, megkülönböztetve őket a többiektől.

Befejezéssel

Sok hölgy egyszerűen nem tudja elképzelni a szekrényemet, hímnemű blúzok nélkül. Bármi használható díszítésként, az ujjú lámpáktól a fodrosig. Flörtölő megjelenésük tökéletesen harmonizál a különböző vágású szoknyákkal, a lényeg az, hogy nem túlzottan túlterheltek elemekkel. Az együttes befejezéséhez stílusos szandálokat kell felvenni vékony sarokkal.

Milyen blúz viselése nyáron

Nyáron rendkívül fontos, hogy mely anyagból készülnek. Ha nem veszi figyelembe ezt a tényezőt, akkor súlyosan károsíthatja a bőrt és az általános egészséget.

A sifonból

A sifon nagyon népszerű anyag, amelyből sok ing és blúz készül. Egy ilyen termékben nem lesz meleg a legmelegebb nap. A szövet tökéletesen fúj, és nem zavarja a levegő keringését. Emellett a sifon egy nagyon szép vászon, amelyből lenyűgöző blúzok készülnek.

Ez a ruhadarab jól hangsúlyozza a női kanyarokat és növeli a szexualitást az áttetsző textúra miatt. A chiffon termékek tökéletesen illeszkednek más szövetekhez. Ezzel kombinálhatja a nadrágot, a szoknyát, a farmert, a kötött kardigánt, a kabátot, az ujjatlan kabátot és még sok másat.

A pamutból

Nem lehet elképzelni, hogy jobb választás, mint egy pamut blúz. Ez a természetes anyag a tulajdonságokon a vezető pozíciókat veszi fel. Meleg időben frissen érezheti magát, mivel a természetes rost lehetővé teszi, hogy a bőr levegővel telítődjön.

Emellett a pamut hipoallergén és nem okoz kellemetlen következményeket. Ma az ebből az anyagból készült blúzok teljesen különböző színeket hoznak létre, de jobb, ha előnyben részesítjük a természetes finom palettát. A pamut blúzok soha nem lépnek ki a divatból, mert nagyon kényelmes viselet.

Batistától

A gyönyörű blúzok varrására gyakran használják a levegős és könnyű batisztát. Ez az anyag nagyszerű megjelenést és jó teljesítményt mutat. A Batiste-blúzok kiváló kopásállósággal rendelkeznek, és nem veszítik el eredeti szépségüket. A hosszú zokni folyamatában még a blúz is vonzó lesz. Tartósság és magas szintű kényelem - ezek a cambric ruházat fő előnyei.

Selyemből

A selyem minden esetben drága és gyönyörű anyagnak tekinthető, amit nem mindenki engedhetett meg magának. Ma a selyem blúzok is drágák. De ha ilyen dolgot kapsz, soha nem tagadhatod meg.

A selyem megjelenése hasonlítható valamilyen drágakővel. A mély és nemes textúra lehetővé teszi, hogy valódi remekműveket készítsen.Továbbá, a selyem természetes vászon és teljesen biztonságos az egészségre.

Ez az anyag alkalmazkodik a testhőmérséklethez és lehetővé teszi, hogy optimális szinten tartsa. Tehát nyáron nem lesz meleg, és nem érzi magát kényelmetlenül.

Szaténból

Az atlasz egy csillogó anyag, amelyet a tisztességes szex szeret a textúrájának. Az ebből az anyagból származó blúzok nagyon elegánsnak tűnnek, de kellőképpen meg kell tudniuk viselni, hogy ne legyenek ízletesek.

Ne feledje, hogy az atlasz nem illeszkedik jól a hasonló textúrahoz. Emellett ne tegyen hozzá sifon vagy áttetsző anyagot. Eldobja a strasszokat, ragyogásokat és más csillogó részleteket.

Hogyan válasszuk ki

A blúz a női szekrény meglehetősen gyakori tárgya, de nem mindenki tudja, hogyan kell helyesen választani. Ha tökéletes alakja van és nincsenek hibái, akkor teljesen tetszeni fog az Ön számára. De bizonyos hátrányokkal küzdő lányok számára fontos, hogy a kiválasztáskor néhány pontot figyelembe vegyünk.

Tehát, ha karcsú fegyvered van, akkor ne válasszon olyan modelleket, amelyek a hangsúlyt helyezik. Kerülje az ujjakkal és modellekkel ellátott blúzokat, ahol a díszítés az ujjakra kerül. Jobb, ha egy karcsú, hosszú ujjú blúzot választana.

Ha szép melle van, akkor a nyakkivágásra koncentrálhat. Ma is alkalmas a blúzok illatára. A kis hasú lányok jobb, ha nem választják ki a testhez szorosan illő blúzokat. Egy nagyszerű lehetőség lehet egy olyan modell, amely alapos.

Sok a színtől függ. Érdemes megjegyezni, hogy 2016-2017-ben a stílusos blúzok mindenféle nyomással nagyon népszerűek. Különös figyelmet kell fordítani a virágmintákra és a geometriára.

Vannak olyan blúzok, amelyek teljes képeket vagy azok töredékeit ábrázolják. Ami a színeket illeti, a trendek között megkülönböztethető: smaragd, arany, bordó, ezüst, szürke, bézs, rózsaszín és fehér.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok