Farmer kövér lányok számára

Farmer kövér lányok számára

Bármely lány ruhásszekrényében szép stílusos a méltó hely. Ez a legpraktikusabb és sokoldalúbb ruha, amely a kép alapjává válhat, és a különböző modellek lehetővé teszik, hogy kifejezzék magukat a munka vagy az események során. Minden vezető tervező szeretik őket, akik folyamatosan új elemeket tartalmaznak a legjobb gyűjteményeikben.

A kövér lányok számára a hétköznapi viselet középpontjában lehetnek. Kedves formáik, elkerülik a divatos, érdekes új termékeket, amelyek néha megfosztják magukat a lehetőséget, hogy világosak és modernek legyenek.

A megfelelő illeszkedési lehetőség kiválasztásával elérheti a sziluett harmóniáját, elrejtheti bizonyos hibákat, nagyon vonzónak tűnik. Egy jó kombináció egy gyönyörű felsővel minden nap új és szokatlan lehet.

Farmer kövér lányok számára

Sok kanyargós lány nem szeret vásárolni, és arra számít, hogy a méretük nem létezik. A globális trendek azonban régóta növekvő érdeklődést mutatnak a nem szabványos méretű emberek iránt. Számos divat-újítás van varrva, de csak a tulajdonos vonzerejét hangsúlyozza.

A legfontosabb dolog az, hogy megnézzük magunkat a vásárlás előtt, nemcsak a legjelentősebb újdonság megszerzését, hanem azt is, ami javíthatja a hiányosságokat. A helyes választás érdekében fontos a csípő szélességére összpontosítani, ne feledkezzünk meg a magasságról és a felépítésről, ne feledjük, hogy mindennek kiegyensúlyozottnak kell lennie.

Mi illeszkedik

Feltételesen típusokra osztva a stylistok régóta meghatározzák, hogy a farmer nadrágmodellek tökéletesen illeszkedjenek az alakzathoz, hangsúlyozva az érdemeket, és ami ronthatja a helyzetet.

Például a magas lányok esetében a leg logikusabb a világos árnyalatokat választani, amelyek kissé elhomályosítják a magasságot. Itt van a teljesség, így érdemes figyelmet fordítani az elegáns kialakításra, egy széles, dekoratív kapu aljára. Megpróbálhatsz egy kicsit izzadni az alsó lábszár opción, amely egyensúlyozhatja a képet.

A kanyargós formák és a kis termőképesség miatt a lány megengedheti magának, hogy hosszú ideig játszhat, és a divatos, rövid modelleket választja, amelyek az elmúlt évek csúcsán voltak. Tökéletesen illeszkedik egyenes, egyenesen szabott farmernadrághoz, egy kicsit szűkebb a boka felé. De a túl világos színek csak vizuálisan csökkenti a már kis növekedést. Ehhez a legjobb megoldás a felső és sötétített aljzat könnyű, tágas árnyalatai.

A körtehez hasonlító leggyakoribb alakja számos variációt javasolt a fáklyák témájáról, felülről. A comb hátsó részén található zsebek, hímzések vagy mérsékelten fényes részletek enyhén csökkentik a fenék térfogatát, mintha figyelmet szánnának. De a szövet szükséges a mély árnyalatok kiválasztásához, a sűrű érintéshez, enyhén karcsúsító.

A gyönyörű hölgyeknek, akiknek hiányosságai vannak a hasban, amelyek alakja erősen hasonlít egy kerek almára, a derékra kell összpontosítania, kiemelve egy szokatlan övvel. A leginkább elfogadható az egyszerű vágott egyenes farmer, amelyet egy gyönyörű tunika, egy hosszúkás póló egészít ki, amely kissé beállítja a test arányait.

Mit kell viselni

A nők túlsúlya miatt habozás nélkül elrejtik magukat a hatalmas dolgokba, és azt állítják, hogy szigorúan illeszkedő, vékony farmereket tilos nekik. A stilisták úgy vélik, hogy mindent viselhet, bizonyos szabályokat betartva, a kiegészítőket és a lágy színeket kombinálva.

Minden modell több alapvető alapra osztható, amelyekre a mod folyamatosan visszatér.Például egy klasszikus, egyenesen klasszikus, a farmer nadrágra vágott klasszikus nő szépen néz ki a göndör hajú hölgyeknél, ami érdekes kombinációkat tesz lehetővé más ruhákkal. Rengeteg képzeletet adnak a színek kiválasztásában, a befejezésekben.

A kiégett farmer alkalmas a nehéz csípővel rendelkező nők számára, ha a térd fölött kezdődik. Ez kiegyensúlyozza a felső részt egy nagy fenékkel. És megpróbálva egy variációt a láb közepétől egy fáklyával, az oldalról kritikusan nézzen ki. Egy ilyen vágás csökkentheti a növekedést, ronthatja a teljes megjelenést, hangsúlyozva a rendelkezésre álló kilogrammokat.

Ingyenes sziluett nadrág elfogadható, ha a méret nem sokkal magasabb, mint a normál. A vágás jellemzői miatt a népszerű "banánok" centimétereket adnak a fenékvonalhoz, bár ez könnyen meglehetősen nagy növekedéssel érhető el.

Szorosan illeszkedő modellek, amelyeket sok lány úgy kíván, hogy egy speciális vágás és rugalmassága legyen az anyagnak, melynek köszönhetően illeszkedik a test alsó részéhez. Ez a lehetőség még a teljes nők számára is elfogadható, ahol a kaviár térfogata jól kombinálódik a comb paramétereivel. Ha a térd alatti láb vékony szerkezetű, a boka miniatűr, az ilyen nadrág véglegesen rontja a képet, kiemelve az összes problémát.

Széles csípővel

Ez a legkedveltebb probléma a nők körében, bár a férfiak erénynek tartják. Jellemző a körte alakú figura tulajdonosai számára, amelyek kissé erős alján különböznek. A legoptimálisabb megszerzés a klasszikus minta egyenes farmer nadrágja, amely karcsúságot és okosságot biztosít.

Nem szabad feleslegesen rugalmas szöveteket bevonni, amelyeknek kellemetlen tulajdonsága van a zoknihoz nyújtás, a bőr szorítása, pártatlan ráncok kialakítása.

A telített, sötét színek, amelyek elterelik a figyelmet a hiányosságoktól, a mélykék árnyalatoktól, a fekete vagy a nem szabványos szürkeektől. A fény és a fehér jobb, ha félretesszük ezt a tartományt a készlet tetejére. Érdekes dekoráció áll rendelkezésre, amely függőlegesen helyezkedik el a nadrág lábán, és vizuálisan húzza a lábakat.

A teljes csípővel a legjobb megoldás a nehéz fenék vizuális szűkítése és látványos felülete. A szekrényben gyönyörű pólók, nyaknyakú blúzok kell legyenek, és egy érdekes könnyű kabát vagy kötött kardigán tökéletesen harmonizálja a sziluettet.

A hasa

Egy ilyen problémával a női farmer felkutatása egy kicsit könnyebb, mert sok modern modell áll rendelkezésükre. A fő dolog az, hogy elkerüljük az alacsony derékot, ami tökéletesen csak egy vágott lapos hasnál néz ki.

A tervezők azt javasolják, hogy a divatos farmereket egy magas övvel fordítsák, ami a modell folytatása lehet, és néha más színű és textúrájú anyagból készül. Jól segíti a kiálló hasi rugalmas betét beállítását, enyhén meghúzni és lehetővé teszi egy szép derék kialakítását. A szoros rögzítés segít a hangzásban, kiváló vizuális hatást eredményezve.

Egy hosszúkás, vékony kötött pulóver, egy kissé tágas tunika kombinációja teljes mértékben elfogadja a farmer nadrág viselését, kissé szűkítve az aljáig, klasszikus egyenes és felső barátok.

divatos

Az új szezonban a szeretett all-flared stílusok, amelyek alkalmasak voltak a kövér hölgyek számára, visszatértek. Az új irány egy másik előnye a magas derékvonal, a magas fűzőszerű betétek, amelyek szinte az összes aktuális frissítésen megtalálhatók. Tökéletesen húzzák meg bármilyen típusú figurát, amely elegáns, elegáns képet alkot.

A divatos nőknek tetszett a stílusos, durva barátok, akik jól néznek ki magas növekedéssel, függetlenül a tulajdonos méretétől. Különböző érdekes kiegészítések rongyos akcentusok, kreatív nyomatok és csíkok formájában a figyelmet a nehéz paraméterektől elvonják.

Ebben a szezonban a népszerűség csúcsán a mandzsetták, amelyek hosszát csak a farmer nadrág háziasszonyának kívánsága szabályozza.Érdekes módon felfedik a női bokait, ami elég elfogadható a csekély, szűkebb, érdekes formájú, nagy magasságú nőknél.

szakadt

A látványos szakadt farmer is érdemes helyet foglalhat el egy kövér hölgy szekrényében. Itt a díszítés szerepét egy szokatlan fiatalos vágású és ragyogó lyukak játszják, amelyek egy szálcsíkkal vannak díszítve, amelyek játékosan feltárják a bőrt. A legfontosabb dolog az, hogy a színskála sajátosságait, annak a vizuális képre gyakorolt ​​hatását szem előtt tartva jól illeszkedő mintát válasszunk.

A csúcsot egy szigorú, félig klasszikus kabát segítségével egyensúlyozhatja, amely elrejti a hasat és a csípő teljességét, nyugodt monokróm színeket. A világos design tökéletes a klasszikus monokróm tunikák, pólók és pulóverek félig szomszédos sziluettje számára.

elegáns

Az egyik legújabb innováció gyönyörűnek és nőiesnek tekinthető Gerfrends, melyet a szomszédos, vágott, nyugodt, mély farmer színek árnyalata jellemez. Magas illeszkedésük tökéletesen alkalmas a derékban problémás zónákkal rendelkező lányok számára, és a klasszikus stílus a tulajdonos kis növekedése mellett is alkalmas.

A szabáshoz használt farmer érdekes textúrája segít megteremteni a megfelelő lábvonalat, és gyengéd pillantást ad a könnyű vékony blúzokkal, ami meglehetősen helyes a munkahelyi környezetben vagy egy kiállítás látogatásakor.

Mit kell viselni

Az ábra hátrányai miatt számos modell és változat meglehetősen megengedett. Nagyszerű szerepet játszanak a jól elhelyezett ékezetek és az eredeti kiegészítők, amelyek díszítik és kijavítják a képet.

A színárnyalatoknak köszönhetően nyerhet, ha a térfogat alsó részén kissé sötétkék, fekete, sötét szürke választja. Elteszik a figyelmet, kifelé szűkítik a széles csípőket és csökkentik a fenéket. Egy könnyű, világos blúz kiegyensúlyozza az alak típusát, így a kép teljes. És ha a probléma csak egy nem sík gyomorban van, akkor könnyű, finom árnyalatokat adhat, sokszínűvé téve a készleteket gyönyörű kék, krém vagy bézs farmerrel.

A cipők korrekciós kiegészítők is lehetnek, kiegészítve a stílust vagy a rejtett hibákat. A lábakat felemelő és nyúló sarkú cipőt kell választani. Ez a karcsúságot és az eleganciát biztosítja, míg a népszerű szlipók a tulajdonosokat alacsonyabbá teszik, elrejtik a centimétereket, kiemelve a hangerőt.

Az aránytalan paraméterek és a nem szabványos szám nem ok arra, hogy megtagadja magának a divatos és érdekes dolgokat. A farmereket saját tulajdonságainak megfelelően felveszi, új variációkat hozhat létre, és mások szemében csodálkozhat.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok