Márka férfi öltönyök

Márka férfi öltönyök

A márkás ruhák jellemzői és előnyei

A legtöbb férfi némileg elutasítja a vásárlási utakat, hogy ruhákat válasszon. Hosszú távú vásárlás, természetesen, nem a legkedveltebb férfi foglalkozás. A férfiak számára a férfiak véleménye szerint a legfontosabb a minőség és a kényelem viselése során. Ennek ellenére a divat elérte a férfi szekrényét.

Az összes férfi márka esetében a gyűjtemény fő témája a ruha. Végül is ez a ruházati elem képes bemutatni bármelyik embert a legkedvezőbb fényben. Egy öltönyt viselő férfi egy sikeres üzletember megjelenését szerez, különösen, ha a ruha egy híres világmárka gyűjteményéhez tartozik.

Top Marks

Márkák Olaszországból

1. Canali. Ez a cég 1934-ben alakult, de ez a név csak az ötvenes években vált ismertté.

Ma a cég klasszikus vágott termékeket gyárt különböző nyomatokkal. A termékek színtartománya attól függ, hogy az év melyik időpontban vagy a gyűjteményben megjelent. Télen ezek sötét árnyalatok, lágy színek jelennek meg tavasszal.

2. Giorgio Armani. Az első, a nyilvánosság számára bemutatott gyűjtemény 1974-ben jelent meg.

A márka nemcsak prémium minőségű ruhákat, köztük jelmezeket, hanem órákat, parfümöket, kiegészítőket, órákat és cipőket is gyárt. A Giorgio Armani termékek nagyon népszerűek a csillagok, mint Julia Roberts, Robert de Niro, George Clooney és mások.

3. Dolce & Gabbana. A márka 1985-ben jött létre. A márka népszerűsége Madonna-t hozta, amely a Cannes-i fesztiválon jelent meg a Dolce & Gabbana termékeiben. Ezután két hónapig 1500 színpadi jelmez volt kézzel varrva az énekes számára.

Ma a Dolce & Gabbana óriási világszerte népszerű. A termékválaszték meglehetősen széles, férfiak, nők és gyerekek ruházat, cipő, kiegészítők, órák és táskák.

4. Brioni. Az egyik legdrágább és leghíresebb férfi márka. A védjegy 1945-ben jött létre. A hatvanas évek hollywoodi mozi színészei a márka világhírnevét hozták.

Ma a legtöbb Brioni termék rendelésre készül. Korábban a márka csak férfi ruházati vonalat gyártott, de ma már a márka ruházatát mutatják be a nők számára.

Márkák a Dániából

1. Kiválasztott Homme. Egy viszonylag fiatal cég 1997-ben alakult. A fókusz a dolgok létrehozásában - ez a színek és textúrák merész kombinációja. Igen, és az egész termék olcsó lesz.

2. Minimum. Ruhák egy kicsit nem szokásos klasszikus stílusban. Ennek a márkának a fő eleme a gazdag színekkel rendelkező elegáns pulóverek. Ennek ellenére a kollekcióban mind a nadrágot, mind a kabátot találkozhatod.

Márkák a spanyol férfiak számára

1. Bershka. Az olcsó márkákat kezeli, de Bershka bármit is megkóstolhat. A fiatalember könnyedén talál egy saját öltönyt magának.

2. Armand Basi. A jelmezek létrehozásának fő ötlete az üzleti irodai stílus és az alkalmi stílus kombinációja. A szigorú, klasszikus vonalak kiegészítik a különböző elemeket, például a fém kapcsokat.

3. Massimo Dutti. A kereskedelmi márka nem áldozza fel sem a termék minőségét, sem a megjelenést. A használt mediterrán színek szabásakor. A termékek fókuszpontja egy klasszikus illeszkedés. A Massimo Dutti egy elegáns, kiváló minőségű, átlagos értékű termék.

A férfiak legdrágább márkák értékelése

Top - 10 drága termék

10. Issey Miyake. Japán divatház, jellemzően a modern technológia használatával.A cég 1970-ben alakult Miyake Design Studio néven. Ma a márka több vonalat és márkát egyesít.

Az ár a mai napig 2800 dollár.

9. Jay Kos. A New York-i tervező, aki színes megoldásairól ismert, és a divat trendek és a vintage stílusú kisebb elemekkel való kombinálásának képességéről.

Ez vonzza az ügyfeleket, akik valamit szokatlannak találnak.

A ruha ára körülbelül 2800 dollár.

8. Oxxford Ruházat. A cég 1916-ban alakult. Azóta az Oxxford Ruházat stílusos szmokingokat és öltönyöket hozott létre. 2007-ben a Robb Report magazin a vállalat termékét a legjobb ruhaként azonosította.

A termék ára 3000 dollár.

7. Anderson és Sheppard. A vállalat 1906-ban jelent meg, amelyen olyan ujjú öltönyt mutattak be, amely nem tartja meg a mozgásokat. A cég ügyféllistája olyan emberek, mint Fred Aster, Gary Cooper, Lawrence Olivier, Ralph Fiennes és Charles herceg. Még Tom Ford is Anderson & Sheppard ügyfél volt.

Jelmezár - 3100 dollár.

6. Ralph Lauren. A divattervező, Ralph Lauren a világ egyik leggazdagabb emberének számít, 6,5 milliárd dolláros nettó nyereséggel. A férfi ruházati vonala elismerést kapott a rangos díjakban, mint például a Coty Awards.

Termék ára - 3295 USD.

5. Giorgio Armani. Divattervező Olaszországból, akinek a projektjei jól ismertek és szeretettek a tiszta és adaptált vonalak miatt.

A ruha költsége 3595 dollár.

4. Bottega Veneta. Olaszországban alapított céget 2001-ben a Gucci Group vásárolta meg, amely viszont a francia vállalat részét képezi. Termékeit világszerte a saját butikjain, illetve a kiválasztott szakosított és általános üzletekben forgalmazzák. A cég irodái Észak-Amerikában, Európában, Ázsiában és Dél-Amerikában vannak.

Termék ára - 3800 $.

3. Canali. A Canali egy ruházati vállalat, amely Olaszországban található, amely férfi ruházatra specializálódott. 1980-ig az értékesítésének fele külföldi ügyfelektől származott. A termelés naponta körülbelül 1400 öltönyt, 1600 pár nadrágot ért el. Hong Kong, New York, Malajzia, India és Ausztrália üzletei vannak.

Jelmezár - 4200 dollár.

2. Brioni. A Brioni kézzel készített ruhákra specializálódott. A vállalatnak mintegy 25 000 elit vásárlója van, akik az összes termékének egynegyedét elosztják. Az árkategória 6,500 és 47,500 dollár között van, a legdrágább elem a ritka dél-amerikai állat drága gyapjúból készült csíkos jelmez. A ruha sora fehér aranyból készült.

Ez a ruha 48 000 dollárba kerül.

1. Kiton. Egy olyan cég, amely a speciálisan tervezett ruhákra és szmokingokra összpontosít. A céget 1956-ban alapították Nápolyban, Olaszországban. A cégnek egy klasszikus készruha van, amely körülbelül 8 000 dollárba kerül, de vannak egyedi gyártmányú termékek, amelyek ára messze meghaladja ezt az értéket. A boltok a világ tizenöt országában találhatók.

A termék ára 50 000 dollár.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok