Különböző kabát, kardigán, pulóver és dzseki

Különböző kabát, kardigán, pulóver és dzseki

Mi az

blúz

A dzseki kötött felsőruházat mintázata. A pulóverek meglehetősen hosszú ideig jelentek meg. Az ókori Egyiptom kéziratai olyan dolgot írnak le, amely nagyon hasonlít a blúzra. A 18. században az ír tengerészek pulóvereket kezdtek viselni, mivel a gyapjú pulóver jól véd a széltől és a nedvesedéstől.

A kabát lehet nagy, állványos gallérral, vagy egyáltalán nem rendelkezik gallérral. Néhányan összekeverhetik a dzsekit egy kardigánnal, de ez nem szörnyű, hiszen viszonylag nemrégiben egyértelmű különbség mutatkozott.

kardigán

A kardigán gyapjú kötött ruha, amely gombos. A "kardigán" név a gróf Cardiganból származik. A meleg egyenruha alternatívájaként ő készítette el a ruhákat gombokkal. Ma a kardigánok nagy keresletet igényelnek mind a férfiak, mind a nők számára. A nadrágot nadrágokkal és nadrágokkal, ruhákkal és szoknyákkal lehet viselni.

pulóver

Pulóver - felsőruházat, amely nem rendelkezik cipzárral. A legfontosabb különbség a pulóver között egy gallér. A termék, amelyben nincs gallér, nem pulóver. A "pulóver" szó az angol "pulóverből" származik, ami azt jelenti, hogy "izzadni". Az a tény, hogy a pulóvert eredetileg természetes gyapjúból készítették. Ha a kabát kötött, akkor a pulóvert kizárólag gyapjúból készítik.

kabát

A dzseki a női ruhák rövid változata. A kabát hossza általában eléri a derékot, csak néhány modell hossza majdnem a fenékig terjed. A dzseki megkülönböztető jellemzője, hogy csak a tisztességes szex számára készült. A kabátot minden nap kép létrehozására használják. A nadrágot és a nadrágot is kombinálhatja, mint a szoknyák és a ruhák.

pulóver

A pulóver a kötött ruhák egy másik változata. A pulóver általában háromszög alakú, és ugyanakkor nincsenek rögzítőelemei. A „pulóver” név is az angol „pull over” szóból származik, ami azt jelenti, hogy „tedd fel”. Kezdetben a pulóvereket csak az erősebb szex képviselői viselték. Különösen a sportolókban voltak a kényelem miatt. És csak a 20. században, a Coco Chanel pulóvereket vezetett be a női szekrénybe. A ruhák olyan kényelmesnek és praktikusnak bizonyultak, hogy megnyerték a színeket és a biztonságos helyet a női szekrényben. Ma, valamint két évszázaddal ezelőtt, a pulóvereket leggyakrabban a férfiak viselik.

különbségek

Szóval, fontolja meg a különbséget ezek között a dolgok között:

  1. Pulóver és kardigán. Mindkét opció az úton történik - kötés, de a kabát cipzárral van rögzítve, és a kardigán kizárólag gombok. Emellett a kardigán mély vágással rendelkezik, egy vágott vágással rendelkezik. Egyes modellek szíjjal rendelkeznek. A kardigán hossza akár a térdig, míg a kabát hossza a derékig terjed.
  2. Pulóver. Ellentétben más, kötöttáruból készült opciókkal, egy pulóvert kizárólag gyapjúból állítanak elő. Egy másik jellemzője, hogy egy pulóvernek van egy nagy, nyakba illeszthető gallérja. A gallér, ha szükséges, két vagy három rétegben hajtogatható. Az a dolog, ami a gallérra vezetett, nem pulóver.
  3. Pulóver. Leggyakrabban a pulóver kötöttáru. Pulóver a fej fölött van, V-nyakú.
  4. Jacket. A kabát fő különbsége az, hogy kizárólag női ruházat.
Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok