Smink lányoknak

Smink lányoknak

A nők és serdülők sminkje teljesen természetes és elfogadható jelenség. Ez az ápolás jele, egy kifejezésmód. Egy ilyen smink nem okoz érzelmeket és meggyőződéseket. Smink a lányok számára egy különleges téma, az egyik legvitatottabb és ellentmondásosabb.

Mi a baba?

Ahhoz, hogy megértsük, mi a gyerek smink, figyelembe kell venni a különbséget a felnőtt és a serdülők között. Ez nem ok arra, hogy régebbinek tűnjön, és úgy néz ki, mint egy anya, idősebb nővére, a bálványa a TV-képernyőn, ahogyan sokan tévesen hisznek. Valójában ez egy egyszeri technika, amely egy adott esethez szükséges.

Ezért hibás az az érvelés, hogy divatos és modern a gyerekek felnevelése a felnőttek szintjén.

A gyerekek sminkje a legjobb módja a legjobbnak. Ez nem alkalmazható a hétköznapi életben, mivel nem megfelelő: a lány természeténél fogva gyönyörű és elrontja a gyermek természetes szépségét. Az ilyen make-up különleges esetekben segít a kép fényességének és egyediségének növelésében. Ez a fajta kozmetika különösen fontos a 9, 10 és 11 éves lányok számára: egyszerűen csak kis lányok számára.

Jellemzők és előnyök

A gyermekek kozmetikái különböznek más analógoktól. A felnőttek és serdülők arzenáljának céljával ellentétben ezek a termékek nem az arc jellemzőinek korrigálására irányulnak. Feladata, hogy megmutassa a gyermek egyéniségét a kívánt helyzetben.

A gyermek sminkje - a lány kora. Lehetetlen a bőrt és a csecsemők szemét festeni: kozmetikájuk higiéniai termékek. Akár hat évig csak arcművészet engedélyezett.

Néhány anya gyermekkori kozmetikákat vásárol leányaikkal majdnem óvodáskor. És bár a divatirányzatok nyomán úgy tűnik számukra, hogy a felkészült gyermek ellenállhatatlannak tűnik, sőt, a lány megjelenése egy fejletlen testtel rendelkező tinédzserre emlékeztet.

Az egyik olyan tulajdonság, amely nem teszi lehetővé a smink korai alkalmazását, a bőr felépítése: gyermekeknél vékonyabb, ennélfogva kevésbé védett és nagy átjárhatóságú.

A gyerekek sminkjére vízzel és természetes alapokon alapuló hipoallergén kozmetikumok használhatók. Alapvetően különbözik a többi analógtól, mivel azt a gyermekek finom bőrének a sérülésekre gyakorolt ​​növekvő tendenciájának figyelembevételével fejlesztették ki.

A gyermekkozmetikumok figyelembe veszik az egyes korok epidermális sejtjeinek szerkezetét, ezért semleges PH-t tartalmaz, nem tartalmaz a bőr szerkezetét elpusztító kémiai összetevőket és tartósítószereket.

A kozmetikumok összetétele miatt a gyermekek sminkjét az alacsony tartósság jellemzi. Nagyon gyorsan elveszítheti a fellebbezést, ha a gyermek megérinti az arcát.

Mikor szükséges?

A gyermek sminkje egy módja annak, hogy egy adott esetben kitűnjön. Festői vagy ünnepi lehet. Az alkalomtól függően nagyszerű:

• fotózások;

• Születésnap;

• előadások (bálterem tánc, torna);

• színpadi kép (gyermekszínház);

• üdülés;

• az általános iskolában.

Általánosságban elmondható, hogy ez egy gyerekeknek szóló istennő, amellyel ön is maradhat, és ugyanakkor különleges lehet. Az ilyen kozmetikumok nem zárják el a pórusokat, a paletta különböző telítettség árnyalatait és nem irritálják a finom bőrt.

A gyerekek make-up lehet hagyományos és fantázia (arc-art), amikor egy egyedi mintát alkalmazunk az arcra. A második módszer (akvagrim) tárgya változatos. A make-up népszerű rajzai:

• pillangók és madarak szárnyai;

• állatok orrát;

• bohócok arcai;

• kalóz vázlatok;

• kedvenc bálványok képei (Monster High, Winx);

• Halloween stílusú horror történetek;

• csillagok, szikrák, szívek;

• kis független minták.

A make-up lányok nem fogadják el a kozmetikumok „nehéz tüzérségét”. Még egy arcfestésnek (vízalapú festék rajzolása) is egyszerűnek kell lennie. Ellenkező esetben a megjelenés elveszíti az életkor varázsát. Nem kell iskolába festeni: ez nem az a hely, ahol a gyerekek sminkjét mutatják be.

Miért van szüksége?

Olyan lány festése, mint egy felnőtt nő, csúnya és íztelen. Még a híres couturiers gyermekruházatgyűjteményeinek divatbemutatói is megkerülik az agresszív gyermek sminket. Tapasztalt sminkművészek kissé ékesszóló szeműek, így a gyerekek jogot kapnak az egyéniségre.

A gyermek smink célja a meglepetés és a figyelem. Egy esetben világos make-up, a másik - ügyes arc akcentussal. Ez egy áldás azoknak, akik minden alkalomra nyaralni akarnak.

A tematikus pártok számára előadások, táncok, színes többszínű is megengedett, de egy bizonyos téma alá tartozik. Például a Halloween stílusában a sminket nem keverik össze semmivel. Ugyanez mondható el egy táncversenyen részt vevő lány felállításáról is.

Smink az előadásokhoz - világos téma. Abban az esetben, ha szükséges, kiválaszthatja a szemeket és rajzolhat egy képet a ruhákkal. Tehát az arc jellemzői messziről láthatóak lesznek: ez az ilyen smink célja. A ruházatnak és a sminknek ugyanolyan stílusban és színben kell lennie.

Smink a fotó alatt, 4. évfolyam, születésnap - egy sminkművész finom munkája. Ez nem egyszerű szabványos smink: nem kevésbé fontos, mint a frizurák és a ruhák.

A tapasztalt stylistok nemcsak egy tinédzser és egy 8 éves lány, hanem 5-7 éves gyermekeket is kozmetikumok díszíthetnek.

Az alapok megválasztása

A szépségápolási termékek kiválasztása a gyermekek sminkjére nem könnyű feladat. Ne feledje, hogy a női és tizenéves kozmetikumok nem minden összetevője megengedett:

nincs alapja alkalmazása korai öregedéshez és a bőr pelyheségéhez vezet;

• laza ásványi por megengedett könnyű textúrával, amelyet vékony réteggel kell felhordani;

• szélsőséges esetekben baktericid korrektorot használnak. a szemek körüli sötét körök eltávolítása;

• a rúzs kiválasztása az esettől függ: a kislányoknak nem kell (elég ajakbalzsam), a 8 és 9 éves nők minimális ragyogással figyelhetnek az átlátszó változatra;

• régebbi lányok számára megvásárolt szempillaspirál, megengedett színe barna, közel a szempillák színéhez;

• a fotózásoknál a természetes bőrszínhez közeli fény árnyékokat válasszon;

• nincs bélés: Ez a felnőttek előjoga, ezért nem szabad ilyen korúnak lennie;

• fényes árnyékok, barna, fehér ceruza és fényes fekete szempillaspirál csak előadásokhoz engedélyezett (fotózásra, születésnapra ellenjavallt).

Az arcfestés minden gyermek számára alkalmas. Ezek a festékek ártalmatlanok, és lehetővé teszik, hogy azonnal felismerje a gyermeket.

Mit kell keresni a vásárláskor?

Annak ellenére, hogy a kozmetikai termékek gazdag választékát kínálja a gyermekek számára, a választásában sok csapdát találhat. Ha a címke „gyermek” a készítményen, ez messze nem egy jó és ártalmatlan termék mutatója. A fényes, színes csomagolás trükkös vétel a gyerekeket vonzók számára. Nehéz meggyőzni a lányt, hogy megvásárolja ezt a kozmetikát, ha a csomag egy kedvenc rajzfilmfigurát vagy zenei bálványt mutat.

A sminkeszközök megvásárlásakor vegye figyelembe néhány ajánlást:

• a kozmetikumok összetételét nem szabad belefoglalni növényi és állati eredetű hormonok;

• az egzotikus összetevők nem engedélyezettek: bőrirritációt és allergiát okozhatnak. A kozmetikumok hatásának lágynak kell lennie;

• ha a csomagon egy egész lánc szerepel vegyi összetevők, ez az eszköz nem vásárolható meg;

bármilyen szépségápolási termék le kell mosni sima vízzel;

eltarthatósági idő - fontos feltétel: a lejárt termékek súlyosan megsérthetik a finom, nem formált bőrt;

• a drága nem jelent jobbat: fontos a gyártó számára, akinek termékei sok pozitív visszajelzést kapnak;

• Jobb vásárolni egy megbízható üzletben (nincs kioszk és értékesítés kozmetikai cégek képviselőiből).

Hogyan kell alkalmazni: teljesítmény technikák

A gyerekek sminkje sokak megértésében - az édesanyám sminkje. Tény, hogy a kozmetikumok alkalmazásának módja az ügytől függ. Ez egy bonyolult stílus (macska lány, tündér, bagoly, színpadi karakter, indiai szín stb.), Amely megköveteli a sminktermékek alkalmazásának bizonyos árnyalatait.

Ráadásul sok a lány korától függ: a 11 éves korban elfogadhatatlan az 5 éves kisgyerekek számára.

Kozmetikumok kizárólag a tiszta bőrre vonatkoznak. Az intervenciós gyógyszereknek minimálisnak kell lenniük.

Arcművészet

A technikát festés (zsírtalanított festékek vagy smink ceruzák, például vízalapú Alpino) és ecsetek segítségével végzik. A kívánt tónus eléréséhez festékek keverhetők, ha szükséges, vízzel hígítjuk. A rajz az arca bármely zónájával kezdődhet.

Minden új löket esetén a hangot fokozzák, és a mintát rajzolják a szem és a száj érintése nélkül. Ez a technika hasonlít a gouache festményre. A technikának köszönhetően létrehozhat egy bohóc, japán, figurák, baglyok, kalózok, lányok-macskák vagy művészet képeit anime szellemében.

Színpad

Ezt a sminket úgy kell kialakítani, hogy az arc a jelenetből kifejező és az arc jellemzői láthatóak legyenek. Jó a tornászok és a fiatal színésznők számára. Speciális kefékkel, kozmetikumok élénk színeivel alkalmazzák. A technika kozmetikumok és víz alapú arcfestékek használata esetén keverhető.

Miután az arc bőrét porították, a színházi jelmezben árnyékok kerülnek a szemhéjak területére, majd kontúrok alakulnak ki, hogy jobban lássák őket messziről. Szempilla - fontos pont: nélkülük a smink nem lesz elég fényes. Nem tudjuk elfelejteni a rúzsot: az ügy megköveteli. Annak érdekében, hogy megérintve ne szennyeződjön, nagyon kevés pénzre van szüksége. Ezt az ajkak közepére alkalmazzák, a határukra nyúlik.

Kép egy fotózásra

A lány tematikus sminkje a kiválasztott képtől függ. Ez a tényező határozza meg a smink intenzitását és egy kozmetikai készletet. Bizonyos esetekben elegendő a bőr felcsípése, a fényesség porítása és a felső szemhéjak árnyékában való séta. Másokban speciálisan bábképet hoznak létre.

Ehhez különböző árnyalatok árnyékai alkalmazandók a mobil és az alsó szemhéjakra, és ezáltal egy ombre hatású. Ezután használjon egy barna ceruzát, rajzoljon egy vonalat a szempillák növekedése mentén a felső szemhéj mentén, és alulról a szem külső sarkában, rajzoljon egy vékony körvonalat, amely követi a szem alakját. Ez a szempillaspirál fordulata: a felső szempillákon egyetlen rétegben alkalmazzák.

A tökéletes smink nem tolerálja a ragadósság hatását, így a szempillákat jól kell fésülni.

Nyaraláskor

Ez egy különleges stílus, amikor egy kis szabadság megengedett. Megfelelőnek, természetesnek kell lennie. Mivel ez a nap különleges, engedélyezhet egy kis csillogást és árnyékot. Mindazonáltal mindenképpen intézkedni kell: egy öt éves gyermek nagylelkű felkészülése csak a bőrön készült rajzok formájában lesz ideális.

Az idősebb lányok porolhatják az arcukat, egy kis szemhéjfestéket és enyhén árnyalatos szempillákat alkalmazhatnak. A rúzs helyett jobb átlátszó fényt használni: a gyerekek gyakran elfelejtik, hogy az ajkaik fel vannak készülve, így lehetséges, hogy a rúzs kenet lesz.

A kozmetikumok használata felnőtteknek korai öregedést okozhat a bőrön, a szemhéjfekete, a kék ajakhang. Ez a megközelítés gyenge és gyenge szempillákat eredményezhet.

A gyermek kozmetikumok díszítésével nem szabad elfelejtenünk, hogy a szépség a természetesség és az egészség. Az első lépés a szép smink kialakítása felé higiénia. Az arc tiszta és egészséges bőrének kiváló alapja bármilyen sminkelésnek, legyen az klasszikus vagy karnevál kép.

Hogyan készítsünk egy gyerek sminket mintával - a következő videóban.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok