Divatos kötött ruha

Divatos kötött ruha

Stílusos kötöttáru soha nem lép ki a stílusból. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy a praktikát, a kényelmet és az eleganciát egy ruhában egyesítsük. A népszerűség csúcsán a kötöttáru ruhák, amelyek sok divatház ősgyűjteményének alapját képezték. A szezon trendje - különböző színek, könnyű minták és kifinomult stílus.

Divat trendek

A tervezők a dolgok legkülönbözőbb kombinációit kínálják, kombinálva a kézi és a gépi kötést. A vágástól és a választott színtől függően egy ilyen öltönyt fel lehet helyezni az irodába, sétálni barátaival vagy egy romantikus találkozóval. Az eredeti és stílusos lehetőségeket Alexander Wang, Missoni vagy Giorgio Armani gyűjteményei tartalmazzák.

  • Öltöny egy szoknyával: a divat nem diktálja a hosszát, felajánlja, hogy fiatalos legyen vagy rövid vagy elegáns legyen. A szezon trendje - a szoknya szegélyének aszimmetriája, éles éles sarkok és szegélynyílás. A szigorú öltözködési kódokhoz egy klasszikus sziluett és színekkel írott írógépre kötött kötött öltönyt vehet fel. Romantikus személyek számára a mesés áttörtebb, a szoknya finom és áttetsző.
  • Nadrágokkal: a legfinomabb gépkötés lehetővé tette, hogy a kötött ruhadarabok fényt kapjanak. A tervezők széles nadrágot kínálnak, amelyek szépen leesnek a combon, és elrejti a számjegyhibákat. Monokróm vagy fényes csíkok, amelyek ilyen ruhákat otthon vagy irodában lehetnek. A nonstop minták és a szövés, sima kötés tendenciája, amely sportos, elegáns öltönyt ad.
  • Kötött árok vagy kabátok: nagyon érdekes meleg változat, amely egy szoknya vagy nadrág kötött ruha, amelyet hosszúkás kabát egészít ki. Gyűjteményeikben Cristiano Burani és Alena Akhmadullina használták. Különösen nőies és szexi hosszú vékony kabátok a padlón, amelyek áramlását és a levegő hatását hozza létre.

Különösen jó ruhák a kézzel készített horgolás vagy kötés. Sok rajongó nyert a Dolce Gabbana kötött öltönyeit, amelyek meghódították a különböző korú nők szívét. Egyszerű sziluett, sima vonalak és finom csipke minták segítenek az elegáns képek kialakításában. A len, a meztelen bézs, a lakkozott fekete természetes árnyalatai alapján. A hófehér kabátok és a vágott szoknyák tökéletesek a tökéletes nyári íjhoz, romantikus stílusban.

Bármely kötött ruhában pulóverek különböző stílusok, ismétlődő divatirányzatok a világ dobogóiban. Egyszerű ceruza szoknya, a teteje lehet túlméretezett, aszimmetrikus polcokkal vagy széles galléros gallérral.

Az Aran vagy a skandináv motívumok által készített, köpenyes nadrággal ellátott, terjedelmes tunikumok nőiesek.

A különböző korú gyermekek számára a jelmezek kötésében nagy helyet biztosít a fantázia mesterek számára.

De itt is van egy olyan divat, amely néhányat valódi trendként tesz:

  • A tavaszi nyáron kedvelt fehér pitypang, a blúzja köré hímzett könnyű öltöny lett. A nadrágban vagy nadrágban készült készletben készült, forró napon elengedhetetlen. A kézművesek vékony pamutból vagy poliészterből készülnek. Egyszerű kötés, lédús árnyalatok és finom pitypangok tökéletesen kombinálódnak egy gyönyörű termékké, amelyben a gyermek a lehető legkényelmesebb lesz.
  • A nadrághoz illik - elengedhetetlen lehetőség a hűvös időben. Az ebben a készletben található blúzok mindig díszítéssel, hímzéssel vagy bonyolult mintával vannak díszítve. A lányok számára a kézművesek finom, rózsaszín, lila vagy fehér árnyalatokat használnak. A klasszikus szürke, kék vagy kék megjelenés tökéletes a fiúk készleteiben.Számos árnyalat eredetinek kombinációja egy csík vagy csík formájában.
  • Az Aran-val: egy gyermek kötött ruha, bonyolult mintákkal hihetetlenül meleg és kényelmes lesz. A gyönyörű szövéseket általában blúz díszíti, hogy ne terhelje túl a ruha teljes megjelenését. Stílusos, hasonló mintájú kalap lesz a tökéletes kiegészítő a szeles időben.
  • Necc: egy csipke mintával ellátott, finom kötött ruha egy csodálatos lehetőség egy forró napra. A csecsemők számára a luxus lakosztályok szerves pamutból vagy hipoallergén akrilból választhatók. Léges blúzok hasonlítanak egy ruhára, gyönyörű hullámok. A szoknya vagy a nadrágtartó a tökéletes keresztezés vagy a gyermek nyaralás.

Nehéz a szülőknek választani a megfelelő modelleket ebből a fajtából, különösen a kisgyermekek esetében. Ezért figyelni kell a kötés sűrűségére, a szál természetesességére, előnyben részesítve a minőségi összetevőket. Török és lengyel kötött gyermekruházat-gyártók ruhákat kínálnak ezeknek a csecsemőknek a csendes skálán, könnyű, szerény mintákkal és kényelmes kapcsokkal. Választhat egy kötött öltönyt egy újszülöttnek egy egy darabból álló ugródeszkaként, amely megmenti Önt a huzatból, és tökéletesen ül egy kicsit nyugtalanul.

Hogyan válasszuk ki

A kötött ruha kiválasztásakor a fashionistanak meg kell fontolnia, hogy hol kívánja megjeleníteni a ruháját. Hideg időjárás esetén jobb választani a gyapjú vagy akril szál termékeit, ami hihetetlenül meleg és kényelmes. Praktikus poliamid, poliészter vagy viszkóz alkalmasabb demi szezonban. A lélegző pamut kiválóan alkalmas nyári vagy tengerparti ruhák kötésére.

A vásárlás előtt figyelni kell a szálak minőségére és tulajdonságaira, a termék egyszerű kezelésére. Nem szabad a mosás, a fészer vagy a deformálódás után nyúlnia. Az olcsó szálak és a csipke kötés a leginkább érzékenyek a problémára.

Lush beauties öltöny, klasszikus szoknya vagy kissé hosszabb nadrággal, aszimmetria a kabát vagy tunika szélén. Az egyenetlen élek elterelik a problémás területeket, és simítja a sziluettet. Az ábra hibáival el kell hagyni az Aran és a szövések nagy részét.

Mit kell viselni

Egy kötött ruha segítségével egy valódi fashionista rendkívüli vagy klasszikus megjelenést hozhat létre minden alkalomra. Az irodai opciót választva egyszerű cipőt vagy egyszerű bőrpumpát vehet fel. Az elegáns boka csizma vagy a könnyű boka csizma hosszabb kabátokkal ellátott készletekre alkalmas. Az üzleti íjakat egy egyszerű, terjedelmes bőr táska egészítheti ki túl sok díszítés nélkül.

A könnyű nyári modellek jóak a szandálok, a szivattyúk és az egyszerű öko-bőr táskák számára. Kis kuplungokkal vagy szövet hátizsákokkal hordhatók. Az áttört jelmezek érdekes mintáknak köszönhetően díszek. Ezért nem szabad más kötött tárgyakkal, sálokkal vagy kendővel viselni. Érdekes részletként használhat egy sifon monokróm sálat a nyakon vagy egy kézitáskán.

Stílusos képek

Ifjúsági trend - sportos, elegáns, kötött kötött ruhában. Könnyű és praktikus, jól néz ki kedvenc cipőkkel vagy cipőkkel. A tanulmányi vagy munkaútra a városi alkalmi alkalom jobban megfelel egy pulóver vagy pulóver monokromatikus készletének, szorosan illeszkedő szoknya. Divatos tengelykapcsoló hígítja az egyhangúságot, és kiegészíti a mindennapi íjat.

A megdöbbentő és eredetiségi ruhák szerelmeseinek, akik etnikai jegyzeteket tartalmaznak fényes csíkok vagy minták formájában, jóak. A nagyméretű, ill. Felfelé néző felsőrész egy hosszú szoknyával néz a padlóra, ami úgy tűnik, hogy folytatja a teljes képet. Hideg napokon egy elegáns íj kombinál egy melange vagy egyszínű öltönyt és szőrzetet a szegélyen vagy a galléron. A klasszikus csizmák vagy cipők felkeresésével látványos megjelenést kaphat egy modern városi hölgy, kiemelve a kifogástalan ízlést.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok