Hogyan válasszuk ki a farmert

Hogyan válasszuk ki a farmert

Mit figyeltek meg először a farmer kiválasztásakor? Valaki azt hiszi, hogy fontos a trendek követése, mások gondosan kiválasztják a farmer színét, hogy illeszkedjenek a már összeállított szekrénybe. Ez természetesen fontos, de nem szabad elfelejtenünk, hogy a legfontosabb dolog az, hogy válasszon egy olyan modellt, amely „illeszkedik” az ábrára, és nem csak stílusosnak tűnik.

Tény, hogy egy jó farmert felvenni, ami kiegyenlíti az alakzat kisebb hibáit, és hangsúlyozza annak nyilvánvaló előnyeit, nincs semmi nehéz. A farmer egyenes, vékony és izzadt. Már rájuk épülnek más eredeti modellek.

Ábra szerint

Nem minden farmer egyformán jól illeszkedik a különböző formákhoz. Például, a derekán áthaladó alacsony emeletes farmer csúnya hajtogatásokat hoz létre a hasban, és a baggy nadrágok nagyobbá teszik a csípőt. Annak érdekében, hogy elkerüljük az ilyen divatos hibákat, nézzük meg az ábra főbb típusait, és melyik farmer a legjobb, ha a tulajdonosuk választhat.

Az első alak az „alma”. Megkülönbözteti, hogy a felső test vizuálisan nagyobb, mint az alsó.

Ha széles vállai és nagy mellkasa van, de ugyanakkor meglehetősen szűk csípő, akkor ez csak az Ön alakja. A sziluett kiegyensúlyozásához választhat a lángolt farmer.

Nézze meg a szabad vágás modelljeit is. Élénk példa a „barátok”. De minden más szabad farmer, amely nem illeszkedik a lábakhoz, szintén alkalmas. Ezek az ajánlások a fiúkkal rendelkező karcsú lányokra is vonatkoznak. A szabad vágás egyenes farmerje, a nem névtelen név ellenére, arányosabbá teszi az alakját.

A második típusú „körte”. Az ilyen figura tulajdonosának meghatározása egyszerű: egy kis mellkas, vékony derék és buja csípő.

Ha felismeri magát ebben a leírásban, próbálja meg elkerülni a vékony és szakadt farmert. Mindkét esetben a farmereket jobban figyelheti, mint amilyen valójában.

Azonban, ahogy mondják, "ha tényleg akarsz, akkor lehet." A buja formájú lányok a soványot egy szabad tetejével kombinálhatják, vagy például a comb közepére eljutó kardigánnal és a problémás területek elrejtésével.

A körte alakú testtípusú lányok alkalmasak az átlagosan illeszkedő sötét szövetből készült farmerre, ami vizuálisan csökkenti a csípő és a fenék mennyiségét. Ami a vágást illeti, jobb, ha több laza farmert válasszunk, de semmiképpen nem zsíros. Ezen túlmenően, ha nagy fenékje van, jobban viseljen farmert, minimális mennyiségű díszítéssel a hátsó zsebbel. Ha a fenék laposak, és nem törődnek a vizuálisan növelni őket, vásároljanak farmert nagy méretű zsebekkel, nagy matricákkal és rengeteg díszítéssel ezen a területen.

A homokóra tulajdonosai nagyon szerencsések. Először is, mert egy ilyen figura a női szépség színvonalának tekinthető. Másodszor, mivel a vékony derékú és arányos mellű és csípő lányok minden farmert illenek.

Ha ilyen alakja van, akkor mindent biztonságosan viselhet: egyenes farmer, széles, lángolt vagy sovány. A stilisztárok ezt a szezont javasolják, hogy megnézzék a magas derékú farmert. Hangsúlyozzák a sima hajlításokat, és ha szükséges, elrejthet egy kis hasat, így az alak tökéletes.

Ez az, ami a farmer kiválasztásának alapvető szabályai. Nos, azért, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a helyes választás nagyon egyszerű - ha megpróbálsz, úgy érzi, hogy méretben illik, nem ás a bőrbe, és nem korlátozza a mozgásokat.

Leszállás típusa szerint

Már beszéltünk arról, hogy a rosszul illeszkedő farmer tönkreteheti a megjelenését. Most meg fogjuk határozni, hogy milyen típusú leszállást érdemes választani az ellenkező hatás elérése érdekében.

A farmer illeszkedése az a szint, amelyen a nadrág öv található. Közepes, alacsony és magas lehet. Magas illeszkedéssel az öv a derék közepén van, alacsony a derékig, a csípőn van, a középső pedig a két szélsőség közötti átmenet. Szóval, hogy ne tévesszen össze az ideális övmagasság választásával?

Helyes kritériumok

Az emeletes farmereket eredetileg lovasok számára készítették. Mivel állandóan ülő helyzetben vannak, miközben a ló vágtatójával időben mozognak, fontos volt, hogy a nadrágok ne kerekedjenek és ne törjenek fel a testet a versenyek alatt. Később ez a stílus divatos lett, és most már majdnem két évtizedes feledés után aktívan visszanyeri a nők népszerűségét.

Annak érdekében, hogy magasan illeszkedő farmert viseljen, a vékony derék tulajdonosának kell lennie. Ellenkező esetben a nadrág csak az ábra hibáit fogja kiemelni, mivel egy ilyen modellben a teljes hangsúly a farmer tetejére kerül. Magasan illeszkedő farmer, amely nem illik a teljes lányokhoz, bár ha jó alakja van kisebb hibáival, megjavítják őket.

A középkorú farmer a leginkább sokoldalú. Alkalmasak bármilyen ruházatra és bármilyen alakra. Ezért a legtöbb tervező inkább ezt a semleges leszállási lehetőséget választja.

De az alacsony leszállás olyan, amit a legtöbb lánynak el kell kerülnie. A kisemeletes nadrág derékát a csípőbe helyezik, így ha a hasban lévő figurával problémái vannak, akkor az ilyen farmerben kétszer észrevehető lesz. Emellett szinte lehetetlen aktívan mozogni és ülni, anélkül, hogy mindenkinek meg kellene mutatnia a fehérneműt és a testét.

Az alacsony illeszkedésű farmereket csak a karcsú lányok számára ajánljuk. Azok számára is, akik aránytalanul rövid testtel rendelkeznek, valóban megtalálhatók. Egy ilyen stílus a nadrág övének alacsony elhelyezkedése miatt vizuálisan nyújtja.

Méret szerint

Annak érdekében, hogy szinte pontosan megtaláljuk a méretét, meg kell mérni az egyik láb hosszát, a csípő farmerének szélességét, a térdét és a derékát, valamint az illeszkedés magasságát. Ahhoz, hogy megértsük, megfeleljenek a farmernek, vagy nem, elég és a nadrág szélessége az övben.

Ezt a paramétert otthon is mérheti centiméterrel. Megmérheti a teljes övet vagy az egyik oldalt, majd megszorozhatja az eredményül kapott számot kettővel. A farmer esetében ezt az értéket az angol W betű jelöli (az angol "derék", amely "derék"). A levél mellett az öv mérete (általában hüvelykben) van. Például a W 34 azt jelenti, hogy az övméret 34 hüvelyk (és egy hüvelyk 2,54 cm).

Ez a szám azonban nem mindig pontos. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy néhány farmert a testhez szorosabbnak tartanak, mások - mint lazábbak. De ha viselt, az anyag kifeszül. De a farmer még mindig illeszkedik az alakzathoz, leküzdve az 1–1,5 hüvelyk kis különbségét. Mindenesetre a farmert mindig övvel rögzítheti.

Az ilyen méretmegjelöléseket azonban csak a farmerre szakosodott vállalatok használják. Sokkal gyakrabban találhatók szabványos európai (S, L, XL) vagy amerikai (42, 44, 50) méretűek. A tájékozódás könnyű, különösen akkor, ha a korábban használt hasonló méretű nevű farmer van. Ha nem, akkor mindig használhatja a mérettáblát.

Hogyan válasszuk ki a hosszúságot

A nadrág hossza ugyanolyan fontos szerepet játszik a farmer kiválasztásában, mint a derék szélessége. Ezt a paramétert a nyers varrásból és közvetlenül a láb széléhez mérjük. A címkén a farmer hosszúságát L betű jelöli. A címkék szintén különleges megjegyzést tartalmaznak, ha nagyon magas lányok számára készültek.

A farmer kiválasztásakor érdemes megfontolni, hogy milyen cipőket tervezel a legjobban viselni. Kívánatos, hogy próbálkozzon rajta farmerrel.

Elvégre a sarok vagy vastag talp alatt néhány extra centimétert kell hozzáadni a címkén feltüntetett hosszhoz, hogy a láb lábai egy kicsit lefedjék a cipőket. Úgy vélik, hogy a legmegfelelőbb lehetőség, ha a farmer eléri a cipő vagy csizma sarkát.

Magas lányok, úgy, hogy ne számoljanak el, akkor nyers alsót vásárolhat. Saját otthonukban állíthatók be. A stílusos megjelenés a hengerelt nadrágos farmer, könnyű balettcipővel vagy elegáns cipőkkel kombinálva.

Az alacsony lányok esetében azonban, akik a kívánt hosszúságot választják, több probléma merül fel. Figyelembe kell venniük, hogy a levágott nadrágok és farmer nadrágok vizuálisan lesznek alacsonyabbak, ha nem egészíti ki a képet magas sarkú cipővel. Azt is hitték, hogy a túl szűk vékonyak is felhívják a figyelmet az alacsony növekedésre. Ezért a rövid lányok számára ideális választás a farmer, amely pontosan illeszkedik az ábrához.

Tippek a minőség és a jó farmer kiválasztásához

Arra hivatkozva, hogyan kell kiválasztani a legmegfelelőbb farmert, nem hagyhatja figyelmen kívül a minőség kérdését. Jó anyagból készült, a farmer nem halványodik, nem nyúl, és gyorsan elhasználódik. De hogyan lehet megállapítani, hogy ez csak jó minőségű farmer, és nem egy olcsó, hamisított hamis hamisítvány, amely elveszíti előadását az első mosáskor?

Először is, figyeljen a gombokra és, ha rendelkezésre áll, a szegecselésre. A hátoldalon a gyártó bélyegzőjének kell lennie. Ez megkülönbözteti a jó márka farmert. A nagyméretű gyártók gyakran „jelzik” terméküket a hátsó zsebek vállalati sorával. És végül az utolsó tipp - villám, amely a szabvány szerint tartós fémből készült, és a kutyája kettős zárral van ellátva.

Tökéletes farmer

Most már pontosan tudod, hogy a nagyszámú farmer közül melyik van, hogy megtalálja a sajátodat, ideális az Ön számára. Keressen egy ilyen modellt, akkor meglepődni fog, hogy milyen egyszerű az új, stílusos képek létrehozása rajtuk, és azt is, hogy egy ilyen alkalmi dolog, mint a farmer lehet univerzális!

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok