Smink a vörös hajú

Smink a vörös hajú

A vörös hajú lányok mindig vonzanak szemet, és kiemelkednek a tömegből, az ilyen haj a természet ajándéka. A hölgy természeténél fogva világosnak kell lennie a smink kiválasztásakor, különben a mesterséges színek elfojthatják a természetes szépséget és személyiséget. Az arany ragyogással keretezett arcnak megfelelően kiválasztott sminket kell viselnie. Próbáljuk meg megoldani a vörös hajú nők sminkelemeit.

Kiválasztjuk a tonális alapot

Kifejező hajszíne ellenéreA leggyakrabban az aranyfürtök tulajdonosai meglehetősen halvány bőrt, szeplőket és világos kék szemeket tartalmaznak. Ezért különös figyelmet kell fordítani az alapítvány kiválasztására. A preferencia szinte átlátszó alapjai elefántcsont, világos bézs vagy természetes árnyalat. A textúrának világosnak, hidratálónak és fényesnek kell lennie.

A vörös hajú lányok általában félénkek a szeplőkkel, és megpróbálják elfedni őket egynél több tónusréteggel, ami az arcukon maszkhatást eredményez. Ezt nem érdemes megtenni, mert ezek a lányok nagyon természetesek, és a szeplők mindig az ártatlanság és az ifjúság képét jegyzik. Ha azonban nem tudod elfogadni és beleszeretni a lelkesedésedbe, akkor harcolhatsz ezeken a nappontokon az arcodon olyan speciális maszkok használatával, amelyek a fehérítés hatását adják. Opcionálisan - használjon korrektorot vagy rejtegetőt.

Az ilyen típusú lányok nem választhatják ki a bronzátor eszközeit, még inkább megkülönböztetik a szeplőket, és az arc és a nyak közötti határ egyértelmű és elkülönül. Egy ilyen kép elveszti a vörös hajú emberek báját. Szintén vigyázzon a maszkolóeszközök rózsaszín árnyalataira, létrehozzák a maszk hatását.

A kisebb bőrhibák és bőrpírok elrejtése érdekében a BB vagy CC krémek használata tökéletes. Textúrája könnyű és tökéletesen alkalmazkodik az arc természetes hangjához.

Azok, akik az arcán túl zsírosak, jobb ásványi krémeket vagy porokat, valamint szőnyeghatású termékeket használni. És azok számára, akik tökéletes bőrrel és egyenletes színnel rendelkeznek, csak a gyöngyszemcséket használhatja a smink elkészítéséhez.

szemöldök

Ma divatos és sötét szemöldök. A vörös hajú fekete színű tulajdonos azonban nem megy. Az ilyen szemöldök mindent magára néz. De nem lehetnek túl sápadtak, különben csak elveszíted az arcod.

Azoknál a lányoknál, akik meleg árnyalatúak az arcán, jó vörös-barna tónus vagy teve-haj árnyék, barack-barna használata. A szemöldökét semmiképpen sem szabad fényesvé tenni. Az árnyékot a hajszín fényerejétől függően választja ki.

A természetes vörös szín tökéletesen kombinálva nem élénkbarna színű szemöldökkel.

A szemöldökön a csokoládé színének árnyéka megfelel a hideg és a halvány arcnak.

Kiválasztjuk a rouge-t

A vörös lányoknak a lehető legtermészetesebbnek kell lenniük, az arccal kombinálva, és nem lehetnek nyilvánvalóak. Elvileg ez a szabály minden lányfajtára vonatkozik.

A barna, mogyoró és zöld szemű lányok számára a következő színpiros árnyalatok tökéletesek:

 • terrakotta;
 • kávé tejjel;
 • őszibarack;
 • sárgabarack szín;
 • korall árnyék;
 • barna-vörös.

Az őszibarack-tónusok vagy a rózsaszínes-bézs színű lányok, akiknek kék szemük vagy sápadt, majdnem porcelán bőrük van.

Semmilyen esetben ne használjon fényvisszaverő részecskékből álló szerszámokat. Ez szükségtelen kontrasztot hoz létre. Több sminkművész azt tanácsolta, hogy ne tegyen túl sok pénzt az arccsontokra.

Ajak smink

A természetes vörös vagy arany-vörös hajszínt viselő lányok alkalmasak a rúzs vagy az ajakfény minden árnyékára.. A legfontosabb dolog - emlékezni a kombinációra egy kis színnel és fürtökkel, és ne vegyen részt túl élénk színekben, amelyek a vulgaritás megjelenését adják. Ha még mindig szeretné, hogy az ajkát fényes rúzskal töltse fel, akkor csak az ajkát kell hangsúlyoznia, és a szem sminkje jobb, ha nyugtatóbb színeket tesz.

Általánosságban elmondható, hogy jobb az ilyen eszközök használata az esti sminkeléshez.

Az ajak make-up termékek legmegfelelőbb színe az ajkakötés egy kis hajjal. Jobb, ha előnyben részesítjük a színt, néhány árnyalat sötétebb vagy egy pár világosabb. Scarlet szín, bor árnyalatok, vörös-barna, korallok illik a fényes haj tulajdonosaihoz.

Szemszín kiválasztása

Miután megértettük a tónusos eszközöket, a vörös ajkak és a szemöldök színe nem lehet kihagyni, ez egy kicsit több időt szentelhet. A szemszíntől és a sminktől függően eltérő lesz.

 • Vörös hajú szépségek zöld szemekkel a régi időkben egy ilyen fényes és szokatlan kombináció boszorkánynak tekintették. És ma, az ilyen képviselők meglepőek és hosszú időre emlékeznek, mert ilyen személyek ritkán találkoznak. De egy ilyen fülbemászó képből az emberek általában őrültek. Azokban az időkben, amikor a vörös hajú lányok zöld szemekkel árnyalatúak voltak, mint a szemek. Ma a kiválasztási paletta sokkal gazdagabb.

A napi smink tökéletes őszibarack, finom lila és bézs árnyalatai. Ezek a kellemes, semleges színek nem vesznek túl sokat, hanem éppen ellenkezőleg, a természet vagy a szépség által bemutatott ilyen szokatlan szépséget hangsúlyozzák. És azok, akik egy estét terveznek, világosabb és telítettebb színeket használhatnak.

A szem árnyékának hangsúlyozására nem használjuk a szemhéjak monokromatikus bevonatát, hanem egy többrétegű sminket. A monotónia ilyen típusú hanyagságot ad. Ma minden boltban megtalálhatók a különböző színű típusokhoz igazított szemhéjfesték paletták. A haj színe gazdag, sötét színe és a sötétebb bőrszín világos, jól kombinálható egymással - szilva vagy lila, zöld, bronz, karamell. A lényeg az, hogy a szemhéjban minden árnyalatot árnyékoljon, hogy ne legyen túlságosan nyilvánvaló átmenet. Jobb visszautasítani a hosszú lövőket és a baba szempillákat, különben a kép természetellenes lesz. Egy világosabb, sápadt arcú bőrre egy finom és pasztell palettát választunk.

Ami a rúzsot illeti, akkor jobb, ha az ilyen ragyogó lányok nem vesznek fel rúzsokat a sikoltozó hangokban. Sárgarépa, terrakotta, őszibarack, színtelen szájfény - ez az ilyen lányok választása. Hogy az estét felejthetetlené tegyük, a korall színű rúzsot alkalmazhatja.

A szempillaspirál jobb, ha nem fekete, hanem sötétbarna.

 • Kék szemek. A szemszín és a haj kombinációja lehetővé teszi, hogy egy kicsit játszhasson a kép létrehozásával. Ma lehet félénk és félénk, és holnap megjelenik egy csábító női vámpír. A természetes smink pasztell színeinek fényes és kifejezővé válása megváltoztatja saját stílusát.

Az ilyen személyek árnyékai tökéletesen illeszkednek egy krém, őszibarack, barna és bézs palettába. Jó olíva-, bronz- vagy aranyszíneket fog kinézni. Kerülje a lila színt és a feketét is, hogy ne hozzon létre agressziót.

Győződjön meg róla, hogy elpirul, mivel ezeknek a lányoknak a bőre általában sápadt. Jobb, ha az arccsontokat puha barackfestékkel hangsúlyozzuk.

A világos szemek elveszhetnek egy halvány bőrön. Ezért nagyon helyénvaló a szemceruza és a fekete szempillaspirál használata. Sötétkék színek is megjelennek, amelyek kiemelik a szem színét.

A rúzs színe gazdag: cseresznye, szilva, bor árnyalatok. A gyümölcs- és bogyós színek fényes akcentust adnak a sápadt háttérnek.

 • A szürke szemek meglehetősen kontrasztos kombináció: tA meleg, szinte napsütéses hajszín és hűvös szürke szemek némi problémát okoznak a smink alkalmazása során. Vannak kozmetikumok, amelyeket az ilyen hölgyeknek ki kell dobniuk kozmetikusukból:
 1. Fekete szempillaspirál és szemceruza.
 2. Sötét árnyalatok árnyékai.
 3. Minden, ami narancssárga színű.
 4. Nos, az a tény, hogy itt az ideje mindenki számára, hogy sokáig tartsa a látványt: lila rúzs.

A sminket követve néhány egyszerű szabályt kell követnie.

 1. előszörA nyilaknak vékonynak és könnyűnek kell lenniük.
 2. másodszoraz árnyékok árnyalatai semlegesek, világosak vagy szürkeek.
 3. ajakrúzs válasszon rózsaszín vagy skarlát.
 4. rúzs választható bronz árnyalattal, terrakotta vagy korall.

Az ilyen lányoknak egy egyszerű szabályt kell követniük: a maximális természetességet még egy esti ki is.

 • Egy másik gyakori kombináció a barna szemű és vörös hajú lányok. Ez a fajta teljesen nem illeszkedik az agresszív és nehéz sminkhez. Jobb, ha nem használjuk a fekete színt, a szemceruza csak akkor használható, ha a szem sötétbarna, szinte fekete színű, vagy csak az alsó szemhéj számára használható.

A világosbarna szemek tökéletes zöld árnyalatúak. A világos, füves színek játékos hangulatot eredményeznek, és az olajbogyó világosabb árnyalata eleganciát ad a képnek. Az esti sminkhez intenzívebb, majdnem grafit színt használhat. Egy barna árnyalatú palettát kombinálok egy telítettebb szem árnyalattal.

A sötétvörös szépségekért tökéletes barna szemöldök. Ezek a lányok a szemre összpontosítanak és ragyoghatnak.

Általában a vörös hajú barna szemek kombinációja az őszi és tavaszi típusra utal. Könnyű smink a szempillaspirál és a súlytalan ajakfény használatával tökéletesen kiemeli a kép természetességét és alkalmas mindennapi sminkre.

stílusok

10 fénykép

A smink főbb típusai a nappali és az esti órák, vagy az ünnepek.

A napi alkotóelem minden nap make-up. Ez az, amit mi minden nap "rajzolunk" arcunkra, mielőtt munkába megyünk. Ez a smink a következőket tartalmazza:

 1. Alapozás árnyékolása olyan közel a bőr színéhez. Ha nem szeretne ilyen eszközöket használni, ma már nagyon könnyű és súlytalan rejtegetők találhatók a kozmetikai termékek piacán. Az arcszínt egyenletesebbé teszik és segítenek frissíteni, anélkül, hogy maszkhatást hoznának az arcra. A BB vagy CC krém minden nap kiváló megoldás lesz, ráadásul a bőrön semmiképpen nem érezhető.
 2. Az árnyékok nem alkalmazhatók a szemhéjakra, de ha egy kicsit szeretnéd hangsúlyozni a szemedet, akkor előnyben részesítsd az arany, bronz vagy olajbogyó árnyalatait. Két árnyalatot használunk, amelyek jól árnyékolják őket egymás között.
 3. Általában a szemek ezzel a sminkkel festünk festékkel egy rétegben, és az ajakfény vagy a rúzs alkalmazható a bronz árnyalatra.
 4. Barna szemceruza, nyilak nélkül.
 • Nap smink - Ez a make-up alacsony kulcsú változata, csak azért készült, hogy egy kicsit frissítse az arcot, és hangsúlyozza a természetes szépségét.
 • Esti smink. Általában alkalmanként alkalmazzuk ezt a fajta sminket: ünnepnapokon, egy bulin, egy eseményre. Ez magában foglalja a telített színek használatát, de itt meg kell figyelni az intézkedést, hogy ne lépje túl a vulgaritás szélét.
 1. Alapozza fel a bőrt, tónusos eszközök és alapozó, mint a make-up nagy ellenállását biztosítjuk. A krémes árnyalat a bőr tónusához illeszkedik, kipróbálhatja a kis bronzhangokat.
 2. Alkalmazzunk egy barack színű pírot az arccsontokra.
 3. A bélés a béléshez használható arany és barna árnyalatokban.
 4. A szem külső sarka sötétebb, jobb grafit árnyékok.
 5. Helyezzen világos árnyékokat a belső sarokba. bézs vagy rózsaszín.
 6. A színek óvatosan árnyalnak közöttük.
 7. Az alsó szemhéjat ceruzával festjük gyöngyház vagy ezüst.
 8. Az ajkak fényes vörös vagy bor árnyalatot adnak. Alkalmazható rózsaszín ragyogás tetején.

Szép smink a kijáratra kész.A sminkben a legfontosabb dolog természetesen az ő stílusának és az általános stílusnak való megfelelés. Az üzleti, esti, vintage, ifjúsági stílusú ruhákat teljesen átgondoltnak kell lenniük, és egy kompetens sminkkel kell végezni.

Hogyan készítsünk sminket pirosra - a következő videóban.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok