Mit kell viselni egy fekete kabátot?

Mit kell viselni egy fekete kabátot?

A modern divat meglehetősen demokratikus, így minden lány maga választja a megfelelő dolgok kombinációját. A fekete egyike a legváltozatosabb színeknek, ezért az ilyen színű kabátok jól illeszkednek a szekrénybe. A lényeg az, hogy a kabát megfelelő stílusát válasszuk ki, amely kiemeli a figurád méltóságát.

Stílusok és modellek

kötött

Az egyik legegyszerűbb és legkényelmesebb lehetőség egy fekete kötött pulóver. A stilisták nem javasolják, hogy hasonló textúraban különböznek. Vagyis kötött ruhákkal vagy pulóverekkel. Jobb, ha sötét színű kötött pulóver alatt finom gyapjúból készült könnyű fenéket választunk. Így a kép egyszerű, de nagyon stílusos lesz.

rövidített

Univerzális ifjúsági anyag - rövid kötött pulóverek. Ez a stílus gyorsan visszatér a divathoz. Rövid modellek lesznek alkalmasak fiatal lányoknak, kecses karcsú alakkal. A kabát rövidebb modellje megnyújtja a sziluettet, és hosszabbá teszi a lábakat.

palást

Egy másik modern lehetőség a fekete hosszúkás köpeny. Ez a felszerelés segíti a kép szokatlanabbá tételét és elrejtését. A köpeny jól megy az egyszerű farmerrel. Igaz, célszerű vékony modelleket vagy egyenes vágású nadrágot választani. A köntös ruhával vagy szoknyával is viselhető.

legombolós

Az egyszerű pulóverek mellett, amelyek szántottak, vagy övvel vannak kötve, a gombokon is vannak modellek. A gombok nemcsak funkcionálisak, hanem dekoratív elemek is. Az eredeti formában vagy színben megjelenő fényes, nagy gombok a fekete-fehér fekete kabát által létrehozott klasszikus megjelenést hígítják.

Villám

Egy másik praktikus lehetőség egy cipzáras pulóver. Válasszon egy megbízható szerelvényt, amely gond nélkül rögzíti és kinyitja. Ezek a pulóverek kényelmesek a mindennapi viselethez, vagy sport megjelenéshez.

csipkekötés

Az áttört fekete pulóverek elegánsak és romantikusak. A kecses minták, amelyek ezt a ruhát díszítik, finomabbá és vonzóbbá teszik a megjelenését. Áttört pulóver kombinálható egy könnyű ruhával vagy felső szoknyával. A levágott áttört kabát stílusos bolero lesz, amely egy lány esti megjelenését díszíti.

Nyomatok és befejezések

Egyszerű pulóver eredetisége és vonzereje érdekes befejezést adhat. A szőrrel díszített kabát fényűzőnek tűnik. A galléron vagy a mandzsettákon lévő szőrszálak nem csak melegebbé, hanem vonzóbbá teszik a ruhát. Az ékszerként használt kövekkel és strasszokkal rendelkező pulóverek szintén népszerűek.

Egy fekete-fehér fekete kabátot is dekoratív mintával hígítunk. A megjelenésének titokzatossága csillagokat ad. A klasszikus pöttyös nyomtatás is jól néz ki a pulóveren. A romantikus természet pedig olyan, mint egy finom, piros vagy pasztell rózsás kabát.

anyagok

kötöttáru

A leggyakoribb lehetőség - fekete kötött pulóverek. Ezek a modellek nagyszerűek a mindennapi viselethez. A kötöttáru puha és kellemes tapintású. Jól húzódik, így szinte minden lányra illik, függetlenül attól, hogy milyen figura.

guipure

Egy másik népszerű lehetőség a guipure. Az érdekes mintázattal ellátott vékony guipure pulóverek elegánsak és vonzóak. Nyáron alkalmasak a gipszből készült fekete kabátok. Ebben a ruhában nem lesz forró, így akár a nap folyamán kabátot is viselhet, rövid rövidnadrággal vagy könnyű ruhával kombinálva.

moher

A kabátok melegebb változata - a mohair termékek. Puha és kényelmes, az ilyen blúzok megérintettek. Ezenkívül a pelenka mohair termékek most is trendben vannak, így ez az opció minden bizonnyal figyelmet érdemel.

Mit kell viselni

Fekete színű pulóverek jól illeszkednek az alkalmi, sportos és még esti stílushoz is.

A szoknya

A fekete gipsz kabát jól néz ki a rövid szoknya-nap kombinációjával. A szigorú ceruza-szoknya alatt a diszkrét kötött gombok gombjai. Rövid farmer szoknyával kombinálhat egy rövidített dzsekit.

Farmerrel

A farmer és a kötött fekete pulóver kombinációja tökéletes választás egy alkalmi megjelenéshez. Minél nagyobb a választott kabát, annál könnyebb az alsó részre.

Ruha

Romantikus kép egy még vonzóbb ruhával egy rövid áttört blúz. Egy ilyen nőies képet jól kiegészítenek a cipők vagy szandálok a sarokon vagy a platformon.

Az új termékek áttekintése

Stílusos pulóverek képviselik az olyan globális márkákat, mint az Adidas, a Reebok vagy a Nike. A szomszédos rövidített modellek, amelyekben kényelmes sportolni és csak sétálni, fokozatosan visszatérnek a divathoz.

Figyelmet érdemelnek a Tommy Hilfiger és a Stone Island legújabb gyűjteményeiben megjelenő fekete blúzok is. A tervezők próbálták a praktikát az eleganciával ötvözni, és biztosan sikerült.

A fekete kabát az egyik alapvető szekrény, amit szinte minden dologgal lehet viselni. Válassza ki a megfelelő stílust és méretet, és ellenőrizze ezt a gyakorlatot.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok