Smink a kék szemek

Smink a kék szemek

A kék szemeket szépnek és ritkanak tekintik, mert a recesszív gén egyre ritkább. A kék szépségének hangsúlyozása érdekében fontos megérteni, hogy mely árnyalatok összhangban vannak az eredeti adatokkal. Smink a kék szemek, mint egy beállítás egy drágakő, egy íztelen keret lehet tönkretenni az egész benyomást. A hibák elkerülése érdekében megtudhatja a megfelelő kép létrehozásának főbb pontjait.

típusok

Először megosztjuk a napi és az esti sminkeket.

nap

Definíció szerint a nap első felére szánt festékek nem lehetnek túlságosan dacosak, bár a sötét színek a kék mélységét hangsúlyozzák, nem szabad túlzottan túlzásba kerülniük.

  • Ha az ős-orosz szőke haja tulajdonosa, akkor az árnyékok árnyalatai színekben fognak gyengéden türkizkék és lila, ezüst színűek lenni, mint a harmatcseppek a reggel zölden.
  • Ha a hajod sötét, akkor a szemhéj, a réz vagy a bronz barna csokoládéhangokat meríthetsz, a lényeg az, hogy nem néz ki vulgáris, így óvatosan árnyékolja az árnyékokat, hogy a szín ne legyen túl sűrű. Ebben az esetben a primerre menthető.
  • A kék szemű gyömbér hölgyek megpróbálhatják a nemes smaragd árnyalatokat, a hűvös szürke színeket vagy a mély bor textúrákat használni. Ismét, a nappali smink egy könnyű ecsetvonás, egy színfolt, és nem annak megnyilvánulása a dicsőségében. Ha gazdag színeket szeretne, várjon az estére.

Ne félj a fémes csillogást használni. Az ezüst kombinációja, kezdve a szem belső sarkából és a könnyű aranyból, amelybe a hűvös szín zökkenőmentesen áramlik, nagyon drága és tiszta lesz.

este

Este mindig egy kicsit többet is megengedhetünk, beleértve a kozmetikai ügyekben bátorságot is. Ha a nappali festékeket gyakran úgy tervezték, hogy csak kismértékben hangsúlyozzák a természeti szépséget, akkor az esti kép a határhoz igazodik, kiegyensúlyozva a szélén.

A sötét hajú vagy szőke tulajdonos, a fekete „füstös szem” kiválasztása, nem veszít el. Még ha túlságosan sötétnek tenné a szemét, nem fog többet nézni, mint titokzatos és csábító, semmiképpen sem vulgáris. A fekete azonban túl hagyományos, még unalmas, gyönyörű sminket lehet színezni.

Például próbálja meg rajzolni egy banán-sárga nyíl. Ha még több diverzitást szeretne készíteni, adjon hozzá például sárga, világos lila árnyalatokat, és alkalmazza ezt a színt a mobil szemhéjra. Az ilyen szemek nem fognak elhanyagolni.

Hihetetlenül nyálkás és étvágygerjesztő kék szemek, amikor piros kendőbe csomagolják. Ez lehet gazdag bíborvörös vagy rózsaszínű flörtölés, nem lehet rosszul, a lényeg az, hogy nem narancssárga, nehéz lesz felvenni magad. Különösen szép piros gramm a szürke-kék szemekre néz.

Vegyünk egy nedves sminkelést. Nincs benne színkeret, az árnyékok árnyéka bármilyen lehet. Van egy csomó termék, amely lehetővé teszi ezt a hatást, a luxus márkáktól kezdve a költségvetésig. Próbáljon meg néhány példát különböző árkategóriákból: Fényes Creme Brillance Mac, a párizsi berlini rendkívül sokoldalú színtelen fénye, gazdag gyöngy árnyékai az Eva kertből és így tovább. Ha nem érzi, hogy pénzt költene az extrákra, akkor csak az átlátszó ajakfényt alkalmazza. A lényeg az, hogy egy kicsit kiszárad, különben az árnyékod öt év alatt ötven perc alatt összegyűl a század töredékében.

egyetemes

Ha nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy naponta kétszer változtassa meg a képet, próbálja meg a klasszikus és a win-win opciót - fekete nyilak.De itt néhány trükköt használhat, például vízálló fehér ceruzát kell alkalmazni a szem vízvonalán. Ez hihetetlenül nyitva, fényesen és egészségesen fog kinézni, még akkor is, ha minden reggel és délután a monitor képernyője mögött töltött.

A nyilak segítségével könnyedén kijavíthatja az alakzatot, de ha mélységet szeretne hozzáadni, a szemhéjvonal mentén helyezzen egy kis sötét színű szemmel. Keverje össze a színt, hogy szinte észrevehetetlen legyen, és élvezheti az eredményt. Az eredmény az, hogy a szempillái világos árnyékot vetnek, így a szemed nagy és hihetetlenül kifejezővé válnak.

Egyébként, nemcsak árnyékok segítségével, hangsúlyozhatja a szemek fényességét. Éppen ellenkezőleg, a sminked a legfényesebb árnyalatokban is fenntartható, de az ajkad nemes sötét árnyalatokban vagy vérvörösben lehet öltözve. Ezzel ellentétben a szemek mindig kiemelkednek, ezért ne félj kísérletezni az arcod más részeivel. Azt is kiemelheti a színt, játszva egy kis pirulával. A szőke hihetetlenül édes rózsaszín arca, és a barna szőrszálak tökéletesen alkalmasak bronz vagy akár narancssárga árnyalatokra.

Semmi sem díszíti a szemét, mint egy jó egészséges alvás és a megfelelő táplálkozás. Ha a körülmények miatt néha megfosztják ezeket a varázslatokat, ne felejtsük el a kiemelőt. A véraláfutások és a bőrpírok átfedik a sűrű fényviszonyokkal, és a szemhéjfoltok és az arccsontok felső részén a szem sarkaiba felvitt fehér és gyöngyház alakú pontvonások segítségével visszaadják a hirtelen ragyogást.

Legyen szép, válasszon színeket helyesen, és ne féljen a kísérletektől, mert a smink jó, mert könnyen lemosható.

Kínálunk egy videót a kék szemű smink legújabb trendjeiről.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok