Divatos ifjúsági és női pulóverek

Divatos ifjúsági és női pulóverek

Az egyik legkedveltebb ruhadarab bármely nemű és korú személyek között rendszeres kabátnak tekintendő. Divatos ifjúsági és női pulóverek már nemcsak sokoldalúak és praktikusak, hanem nagyon stílusosak is. Minden személy egyénileg saját módján van, és ha egy tinédzser vagy egy fiatal hölgy is, akkor a ruházat eredetiségére vonatkozó követelményeket kétszer emelik.

Éppen ezért a divattervezők minden évszakban a mindennapi és ünnepi érdekes blúzokkal kiegészítik gyűjteményeiket. Melyik kabátmodellek népszerűek ebben a szezonban?

Jellemzők

A 2016-2017-es divat szezon jellegzetessége - alaktalan. A laza vágás, széles, hosszú ujjú és stílusok, amelyek teljesen elrejtik a sziluettvonalakat, az, amit a legkülönlegesebb és merészebb személyiségek választanak. A női modellek szerelmesei is rengeteg választék közül választhatnak, mert a 70-es és 80-as évek vékony blúz modelljei visszatérnek a divathoz. Hosszabb pulóverek az öv alatt - egy másik divatos trend a szezonban. A népszerűség csúcspontja a baszk, az eredeti nyomatok, a fodros és csipke modellek.

előnyök

Lehet, hogy nem hiszel, de ebben a szezonban bármilyen testméret, kor és magasságú lányok képesek hangsúlyozni erősségeiket és elrejteni a hibákat. Szükségtelenül vékony lányok sokkal csábítóbb és titokzatosabbak lehetnek, ha formázatlan „túlméretes” pulóvert választanak. Azok a személyek, akik sziluettüket elrejthetik, divatosnak és stílusosnak tűnhetnek, a V-nyakkivágással ellátott dzseki modellek kiválasztásával. Az öv alatt lévő kardigánok vizuálisan elegánsabbá teszik az ábrát, különösen, ha a lány alma típusú.

A baszkból készült pulóver ideális esetben korrigálja a sziluettet, ha a lánynak nincs elég széles csípője. A „körte” típusú lányok vizuálisan bővíthetik a csúcsot a nyakkivágási területen a ruches rovására, és valójában az ilyen pulóverek különleges tiszteletben vannak. Eredeti pillantást vetnek ezekre a lányokra és a nyakba illesztett modellekre. A felszerelhető V-nyakú pulóverek megengedhetik, hogy karcsú lányokat viseljenek. De a magasak biztonságosan kiválaszthatják a választásukat olyan pulóverek ilyen hosszúkás példányaiban.

modell

A pulóverek aszimmetrikus modelljei a fiatalok körében elegánsak. Ezek olyan példányok, amelyeknél a pulóverhez képest aránytalanul hosszú ujjú vagy egyenetlen élek vannak. Nem kevésbé népszerű pulóverek, nyitott vállakkal és pulóverekkel. Az utóbbi esetben a nyak sekély és félkör alakú, míg a gyapjú pulóver eredeti nyomtatással is rendelkezik. Az elegánsabb kép érdekében a fiatalok bőrkabátokat és guipure-t választanak.

Divat trendek

A minden korosztály számára népszerű modellek kézzel készített dzsekik. A gyönyörű árnyalatok gyári modelljei egyaránt népszerűnek tekinthetők. Részletesebben meg kell vizsgálni.

anyagok

A pulóverek gyármodelljei már divatosak, hogy gyapotot és kötöttárut készítsenek, mert praktikusabb és kényelmesebb viselni. De a saját kezű kabátok létrehozásához általában gyapjú fonalat, mohárt és angórát vásárolnak.

kötött

Ebben a szezonban szokás, hogy meleg, kötött pulóvereket díszítenek kötetekkel, színekkel és geometriai alakzatokkal. A kabátok könnyebb modelljei horgoltak, áttörtek. Néhány példányban vannak még csipke elemek is. A komplex mintákkal rendelkező pulóverek népszerűvé válnak az offseasonban, és minden lány egyszerre többféle mintával díszíti a modelljét, annak érdekében, hogy minél eredetiebb legyen.

szín

Ebben a szezonban a legfontosabb színek a telített kék, a nemes zöld és a sötét cseresznye. A fiatalok gyakran pulóvereket választanak vidámabb árnyalatokban - menta, rózsaszín, zöld, skarlát és mentol. A klasszikus színek tartják a tenyerét, beleértve a fehér, fekete, szürke és bézs színt. Népszerűek a pulóverek gradiens modelljei, beleértve a szivárvány minden színét. Általában a saját kezükkel vannak kötve.

Nyomatok és minták

A szezon valódi trendjének tekintik a blúzokat, amelyek egy eredeti nyomtatással készültek rajzfilm Disney karakterként vagy egy japán anime karakterként. Kozmikus, virágmotívumok, portrék és koponyák díszítik a könnyebb dzsekik modelljeit. A meleg kardigánokon és tunikákon a tematikus rajzok - hópelyhek, rénszarvas, csillagok, nemzeti díszek - láthatók. A mai ifjúsági kabátok szerves része a különböző feliratok. De a divattervezők úgy döntöttek, hogy ebben a szezonban elutasítják a strasszokat és a flittereket.

A fele nyomtatás most a legnépszerűbb csúcspontja. Ez az, amikor a kabát egyik része egy színben van keretezve, a második pedig teljesen más. A bérlet, a bojt és a katonai nyomtatvány ebben a szezonban még a legkülönfélébb divatokat is meglepő. A "garcon" stílusában lévő minták ma találtak helyet a női blúz modellekben.

Hogyan viselni

Hogyan viselni túlméretezett blúzot? A lányok gyakran felteszik ezt a kérdést most, amikor a stílus mega-népszerűvé vált, de sokan szokatlan. Van néhány egyszerű szabály:

  1. Válasszon két nagyobb méretű pulóvert, ha rövid vagy három vagy négy, ha magas, akkor teljesen bejut a képbe. Ha a kabát a legnagyobb, akkor egyáltalán nem túlméretezett.
  2. A kabátot viselheti, vagy egy szoknya-nadrágot tölthet be egy kézzel - könnyű, de stílusos alkalom van most divatban.
  3. Jobb, ha a kabátok ilyen stílusa visszafogott vagy sötét árnyalatú - jobban néz ki az ábrán.
  4. Ne töltsön fel egy ilyen kabátot az ékszerek feleslegével. Jobb, ha egyáltalán nem léteznek, de ha nem tudsz ellenállni, válasszon vékony medálokat és karkötőket.

És győződjön meg róla, hogy kiegészíti a képet a "felügyeleti" magas sarokkal. Ellenkező esetben kényelmetlen lesz.

Mit kell viselni

A túlméretezett pulóverek tökéletesen kombinálódnak a szűk farmerrel, a nadrágjátékokkal és a ceruza szoknyákkal, és a gombos kabátok divatosak a blúzokon, pólókon és pólókon. A 70-es évek modelljei klasszikus nadrágokkal, lángolt szoknyákkal, rövidnadrágokkal és vékony szoknyákkal - a nap.

A szabad stílusú pulóvereket csizmákkal, boka csizmákkal és félcipővel kombinálják. A felszerelt modellek a klasszikus modell alatt kisméretű sarkú vagy balett-lakásokon viselhetők. A cipők és a cipők a legjobb kombináció az ifjúsági képhez szinte bármilyen divatos dzsekivel.

Stílusos képek

Ha üzleti stílusban stílusosnak szeretné kinézni, vegye fel a felszerelt sifon, selyem vagy kasmír pulóvert klasszikus nadrággal. Egy rendesebb kép lehetővé teszi, hogy ilyen pulóvert hozzon létre hagyományos farmerrel. A romantikus stílust hangsúlyozhatja a dzseki vagy a gipsz rövidített szoknya vagy rövidnadrág kombinációja.

A fiatalok szabadon vágott kabátot, akár rövidnadrágot is viselhetnek, harisnya fölött viselnek - nagyon szokatlannak tűnik, különösen, ha a harisnya megfelel a kabát hangjának, vagy ellentétben vele.

Tartozékként stílusos övek kombinálhatók pulóverrel, és mindkettő színnel kombinálható vagy kontrasztosabb lehet. Ez a kombináció nemcsak stílusosnak tűnik, hanem lehetővé teszi, hogy beállíthassa a számhibákat, ha vannak ilyenek.

A szabad vágás, a nadrágtartó és a jackboots vagy a boka csizma kombinációja nagyon szokatlan. Ez a kép minden bizonnyal érdemes hozzáadni egy terjedelmes, formázatlan táskát, amely nem a cipőkkel, hanem a pulóverrel színezett.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok