Négyzet alakú arc smink

Négyzet alakú arc smink

A négyzet alakú arc tulajdonosai gyakran elégedetlenek a megjelenéssel, mivel az ilyen arcnak saját hátrányai és jellemzői vannak. Hogy elrejtse őket, ismernie kell a smink szabályait.

Jellemzők

A legtöbb lány nem kedveli a négyzet alakú arcuk hatalmas jellemzőit, és megpróbálják őket a sminkel korrigálni. Ehhez tudnia kell néhány szabályt:

 1. Sötétítenie kell a széles részeket - arccsontok, álla, orr, homlok, mivel a fő feladat az arc vizuális csökkentése és ovális alakú;

 2. Az arc fő részét kozmetikával kell tisztázni. Így vizuálisan nyúlik;

 3. Szükséges az érdemekre összpontosítani. Ha puffadt ajkak vagy nagy szemek vannak, akkor meg kell különböztetni őket.

Ezeket a szabályokat követve minden négyzet alakú lány lágyíthatja a vonalakat, és kiemelheti megjelenésének legjobb oldalát.

A korrekció szabályai és szakaszai

A négyzetes alak vizuális átalakításához kövesse az adott sminkalkalmazási algoritmust. Lépésről lépésre korrekció így néz ki:

 • Az arc alakjának és széles vonalainak megváltoztatása tónusos eszközökkel:
  • A bőr megkezdéséhez krémmel vagy borral kell megnedvesíteni. Ez segít a tónusszerszám egyenletes elosztásában;

  • Vedd fel az alapítvány két árnyalatát. Az egyiknek hasonlónak kell lennie a természetes arccal, a másodiknak 1–2 tónusúnak kell lennie. Javasoljuk, hogy a krémet ecsettel vigye fel, így egyenletesebben fekszik, és nem ad maszk hatást.

   Ahhoz, hogy egy ovális rajzot készítsünk, az arc színéhez hasonlóan a tónusos eszköz szükséges. Ezután óvatosan árnyékolnia kell a vonalakat, és a krémet az arc fő részén kell alkalmazni. Az érintetlen bőrfelületeket sötétebb színnel és árnyalattal kell színezni;

  • Ha az orr erősen elosztva van az általános terven, akkor a krémet kissé árnyékosabbá kell tenni. Ehhez alkalmazzák a szárnyakat, és gondosan árnyékolják. Tegye a por tetejére, rejtegető világos színeket;

  • Az arccsontok és az arcok korrekciója elpirulva. Ehhez csak világos tónusokat használunk. Ne árnyékolja őket közel az ajkakhoz, mivel ez egy széles álla. A blush vonalnak az ajkak szintjén kell végződnie;

  • A homlokát és az állát egy alapozással megvilágítják Por vagy rejtegető világos színek.

Miután az arc vonzó ovális formává vált, folytassa a következő lépéssel.

 • Szemöldök korrekció:
  • A szemöldök elindításához megfelelő formát kell adni. Ebben az esetben nem lehet túl vékony vagy széles. Előnyben kell részesíteni a rövidített szemöldökét és egy ívelt alakot. Nem szabad egyenes vagy lekerekített;

  • Nem ajánlott feketét festeni vagy húzni. Még ha maguk is feketeek, nem kell őket újra hangsúlyozni. A szemöldök ceruza színét a hajszín vagy világosabb hang alapján kell kiválasztani.

 • Szem:
  • A keskeny vagy kis szemű lányok számára a nyilak valódi üdvösség lesz. Szükségük van a szem sarkaira, kissé felfelé. Az esti sminkhez fekete, és a nap - szürke vagy füstös nyilakhoz;

  • Az árnyékok palettájának monofónikusnak kell lennie. A közeli szemekkel ajánlott világos árnyékokat helyezni a belső sarkokra, és távolabbi szemekkel, ellenkezőleg, sötét színekkel. Az árnyékok árnyalatai a smink típusától és az eseménytől függenek;

  • Ne felejtsd el a szempillák festését. A felső szőrzetet több rétegben óvatosan festékkel kell festeni. Az alsót csak a sarkokban kell lefedni.

 • Ajak alakú:
  • Az ajkak ceruzájával növelheti vagy csökkentheti méretüket. A színt az ajkak természetes árnyékához közel kell választani;

  • Élénk színű rúzs csak az esti sminkben megfelelő. Délután előnyben kell részesíteni a semleges árnyalat vagy az ajakbalzsam fényét.

nap

A napi sminket a nyugtató árnyalatok és a bőr alapos előkészítése jellemzi. A smink alkalmazása előtt meg kell tisztítani egy bozóttal, tonizálószerrel kell kezelni, és tejszínnel vagy sminkalapral hidratálni kell. Ezt követi a bőrszín és a hűvös hideg árnyalatok alapja. Minden pénz gondosan árnyékolódik, és a felesleget szalvétával eltávolítjuk. A hangsúlyt csak egy arcra kell helyezni.

A nap folyamán jobb a szemeket kiemelni. Ebből a célból több színt választott ki egy tartományból. A palettának összhangban kell lennie a szem színével.

A több árnyék közötti határokat gondosan árnyékolni kell. Helyénvaló, hogy gazdag fekete szempillaspirál legyen. Az ajkakhoz válasszon rúzs vagy fényes meztelen színeket.

este

Az esti sminkelésnél is fontos, hogy a bőrt előkészítsük - tonikussal vagy habbal tisztítsuk meg és vigyük fel az alapot. Este az arcot az összes szabálynak megfelelően kell beállítani. Először is, adja meg a megfelelő ovális, majd konstruálja a fő részt. A szemeket vagy az ajkakat világosabban lehet megkülönböztetni.

Az ajkak rúzsszálas, vörös árnyalatú. Szem - a "füstös szem" technika. Kiválaszthatja az árnyékok sötétebb árnyalatait. Megfelelő lesz ebben a sminkben és nyilakban. Különböző hosszúságú és vastagságúak lehetnek.

A szemceruza jobb a fekete kiválasztása. Különös gondossággal meg kell különböztetni a felső és az alsó szempillákat.

Hogyan készítsünk helyes sminket egy négyzet alakú arcra - az alábbi videóban.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok