Farmer az elhízott nők számára

Farmer az elhízott nők számára

Nem titok, hogy a jó, jól megválasztott farmer minden női alapszekrény alapvető eleme. A farmer olyan sokoldalú, hogy mind a mindennapi, mind az üzleti kép részévé válhatnak. Nem véletlen, hogy minden nőnek legalább két pár farmer nadrágja van a szekrényében. Természetesen a csodálatos formák nem jelentenek okot arra, hogy megtagadják magadnak egy új farmert, mert stílusos megjelenéshez csak meg kell tanulnod, hogyan kell helyesen választani őket.

Mit viseljen farmert

A világ divatja nem az első szezon, amely bizonyítja, hogy a farmer ruházat annyira elengedhetetlen és rendkívül sokoldalú, hogy bármit is viselhet. Végül is elmaradtak azok az idők, amikor a farmer a sportstílus része volt, és csak egy mez és egy cipőben lévő cipőt vettek fel.

A jelenlegi divat lehetővé teszi, hogy vékony, folyékony anyagból készült blúzokat viseljen, és durva kötött pulóverekkel. Ráadásul, ha korábban egy sor kabátot és farmer nadrágot tartottak a rossz ízlésnek, most ez a kombináció megismerkedik, és ezek a képek gyakran megtalálhatók a fényes magazinok oldalain, és különösen a divatos nők divatosan viselnek farmert is ruhákkal. Tehát az egyetlen dolog, amit érdemes vezetni, amikor divatos ruhadarabot hoz létre, a farmer nadrág stílusa.

Divatos és szép képek

Az elmúlt évek divatja tiltotta a nőket, hogy kombinálják a farmereket egy klasszikus dzsekivel, úgy vélte, hogy ez a készlet íztelen és még vulgáris. Azonban az ilyen együttes ma megegyezik az új klasszikusok szabványaival.

Az ábrán látható, egyenes vagy enyhe fénnyel a sötét árnyalatok alsó farmerjében, egy felszerelt kabátkal és tiszta szivattyúkkal kombinálva a cipő a teljes alakot észrevehetően lágyabbá és látványosabbá teszi, és a test női alakjára is összpontosít.

Nem véletlen, hogy a tunikák nagyon kedvelik a modern lányokat és a nőket. Ez a ruhadarab ügyesen hangsúlyozza a figura méltóságát, ugyanakkor elrejti a hibákat, csak a modell tunikájának megválasztása és a divatos képek készítése a farmerrel.

Ez a készlet kiválóan alkalmas gyaloglásra vagy üzleti találkozókra egy meleg őszi napon. Az alkalomtól függően kabát alatt biztonságosan viselhet pólót vagy blúzot, és alacsonyabb hőmérsékleten vékony kasmír pulóvert.

Télen kitűnő megoldás lesz egy hosszúkás, természetes anyagból készült, gyapjú hozzáadása. Ha a stílus megengedi, a tunika alatt biztonságosan viselhet egy teknős vagy egy tank tetejét. Ez az opció jól néz ki egyenes farmerrel, és nemcsak baráti és vásárlási hangulatos összejövetelekre, hanem egy nyugodt irodai öltözködésre is alkalmas.

Nyáron vásárolhat egy könnyű anyagból készült tunikát, amelyet egy esténként egy kávézóban vagy egy partin kirándulhat, melyet feszes vékony farmerrel visel, és néhány fényes tartozékot hozzáad.

A túlméretezett nőknek olyan tunikát kell viselniük, amelyben a derékvonal túl magas, vagy a combok közepén. Az ilyen modellek tunikája tökéletesen hangsúlyozza a teljes alkotmány fő előnyét - csodálatos, csábító mellszobor. A tunika szabad vágása segíteni fogja a csípő problémás területének lefedését és elrejti a hasi ráncokat.

Nem kevésbé stílusos megoldás az elhízott nők számára egy olyan farmer nadrágból és kabátból, vagy az ugyanazon farmerből készült árokból álló kép. Itt kell figyelni arra a tényre, hogy a készletet alkotó elemeknek tökéletesen illeszkedniük kell a színekhez, ami segít a sziluett vizuális meghosszabbításában, így az alak karcsúbb és elegánsabb. Ehhez a legjobb, ha sötét színű farmereket választunk (szürke, fekete és sötétkék).

Az ellenkező hatás elkerülése érdekében érdemes figyelembe venni, hogy a teljes nőknek nem kell rövid vagy zsákos farmer kabátot viselniük.

A tavaszi sétákhoz elegáns, lakonikus készlet létrehozásához kombinálhatja a kardigán hosszú farmert és a comb és a boka csizmát, és néhány diszkrét ékszer, mint pl.

Tehát egy hosszúkás kardigán segíteni fog a csípő problémás területeinek elfedésére, ami annyira sok komplexet okoz a plumper lányokban. A vállhoz egy vékony pánt vagy szárny hozzáadásával hozzáadhatja a képet.

A legeredményesebb kombináció a farmer és egy sima fehér ing.

Ne félj azon a véleményen, hogy a fehér szín vizuálisan néhány extra fontot ad. Ez az együttes még a teljes nőknek is megfelel: a beépített, világos árnyalatú blúz segít a női görbék és a vonzó mellszobor kiemelésében.

A legfőbb dolog nem az, hogy egy ilyen blúzot a torok utolsó gombjára erősítenénk: jobb lesz, ha a blúz pikáns lesz, hogy nyissa ki a nyakát a nyakörv területén. Ez az opció tökéletes azoknak a nőknek, akiknek alakja egy körtehez hasonlít. A világos felső és sötét aljzat kombinációja segít a kiegyensúlyozott arányok elérésében.

Az egyik legjellemzőbb trend egy pillangó tészta és farmer, amely kiegészíthető elegáns csónakokkal, mokaszinokkal, balettcipőkkel vagy akár boka csizmákkal.

Az áramló vonalak a teknősön segítik a sziluett kitágítását, vizuálisan csökkentve néhány kilogrammot, és a felszerelt stílus ismét hangsúlyozza a női alak csábító körvonalait. Itt a választás csak a helyzettől és az időjárási viszonyoktól függ. Meg kell próbálnunk a farmereket és a kesztyűket nem túl feszes testre helyezni, hangsúlyozva a teljes test minden részét.

Ki mondta, hogy a farmert nem lehetett esténként rendezni? String-farmer, amely egy fényes felsőrésszel és magas sarkú cipővel ellátott együttesben segít, hogy olyan elegáns megjelenést hozzon létre, amelyet biztonságosan elhelyezhet a vállalati pártok, az esti előadások és a romantikus dátum után. Ebben az esetben a legjobb megoldás a fekete farmer. Mielőtt elindulna a rendezvényre, pár fényes tartozékot viselhet, és kiemelheti a csábító mellszobor V-nyakkivágással.

Milyen stílusban illik a farmer a teljes nőkhöz?

Annak érdekében, hogy hangsúlyozzuk a teljes fizikum előnyeit és elrejtsük a hibákat, csak ki kell választanod a megfelelő farmert. Tehát melyik farmermodell alkalmas a pompás nők és lányok számára?

Magas derékú farmer

Ez a stílus csak egy áldás azoknak a hölgyeknek, akik el akarják rejteni bizonyos hibákat a testükben. A magas derék segíti a tábort húzni és vizuálisan meghosszabbítani a sziluettet. Ebben az esetben az ideális megoldás a farmer, ahol az öv vonal körülbelül a derék szintjén van, a köldök fölött.

De el kell kerülni az alacsony derékú nőstény farmer nadrágot. Ez a stílus kiemeli a derék és has hasmenhetetlen problématerületeit, különösen az ülő helyzetben.

Lángolt farmer

Mostanáig nincs konszenzus arról, hogy a farmer nadrág ilyen modellje illeszkedik-e a teljes nőkhöz. Néhányan azt állítják, hogy a lángolt farmer sok problémát fog okozni: vizuálisan csökkenti a növekedést, és még tovább növeli csípőjüket, ezért javasolják a nőknek, hogy előnyben részesítsék az egyenes vágású vagy sovány farmert.

Ha a lábak teljessége a fő probléma, akkor jobban elfelejtjük a farmer fáklyákat: az ilyen modellek nemcsak a lábak túlzott teljességét hangsúlyozzák, hanem jelentősen súlyosbítják a helyzetet. Itt a legjobb megoldás a klasszikus egyenes farmer.

Mások úgy vélik, hogy ha a megfelelő flared farmert választják, a „plus” méretű lányok számára is stílusos képek létrehozásának szerves részévé válnak.Ebben az esetben a helyes flare farmer lesz a modell, amelynek hámlása a térd alatt kezdődik. Különösen a divat 70-es évekre való visszatérésével, az ilyen farmereknek egyszerűen minden divatos nő szekrényében kell lenniük.

Jeans-csövek

Az ilyen vékony farmer jobban ismert, mint vékony. Az ilyen termék anyaga általában elasztánt tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy a kopás során teljes kényelmet nyújtson.

Az ilyen farmerek a csodálatos formák tulajdonosainak is megfelelnek, a legfontosabb, hogy a farmer elég vastag legyen ahhoz, hogy elkerülje a problémás területek esztétikus áttetszőségét.

Mindenesetre, óvatosan érdemes a vékony farmereket viselni azoknak a teljes lányoknak, akik nem túl egyértelműen domborúak a hasában, és csípőjük tele van. Győződjön meg róla, hogy ezek a farmerek méretükben és nem túl szorosan illeszkednek a testbe: különben az esztétikus hajtások az öv fölött képződhetnek.

A legmegfelelőbb farmer illeszkedik a figura tulajdonosaihoz, mint homokóra vagy téglalap. Korábban megemlítették, hogy az ilyen farmerek a teljes lányoknak a legjobban hosszúkás blúz, kardigán vagy tunika viselése. Ezek a farmerek jobban viselik cipőjüket.

Vágott farmer

A farmer modellek népszerűségének megszerzése 7/8 teljes nőknek is nagyon óvatosan kell felvenniük. Itt a sarok szükséges ahhoz, hogy a lába hosszát vizuálisan ne csökkentsük.

A kövér lányok nyugodtan készíthetnek elegáns képeket vágott farmerrel, és sarokba vagy bolyonba helyezik őket.

Egyenes vonalak

Egyenesen vágott farmer tökéletes a punci lányok számára, vizuálisan meghosszabbítják lábukat, így egy karcsúbb alakot modelleznek. A legjobb megoldás az egyenes farmer magas derékban, ami segít megerõsíteni a hasi problématerületet és lefedni más testhibákat.

Egyenes farmer vásárlásakor ügyeljen arra, hogy nem túl lazaak a csípőn, az anyagnak megfelelően illeszkednie kell a testhez. Ezek a farmerek jól fognak kinézni ingek és egy kabát, selyem blúz vagy tunika. A cipőt síkfutáson és a saroknál is fel lehet venni.

Barát farmer

Ez a modell a farmer, mintha kifejezetten a pompás hölgyek. Ezek a farmerek nemcsak a teljes test problémás területeit fedik le, hanem könnyen összeállíthatók stílusos készletekben a nappali és esti tevékenységekre.

A barátok tunikával, pólóval, pulóverekkel, pulóverekkel, blúzokkal, kabátokkal, dzsekikkel ellátott együttesben viselhetők - itt a választás nem korlátozott, hiszen a barátok már régóta nélkülözhetetlen klasszikus és új alkotóelemek bármely alapszekrényben. A cipők is teljesen bárki lehetnek, a sportcipőktől kezdve az elegáns cipőkig vagy szandálokig.

Azonban az elhízott nők számára jobb, ha nem fogadják el a barátja farmerét nagy patch zsebekkel vagy más, terjedelmes részletekkel. A kompromisszumot egyenes farmer viseli, laza illeszkedő pólóval viselve.

Hogyan vegye fel a farmert az ábrán

Annak érdekében, hogy a farmerok vizuálisan lecsavarják a lábukat és hangsúlyozzák a teljes test csábító, lekerekített formáit, meg kell tanulni, hogyan kell helyesen kiválasztani őket. Például a magas derékvonalú magas lányok számára ajánlott, hogy nagy illeszkedésű vékony farmert vásároljanak. Itt biztosítani kell, hogy a farmer nadrág hossza ne legyen magasabb, mint a boka, és nem alacsonyabb, mint a sarok közepe.

A rövid állapotú kövér asszonyoknak 7/8 hosszúságú modelleket kell választaniuk, jobb, ha egyáltalán nem hajlandóak elszabadulni a felkapott nadrágoktól és túl könnyű modellektől.

Abban az esetben, ha a fenék problémás terület, jobb, ha rugalmas farmert vásárolnak puha anyagból. Ha a megfelelő méretet választja, az ilyen farmer nadrág kecsesen körülveszi a testet, vizuálisan húzza a lábakat és elrejti a hibákat.

Milyen farmert viselnek a nők teljes

Összefoglalva, néhány hasznos tippet hagyhat az elhízott nők számára tökéletes farmer kiválasztásakor:

1. Kerülje a hasát kitevő modelleket. Továbbá ne vásárolj farmert alacsony leszálláskor.

2. Válassza ki a farmer méretét a méreted szerint. Az ideális farmer nem lehet kisebb vagy nagyobb méretű, tökéletesen illeszkedik a testhez.

3. Vigyázzon a masszív zsebekkel rendelkező farmer nadrágokra vagy a díszítés nagy részleteire.

4. Ne felejtsük el, hogy egy szép és stílusos kép létrehozásához képesnek kell lennie arra, hogy józan értékelje teste jellemzőit, és válassza ki a ruhákat az Ön képességeinek megfelelően.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok