Pulóver basszusgitárral: ki megy és mit viseljen

Pulóver basszusgitárral: ki megy és mit viseljen

A tervezők soha nem lepik meg az érdekes és stílusos megoldásokat. Ebben a cikkben meg fogjuk érteni, hogy mi az a baszk kabát, akire megy, és milyen ruhát viseljen.

Jellemzők

Baska hihetetlenül nőies elem. Ez a farkas a derékvonal mentén található. A "baszk" név Spanyolországból érkezett, és a korunk divat trendjeinek bejárata számos híres tervezőnek köszönhető.

A baszkok a pompa és a hosszúság mértékében különböznek. Lehetnek aszimmetrikus vágás vagy csipke díszítés is. Minden attól függ, hogy az adott stílus.

A baszk ujjatlan felsőrészekkel és könnyű szövetből készült blúzokkal, sőt kötött tárgyakkal díszített. Ez a részlet minden modellt nőiebbé és piszkosabbá teheti.

előnyök

A baszkokkal ellátott blúzok és blúzok eleganciájuk sokoldalúak. Az anyagtól és a színtől függően, ez a fajta ruházat üzleti találkozón, romantikus időpontban és egy buliban megfelelő.

A baszk nemcsak bájt ad minden képnek. Hasznos lehet az ábra átalakítása is. A Fashionistas, akinek van egy kis hasa, ez az elem segít elrejteni és hangsúlyozni a derékvonalat. És a lányok vékony és sportos baszk segítenek kecses és csábító görbék létrehozásában.

Hogy megfeleljen

A baszk azonban nem egyszerű elem. Nem csak nyereséges, hogy bemutassa az ábra méltóságát, hanem a hiányosságokra is összpontosít.

A divatos, alacsony magasságú nők nem ajánlottak baszkokkal. Az ilyen részletek vizuálisan csökkenti a növekedést.

A buja csípőnőknek is gondosan kell megközelíteniük ezt a stílust. Jobb, ha olyan modelleket vásárolnak, amelyeknek baszk vége a csípő legszélesebb része fölött vagy alatt van. Ez segít enyhén beállítani az alakzatot.

A keskeny csípők tulajdonosai egy buja frillel rendelkező modellt kell választaniuk. A sziluett azonnal átalakult és sokkal inkább étvágygerjesztő lett.

A divatos, közepes és magas magasságú nők arányos karcsú alakkal biztonságosan viselhetnek bármilyen nőstény baszk modellt. Bármilyen stílust díszítenek.

Egy kis titok a még nagyobb karcsúság vizuális hatásának - monokróm képnek. Az egyik színben egy szoknya vagy nadrágból álló dzseki készíti a kecsesebbet.

Népszerű modellek

Hosszú ujjú

Az ujjatlan nyári modellek mellett a tervezők a baszkokkal díszített hosszú ujjú blúzokat is bemutatnak. Ezek sima változatok és nyomtatott blúzok (kis cellás, pöttyös, virágmintás). Érdekes modellek csipke betétekkel, cipzárral, hímzéssel.

A hosszú ujjú vagy ujjú blúzok általában úgy vannak kialakítva, hogy nadrágot és midi szoknyát kombináljanak. Ideális irodai képekhez, és gyakran sűrű anyagokból készülnek.

Beállíthatja ezt a blúzot és az alkalmi stílusban. Csak kombinálja a farmert vagy rövid nadrágot, és készen áll egy piszkos alkalmi íj.

Ez a modell egy szerény, elegáns bejáratra is alkalmas egy étteremben, és egy ultra-mini-vel kombinálva egy partin vagy egy dátumon is viselheti.

Baszk a vállán

A vállán széles körű flúz a tendencia több mint az első szezonban. A csodálatos nyári változat megnyitja a vállakat, és buja hajtásokkal hangsúlyozza a mellet.

Az ilyen blúzok általában szabad vágással rendelkeznek, és alkalmasak a divatos nők számára bármilyen típusú figurával. A farmer, rövidnadrág, nadrág és rövid szoknya jól néz ki.

kötött

Kötött blúz baszk - érdekes megoldás. Ez lehet egy finom kötöttáru vagy egy nagy méretű kötött pulóver. Egyes termékeknél a derék egy gumiszalaggal aláhúzott, és néhány modell más mintázattal hangsúlyozza a baszkot.

A gombokkal, magas nyakú pulóverekkel ellátott dzsekik és nyílt vállú félignyílások a derekán frillet kaphatnak. Kiváló kötött modell vásárolható a boltban, és összekapcsolhatja magát a legújabb divat magazinok egyik rendszerébe.

Terhes nők számára

Kiváló választás lenne egy blúz, egy basky és a jövő anyák számára. A magas derékvonalú és terjedelmes frill modellje érdekes pozíciót rejt el a terhesség első hónapjaiban. Ebben az esetben jobb választani a rugalmas anyagoktól olyan modelleket, amelyek nem akadályozzák a mozgást, és nem okoznak kellemetlenséget.

Teljesen

Basszus blúz - csak egy teljes áldozat.

Ez a nőies elem elrejti a hasban lévő extra hüvelyeket, vizuálisan jelzi a derékot, és a sziluett nőiesebbé teszi.

A korcsolyázó divatos nők hangsúlyozzák csábító formáikat a baszk mellett, és az almafajta tulajdonosai beállítják a sziluettet, és közel kerülnek a kívánt homokórahoz.

Tényleges színek

fehér

Egy fehér blúz, melynek alapja a nőiesség és a kegyelem. A fehér szín felfrissül, és ennek a színnek a blúzja különösen súlytalan és tágas.

A fehér basszus blúz tökéletes üzleti képek készítéséhez. Egy fekete, szürke, bézs színű ceruzahüvelyzel kombinálva egy elegáns és szerény íjat hoz létre.

A farmer és a vékony nadrág segítségével romantikus alkalmi megjelenést hozhat létre. Karcsú divatos nők viselhetnek rövidnadrágot vagy egy mini szoknyát egy baszk fehér tetejére. Az így kialakított felszerelés alkalmas a randi és a bulik számára.

fekete

Fekete blúz baszk - egy tömör és stílusos lehetőség. Ez a modell alkalmas azok számára, akik karcsúbbak, valamint a titokzatos fekete szín szerelmeseinek.

A fekete blúz és a kék farmer és az élénk színek szoknya kombinációja lenyűgöző. Egy fekete-fehér fekete kép egy ilyen modellel szerény és elegáns lesz.

A csipke betétekkel ellátott modellek érzékenyen vagy csipkéből készülnek. Ez az opció különleges alkalmakra alkalmas.

kék

A baszk még egy varázslatosabb kék blúzot is kap.

Ennek a mély színnek a modellje jól illik a fekete, bézs és fehér színű nadrágokhoz és szoknyákhoz. Lehetséges és kombinálva farmerrel.

piros

Piros színű blúz, baszk díszítve - fényes és merész lehetőség. Az ilyen blúz legeredményesebb kombinációja egy midi szoknya vagy fekete és tejszerű színű nadrág. Nem rossz ez a modell farmerrel fog kinézni.

A köpenyek, amelyek egy baszk és egy alsó részből álló piros blúzból állnak, közzétételre alkalmasak. A derékot hangsúlyozó finom fekete pánt nagyszerű kiegészítője lesz ennek a készletnek.

sárga

Az élénk színek szerelmesei egy baszk sárga színű blúzot választhatnak. Ez a napmodell felvidít a leghosszabb napon. A sárga blúzok fekete feszes nadrágokkal, midi szoknyákkal és rövidnadrágokkal néznek ki.

Szövet és anyagok

csipke

A romantikus floures csipke minták ideálisak különleges alkalmakra. A keskeny monofónikus szoknya és az ilyen blúz a kifinomult estét fogja létrehozni. A vékony nadrágokkal vagy farmerekkel kombinálva gyengéden keresi a filmet, vagy sétáljon.

kötött

A kötöttáru az egyik legkényelmesebb és praktikusabb anyag. Az ebből az anyagból készült blúzok nem törnek össze, kellemesek a test számára, és alkalmasak bármilyen időjárásra. A baszkokkal kötött kötött modellek hosszú és rövid ujjúak is lehetnek. A színtartomány is változatos.

bőr

Felsők és blúzok bőre bőrrel - egy különleges lehetőség a bátor hölgyek számára. Az ilyen modellek nem alkalmasak irodai használatra. Csak alkalmi utcai stílusban készült képek, ugyanazzal a bőr ruhával, farmerrel vagy lakkozott fekete aljával (nadrág vagy szoknya) kombinálva.

Mit kell viselni

Baszk szoknya

Az egyik készletben egy baszk és egy azonos elemű szoknya blúz jelenik meg a helyén. Az egymást átfedő fodrok extra térfogatot hoznak létre, és rontják a kép hatását.A barnát választva egy basszus, jobb választani egy szoknyát vagy nadrágot neki, a derekát körülvevő díszítő elemek nélkül.

öltöny

Egy basszus és egy alsónemű felső vagy blúz kombinációja a hangszínen szép és elegáns. Ez lehet egy szoknya szoknya vagy nadrág. Vagy talán egy két részből álló készlet, amely tökéletesen illeszkedik egymáshoz.

A fekete szoknyával kombinálható egy fekete blúz és fekete díszítő elem. A piros szoknyahoz illeszthető a fehér teteje piros nyomtatással. Az egyik színben készült, kontrasztos csipke betétekkel ellátott készletek nagyon finoman néznek.

A különféle lehetőségek lehetővé teszik, hogy megvásároljanak egy sorozatot, és megszabaduljunk arról a kérdésről, hogy mit kell kombinálni egy basszusgitárral. Emellett a monokróm képek vizuálisan húzzák a sziluettet, adják a kegyelmet és a kegyelmet. Ez a kép sikeresen kiegészíti az elegáns cipőket vagy szandálokat.

Ceruza szoknya

A tökéletes kombináció a bunda szoknya és a ceruza szoknya. A fehér, szürke vagy pasztell árnyalatú blúz, fekete klasszikus szoknya kombinációja, mindenki számára előnyös. Egy fényes, basszus blúz díszíti az elegáns ruhát, és egy ceruza szoknya eleganciát ad neki.

A lágy bézs szoknyával kombinált, baszkkal díszített fehér top tökéletes egy romantikus dátumhoz. Csipke modell, melynek szoknya alkalmas egy fél számára.

nadrág

Barming Baska pulóverek jól néz ki a szűk nadrág és a farmer. A nadrág színe megegyezhet a kabát tónusával, vagy ellentétes lehet. A legfontosabb, hogy emlékezzen az árnyalatok harmóniájára.

Nem szabad ilyen blúzot viselni csak lángolt nadrággal. Meg fog szakítani az arányokat és tönkreteszi az egész képet.

Bolyhos szoknya

Büszkékkel és buja, rövid szoknyákkal kombinálva csúcsok és blúzok bájosan néznek ki. Azonban érdemes megjegyezni, hogy egy ilyen ruha vizuálisan növeli a csípőt, így csak karcsú divatos nők engedhetik meg maguknak egy ilyen íjat.

lábszárvédő

Modell a harisnyanadrággal és a harisnyanadrággal - olyan kombináció, amely ideális az ideális arányú lányoknak. Ez a felszerelés felhívja a figyelmet a lábakra és hangsúlyozza az ábra minden árnyalatait. A leggings számára kívánatos, hogy válasszon egy széles blúz-blúzmodellt. A lábak vizuális meghosszabbítása segít a cipőknek.

Farmerrel

A nagyszerű alkalmi választás a farmer és a nőies blúz kombinációja, melynek derekán egy fodor van. A farmereket az alsó részre kell szűkíteni, és a cipőknek választaniuk kell a cipőket vagy elegáns balettlakásokat.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok