Ázsiai szem smink

Ázsiai szem smink

Ázsiai kinézetű lányok egzotikusak, és mindig mások figyelmét vonzzák. Barna szemüket titokzatosnak és csábítónak nevezik. De ha egy orosz lány néha csak árnyékokkal járhat, és szempilláit alkotja, az ázsiai szemek sminkje számos különbséget mutat.

Sminkfunkciók

A fő különbség az ázsiai arcok között a szemek vágása. Az alakja keskeny, kissé ferde, a mobil szemhéj szinte mindig lóg, és nincs hajtogatása. A szempillák ritkán hosszúak és bolyhosak, mert az ázsiai lányoknak nehezebben kell beállítaniuk a megjelenés súlyosságát. De a legtöbb esetben az ilyen személy arccsontjai nagyon kifejezőek, és az ajkak kicsi, de kövérek. Az általános háttér hátrányaihoz az arc és a porózus bőr sárgás alátétét adjuk.

Az ilyen jellegzetességek ellenére az ázsiai smink alapja (kínai nők, japán nők, koreai nők, üzbég, kazah lányok stb.) A tökéletes bőrre és a könnyű, meghívó megjelenésre helyezi a hangsúlyt. A szem kiemeléséhez tökéletes bőr állapotba kell hoznia a bőrt. Ez egy szükséges feltétel, amely nélkül egy szép smink nem fog működni.

Az ázsiai szemek felépítésének feladata a formanyomtatvány korrekciója: vizuálisan meg kell növelni őket a méretben, nyissa meg a megjelenést, hogy kifejezzen.

A smink „nyílt szeme” minden finomsága különleges kozmetikumok használatát jelenti.. Ezek az országok kultúráján és hagyományain alapulnak. Ez nem csak a szem smink: a kép megfelelő létrehozásához szüksége van az összes arcvonás harmóniájára. A szemek bemetszését javítva fontos, hogy ne veszítsük el az egyéniségüket.

Az ázsiai smink jellegzetessége a természetesség. Ami országunkban megengedhető, messze nem mindig üdvözölték. Minden make-up egy konkrét esetre vonatkozik, és természetesnek kell lennie, mintha minden arcvonás tökéletes lenne. A legfontosabb dolog - bemutatni a női szépséget, nem a kozmetikát.

Különleges esetekben (ünnepélyes esemény, nemzeti ünnep, esküvő, stb.) Bizonyos szabadság megengedett, de figyelembe véve az ország hagyományait. Ázsiai smink a legkisebb részletre gondolt: minden strokenak megvan a jelentése. Még a divatirányzatok (anime stílus, bálványok) imádása is hatással lehet a szem sminkre, ahogyan azt egy különleges ragasztó használja, amely felemeli a szemhéjakat.

Bőr előkészítése

Ázsiai nőstílus - természetes báj és egészség. Először meg kell rendezni a bőrt: kiemeli a szem szépségét. A kozmetikumok alkalmazása előtt tisztítsa meg a bőrt és öblítse le hideg vízzel a pórusok szűkítéséhez.

A bőr tónusát az alapozás segítségével kiegyenlítik, és a bőr természetes színe miatt a rózsaszín árnyalatok nem megengedettek. A hang hangja tökéletesen illeszkedik az arcszínhez.

Fontos árnyalat, hogy megszabaduljunk a sötét köröktől a szem körül: elfogadhatatlanok, mivel a szemet unalmasnak és fájónak teszik. A hiányosságok kiküszöböléséhez rejtegetőt vagy rejtegetőt kell használnia, amely a természetes bőrszíntől könnyebb.

Az utolsó érintés egy hibátlan derma létrehozásához könnyű laza por lesz. A hibátlan bőrnek ragyognia kell, mondjuk az ázsiaiok.

Kiemelőt és apró hangsúlyt használnak a pír formájában - így a bőr az egészségre ragyog.

Színes megoldások

Ázsiai stílusú szem smink ragadja meg a természetes árnyalatokat. A paletta ugyanakkor változatos: a szín alapja kellemes és természetes, de lehetővé teszi a puha kontrasztok hozzáadását az alaphanghoz. A lényeg, hogy természetes és harmonikus legyen. Ez a smink minden képben megfelelő lesz, és különböző stílusokhoz alkalmas.

Ellentétben az európai nőkkel, akik gyakran szemüket agresszív színekkel mutatják, az ázsiai hangsúlyt fektet a természeti szépségre. Kiváló eredményt érünk el a természetes színárnyalatok sima kontrasztjainak és a bőrtónushoz közeli tollak kombinációjának köszönhetően (ombre technika). Az árnyékok színének kiválasztásakor nincs esélye: vizuális mélységre van szükséged.

Az árnyékok palettája különleges alkalmakra lehetővé teszi a sötétebb és telítettebb színeket. Gyakran sötét szürke és fekete színben van jelen. Kozmetikumok különleges események számára. Világos és szokatlan színeket tartalmazhat, akár világos rózsaszínű, kék, lila, ezüst színű.

A vörös árnyékok tabu: a szemeket betegnek, duzzadtnak és könnyessé teszik, az ideálisak azok, akiknek színe közel van a természetes blushhez, de kissé sötétebb.

A smink típusai

Ázsiai smink sokrétű és nemzeti. A választott képtől függetlenül gazdag és harmonikus. Barna szemű szépségek sokat tudnak a kozmetikumok alkalmazásáról, így a szemük mindig szép, és a kép finom íz és egy bizonyos arisztokrácia.

Ázsiai smink lehet:

 • mindennapi (nap), minimalista stílusban készült;
 • estefényesebb kontrasztokkal jelölt;
 • nemzetiegy adott ország kultúrájának bemutatása;
 • a színpad (pop), a művészt a legjobb fényben képviselve.

Az adott esettől függően a kozmetikumok alkalmazásának módjai változhatnak.. A smink beállításai a lány tartózkodási országától függenek. Az ázsiai smink népszerűvé válik a kozmetikumok alkalmazási lehetőségei iránt, hogy megváltoztassák a szemek vágását. Ezt a stílust próbálva az európai lányok új kifejezést keresnek, fáradt a masszív sminkből.

Meg kell jegyezni, hogy az ázsiai stílusban lévő smink nem jelenti az arcszobrozást. Fontos, hogy önmagad legyen, így az arcvonások vizuális változása nem örvendetes. Ezen túlmenően ez a megközelítés nem illik az ázsiai könnyű és titokzatos képébe.

Hogyan kell jelentkezni?

Gyönyörű smink - sok lány álma. És ha a nemzeti make-up más, a klasszikus változatlan marad: nem számít, milyen országban él a lány (Kína, Korea, Kazahsztán, Üzbegisztán, Mongólia).

Így az ázsiai szem smink valójában nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik. Ha minden lépést átmegy, gyorsan elsajátíthatja a kifejező és csábító megjelenés technikáját.

A szép szemek létrehozásával kapcsolatos munka a bázis árnyék alatt történő alkalmazásával kezdődik. Ha ezt a lépést figyelmen kívül hagyjuk, a kozmetikumok néhány órával az alkalmazás után hanyagnak tűnhetnek.

nap

Az alacsony kulcs és a mindennapi make-up egyetemes megoldás. A létrehozásához nem kell teljes kozmetikumok tüzérségét használni: a kozmetikai táskák szabványos készlete elegendő:

 • örökre alkalmazzon világos árnyékokat, ami nagy szemek és mélység hatását eredményezi;
 • felső szemhéj színezett sötét smink kozmetikumok, nem felejtve el a külső szöget;
 • a rácsvonal alján a mozgó szemhéj folyékony szemceruza segítségével vonja a vázlatot;
 • a felső szemhéj közepe hangsúlyozzák a fehér árnyékokat, és hozzanak létre hangerőhatást;
 • ugyanaz a szín pár ütést költ a szempillák alsó határa és a külső sarok;
 • jön a szempillaspirál idő: két rétegben felhordják, és az alsó szempillákra egy kicsit, nem felejtve el figyelmesen fésülni őket, kiküszöbölve a tapadás hatását;
 • továbbra is hangsúlyozni kell szemöldök vonal az árnyékok természetes színe, korrigálja az arc tónusát, smink ajkát fényes rúzssal vagy átlátszó ragyogással.

Az árnyékok természetes színei miatt az ilyen smink nem lesz fényes, még akkor sem, ha a szemek kiemelve a szemceruzával.

este

Este smink lehet fényesebb, mint a napi smink.Lehetővé teszi egy széles béléscsíkot és több réteg hasított testet. Az Ombre az egyik legnépszerűbb árnyékolási technika. Elvét követi a szabály: minél közelebb kerülnek az árnyékok a rácsvonalhoz, annál sötétebb színük van. Ezzel a technikával lehetséges, hogy a megjelenés kifejező és a szemek nagyok legyenek.

A technika maga nem bonyolultabb, mint az előző:

 • alkalmazása előtt smink kozmetikai szemhéj a bázis felhasználásával;
 • majd világos árnyékok a szemhéjatól a szemöldökhöz a külső sarokban lévő mélység megjelenését hozza létre, ami a felső és az alsó szemhéjak mentén árnyékot okoz;
 • óvatos árnyékolás - egy kötelező technika, amely lehetővé teszi, hogy szép és természetes, sőt sötét árnyalatokat nézzen;
 • sötét árnyékok összegezze az alsó és a felső szemhéjakat, simán nyúlik a hangot;
 • ombre hatása ecsettel rögzítve;
 • fennmaradó alapok az ecsettel a szemöldök növekedési vonala mentén sétálhatunk (szó szerint pár stroke);
 • a szemek nagyítása Használhatja a szemceruzát: először rajzoljon egy vékony vonalat a belső saroktól (a nagyon szempilla növekedési vonalon);
 • a belső sarok érintése nélküla bélés vonal vastagságának növelése;
 • továbbra is a szempillák elkészítése és hajtsa végre a megjelenést a hajsütő szempillák segítségével.

Koreai stílus

A koreai bálványok technikája nem hagy közömbös sok lányt. Ez egy egyedülálló bábkép, amely szokatlan megjelenésével természetes és szép. Az alapszabály ugyanaz marad: az ideális bőr a szemek sikerének és kifejeződésének alapja.

A kozmetikumok alkalmazásának módja lehetővé teszi a ceruza használatát és az alsó szemhéjakkal való munkavégzést:

 • a felső szemhéj területen bázis;
 • alapítás után szemhéjfesték smink világosbarna, kissé sötétebb bőrtónus;
 • a közelebb a szempillák növekedésének határánál a sötétebbek az árnyékok árnyékát választják, nem felejtve elfelé nyúlni;
 • a határ mentén az alsó szemhéj alig észrevehető stroke-ot okoz a világos árnyékokkal: ez növeli a szemet;
 • sötét árnyékok a külső sarok kiemeléséhez szükséges: a külső saroktól a közepéig kerülnek, és ne felejtsük el, hogy egy csepp pénzt adnak az alsó szemhéjhoz;
 • nem szükséges szemceruza: a szempillák növekedési vonalánál rajzoljon egy vonalat egy barna ceruzával;
 • szem akcentussal lágynak kell lennie: a vonalat óvatosan árnyékolni kell;
 • az árnyékok után jön a szempillaspirál fordulata: két rétegben, nem pedig a felső szempillákban van, és alig fésül az alsó;
 • továbbra is hozzá kell adnia a pirulát - és a koreai nők képe kész!

Hogyan válasszuk ki a kozmetikákat?

A megfelelő smink kiválasztása nem könnyű feladat. Az ázsiai szemek sminkében a különbség a különleges kozmetikumok használata, legtöbbjük kifejezetten az ilyen típusú bőrre és szemre készült. Az európai társaik nem mindig adják meg a kívánt hatást, mivel az egész célja dekoratív funkció. Ezenkívül a kozmetikát a bőrtípus alapján kell kiválasztani.

A speciális termékeket további hatások figyelembevételével tervezték, és nemcsak kiigazításokra vagy gondozásra szolgálnak, hanem az arc megvédésére az ultraibolya sugárzástól, valamint egyéb negatív környezeti tényezőktől. Ez egy tartós kozmetika, amely nem csúszik és nem terjed ki a nap folyamán.

A szemceruza az üzbég, a kínai és a koreai smink egyik kedvenc módja. Konzisztenciája folyékony legyen, és a színe kizárólag fekete. A ceruza árnyéka fekete és barna lehet. Egyes lányok fehér ceruzát adnak a tasakhoz.

A szabványos sminkkészletnek tartalmaznia kell rejtegető, rejtegető, szemceruza, ceruza, szemhéjfesték, szempillaspirál, blush, átlátszó fény és rúzs. A divatos divatos nők speciális kozmetikákat használnak: párnát és árnyalatot. A tónusú (speciális tónusú impregnálással) párna helyettesíti a vékony, természetes réteggel felvitt tonalian. Színárnyalat - kozmetikumok szemöldökre, szemre és arcra. Az ilyen termékek kiválasztásával biztos lehet benne, hogy a smink stabil.

Ázsiai stílusban kozmetikumok vásárlásakor figyelembe kell venni számos árnyalatot:

 • tökéletes árnyékok - Matt és tónusú a palettán;
 • hibátlan alapítvány - melynek szerkezete könnyű és egyenletes;
 • jó szempillaspirál - közepes textúrájú, hosszabbító hatású és kényelmes kefével;
 • szempillaspirál színe nappali sminkhez sötétbarna, esténként - fekete;
 • nap rúzs szinte láthatatlannak kell lennie, az este lehetővé teszi a telítettséget.

Ezen túlmenően a kozmetikumok megvásárlásakor figyelmet kell fordítani az eltarthatósági időre. Nem tudsz késedelmes gyógyszereket festeni, hogy ne károsítsa a bőr egészségét.

Sminkművészek titkai

A professzionális sminkművészek számukra számos trükköt kapnak, aminek köszönhetően különleges kinézetet kaphat. A szakértők hangsúlyozzák az ázsiai szemek természetes alakjának egyediségét, miközben nemes és csábítóvá teszik.

A maximális eredmény eléréséhez több árnyalatot kell figyelni:

 • nem tudja megszakítani az akcentust szeme fényes rúzs vagy fekete szemöldök: az ékezetek helytelen elhelyezése tompa és láthatatlan lesz;
 • a szem méretének növelése fehér árnyékok helyett ceruzát használhat, így a vonal vékonyabb lesz;
 • festék szempillák - a gyönyörű szemek előfeltétele, jobb, ha hosszabb hatást gyakorló eszközt használunk;
 • lógó szemhéj a szemöldök vonalával korrigálható: a lejtő végét megcsípjük, a felső szőrszálakat jobban megrajzoljuk;
 • árnyék textúra mert a szem akcentusa matt, fényes és nacre nem engedélyezett;
 • a mindennapi sminkeléshez jobb, ha szemceruza helyett egy korom ceruzát használ;
 • emelje a szemhéjat Használhatja a képzeletbeli hajtogatást, árnyékokkal festett vagy árnyékoló ceruzával;
 • megsemmisíti a szem szépségét talán az alsó szemhéj rossz szemceruza: vizuálisan csökkenti az alakot, és szűkebbé teszi azt.

Emellett a sminkművészek arzenáljában van még egy kis trükk: a szemek szakaszát nyilak segítségével kísérletezheti. Ebben az esetben nem annyira fontos, hogy rajzoljunk, mint egy vonal rajzolása:

 • ha nem érinti a belső sarkot, és a nyíl közepétől kezdve megnyitja a szemek vágását;
 • hozzáadva a félig nyílhoz egy rövid, sötét színű vonal, a szemek szélesebbek lesznek;
 • ha az eredmény erősítse a "macska szeme" hatását, az űrlap növekedni fog, de a szemek szélessége azonnal eltűnik.

A megjelenés korrekciója a make-up segítségével lenyűgöző folyamat. Minden stílus és alkalom lehetővé teszi az ázsiai smink diverzifikálását.

Ha érdekel a szem látványos növelése, nézd meg ezt a videó bemutatót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok