Smink a közelgő században

Smink a közelgő században

Megfelelően alkalmazott smink - Ez természetesen minden nő sikerének kulcsa. Hogy képes frissíteni az arcot, és elrejti a meglévő hiányosságokat és problémás területeket. A különböző technikáknak köszönhetően lehetőség van a szemek bemetszésének vagy néhány nő lógó szemhéjának korrigálására. A kozmetikai termékek segítségével ellenállhatatlan megjelenés csak akkor lehetséges, ha helyesen helyezi el az ékezeteket. Ahhoz, hogy az alkalmazás részleteibe belépjen, számos funkciót kell figyelembe venni.

Jellemzők

Annak érdekében, hogy a lógó szemhéj ne okozzon kényelmetlenséget a smink alkalmazása során, ismernie kell néhány trükköt, amelyek segítenek kiválasztani az árnyékok színpalettáját, egy ceruzát vagy speciálisan kialakított gélt. A következő ajánlások segítenek megismerkedni az előnyöket hangsúlyozó bonyolultságokkal és a hátrányok elrejtésével:

 1. Smink típus használata, ami elrejti a közelgő század zónáját, csak sötét árnyékok árnyékában van szükség. A fény vagy fényes hatás kiemeli. Alkalmazhatók a szem sarkaira, mert ebben a részben szó szerint nyílt megjelenésűek.
 2. 50 év feletti nők A sminkhez táplálkozási alapra van szüksége. Ez nem teszi lehetővé az árnyékok gördülését és eltömődését ráncokban.
 3. Ha Ön a tulajdonos a közelgő évszázad, ez azt jelenti, hogy a folyékony szemceruza szigorúan tilos. Fekete ceruzává változtatható. Csak a század közepétől kell nyilakat rajzolni. A nyilak rajzolásának egy másik technikája csak súlyosbítja a helyzetet, és a szemek lágyan és szomorúak lesznek.
 4. Nők ilyen típusú szemhéjjal figyelemmel kell kísérnie a szemöldök állapotát. El kell távolítaniuk a motorháztetőt, hogy a lehető legmagasabb legyen. Ez vizuális hatást eredményez.
 5. Érdemes elfelejteni, hogy az alsó szemhéjra bármilyen pénzt használjon. A terület kiválasztása ceruzával vagy árnyékkal mindent rosszabbíthat.
 6. Nézd, kifejezést kell adnod árnyékok segítségével és világos köd alkalmazásával, kiemelve azt egy sötét réteg árnyékos árnyalatú palettával.
 7. Ilyen sminkre Önnek olyan jó ellenálló termékeket kell választania, amelyek nem törlődnek, és néhány óra múlva nem csúsznak a mobil korból. Meg kell vásárolnia egy kiváló minőségű ecsetet, amely árnyékot és sminket használhat a füstös szem technikájával.
 8. Meg kell figyelni a szempillákat. A szempillaspirál vastag rétegei csak rontják a sminket - azt vékony réteggel kell felhordani, miután a szempillákat csipesszel csiszolták. Ez a hangsúly megnyitja a szemeket, és mélyebbé teszi.
 9. Emlékezz erre hogy az árnyékok sötét árnyalatai a szemhéj külső sarkára, fényre - a belső és a középső - kerülnek a középső vagy alsó részre.

Sminkes fogadások

A közelgő típusú szemhéjak szemrevételezéssel, fáradtsággal és kifejezetlen megjelenéssel járnak. Ennek elrejtése érdekében a make-up művészek számos technikát használnak, amelyek lehetővé teszik, hogy elfelejtsük ezt a kis hibát. Helyesen javíthatja ezt a szolgáltatást, és segít a szakértők körében népszerű technikáknak:

 • A nehéz felső szemhéjak elrejtéséhez először figyelni kell a szemöldökre. Ceruzával vagy más speciális eszközzel - például árnyékokkal - fel kell emelni őket. Geometriát adva az alsó szemöldökét le kell emelni, ami vizuálisan felemeli őket.

Ha nincs alapja a make-up-nek, használhatja a rejtegetőt a szemhéjfesték alkalmazása előtt. Minden alkalmazott réteget a templomok felé kell árnyékolni. Világos árnyalatok - a szem sarkaiban, telítettebbek vagy sötétebbek - a felső szemhéjban.Ezzel a technikával az árnyékok alkalmazhatók és árnyékolhatók, a szemhéjak határain túl. Szükséges a folyékony bélés betiltása, amely csak a szemeket nehézsé teszi.

 • A csökkentett szemek növelése érdekében a sminkművészek több titkot használnak. Az első az, hogy kiemeljük a szemöldökét, de nem ceruzával, hanem csak árnyékokkal (kis mennyiségben és ferde kefével). Emelje fel az alsó sort egy kiemelő segítségével.

A második titok a szemhéjak figyelmének figyelmen kívül hagyása - természetes árnyalatok árnyékával. A legsikeresebb kombináció a bézs és a barna színek, a szemhéj peremén és azon túl.

Az utolsó titok az, hogy a szemceruza helyett az árnyékokra cserélje. A szemceruza a szemet kicsi és szoros, ami elrontja a vizuális benyomást.

 • Az egyik legnépszerűbb technika az a ceruzahurok, amelyet mindenki tud elsajátítani. Nagyon látványos és extravagáns. Ez a technika segíti a nézet nyitottabbá tételét, növelheti a szem közötti távolságot.

Egy ilyen technikával figyelembe kell venni, hogy a könnyű és gyöngy színek kategorikusan nem megfelelőek. Kizárólag sűrű alaprajzú árnyalatokat kell használni - előnyösen három vagy több árnyalatot.

Egy ilyen technika segítségével végül egy hurok keletkezik a szemhéjban. A hurokhatás nagyszerű a közelgő század tulajdonosai számára, mert felemeli és elvonja a zsákot. Ezt a sminket bármilyen tartományban végezzük, elég könnyű és egyszerű, mind a napi, mind az esti képhez.

 • Van még egy emelő smink, amely az arcnak fiatalító hatású. Ennek megvalósítása azonban nagyobb figyelmet és időt igényel, mint a rendszeres smink.

A sminkművészek a korrektorok segítségével könnyítik meg az összes rendelkezésre álló arcüreget, és a bulges maszk sűrű, sötét alapítvány vagy por réteg alatt áll. Ennek a technikának a fő feladata az arc kontúrjának felemelése a megfelelően rajzolt párhuzamos vonalak segítségével. Az ilyen make-up fényes árnyalatú rúzs, ragyogó tonális eszközök, különböző szemceruzák és porok nem működnek.

Főbb hibák

A smink egyfajta eszköz, amit tudnia kell, hogyan kell használni. Létrehozta annak érdekében, hogy javítsa a női tulajdonságokat, hogy jól ápolt és friss megjelenést nyújtson az arcra, hangsúlyozva a meglévő előnyöket. De van egy bizonyos számú hiba, amit a nők teszik anélkül, hogy észrevennék és nem is észrevennék.

Smink, rosszul alkalmazott, nem csak az arcot nevetségesvé teszi, hanem az életkor is.

Az ilyen helyzetek elkerülése érdekében meg kell vizsgálni a hibákat:

 1. Amikor nyilakat rajzol elkerülje a lefelé irányuló gondozás hatását. Egy ilyen hiba szomorúabbá teszi a nézetet, mint amilyen valójában.
 2. Az árnyék alkalmazásakor a szemet le kell zárni. Nyitott szemmel a kozmetikumok egyenletesen, szakaszosan, egyenetlenül alkalmazhatók.
 3. Árnyék Pearlescent Shade-val és flitterek, csak a problémára összpontosítanak. A szemhéjak megduzzadhatnak és nehézkesek, mert fényes olajbázissal rendelkeznek. Az ilyen árnyékok csak a szemöldök vonala alatt alkalmazhatók, hogy maximalizálja őket.
 4. A szem belseje az irizáló árnyékokkal nem lehet festeni, csak olyan fényárnyalatokat kell használni, amelyek nem adják meg a szemek aránytalanságát.
 5. Szükséges a közvetlen visszautasítása és ívelt szemöldök, mert az előbbi fokozza a szemhéjak hatását, és az utóbbi megijedt kifejezést ad az arcnak.
 6. A folyékony szemceruza el kell távolítani ceruzával cserélve.
 7. Ne hagyjon tiszta és egyenletes vonalakat. Az árnyékokat el kell árnyékolni a rétegről a rétegre. Még akkor is, ha ceruzát használunk, nem szabad észrevenni őket, mivel az összes hátrányt láthatóbbá tehetik.
 8. A fő hiba figyelmen kívül hagyva a sminket. Enélkül az árnyékok csúnya és leereszkedhetnek, ami gondatlanságot és gondatlanságot biztosít.
 9. A leggyakoribb hiba a nem megfelelőség. A túlzott színek és árnyalatok elrontják a képet, ami súlyosbítja a helyzetet.
 10. Ne felejtsd el a szempillákat göndöríteni. A hosszú, nyílt szempillák csak a szemeket nyitják meg és növelik a szemet, elrejtve a lógó szemhéjat.

A közelgő század problémája könnyen és egyszerűen elfedve van. Csak néhány trükköt kell ismerni, ügyesen fel kell tüntetni őket, és ami a legfontosabb - hogy elkerüljék a nyilvánvaló hibákat, amelyek diszharmóniát okoznak a sminkben.

Hogyan kell jelentkezni?

A make-up látványosnak tűnik, nem elég magas minőségű drága kozmetikumok készítése. Sokat függ az alkalmazástechnikától és a saját készségektől. A mások figyelmének felkeltése érdekében a meglévő előnyök hangsúlyozása és a csodálatos pillantások felhívása segít a kozmetikumok helyes alkalmazásán alapuló tippeken.

A barna szemek a leggyakoribbak, szinte az árnyékok és ceruzák szinte teljes színpalettájára alkalmasak. Erre a szemszínre speciális alkalmazásra van szükség. Érdemes megfontolni szakaszokban:

 1. Először készítse el a bőrt smink alkalmazásához, az olajos ragyogás speciális eszközökkel történő eltávolítása után.
 2. Különös figyelmet fordítson a szemöldökre. Óvatosan húzza meg a körvonalat, és töltse ki a szemöldök árnyékokkal az üres lapokat, és hozza létre a kívánt alakot.
 3. A barna szemek megfelelő csokoládé, zöld és arany árnyékok. Óvatosan árnyékolja a kiválasztott palettát a felső szemhéjra. A szemhéj felülete felett is alkalmazható.
 4. Az árnyékok keféje határol. a felső szemhéj fölé és a sarokba a szemöldök tetejére.
 5. A szemöldök kefe alatt világos árnyékok, vizuálisan emelje fel a homlokvonalat.
 6. Alsó szemhéjszín árnyékok közepes árnyalatok.
 7. Használjon sötét árnyalatot a szempillák mentén, finoman árnyékolva.
 8. Különös figyelmet kell fordítani a szempillák színezésére. A rétegeket középső réteggel kell festeni, és szépnek kell lenniük.

Ez a technika fényessé és nyitottá teszi a nézetet.

A szakértők úgy vélik, hogy a szemek zöld színe a leginkább sokoldalú, hiszen szinte minden árnyék és ceruza megfelel nekik. A legmegfelelőbb - bronz, réz, lila és zöld árnyalatok. Könnyűvé teszik a megjelenést. E hatás létrehozásához kövesse az alapvető ajánlásokat:

 1. Matt pigment színezze a szemhéj felső részét. Rózsaszín pigment alkalmas a tisztességes bőrre, barna vagy fekete a sötét bőrre.
 2. Alapszabály - a határok és a vonalak óvatos árnyékolása, ami a fényes köd hatását eredményezi.
 3. A század hajlítási szintjén rajzoljon egy vonalat keverje össze, kap egy sötét csíkot.
 4. A külső sarokban keverjük össze a sötét árnyékokat, Egy ecsettel hajtson egy sima vonalat a szem belseje felé, és elrejtse a meglévő szegélyt.
 5. Alsó szemhéj (nevezetesen a felső rész) zöld árnyalatokkal fest, újra összeilleszkedik és elrejti a határt.
 6. Öblítse ki a kefét a tanuló húzásából vonal a külső sarokhoz. Ha kihagyja, használjon ecsetet árnyékkal, hogy rajzoljon egy csíkot a szemhéj mentén (közelebb a templomhoz), vizuálisan emelve ezeket a sarkokat.
 7. Ügyeljen a szemöldökre. Ceruzahúzó vonalak, amelyek szőrszálakat imitálnak, ahol vannak rések.

A kék és szürke szemek árnyékának alkalmazásának technikája azonos. A stilizálók rózsaszín, arany, ezüst és türkiz árnyalatokat javasolnak. Az eljárás a következő:

 1. Alkalmazzon ezüstös árnyalatot a felső szemhéjra és levendula árnyékokkal festjük, óvatosan árnyékolva, hogy az éles átmenet nem látható.
 2. A század közepétől A szem sarkához csatlakoztassa a lila árnyékokat az V betű alakú keverékre.
 3. A szem alsó részét aláhúzzuk ceruzával.
 4. Festjük meg a szempillákat.

Sminkprogramok különböző szemformákhoz

Minden szemtípus alkalmas különböző alkalmazási technikákra és az árnyékok különböző színeire. Ha egy lány szép szeme, szűk ázsiai formájú, meg kell találnia, hogyan festheti meg őket, és milyen árnyalatokat választhat a minőségi sminkre:

 1. A felső szemhéj felett meg kell tartani a vonalat.
 2. Csatlakoztasson kettőt képzett vonalak.
 3. Matt árnyalatok alkalmazása a szem belső sarkában és a felső szemhéjban, így a megjelenés mélysége.
 4. Alsó szemhéjszín árnyékok sötét paletta, többnyire fekete és barna. Keverék is.
 5. A szempillák felett tegyen egy ceruzát.
 6. Göndör szempillák csipesszel, alkalmazza a szempillaspirálot, eltávolítva a felesleget.

A kerek kicsi szemek tulajdonosainak az alább leírt technikával kell árnyékolniuk a meglévő hajtogatást.

 1. Könnyítsd meg a század egész részét. a szemöldök alsó soráig, világos árnyékokkal. Rajzolj egy vékony vonalat a jövő hajtogatására sötét árnyékokkal.
 2. A szem közepének elhomályosítása elrejteni a dudor szemgolyót. Könnyítsd meg a belső sarkot.
 3. A szem közepétől oldalra sötétítse a szemhéjat, világos ködképződés. Ezzel az alma nem lesz olyan kiemelkedő.
 4. A szemöldök alatt és a szem sarkában A lehető legnagyobb mértékben alkalmazzon világos árnyékokat vagy kiemelőket, árnyékolást.
 5. Jól festett szempillák lesz az utolsó érintés a sminkben.

Egy másik szemforma mandula alakú. Ennek a formának a tulajdonosainak lehetőségük van arra, hogy ne csináljanak összetett sminket, ami sokáig tart. Csak a könnyű smink előnyeit hangsúlyozzák. Például jelölheted meg a szem külső és belső sarkait, a vonalak a templomok felé nyúlva. A legfontosabb jellemzője a hosszú szempillák.

Ez a hatás egy alapos szempillaspirál vagy hamis szempillák révén érhető el. Ez adja meg a maximális mélységű nézetet.

Azok a lányok, akik mélyen szemmel szemléltetnek, rosszul tűnhetnek és elégedetlenek a helytelen smink miatt. Ennek elkerülése érdekében emlékeznie kell az ilyen típusú szem számára a smink alkalmazására szolgáló technikára:

 1. Válassza ki a világos árnyalatokat és alkalmazza az egyiket a század egész felületén, és egy kicsit magasabbra.
 2. Rajzoljunk nyilakat amelyeknek szükségszerűen vékony vonala van, amely szorosan illeszkedik a szempillákhoz.
 3. Szükséges, hogy a szempillákhoz térfogatot adjunk, 2-3 rétegben kell alkalmazni. A leginkább kifejező megjelenés érdekében növelheti a szempillákat.
 4. Mély mélységű szemekhez vastag szemöldök alkalmasak, de nem túl alacsonyak.
 5. Elég az ajkak a puha sminknek kiemelkednie kell, és elkapnia a szemet.

Jelenleg a smink helyes alkalmazása elrejtheti az ilyen apró hibákat, mint a közeli szemeket, ami sok nő számára kényelmetlenséget és kényelmetlenséget biztosít. Érdemes megjegyezni, hogy sok csillagnak van ugyanaz a problémája, de ügyesen korrigálják és kiemelik. Ehhez figyelembe kell venni a legfontosabb titkokat:

 1. Alkalmazza a szem sarkát és a felső szemhéj fényes árnyékai közepén. Csak világos színeknek kell lenniük, de nem gyöngyöknek és ragyogónak.
 2. Alkalmazzon sötét árnyalatokat a külső sarokhoz. Figyelembe kell venni, hogy egyáltalán nem szükséges árnyékolni őket.
 3. Rajzoljunk nyilakat folyékony béléssel. Meg kell jegyeznünk, hogy a vonalnak a belső széltől kell indulnia, simán mozogva a külső oldalra. Nem szükséges a nyíl megvastagodása, a szemhéj növekedési vonalához a lehető legközelebb kell lennie, anélkül, hogy a szemhéj nyitott részét elzárná.
 4. A szem szempillák ilyen elrendezésével a teljes átmérőn felhalmozottan szigorúan tilos. Szempillákat csak a külső peremről kell festeni, vagy nem, a középre nem érve.
 5. Szemöldök a közeli szemekhez a bázison kell hígítani, a csúcsot hosszabbá kell tenni.

Sok híresség régóta bebizonyította, hogy a széleskörű szemek nem egy hiba, hanem egy olyan jellegzetesség, amely a nőt különlegesnek és egyedülállóvá teszi. Ez segít a smink helyes végrehajtásában, amely vizuálisan csökkenti a távolságot:

 1. Mint ismertA szemöldöknek meg kell kezdődnie, ahol az orr szárnyai véget érnek. Ha a szemöldök egymáshoz közel helyezkedik el, és a szemek szélesebbek, ez egy plusz, mivel vizuálisan segíti a szemek összehangolását. Ha a szemöldök tovább helyezkedik el, akkor ceruzával kell felhívni őket.
 2. Az ilyen típusú szemhéjfestékhez kombinálható, kombinálva, speciális módon.Ha sötét és világos árnyalatokat választanak, a század közepére sötét külsőt alkalmazunk a külső részről és az árnyéktól. A fényt a szem sarkára alkalmazzák, és középre árnyékolják.
 3. MHasználhatja a szemceruza használatát de nyilak nélkül. A vonalnak szükségszerűen vékony csíkra kell mennie a szem közepétől, és a külső részhez kell vastagodnia.

Csillag példák

Jelenleg a csillagok példájukban különleges változásokat tesznek mind a ruhában, mind a sminkben. Gyakran előfordul, hogy a világi lányok fényképeit nézve megismételjük a sminket, és ugyanolyan extravagánsnak tűnik. Ehhez megvizsgálhatja a csillag-smink egyes változatait, és elfogadhatja azokat.

A make-up kísérletezése jelenleg üdvözlendő. Eva GreentAuger ezt a technikát használja, és nagyon sikeres. A borszemüveg, az alsó szemhéj és a szürke-zöld füstös szem hangsúlyozta a francia színésznő összes erényét, és az esti sminkjeit hűvösítette.

Emma Stone - a függő szemhéj tulajdonosa. A nappali sminkre az amerikai színésznő kihasználta a vonalhajózást, nyilakat, és kiemelte a század belső részét. Az ilyen könnyű make-up fő szerepét bolyhos szempillák játszották.

Nyári smink Rachel McAdams más természetes, nyudovy. Csak a szempilláit tette fel, és rózsaszín rúzsával kiemelte az ajkát, de ezek a kis lökések könnyedséget és könnyedséget hoztak a képéhez.

Amanda Seyfried a barna árnyalatú sminkhez ragad, fekete árnyékot használ. A füstös szem árnyékai és a kiterjedt szempillák agresszívabbá tették a képet, de nem fosztották meg a nőiességet.

A mindennapi smink Masha Ivakova csak a rúzs és a szempillaspirál meztelen árnyalatait használja, ezzel hangsúlyozva a szempillákat. Ez elég ahhoz, hogy az arc friss legyen és pihenjen.

Mint egy ünnepi smink a vörös szőnyeg modellen Doutzen Cruz füstös, barna-zöld árnyalatokat, füstös szemeket használtak, amelyeket a nagy méretű szempillák hangsúlyoztak. Természetesen nem meztelen rózsaszín rúzs nélkül.

Smink a közelgő században - a következő videóban.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok