Smink az alsó szemmel

Smink az alsó szemmel

Mindannyiunknak saját megjelenése van. Nos, amikor szépek, és nem kell korrekcióra. De gyakran nem egyáltalán van, és annak érdekében, hogy harmonikusan tükrözze a tükörben, sok erőfeszítést kell tennie. Amikor a szem külső sarkai leereszkednek, a megjelenés fáradtnak, unalmasnak és fáradtnak tűnik. Szerencsére ezt a helyzetet a dekoratív kozmetikumok segítségével lehet kijavítani.

Jellemzők

A leeresztett szemek sminkje sajátos sajátosságokkal rendelkezik. Ebből a célból az árnyékok jobbak a nyugodt, láthatatlan árnyalatokkal, amelyek a legjobban megfelelnek a színtípustól. De mielőtt alkalmazzák őket, a szemhéjakat az alapok alatt kell kezelni az árnyékok alatt. Ez biztosítja a smink tartósságát és hosszú távon.

A leeresztett külső sarkokkal rendelkező smink fontos pontja a szemceruza. Ez a fő korrekciós szerepe. Sőt, a szemceruza nem feltétlenül hagyományosan fekete, ha nem illik a színtípushoz. Valójában ebben az esetben túlságosan kiemelkedik az általános háttérrel szemben, és a make-up, amint tudjuk, a lehető legkevésbé láthatatlan.

Ezért a színtípustól függően előfordulhat, hogy a szemceruza szürke vagy barna árnyalatait használja. Természetesnek tűnnek, és nem okoznak ellenkező hatást.

felszerelés

Az a helyzet, amikor a szemhéjak külső széleit leeresztik, különböző technikák segítségével korrigálható.

Különböző típusú sminkek elvégzéséhez szüksége lesz: az alapra, amellyel a szemhéjat feldolgozzák az árnyékok alkalmazása előtt. Ez növeli a kozmetikumok tartózkodási idejét az arcán. Ezután szüksége lesz egy sor ecsetekre. A lapos kefe nagyon kényelmes a kozmetikumok alkalmazásához. A sima és puha átmenetek létrehozásához finomabb és bolyhosabb lehet a tollhoz. És persze, szempillaspirál.

Természetesen mindenki kedvence és egy ilyen népszerű smink "füstös szem" segít felemelni a szem külső sarkait., és helyesbítsük a helyzetet, ha a szemek egy orrhíd közelében vannak. Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy egy ilyen technika nemcsak az arc szerkezetének néhány jellemzőjét javítja, hanem nagyobb látványosságot és kifejeződést is biztosít a tekintetnek.

 1. A szem smink első lépése az alap árnyékában történő alkalmazása, ami lehetővé teszi számukra, hogy hosszú ideig maradjanak a megfelelő helyen.
 2. A szemhéjak mozgó és álló részénél az Ön által választott legvilágosabb árnyalatot kell alkalmazni, amely tökéletesen megfelel Önnek.
 3. Ezután a szemet oly módon kell elhozni, hogy a vonal a század közepétől induljon, folytatását olyan felvonóval kell megrajzolni, amely a szükséges szemvonalat biztosítja. A vonalnak körülbelül 45 fokos szögben kell véget érnie. Ha ceruzával szemceruza készít, a következő lépés az árnyékolás. Ha szemceruza, akkor vedd fel, hogy a maximálisan illeszkedjen a kiválasztott legsötétebb árnyékok árnyékába.
 4. Sötét szürke árnyalatokat kell alkalmazni az alsó szemhéj teljes felületére, megismételve a bélés vonalat és a rögzített szemhéj külső sarkát. Így a sötét árnyékok által alkalmazott rétegnek szárnyaknak vagy szirmoknak kell lennie.

Egy másik lehetőség lépésről lépésre, amely lehetővé teszi, hogy elrejtse a szemszerkezet jellemzőit a leengedett külső sarkokkal - a "madár" technikájában.

 1. A mozgó szemhéj közepétől kezdődően, a szem külső sarkának irányában egy vonalat kell rajzolni, és a végén fel kell emelni. Szükséges legyen a maximális sima. Egy ilyen vonal rajzolásakor olyan szemformát érünk el, amely hajlamos lesz mandula alakú.Hogy a leginkább helyes és ideális.
 2. A felső és az alsó szemhéj határának közepétől a szem külső sarkáig is egy sima vonalat hoz létre, és összekapcsolja a már kihúzott szemhéjjal. Akkor meg kell tenned a sötétebb árnyék árnyékát és az árnyékot az orrától.
 3. A többi szemhéjnak tetszés szerint tetszőleges fényes semleges árnyalatot vagy színt kell kitöltenie.

Ha vonalakat hoz létre, akkor nem egy szögben, hanem egy ív vagy hullám segítségével kapcsolja össze őket, Ezt a smink opciót „hullámnak” nevezik.

A klasszikus smink opció segít abban is, hogy javítsa a helyzetet, amikor a szem külső sarkát leengedik. Úgy tartják, hogy ez a változat a smink mindenki számára alkalmas.

 1. Ne felejtsd el az árnyék alatti bázist;
 2. Szükséges a fő szín alkalmazása a mobil szemhéjra;
 3. A mozgó szemhéj belső részén és a szemöldök alatt lévő részen világosabb árnyalatot kell alkalmazni;
 4. A mozgó szemhéjrész egyharmadánál a szem külső sarkához képest sötétebb árnyalatot kell alkalmazni. Ezen túlmenően, amikor közeledik az árnyék külső sarkához, be kell mennie egy áramszünetbe.
 5. Az árnyékok alkalmazásának minden szakaszában alapos árnyékolásra van szükség.

hibák:

 1. Használjon gyöngyház vagy csillogó árnyékot csak a kiigazítást igénylő helyekre koncentrál.
 2. Nem kell egyértelműen összeszámítania a szemét a rácsvonal mentén. Így a hiba csak aláhúzódik.
 3. A szakértők azt tanácsolják, hogy csak a szempillák tippeit kell festeni, a szem külső sarkán található.
 4. Nem helyezhet árnyékot a szemhéj külső sarkára, mivel ez csak súlyosbítja a helyzetet.

Tippek a kiválasztáshoz

A felhasználásra alkalmas árnyékok nem tartalmazhatnak szennyeződéseket és zárványokat. Ezek következetességének egységesnek kell lennie. Ha folyadék árnyékban van elválasztva, a tárolási feltételek megsérültek.

Ennek a kozmetikának az eltarthatóságának olyannak kell lennie, hogy ideje legyen használni. A száraz árnyékok két típusból állnak - kompakt és morzsás. Ügyeljen arra, hogy tesztelje a tartósságot.

Érdemes megjegyezni, hogy a gyöngy árnyéka hosszabb ideig tart, mert következetes.

Ha egy napos sminket csinál, válassza ki az Önnek megfelelő, puha, alacsony kulcsú matt árnyalatokat. A matt árnyalatok komplex kivitelben is használhatók, más, telítettebb árnyalatokkal kombinálva.

A század egyes részeihez fényes árnyékokat alkalmaznak, és soha nem vonatkoznak az egész felületre. Nem szabad ezt a kozmetikai lehetőséget használni egy korosztály létrehozásához, mivel ez csak súlyosbítja a helyzetet.

Amikor este vagy ünnepélyes sminket végez, választhatja a telített árnyalatokat, az árnyékok csillogó árnyalataival díszíthet. De a mi esetünkben lehetetlen őket a szem külső sarkára helyezni, hogy ne fordítsunk figyelmet a hibákra.

Esti smink a leeresztett szemekre "Bird" - a következő videóban.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok