Smink a kék szemek

Smink a kék szemek

Hogy lehetnek különböző kék szemek! Néhány hölgyben a tekintet gyengédséggel teli, mint egy kis cica, és másokban jéggel szúr, mint egy képzett harcos kardja. Gondosan állítsa be a helyes hangot a smink segítésére. Milyen ügyesen játszol a színekkel, formákkal és alátámasztásokkal, hogy a Hókirálynőtől az ecsettel pár lépésben egy angyal legyen, mondjuk el most.

Jellemzők

Röviden, a smink kulcsfontosságú jellemzője az lesz, hogy szélsőséges és szélsőséges. Kékszemű őrülten megy a meztelen fagyott paletták legfényesebb, legédesebb árnyalataiban, de úgy néz ki, hogy díszítheti az agresszív vörös ragyogásokat, és ez csak csodálatos lesz. Még a maximális fekete szín csak a kék fényerejét hangsúlyozza. A szemek nem veszítenek el, és nem pusztulnak el az őket körülvevő szín bőségében.

Ha szelíd sminket szeretne készíteni, ne féljen, hogy rózsaszín árnyalatokat használjon. Ez lehet a legkönnyebb, alig észrevehető árnyék, vagy inkább a telített rózsaszín, a Barbie klasszikus színe. A bézs és a világosszürke minden árnyalata szintén a rendelkezésére áll.

A fényesebb esti smink esetén a fémes árnyalatok (arany, ezüst, bronz, rózsa arany) tökéletesek a kék szemű emberek számára. Fekete "füstös szem" - egy nyerő. A mély borok és a vérvörös színek is tökéletesen kiemelik a kék színt, és kiemelik a kinézetet, ami ragadozóvá teszi.

Tényleges színes megoldások

A kék szemet nehéz elrontani, így a smink világos, sötét, meztelen, barna színben, lila, rózsaszín, bézs - teljesen. A többit meglehetősen sok árnyalatok jellemzik: a szem és az arc alakja, a hajszín, az életkor, a felszerelés ... A színmegoldások azonban nem minden, amire szükség van. Ügyeljen a szemek elhelyezkedésére és alakjára.

A mélyen beállított

A fő cél az lesz, hogy a szemöldök és a szemhéj mélységének különbségeit simítsa. Leggyakrabban ezeken a fogadásoknál a világos színskálát használják, a pasztell színek különösen jóak lesznek. A mozgatható szemhéj sötétebb "ruhákhoz" kell fordulnia. A szemhéj növekedésének alsó sora és a szem külső sarkának területe is sötét színekkel látható. A szemhéj felső részével határos területet átmeneti középső árnyalattal kell fedni, és a szemöldök fölötti területet a legvilágosabb, még gyöngyszemekkel is meg lehet festeni. Az extra ragyogás segít, hogy a megjelenés még szélesebb legyen, így az árnyékok helyett kiemelőt használhat.

Kicsiknek

Az első dolog, amire emlékszel, ha kis szemed van - fekete szemceruza - Achilles-sarka. Dobja el, ha már van, és ha nem, soha ne vásároljon. Nem használhatod jóra. Hűséges társának fehér ceruza kell lennie, amelyet a belső szemhéjra kell alkalmazni.

Egy másik hasznos eszköz a kozmetikusodban egy hajsütővas.

A csavart szempillák kinyitják a szemet, vizuálisan jobban látják a szemet, mint amilyenek valójában. Nem ajánlott hamis szempillákat használni. Ők, mint a fekete vastag nyilak, nagyon elrejtik a teret. Ha növelni szeretné súlyukat, növelje a szempillákat, de nem túl vastag. Megpróbálhatja a kötegeket, de velük meg kell ismernie az intézkedést.

A kék szemek számára hamarszürke paletta. Ezzel hozzáadhat egy jó hangerőt, és ezzel egyidejűleg hangsúlyozhatja az írisz színét. Az alábbiakban egy lépésről-lépésre szóló „füstös szemek” című útmutatót találsz szürke árnyalatokban, amelyeket egy tapasztalt sminkes segítsége nélkül ismételhetsz meg.

Nagy

Első pillantásra az ilyen szemek egy álom, de tulajdonosaik némi nehézséggel is szembesülhetnek. Például a nagy szemek túl kerekek lehetnek. Ebben az esetben a legjobb a nyilak használata. Adj a szemednek egy kis keleti esztétikát, kissé húzza a sarkokat a nagyobb kifejeződés elérése érdekében.

Ha a nagy szemek problémája, hogy túlságosan kidudorodnak, használjon minimális szemceruza és maximum árnyékot.

A szempillaspirálral is próbálja meg nem túlzásba venni. A holló színének több rétege egy komikus Elvira, a sötétség szeretője lesz. Ha kontúrot szeretne készíteni, használjon ceruzával és a szem belsejében. A szemhéj mozgó részén sötét árnyalatú árnyalatokat kell felhordani, és a szemöldök alatti területet világos színekkel festeni. A legfontosabb dolog - ne használjon gyöngy árnyalatokat ehhez, felesleges kötetet adnak hozzá, de csak matt egyenletes színeket. Ha meg akarja erősíteni a pigmentet, használjon alapozót.

Miután meghatároztuk a szem alakját, ne felejtsük el az ilyen fontos tényezőt, mint a hajszín. Az árnyéktól és a hőmérséklettől függően a smink nagymértékben változhat.

A hajszínnek megfelelően választjuk ki

A szőke

A klasszikus orosz szépség szürkéskék és barna hajú. Az ilyen adatokkal rendelkező lányok nem akarják túlterhelni a többrétegű nehéz sminket. Nagyon egyszerű és természetes megjelenésűek. Egy kis szempillaspirál, még arcbőr is, narancssárga vagy rózsaszín árnyalatok cseppjeivel, valamint apró, tiszta nyilakkal vagy enyhén poros könnyű sminkkel szürke színben - ez elég lesz ahhoz, hogy elképesztő legyen. Ha ez az esti smink, akkor hozzáadhat egy kis aranyat vagy akár rozsdás árnyalatot, ami a „füstös szemek” megjelenését eredményezi. Sima átmenet - a sikeres smink fő titka.

Piros

Ha a piros a természetes színe, azt jelenti, hogy természetesen halvány bőre van. Ebben a helyzetben az arcod szemei ​​már kiemelkednek a fényes helyről. Érdekes sminkeléshez elegendő egy kis szempillaspirál és világos csillogó rózsaszín-szürke árnyalatok. Ez a smink meglehetősen drága és nem túl nehéz végrehajtani.

Szintén a lányok típusához tartozol, amely a tömegből kiemelkedő lesz, csak elég fényes rúzs.

Lédús ciklámen színe az ajkán, egy kicsit elpirul az arcán, a szeplőket egy alapozó és egy jó alap segítségével eltávolítjuk, és készen állsz. Vörös hajú szépségek, és így nem sok, de ilyen látványos és még inkább, így ne aggódj, biztosan emlékszel.

Ha a piros színt megszerzi, és mindent, amit szeretne napozni, az arany árnyalatok a legjobbak lesznek. A szivárvány színeivel kísérletezhet egy olyan iskoláslánynak, aki titokban használt egy kozmetikai táskát az anyjától. Ne használjon fényes színeket és nukleáris árnyalatokat. Ha fel akarja ébreszteni az arcot, akkor azt a rúzs rovására teheti. Mindent meg fog felelni, kezdve a bordóból és a meztelen bézsig, majdnem átlátszó.

Barna hajú nők számára

Ha egy ilyen Megan Fox, akkor szinte mindent megfelel. Hamis narancssárga, veszélyes lila vagy akár kígyó smaragd zöld, mindent „időben” lehet. Az egyetlen dolog, amire figyelnie kell, a hang. Hideg vagy meleg - ez a kérdés. Ne zavarja a különböző hőmérsékleti rendszerek színeit. Ha a haja piros, ne használjon hideg árnyalatokat a sminkben. Ez diszkréciót okoz a képben. Az együttesednek harmonikusnak kell lennie, ezért ügyeljen a pigmentek tükröződésére és jellemzőire, a ragyogást és az árnyékok viselkedését természetes fényben. Mielőtt sminket helyeznénk a szemére, próbáld ki a kéz hátulján.

Válasszon személytípus szerint

Az arc arcán a smink beállításának legfontosabb szerepe a pír, kiemelő, bronzer, általában minden, ami a szobrászat technikájának tulajdonítható.

Közvetlenül a szem színe befolyásolja ugyanazon por hangját.Például a halvány bőr és a kék szemek esetében a rózsaszín cukor színei mindig nagyszerűek lesznek, és egy cserzett korall narancssárga színben tökéletesen hangsúlyozza a kék árnyalatot. Használhatja az úgynevezett "sült" pislogást, ahol a fő matt szín mellett gyakran csillogó fény. A kék szemű por jobb arany granulátummal, nem pedig hideg ragyogással.

négyszögletes

Egy hosszú állatnak és magas homloknak kiegyensúlyozottnak kell lennie. Az arcokat vizuálisan körbeforgatva, a középen elpirulva és vízszintes árnyékolással. Az álla közepén alkalmazzon meglehetősen kiemelkedő pirulatot. Jobb, ha ujjaival a színeket középen a szélekig árnyalják, pontosan az arc ovális oldalán. Emellett kiemelheti az arccsontokat, egy kicsit porlasztva őket egy bronzerrel.

Az árnyékok jobbak, ha könnyű árnyalatokat szednek, mert vizuálisan nyitják a szemüket. Ne felejtse el a kiemelőt. Vigye fel a homlokát és az arccsontokat. Emellett könnyebbé teheti a szem külső sarkát, ugyanaz a kiemelő vagy fehér matt árnyék kiváló munkát végez ezzel.

kerek

Az éles sarkok és a jól meghatározott vonalak hiánya elleni küzdelem. Ehhez egy pár tónusra van szükség, amely sötétebb, mint a természetes bőrszín, és sötétebbé teszi az arccsont területét. Ha hozzá akarsz adni rouge-t, tedd őket egy háromszög alakjába az arcról az orrra, és egy éles véggel a fül felé irányul. A szemek kiemeléséhez barna vagy fekete festést használhat a kontúr mentén. A legfontosabb dolog - jól keverjük össze a vonalat. Jobb, ha feladja a tiszta nyilakat, több árnyékot készít a sminkekkel annak érdekében, hogy kötetekkel játszhasson, ahogyan szüksége van rá.

szögletes

Egy széles homlok és gyakorlatilag ugyanolyan alsó állkapocs, amely hozzávetőlegesen párhuzamos ezzel azt sugallja, hogy a smink egy kicsit durva vonalakat fog simítani. Győződjön meg róla, hogy használja a tónus alapot az arcok és az álla alsó részének világos hangjának beállításához. Az alsó állkapocs és az arccsontok sötétebbé tételéhez a szokásosnál sötétebb árnyalatokat használhat a bronzer vagy a por. Próbáljon meg háromszög alakú arcot elérni.

Ebben a formában fontos szempont a szemöldök.

Győződjön meg róla, hogy van egy kanyarban, hogy megismételjék a szemed alakját. Ugyanakkor a vonal nem lehet túl geometrikus. Az átmenetnek lágynak, simanak kell lennie, mint egy szelíd tengeri hullám.

Ami az árnyékokat illeti, ne használjon élénk színeket vagy sok különböző színt egyetlen képen, csak a magas homlokra vonzza a figyelmet. Kontúr készítésekor felejtsd el a fekete szemceruza, kék szemmel jobb, ha barna, szürke vagy lila ceruzát nézel.

A smink típusai

A kék szemek sminkje azonban, mint bármely más, a következő típusok:

 1. Alkalmi. A pasztell színek, a nagyon óvatos árnyékolás és a legtermészetesebb megjelenés a smink legfontosabb fogalmai minden nap. Nem szabad túl bosszantónak lennie, hogy ne zavarja a munkát, de elég elegáns ahhoz, hogy a legjobban érzi magát.

 2. Classic. Még az arcszín, a nyilakkal ellátott szemek, szép és kicsi, nyári természetes blush és gazdag ajkak.

 3. Természetes. Jellemzője nemcsak a kozmetikumok minimális értéke, nem is olyan kicsi, a legfontosabb, hogy a természetes színek közelébe árnyalatokat használjunk. Cserélje ki a fekete szempillaspirálot egy barnare, győződjön meg róla, hogy összekeveri a szemceruzát egy szivaccsal, az átláthatatlan virágok árnyalata elsőbbséget élvez, és az ajkak könnyebben festhetők ceruzával. Ez egy nagyszerű nyári lehetőség.

 4. Kimeneti kép Sötét árnyalatok, csillogó, élénk színek - mindez megengedheti magának az estét. Az arcod bármely műfaj - pop art, japán motívum, évjárat stb. A kulcsszó ebben a sminkben - "kép".

Ötletek látványos képekhez, amelyeket önállóan lehet megvalósítani:

 1. Keleti smink. Ha szeretné, ha figyelmet szentelne, semmi sem jobb, mint egy ilyen déli technika kiválasztása. Ő őszinte és titokzatos.Egy nagyon vastag szempilla és hosszú fekete nyilak, amelyek mind a felső szemhéjat, mind a szempillák alsó sorát rögzítik, úgy néz ki, mint egy drága bagett kép.

 2. Világos ünnepi. Nem annyira fontos, hogy hová menjen: egy születésnapi partira, vállalati pártra, vagy csak hogy találkozzon barátaival, ma este megengedheti magának egy kis festéket. Próbáljon meg például lédús narancssárga színárnyalatokat adni. Amikor az orruk orrából gyöngyfényt varázsol, és a másik szélén sötét átmenetet csinál, a smink varázslatos lesz, és tökéletesen kiemeli a szemed kékét.

 3. Színház. Ez különbözik a drámai képtől és az élénk színektől. Ez egy olyan smink, amely távoli sorokból lesz látható. Hosszú hamis szempillák, akvamarin tónus a vízvonalon, sűrű, sötét szem felni, kecses nyíl és vastag „füstös szemek” lila színekben. Érdekes, bámulatos és önmagában is megtehető.

 4. Töltsön ki egy adott ruhát vagy ruhát. Természetesen a legtöbb lány érdekli a sminket egy fehér ruhában. Igen, az esküvői smink az egyik legnépszerűbb típus. Ne terhelje túl a menyasszony képét fényes árnyékokkal. Leggyakrabban a szemeket füstös és rózsaszín virágokkal díszítik. A kép nemesebbé tételéhez használja a matt árnyalatokat. A sötét árnyékok segítségével húzott nagyon puha nyilak is romantikát hoznak a képbe, és egy buja sor hamis szempillák adnak képet a babaságról, ártatlanságról és frissességről.

  Ne felejtsük el a pír és a nagyon szelíd, enyhén fényes szájfényt.

  Gyakran a kék szemű lányok szeretnek ruhákat felvenni, hogy megfeleljenek az írisznek, így egy kék vagy türkiz ruha népszerű lehetőség. A smink ebben az esetben nagyon hasonlít az esküvőre. Ugyanaz a fény és puha, de ugyanakkor elég sokrétű és vonzó.

A korosztálytól függően válassza ki a feltöltést:

 • Ifjúsági smink élénkebb lehet. Szeretne sárga színt hozzáadni - próbálja meg piros - finom. Az ifjúság jó, mert nagyon nehéz elrontani, így ha kísérleteket szeretne, nincs jobb idő. Használhat ragyogásokat, strasszokat, tollakat, hamis szempillákat - minden új elem és trend fontos lesz az Ön számára.

 • Életkori smink az 50 év feletti nőknek inkább visszafogottnak kell lenniük. Nagyobb figyelmet kell fordítani a bőr tónusára és a megkönnyebbülés kiegyenlítésére, mint az élénk színekre. Használjon primereket a ráncok kevésbé láthatóvá tételéhez, a tonális alapítvány vagy a sűrű por segít a pigmentáció és a tökéletlenségek elrejtésében. Egy kicsit elpirul a frissesség, a szemöldök szép, enyhén korrigált alakja csökkenti az éveket, és a természetes színek világosabbá teszik a megjelenést.

Kezdő lépésről lépésre útmutató

Vizsgáljuk meg az egyik legváltozatosabb technikát, amely mind a világos tónust, mind a sűrű estét fedi le. Ez a stílus nem korlátozza az életkorot, a ruhát vagy a hajszínt. Természetesen füstös szemekről beszélünk.

Egy füstös szürke színárnyalatra készítünk egy képet, amely ideális a kék szemekre. Fázisban járunk el:

 1. Kezdetben előkészítse a szemeket, az alapot az árnyék alá. Ez azért fontos, mert a szerszám nem csak a felületet szintetizálja és lehetővé teszi az árnyékok óvatos árnyékolását, hanem növeli a színt is. Továbbá, a primer meghosszabbítja a sminkellenállást, amely sokak számára fontos tényezővé válik.

 2. Az alsó szemhéjban a szürke árnyékok vonatába öltözünk. Jobb, ha vízálló vagy szuper ellenálló, mert a nap folyamán a szem alatti árnyékok összeomlanak és elmosódnak a kontúron.

 3. A felső mozgatható szemhéj ugyanabban a hangban van festve enyhén mandula alakú. A század közepét a csillogó, világosabb árnyalatú szürke is díszíti.

 4. A fenti vízvonal és az alábbiakban egyértelműen fekete ceruzával körvonalazódik. Fontos, hogy vízálló legyen, különben az egész szerkezet néhány óra múlva szétesik.

 5. A század felső részén alkalmazzon sötétbarna hangot, és jól keverje össze.

 6. Hely a homlok alatt Világíthat egy kiemelő vagy matt fehér árnyék használatával.

 7. A belső sarokban a szemek fényes korall árnyékokból kiemelkednek.

 8. Szempillák curl és árnyalat szempillaspirál. Alkalmazhat több réteget.

Mint látható, ez elég egyszerű módja annak, hogy érdekesnek látszódjon, és annak ellenére, hogy a „füstös szemek” mindent fekete sűrű színekben látnak, a smink nagyon könnyű lesz, teljes munkaidőben.

Most, hogy teljesen más példái és lehetőségei vannak az inspirációra, minden nap könnyen megváltoztathatja sminkjét. Próbáld kihangsúlyozni az összes előnyt, különösen, hogy kiemeljük a szem kékét, mert ilyen ritkaság. Napi, esti, ünnepi, sőt esküvői smink most is tökéletes lesz, mert tudod, mi lesz az Ön számára, és hogyan lehet ügyesen elrejteni a hibákat.

Legyen szép és ne felejtsd el, hogy a legjobb díszítés, amely a szemek fényességét hangsúlyozza, az őszinte mosolyod.

Tudjon meg többet arról, hogyan lehet létrehozni a tökéletes sminket a kék és kék szemek számára a következő videóból.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok