Smink barna szemek

Smink barna szemek

Barna szemek - abszolút domináns, így az írisz ilyen színével rendelkező emberek mindig sokat lesznek. Szóval, rengeteg kérdés merül fel arról, hogy melyik smink a legmegfelelőbb és milyen árnyalatok közül lehet választani.

Jellemzők és előnyök

A barna szemeknek büszkéknek kell lenniük, és hangsúlyozniuk kell őket, és nem szabad elrejteniük a színlencsék alatt. Íme néhány előny:

 1. Meg kell jegyezni, hogy a barna szemek talán a legkülönbözőbbek a színkombináció szempontjából. Piros, sárga, zöld, kék - minden smink jól nézhet ki a csokoládé színű szemek tulajdonosait.
 2. A barna színárnyalat mindig előnyösnek tűnik bármilyen hajszínnel. Képzeld el, hogy a sötét szemű szőke tele van bájjal és rejtélyekkel. És vegyél egy barna hajú vörös hajú lány, aki úgy néz ki, mint a teafa levelei - egy igazi erdei nimfa! A világosbarna haj is szép és nagyon természetes, a két fenék nélküli sötét kutya hátterére nézve. És képzeljük el, hogy a sötét hajú barna hajú nő arisztokratikusnak látszik. Az arca, mintha egy drága kép lenne, a haj fejét fogja megfogni, amely mélyen csillogó szeme lesz.
 3. Barna szemek alatt könnyű felszerelni. Most a kék farmer annyira népszerű, és valójában olyan tökéletesen kombinálva a bőr és a szem barna árnyalataival. Vagy képzeljük el, milyen elegáns kék ruhát fog kinézni egy cserzett testen, akit erős akaratú, teljes életű barna szemekkel koronáztak. Lehetetlen átadni egy ilyen nőt, a férfiaknak legalább fel kell kérniük, hogy fotózjanak, és legfeljebb kéz és szív lesz.

Most, amikor már nem kétséges, hogy a szemed barna színe hihetetlenül szép, akkor folytathatsz bizonyos típusú sminkeket annak érdekében, hogy csak enyhén hangsúlyozzuk, ami már a természetből elérhető.

A smink típusai barna szemekhez

 • Egy alkalmi megjelenés azt jelenti, hogy nem lesz több millió kozmetikai réteg. Make-up a munkához - nagyon természetes, vékony, szinte észrevehetetlen. Kezdetnek a klasszikus meztelen árnyalatokat használhatja.

Általában a matt világos rózsaszín, kissé sötétebb csillogás és a fehér és a paletták mellett van egy másik szín is. Nos, ha arany, akkor nagyon könnyű lesz egy könnyű, de észrevehető make-up létrehozása minden napra.

A felső mozgatható szemhéjnál világos rózsaszín árnyalatú, a szem sarkát óvatosan díszíteni kell egy csepp fehér árnyékkal. A szemek alatt árnyékot hozhat létre, melyet a paletta legsötétebb színével állítottunk elő. A szemgolyó elhelyezésének helyén óvatosan „dobja” az arany kenetét. Ha egyidejűleg fehér ceruzával hagyja a szemvonalat, akkor lehetetlen lesz elszakadni a szemedtől.

És ez a meglehetősen puha smink könnyedén megújítható este - csak a rúzs hangjának megváltoztatásával. Tedd az ajkad szilva, vagy vegyél egy klasszikus hűvös vörös árnyalatot - és egy dátumot vagy egy találkozót vehetsz a királynővel, ahol jobban szereted.

 • Ha sötét bőre van, csak az arany és a csokoládé barna színe elég lesz a kifejező megjelenéshez.. Hagyja a csokoládét a szemek alatt, és ecsettel húzza a világos nyilat az árnyékokkal, és megszórja a felső szemhéjat aranyral, mint a pollen. A barnával ez a smink csodálatos, "drága" és ugyanakkor lágy. Nem igényel sok készséget.
 • Ha a bőre elég sápadt, akkor akár az árnyékokat is feladhatja. Csak a szemceruza használatával rajzoljon egy szép nyíl, festje meg a szempillákat szempillaspirálral, egy kicsit vörösítse meg az arcát, és tegye lédús bogyó vagy szájvízzés az ajkakra.Egy ilyen kép időtlen és mindenki számára előnyös klasszikusok. Nem úgy néz ki, mintha elgondolkodó lenne, és minden nap tökéletesen alkalmas.
 • A szem alatti arany, a felső szemhéj matt rózsaszín árnyalatával kombinálva nagyon finoman nézhet ki. A már meztelen megjelenés lágyításához használja a fekete tintát a barna helyett. Ha egy kicsit bonyolítja a képet, használjon szürke vagy türkizkék szemceruza.
 • A smink nagyon szépnek tűnik, ahol a felső szemhéj az ezüsttől az aranyig terjedő színátmenettel színezett. Húzza a hideg árnyalatot a központtól, és aranyfestékkel koronázza. A fő feladat az, hogy az átmenet sima legyen, világos határ nélkül. Adjunk hozzá néhány szempillaspirálot, és a könnyű nyári megjelenés teljes.
 • A halvány rózsaszínről füstös szürkere való áttérés nagyon érdekes. Ha szeretné, akkor a make-up egy kicsit szigorúbbá teheti a nyilak hozzáadásával. Mindig vonzzák a figyelmet.
 • Néha napközbeni sminkelés esetén az árnyékok alatt meglehetősen normális alap lehet. Ha az arcod nagyon sima, és a szempilláid kissé öltözött szempillaspirál (fekete vagy barna), ez a kép talán üzletszerűvé válik. A fényes ajkak sokkal érdekesebbek lesznek, és a rúzs meztelen matt árnyalatai még szigorúbbak, a helyzettől függően.

Amint láthatod, a napi smink nagyon változatos lehet, de végül is az ünnepek és üzletek életünkben fordulnak elő, így a barna szemek smink típusait az esti alkalmakra kell gondolni. Érdemes megfontolni az alábbi lehetőségeket:

 1. A barna szemű emberek többsége természetesen a keleti országokban van, így nem meglepő, hogy az arab smink minden oldalról fekete feketével elhomályosodik. Ha az esemény és a hangulat lehetővé teszi, hogy belevágjon az arab mesébe - mernek. A kifejező tekintet fő titka a fekete ceruza alkalmazása a szem belső vonala mentén (mindkét felett). További mélység adható egy hosszú fekete nyílnak a felső szemhéjban és sötét, jól tollas színű - az alsó részen.
 2. Azok számára, akik nem állnak készen egy ilyen agresszív sminkre nyilakkal, hasonló opciót kínálhat, de megváltozott európai úton. Természetesen ez egy klasszikus füstös szem. Fekete, mint alap- vagy csokoládé árnyalatok közül választhat, amelyek lágyabbá teszik a megjelenést. Ha kiemelni szeretné, akkor a szem vízvonalát színes ceruzával - például neon rózsaszín vagy kék - festheti. Nagyon extravagánsnak látszik, de nem íztelen.
 3. Ha már unatkozott a klasszikus színekkel, próbáljon meg sminket cseresznye színben vagy gazdag vörösben. A legfontosabb dolog - ne feszítsd túl az ajkaddal, nem lehetnek sötétek, ha a szemed már valami fényes körvonalazott. Az arcnak hangsúlyt kell fektetnie, különben a kép vinigrettává válik.
 4. A születésnapi parti vagy barátságos párt számára biztonságosan választhat élénk színeket - például kék, zöld, sárga, lila, gazdag kék, és így tovább. Ahhoz, hogy az ünnepi smink nagyon fényes legyen, alkalmazzon különleges alapot az árnyékok használata előtt. Ha nincs külön szemtermék, próbálja ki a rendszeres alapozót. Segíteni fog a finom vonalak kiegyenlítésében és az árnyékokban található pigmentek javításában, ezzel egyenletesen és tartósan.
 5. Ne félj a különböző színeket összekeverni. Próbálj meg egy bonyolult lila, sárga és rózsaszín árnyalatot készíteni, vagy elrendezni egy ezüst, indigó és fekete látványt. Készítsen keveréket sárga és zöld, hígítsa ezt a palettát bronz vagy ezüst. Változatok ebben a témában - mint az arany egy tündér sárkányban, nagyon, nagyon.
 6. Ha a lehető legkisebb hiányosságokkal büszkélkedhet a bőre, fújjon mindenkit sötét és titokzatos módon, minimális erőfeszítéssel. A fő feladat az, hogy az arcszínt hűvös árnyalatúvá tegye. A szemeken alkalmazzon matt fekete színű, áthatolhatatlan, mint a déli éjszakát.Tekerje szemeit egy csomó hamis szempillára, hogy a szemed bolyhos legyen, és rúzsot alkalmazzon egy nagyon sötét bor árnyékában. Így egy egyszerű, de végzetes képet kap, amelyet hosszú ideig emlékeznek.

Mint látható, számos lehetőség áll rendelkezésre a mogyoró és a fekete szem számára. Meztelen vagy csillogó, színes vagy fekete-fehér - rajtad múlik. Ha szüksége van egy példára az inspirációra, nézd meg a csillagokat és a sminküket. Emlékezzünk a szép Sophia Lorenre, hogy érezze a drága klasszikusokat, a flörtölő Shakirát, hogy a képnek egy kicsit sziklát és zűrzavart adjon, bájos Lily Collins-t, ha gyengédséget szeretne adni az életedhez. Nézd meg a híres barna hajú nőt - a Kardashian családot. Ez tényleg olyan sok kép volt, amivel nem lesz elég életed, hogy megismételje őket.

Amikor a színsémát választjuk, és a kép már kialakult a fejedben, az eszköz választásának fordulata.

Hogyan válasszuk ki a kozmetikákat?

Az axiómát, hogy barna, sötétbarna vagy zöld-barna szemek tulajdonosa vagyunk. A dekoratív kozmetikumok keresésekor érdemes nem virágból, hanem a szem formájából és illeszkedéséből indítani. A lányoknak általában a következő főbb problémákkal kell küzdeniük:

 1. Túl kicsi a szem.
 2. Mély szemek.
 3. Széles szeme.
 4. A szemek túl közel vannak.

Érdemes megválasztani a megfelelő eszközöket, ezekre a négy problémára összpontosítva. Ezért javasoljuk, hogy vegye figyelembe a következőket:

 • Ahhoz, hogy a „szemtelen alsó csészealjak” kicsi szeme legyen, néhány trükköt kereshet - például szemöldök formájú kísérletekkel. Ehhez nem kell semmit sem vásárolni, csak annyi helyet szabadítanod fel, amennyit megengedhetsz (a haj vastagságától függően).

Egy másik trükk egy fehér ceruza, amelyet a vízvonal fölött és alatt helyeztek el.

Ami az árnyékválasztást illeti, a sötét színek szinte biztosan ellenjavalltak. A világos, puha árnyalatok kinyitják a szemet, szélesebbé teszik a szemet. Emlékeztetni kell arra is, hogy a rejtegető segít megnyitni egy kicsit a szemét, ezért ne hagyja figyelmen kívül őket.

 • A mélyreható szemek problémája ügyesen alkalmazott árnyékok segítségével oldható meg. Győződjön meg róla, hogy megvásárol egy bázist, amely kiegyenlíti a hangot és egyszerűsíti az alkalmazás folyamatát. Ha a bázis nem volt kéznél, használjon port. A fő hangszínre a legfényesebb árnyalatokra van szükség, amelyeket a felső szemhéj teljes hosszában árnyékolni kell. A szinte szaggatott sötét színeket használjuk, például hozzáadjuk őket a szem sarkához, vagy az alsó szemhéjat ezzel a kozmetikával.

Ha szempillaspirál és szemceruza használatára lesz szüksége, ne feledje, hogy a vonalnak nagyon vékonynak kell lennie. A kövér nyilak a keleti pillantást egy kínai, és nem a legszebb szemébe fordítják.

 • Ha a szemek szélesek, a fő titok abban rejlik, hogy hangsúlyozni kell a szem belső sarkát. Sötétebb árnyalatokat lehet alkalmazni a belsejében, a színek a központ felé nyúlva. A szempillaspirálot két rétegben is használhatja, és a szempillákat az orr felé mozgó mozdulatokkal kell festenie.

Egy másik titok a szemöldök akcentusa. A szemöldökét hosszabbra tegye (ceruzával és ecsettel), és látni fogja, hogy a szem közti távolság kissé kisebb lesz.

 • Ha a szem túl kicsi, a szemceruza a hűséges asszisztense lesz. A szem kontúrja mentén egy vékony vonalat kell rajzolnia, fokozatosan vastagodva a szem széléhez. Ne felejtse el árnyékolni a kontúrot, különben túl ügyetlennek tűnik. Készítse el a szem belső és középső részeit, és tartsa sötét palettáit a szemhéjak közelébe a templomok közelében.

Hogyan kell jelentkezni?

Emlékezzünk erre a nagyon egyszerű lépésről lépésre szóló utasításra, és vegye üzembe:

 1. A sminked sikerének 50% -a függ a bőr elkészítésétől. A kezdéshez tisztítsa meg arcát.Most a legnépszerűbb és leghatékonyabb módja a micellás víz, de senki sem törölte a szokásos vizet vagy tonikot mosásra. Az ízlés szerint járjon el - a legfőbb dolog az, hogy az arcod friss legyen, mentes a zsírtól és a szennyeződéstől.
 2. Ne feledje hidratálni a bőrt. Alkalmazza kedvenc krémjét. Készítsen maszkot, ha az idő lehetővé teszi, vagy használjon javításokat. Szinte bármit megtehetsz, ha csak a bőre „teljes”. Hagyja, hogy a jótékony anyagok beágyazódjanak - és csak akkor kezdjenek cselekedni.
 3. Alkalmazzon maszkolószereket. Talán egy színes rejtegetőt használsz, alkalmazd a primert a ráncok kiegyenlítéséhez.
 4. Az alapot óvatosan keverjük az arcra.. Ha szivacsokat használ, akkor vigye óvatosan. Ne felejtse el megragadni egy kis nyakát és fülét, hogy az arc ne legyen túlságosan más, mint a bőr többi része.
 5. Vigye fel a port, hogy eltávolítsa a ragyogást, és adjon hozzá pirosan. A cserzett bőr esetében a bronzokat is használhatja, jól, a világosbarna haj és a tisztességes bőr tulajdonosai számára elég könnyű korallpiros.
 6. A nagy szemek hatásának elérése érdekében a szem alatti háromszög alakú terület megkülönböztethető egy make-up technikával, például sütéssel.. Ehhez szükség lesz egy fehér laza porra, valamint egy széles lapos kefére. Vigyen fel porokat a szem alá könnyű, de biztos ütésekkel. Ezután használjon egy morzsó kiemelőt. Ez segíti a szem kiemelését és extra vizuális hangerőt biztosít.
 7. A következő lépés szemöldökkel dolgozik.. Ecset, árnyalat és forma. Használjon ceruzákat, árnyékokat, viaszokat - mindent illik, csak a vastag és nagyon egyértelmű szemöldök divatos hatásának eléréséhez.
 8. Elhagyjuk a célvonalat - vállalunk sminket a szem számára. Fentebb már számos részletes ajánlást kapott az árnyékok és a közvetlen cselekvési tippek kezeléséhez. Az egyetlen dolog, amit még nem mondtak el, az, hogy a színezés befejezése után gondosan el kell távolítania a felesleges árnyékokat, ha összeomlik.
 9. Az utolsó szakasz - az arccsontok kiválasztása és rúzs alkalmazása az ajkakon. Ha ügyesen kezeli a keféket, és nagyon jól tudja, milyen a kontúrozás, nyugodtan alkalmazza a tudást a gyakorlatban. Amikor az összes vonalat rajzolják, csak a szája marad, ne felejtsük el, hogy a hangsúlyt egy dologra kell helyezni. Vagy a szemen vagy az ajkakon. Ha a sminke már nagyon szelíd volt, a rúzs néhány fényes árnyalata frissességet és életet eredményez. Ha az előző színek telítettek, ne sötétítsük az arc minden területét.

Az egyetlen lehetőség, amikor a sötét árnyékok harmonikusak lehetnek a sötét rúzsokkal, világosbarna szemek, amelyek fényes foltgal égnek, és a többi sminket a hátsó égőre helyezik.

Lépjen be a lépcsőn, ne ugorjon az alapról a szemöldökre és a szemtől az ajkáig. Lépésről lépésre az alkalmazás nem hiábavaló. A tervhez ragaszkodva megmentheti magát a lehetséges hibáktól.

Sminkművészek titkai

 1. A szemtől való fáradtság eltávolításának egyszerű módja a villogó árnyékok használata. A fő dolog az, hogy megfelelnek a fő smink hangjának.
 2. Próbáld kitalálni, hogy a szemhéjfesték árnyéka mennyire uralkodik a barna szemű hírességeken. Ne nyúlj, a válasz lila. Mindenféle szilva vagy akár világos lila árnyalata tökéletesen hangsúlyozza a szemek természetes szépségét.
 3. Mint a fémes színek. Bronz, arany, ezüst a legjobb társai. Ha ezek a három szín a palettán van, a többit egyszerűen ki lehet dobni, így a fém barna szemekkel kombinálva.
 4. Ne félj a színes szempillaspirál használatához. A barna szemek türkiz, lila vagy akár rózsaszín szempillákkal néznek ki. Természetesen ez a smink nem alkalmas minden nap, de néha a fajta nem fáj.
 5. Természetesen a szem szépségének fő titka a pihenés. Nem számít, hogyan maszkolja a kozmetikumokkal a fáradtságot, a vörös vénák árulatosan adnak neked egy munkamániát vagy egy lelkes bulit.Az egészséges alvás vagy a szemcseppek (mint utolsó megoldás) segítenek megőrizni a természetes varázst.

Ha a megfelelő pihenés ideje nem elég, ne felejtsük el az elemi töltést. Vigyázz a csábítás fő eszközére, mert nem minden kozmetikával lehet simítani.

Most, hogy kiterjedt arzenálja van, és ismeri a részletes iránymutatásokat, a sminknek tökéletesnek kell lennie. A kicsiek számára - hogy megtanulják lefordítani a fejemben felmerült ötleteket a valóságba, és megpróbálok nem félni, hogy túlmegyek. Merüljön el a rózsaszín, sárga, piros, zöld színek varázslatos világában és kezdje el létrehozni.

A legfőbb dolog - a smink könnyen lemosható, így nincs okunk az új érdekes kísérletek ellen. Csak egy millió különböző profi.

Hogyan készítsük el a tökéletes sminket a barna szemekhez, lásd a következő videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok