Szakadt farmer

Szakadt farmer

A farmer a 20. század 20-30-as éveiben jelent meg, és kezdetben széles körben elterjedt, mint a mindennapi munkaruhák legolcsóbb, kopásálló és gyakorlati formája. Csak az elmúlt évszázad ötvenes éveiben jöttek végül egy jegyet az életre, hiszen ilyen hippiknek köszönhető.

Nem titok, hogy a hippik között sok popsztár volt a távoli napokban, még a híres Beatles is. Így a közönség eltérő módon kezdte a farmer használatát a szekrényben, fokozatosan felváltva a "farmer-kemény munkavállalót" a "farmer-kreatív csehországgal". És akkor nem hagyta ki az esélyt tervezők és gyártók.

Összességében a farmer nagyon kényelmes ruházat. Természetes anyagokból készülnek, ami kiküszöböli az irritációkat, így minden korosztály számára elviselhetők. A farmerek valóban lenyűgöző biztonsági résszel rendelkeznek. Bármely Levis vagy Wrangler klasszikus hűségesen öt vagy akár tíz évig is szolgálhat. A klasszikus farmer nem igényel különleges gondozást, nem szükséges speciális esetekben tárolni.

De ezek klasszikus modellek. Viszonylag népszerűvé váltak a kopott tételek és a szakadt farmer. Még a férfiak is viselnek ilyen termékeket, bár nagyrészt a tisztességes nemek között keresletet találnak.

A szakadt farmerek általában sziluettek és alacsony illeszkedésűek. Szorosan illeszkednek a testhez, és kedvezően hangsúlyozzák a lábak karcsúságát, a fenék csábító hajlítását, valamint egy lapos gyomrot. Ezek a modellek egyfajta játékos játékot mutatnak a fuvarozóiknak, jelezve, hogy tulajdonosuk kevéssé hajlamos és flörtölésre kész.

Mit kell viselni

Rippelt farmert viselhetsz szinte bármilyen felső opcióval. Természetesen gondosan kövesse a szabványos színes kötegeket, és próbálja meg használni a színharmóniák általánosan elfogadott normáit. Az anyagok és formák tekintetében azonban gyakorlatilag nincsenek korlátozások. T-shirt, tops, blézerek, kardigánok, tunikák és még rövid ruhák is abszolút megfelelőek. A határ csak fantáziát hozhat létre.

Képek és íjak

Természetesen a farmereket, és különösen a szakadtakat nem szabad világi fogadásokon vagy az irodában viselni. Habár a szigorú öltözködési szabályzatú cégek irodáiban is van alkalmi ruházat. Ilyen napokon a felső vezetés sokan lehetővé teszik, hogy farmer ruhát viseljen. Ez különösen az amerikai cégek irodáiban jelentkezik.

A szakadt farmer különösen jól néz ki a megjelenésből. A farmer szakadt a térdén, a fenéken, a csípőn, strasszokkal, gyöngyökkel, csipkével és más érdekes elemekkel kiegészíthető. Beszéljünk egy kicsit az egyes fajokról külön-külön.

Tattered térdelve

Talán a mai legelterjedtebb forma „szakadt farmer”. A mindennapi életben biztonságosan viselhetők. Ezek a modellek tökéletesek egy „alkalmi nap” elhelyezéséhez a munkához. Természetesen mindennek vannak korlátai, de általában az ilyen ruházat önmagában nem hordoz semmit provokatív, és pénteken egy üzleti találkozón nagyon jól nézhet ki egy tunikával vagy blézerrel.

Szivárgó hátulról

De ez az opció az ellenkezője, talán a leg provokatívabb. Az ilyen ruhák jól viselnek a pihenéshez, mert a kiváló szellőzés mellett olyan, mint egy mágnes, amely számos férfi nézetet vonz. Érdemes megjegyezni, hogy gyakran csak egy csipet hordoz a szexualitás és az erotika sokkal nagyobb díját, mint a meztelenség őszinte demonstrációja.

Strand, szálloda bár, szafari, vízi park - ezek a legoptimálisabb helyek, ahol a farmer alkalmas a fenék zónájában.

Csipke

Egy ilyen flörtölő modell ugyanakkor a kísértéssel együtt azt sugallja, hogy tulajdonosuk nem rendelkezik bizonyos szerénységgel és művészi ízléssel. Ilyen farmerben nyáron jó szórakoztató parkokba menni, kulturális rendezvényeken is részt vehet, kivéve a színházi pártokat. A színházi meglátogatáshoz használt szakadt farmer teljesen helytelen. Ez a fajta nadrág még mindig a modern kultúra trendje, a színház pedig egy klasszikus.

Magas derék

A magas derékú farmer retro stílusban. Csak azok, akik igazán „darázs-derék” -val rendelkeznek, megengedhetik maguknak, hogy viseljenek ilyen farmert. A magas derékú farmerrel feltétlenül szükség van arra, hogy a derék jól látható legyen, és ezért a csúcs a legjobban illik a stílusos rövid inghez vagy témához. Ezenkívül egy blézer is hordható a tetején.

Gyöngyökkel

A tervezők fantáziáinak nincsenek korlátai, a tervek és a színek széles skálájától kezdve. Sok díszítés igazán csodálatos és nagyon elegáns, és ha fluoreszkáló vagy fehér gyöngyöket vesz fel, akkor az ilyen farmerek csak jól néznek ki egy éjszakai klub neonfényeiben.

Strasszokkal

A strasszos díszített farmer a klub légkörében néz ki a legjobban. A felső típus korlátozója csak a hordozó képzeletének határa. És ha emlékszel arra, hogy van olyan dolog, mint egy „téma”, világossá válik, hogy egyszerűen nincsenek egyértelműen meghatározott határok.

Szín kiválasztása

Amint azt korábban említettük, a színárnyalatok végtelenek, ezért érdemes részletesebben foglalkozni a 3 fő árnyalattal.

A sötét árnyalatok nagyszerűek a mindennapi életben. Ezek a színek praktikusak és sokoldalúak.

fekete

A fekete szín karcsú, így ha szeretné kijavítani az ábrát, hagyja a választást ezeken a farmereken. A fekete színnel ellentétben lesz a szöveti törések zónáival, amelyeken keresztül a test látható.

A fekete szakadt farmernadrág nagyon jól cserzett bőrre néz. Különösen vonzónak és étvágygerjesztőnek tűnik. Természetesen a fekete alsó egy teljesen klasszikus és nagyon sikeres kombinációt húz a hátoldalán. Ezért a szürke, fehér, bézs és krém blúzok, blúzok és pólók minden árnyalata jól néz ki itt.

fehér

fehér - abszolút kompromisszum nélküli. A feketehez hasonlóan nem mindenki számára alkalmas, így csak a valóban karcsú és kecses lábakkal megengedett szexi szex engedheti meg magának, mivel a fehér szín egy kicsit kövér.

A fehér szín univerzális, mivel jól néz ki a forró nyáron és a nyaraláskor, valamint a városképek hátterében, valamint egy klubos környezetben, és egy divatos művészeti kiállításon. A csúcs kiválasztására nincsenek szigorú korlátozások. Mind a monofonikus, mind a többszínű fényes nyári színek nagyon relevánsak.

kék

Ez egy élő klasszikus. A kék farmer fényesebb és világosabb, mint a sötétkék, így idővel egyre népszerűbbé válnak.

Szinte mindenki viselheti őket. Érdemes azonban emlékezni arra, hogy mielőtt eldobta a vékony farmereket, gondosan tisztítsa meg az ábrát, mert az emberek, akik hajlamosak a túlsúlyra, nem viselhetnek ilyen hangsúlyos ruhát.

Hol kell viselni

A mai tolerancia korában gyakorlatilag nincsenek korlátozások. A szakadt farmer jól néz ki a tengerparti szünetben vagy a szabadban. A szabadidőparkokban, sporteseményeken, kiállításokon és múzeumokban is viselheti őket.

A színházban, egy balettben, a klasszikus zene és más kulturális helyek koncertjén, ahol szigorú klasszikus jelmezek és ruhák szerepelnek, a szakadt farmer rendkívül nem megfelelőnek tűnik. Emlékeznünk kell az erkölcsi és etikai normákra, ezért ne viseljen ilyen ruhákat ilyen eseményeken.

Ha a fiatalok, a szépség, a naivitás és a jövőbeni pozitív kilátások egy nő életében jelen vannak, akkor a ruhásszekrényben kellett volna szakadt farmert. Jelenlétük lehetőséget nyújt arra, hogy megtapasztalják a végtelen szabadságot és a merev határok hiányát. Nos, amikor sikerül egyidejűleg túljutnod a szabványos kereteken, és ugyanakkor maradsz benne, ismerd az ismeretlenet.

A szakadt farmer viselése olyan, mintha egy bizonyos vonalon lépnénk át, nyíltan megmutatva másoknak az ifjúságodat, szépségedet, játékosságodat, és ami a legfontosabb, hogy magadban és képességeiben való bizalom. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, be kell lépnünk magadba valamilyen belső vonalat és megszüntetned a korlátozásokat. Ne félj erről. Éppen ellenkezőleg, arra kell törekedni, hogy világunkat még világosabbá és szebbé tegyük.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok