Selyem blúzok

Selyem blúzok

Nem titok, hogy a blúzok nagyon női ruhásszekrény. Az összes modell közül a legkényesebb a selyem blúz. A könnyű szövet a testen átáramlik, frissességet és könnyedséget biztosítva.

Mit kell viselni

A selyem blúz összeállításának kérdésére gondolva fontos megjegyezni, hogy az általános kép egy világos és bonyolult dolog szabálya. Ez a ruhadarab egy selyem blúz, így az alsó pasztell vagy sötét színeket kell készíteni.

Az iroda számára egy rövid vagy hosszú ujjú monokromatikus selyemmodell kombinálható klasszikus szoknyával. A blúz színe a hagyományos fehértől a finom ibolyáig terjedhet. Ha a cég ruházati kódja lehetővé teszi, a selyem blúz még látványosabbá válik, ha flangerek, jabot vagy kapu van a designban.

Egy nyári sétahoz illeszkedjen selyem termékek egyrészes ujjú vagy vállpántokkal. A harmonikus tandem számukra a rövid farmer rövidnadrág, vagy a padlóhoz tartozó könnyű szoknya lesz.

A kép kiválasztásának egyetlen korlátozása a második selyem dolog. A selyem blúz és a nadrág egy alkalmi pillantást fog pizsamává alakítani.

Divatos stílusok

A selyem a tervezők kedvenc anyaga, így a blúzmodellek annyira változatosak. Válasszon közülük, hogy az nagyon ideális lehet nagyon nehéz. Annak érdekében, hogy ne veszítsen el, elég csak néhány divatos stílusra emlékezni.

Rövid ujjú

Rövid ujjú blúzok - megmentés az üzleti kép számára elviselhetetlenül meleg időben. A hüvelyek klasszikusak, 3/4 hosszúak, zseblámpák formájában, valamint minimális hosszúságúak, amelyek egy darabból álló blúzhoz hasonlítanak.

A legnépszerűbbek a selyem blúzok, az ¾ ujjak és a hosszú ujjú modellek, de a könyök szintjére görgetett modellek. Ezek a blúzmodellek igénybe vették a hüvely zónában lévő szerelvények jelenlétének köszönhetően, ami lehetővé tette, hogy a szövet csillogjon a természetes ragyogással.

Hosszú ujjú

A hosszú ujjú blúz mindig előnyös, mert a megfelelő kiválasztással elrejtheti a kezed teljességét, és eleganciát adhat a megjelenéshez.

A selyemből készült hosszú ujjú klasszikus ingek nem mennek ki a divatból. Az irodában viselhetőek, vagy egy sétára öltözve, különböző aljzattal kombinálva, és szigorú üzleti stílussá válhatnak légy és alkalmi.

A hosszú ujjú "zseblámpa" egy nagyszerű módja annak, hogy az elhízott nők arányosak legyenek. Ha a kezek súlya meghaladja az ábrát, elég egy hasonló stílusú, kis szélességű hüvelyt választani.

Rajzolással

Ha a szekrény kiválasztásának oka nagyon romantikus, akkor egy megfelelő mintázatú blúz lesz a megfelelő lehetőség. A selyem tökéletesen átadja a legfényesebb árnyalatokat, és a kíméletes túlcsordulás növeli a nyomtatást.

A selyem minták között virágmotívumok, állati nyomatok, geometriai alakzatok és különböző csíkok.

A selyem blúzon lévő függőleges csíkok bármilyen alakzattal rendelkező nők számára alkalmasak. Rajzuk egyszerű és irodai használatra alkalmas, így a kép világos és modern.

Drapériával

Drapéria - szövetszerelvények és hajtogatások létrehozása. Ez a hatás a blúzokra kétféleképpen érhető el:

  • lehetővé téve a szövetek természetes és szabad áramlását;
  • Drapéria létrehozása mesterségesen különböző csíkokkal.

A selyem jól van borítva, így egy blúz díszítéssel, egy blúzon kialakított lágy szerelvény.

A mesterséges drapéria különböző fodrokkal és frillekkel díszített stílusokban van jelen. Ilyen blúzok nélkülözhetetlen szövetségesek lesznek a pártokban és mindenféle ünnepségen.

A természetes függőleges hajtogatással rendelkező hosszúkás blúzok az ábrát vizuálisan nyújthatják és karcsúvá tehetik.A vékony öv hasonló modellel kombinálva a derékra összpontosít.

Virágos nyomtatással

Virágok és selyem - a tervezők kedvenc kombinációja. Segítségével egy nyári megjelenést hozhat létre, és egy irodai szekrényt is készíthet, ha fehér blúzot választott egy sima, virágos mintával.

Az utolsó szezon blúzjain a búzavirág, a lédús mák, a vörös és a fehér rózsák virágoztak. Ezen a szezonban Sakura ágak is díszítik a selyem blúzokat.

A nappali megjelenés segíti a pasztell árnyalatú blúzok világos virágmintával való létrehozását, és az esti íjakhoz pünkösdi rózsa, rózsák és piros Pipacsok bizonyítják a színek minden luxust.

baszkok

A divatos nők régóta értékelik a blúz viselését. Ebben a stílusban a derék vékony körvonalakat kap, és a kép nőiesebb lesz.

A baszkból készült selyem blúzok nagyon praktikusak, mert a szövet természetes tulajdonsága miatt a puha hajtások kialakításakor a baszk blúznak nem kell esztétikai megjelenést adnia a redők simításával.

2016-ban a legnépszerűbbek selyem blúzok, baszkokkal, virágmotívummal és széles övvel kiegészítve.

Csipke

Egy csipke selyem blúz lesz egy jó szövetséges, amikor romantikus és esti megjelenést hoz létre. A csipke ujjak vagy nyakkivágás lehet. Egy másik stílusos megoldás a selyem blúzon lévő csíkok formájában kialakított egyedi elemek.

A teljes kézben lévő nők számára jobb, ha a csipke ujjú blúzokat felhagyja a vágáshoz. Az ilyen modelleken lévő csipke mintázatok elnyúlnak.

A csipke nyakkivágással és a hevederekkel ellátott selyem blúzok továbbra is az utolsó évszakok elegáns döntése. Emlékeztetve az éjszakai fehérnemű megjelenésére, egyedülálló csábító képet alkotnak.

Népszerű modellek

Minden egyes képhez olyan blúzmodellek vannak, amelyek egy adott esetre a legmegfelelőbbek.

nyár

A nyári blúzoknak nagyon könnyűnek, kényelmesnek és súlytalannak kell lenniük. Ideális lehetőség a selyemszövet.

Az egyrészes, rövid ujjú és széles vállrésszel rendelkező modellek a legmelegebb időjárás esetén is kényelmesek. Ujjatlan blúzok is alkalmasak nyári megjelenésre, kiegészíthetők a galléron egy baszk vagy íjjal.

este

A természetesség csúcspontjainak köszönhetően minden sziluett selyem blúz ünnepélyes lesz, különösen az esti lámpák fényében.

Csipke és hosszú ujjú, „zseblámpával” díszített blúzok, egy esti megjelenéshez. A pulóverek és pelyhek az ujjakon is ideálisak ünnepélyes estére.

Üzletasszony

Egy üzleti megjelenés megteremtéséhez elegendő egy selyem blúz viselése egyenes vagy felszerelt sziluettjével klasszikus ing formájában. Egyenes, szigorú, nyilakkal ellátott nadrággal és ceruza szoknyával kombinálva.

A nyáron lévő üzleti blúz rövid ujjú és szabad vágást kap. Az aszimmetrikus vágással rendelkező bővített alapszínek az irodai stílus eleme is lehetnek.

szín

A selyem színű blúz képe örömmel fogja látni a fényerőt és az átmeneti hangokat.

A népszerű modellek színes blúzok absztrakciókkal, ahol a hangok zökkenőmentesen fele hangokké válnak, és a gazdag szín helyettesíti a finom és elnémított.

Az ilyen blúz alját szükségszerűen monofónikusnak kell választani. A fehér színű farmer rövidnadrág vagy mély színű nadrág alkalmas a világos színű blúzokra.

Melyik szép selyem blúz?

Mielőtt beszélnénk a selyem blúzok előnyeiről, fontos meghatározni az anyagot. A selyem természetes és mesterséges. Mindkét anyagnak van rajongója, de nagyon fontos, hogy megtanulják megkülönböztetni őket.

A Rayon időnként olcsóbb, mint a természetes, ez nem annyira kellemes a tapintásra, és hajlamos a gyűrődésre. Ragyogása éles, különösen a napsütésben. A mesterséges selyem blúzok demokratikusak, ezért népszerűek, azonban az ilyen modellek csak jó megjelenésűek.

A természetes selyem blúzok a megjelenésükben szépek és érzéseikben egyedülállóak.Ez a szövet képes testhőmérsékletre és második bőrré válik. Selyemben soha nem meleg, mert a bőrön keresztül folyik, anélkül, hogy szorosan érintkezne vele, ami azt jelenti, hogy az izzadás természetesen elpárolog.

A selyem egy hipoallergén anyag, amely ezt a blúzot viselte, nem félhet a bőr irritációjának megjelenésétől.

Igen, a természetes selyem blúz költsége magas, de a gardrób alapelemévé válhat, amely hosszú ideig örömmel fog kinézni a megjelenésével és a puhaságával.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok