Smink sötét haj és zöld szemek

Smink sötét haj és zöld szemek

A tisztességes szex bármely tagja, függetlenül attól, hogy milyen színű a haja és a bőr, nem hajlandó tökéletes és szép sminket kialakítani. De ennek eléréséhez néha sok erőfeszítést kell tennünk, és figyelembe kell venniük megjelenésük jellemzőit is. Ebben a cikkben részletesebben ismertetjük, hogy mely make-upok tökéletesen harmonizálnak a zöld szemekkel és a sötét hajjal, részletes útmutatást adnak az ilyen smink alkalmazására, és természetesen a sminkművészek titkai.

Jellemzők

Úgy tűnik, nincs semmi bonyolult, ha csak szemünket készítesz, és oda megyünk, ahol el kell mennünk. De van néhány árnyalat. Sok hölgy nagyon óvatosan kiválasztja a szem és az ajkak árnyalatait, néha elfelejtve a megfelelő kombinációt és az ékezeteket. Ennek eredményeként - nem mindig jó smink. Az ilyen hibák elkerülése érdekében javasoljuk, hogy vegye figyelembe a következő pontokat, amelyeknek figyelembe kell venniük a sötét hajú, zöld szemű hölgyeket.

 • Tegyen tökéletesen egyenletes bőrszínt. Az akne, a pigment foltok, a szem alatti sötét körök és az arcon lévő bőrpír a lehető legnagyobb mértékben maszkolni kell. Ne féljen, hogy használjon korrektorokat erre.
 • Ne csináld ugyanakkor világos és sötét szem smink egy nagyon gazdag rúzs segítségével, például fekete vagy tégla színnel. Az ilyen kombinációk, legvalószínűbb, sötét szőrű szeretővé teszik a rockot. De ha ez okot igényel, akkor miért ne.
 • Ne félj használni zöld árnyalatok különböző árnyalatokban, hogy hangsúlyozzák zöld, szürke-zöld vagy sárga-zöld szemüket. De a sav és a neon árnyalatok még mindig óvatosak.
 • Ne felejtse el a szemöldökét. Nem szabad nagyon különböznie a hajszínétől. Ezen túlmenően bizonyos formájúaknak kell lenniük, és meg kell fektetniük, és nem kell minden irányban ragadniuk.
 • Ha éjszaka prédik vagy szükséged van egy esküvői sminkre, a legjobb, ha egy professzionális sminkes segítségét kéred. Végtére is, biztosan könnyedén alkalmas sminket hoz létre, elrejti az arcod minden hibáját, életre kelti álmai sminkjét és kiemeli a természetes szépséget.

A sötét haj kétértelmű fogalom. Minden lány különböző, sőt a sötét haj árnyalatai is a legkülönfélébbek lehetnek. Ezt egyéniségnek nevezik, amelyet minden nő megtanul, hogy az évek során hangsúlyozza.

Ne felejtsük el, hogy a sötét hajú zöld szemű hölgyek sminkje nem minden, ez a make-up is nagyon jól összeegyeztethető a képpel, és alkalmasnak kell lennie arra az alkalomra, ahol csinálod.

Zöld szemű barnákhoz

A sötét hajok és a zöld szemek egy emlékezetes és bájos kombinációja egyszerűen nem vonzza a figyelmet. Az első dolog, amit ki kell emelni, egy tökéletesen egyenletes arcszín. A sötét haj mindig árnyékolja a bőrt, ezért hibátlan. A világos bőrű barna a legjobb, ha a tónusú eszközöket választják, hogy megfeleljenek az arcnak, de a cserzett és sötét bőrű lányok megnézhetik a bronzáló port vagy a hangot, ami magasabb színt ad.

A blush-ot a bőrszín alapján kell kiválasztani. A sápadt lányoknak kissé frissíteni kell az arcukat barack vagy bézs árnyalattal. Választhat egy kis csillogással. De a gyengéd barnasággal rendelkező hölgyek intenzívebb színeket vagy fényes arccsontokat alkalmazhatnak.

A szépség előnyeinek kihangsúlyozása érdekében a szem sminkre választhat egy klasszikusot "Füstös szemek" fekete színben, a szemét kifejezővé teszi.Ezenkívül szokatlan színmintát készíthet, például csillogó zöld árnyalatokkal, csokoládéval és fekete színnel kombinálva. Mindezek az árnyalatok tökéletesen harmonizálnak a fekete és a szén francia nyilakkal. Ne felejtsük el, hogy sima átmenetet csináljon az árnyalatok között. Ez a smink minden ünnepségen vagy bulin jól fog kinézni.

Jó ötlet egy fekete ceruza vagy bélés használata is, amely teljesen körbe tudja vetni a szemet, míg az árnyékok legjobban semleges színekben használhatók, és lehetővé teszik a ceruza fekete színének átvitelét.

A nap kiválasztásakor a barna nem feltétlenül érdemes gondolkodni. Az arc tökéletes hangja, pontosan körülhatárolt szemöldök, francia nyilak és szempillák többször festve - pontosan amire szükséged van.

Az ajkak, amiket egyedül készíthetsz. Az esti sminkhez természetesen hasznos ragyogó rúzs használata. Például piros, vörös vagy korall. De még délután is a vörös rúzs nem fogja megakadályozni az ilyen lányokat, de ezután minimalizálja a szem sminkjét, nem szabad nagy figyelmet szentelni.

Barna hajú nők számára

A zöld szemű barna hajú nőknek nincs egyetlen univerzális sminkje, amely egy nap vagy este egyformán jól megy. Az arc előnyeinek maximalizálása érdekében vigyázzon a sima bőrszínre, hibák nélkül. A bőr természetes ragyogásához használhat kiemelőket, de ne feszítse túl. Az ilyen hölgyek melegválasztékából választhat, az őszibarack és a rózsaszín rózsa variánsai nagyszerűek lesznek.

Ugyanolyan jó a napra és az esti órákra, amikor a barna hajúak illeszkednek a lila árnyalatok minden árnyalatához. De ne felejtsük el, hogy a lila vagy a lila nagyon gazdag változatai, és a ragyogás is jobb, ha este hagyjuk. Az ilyen színek segítségével szürke vagy fekete színben, a sminkművészek gyakran esküvői sminket készítenek zöld szemű barna hajú nők számára.

A mindennapi sminknek az irodában vagy a családdal való séta érdekében a legjobban pasztell és meztelen árnyalatokat használjon a szem számára. Például krém, kávé, őszibarack és bézs opciók. Az elegáns fekete-szén nyilakkal és csodálatos szempillákkal való kombinációik nagyszerűek lesznek. Ha a szemek a meztelen szelídben készülnek, akkor inkább egy fényesebb rúzsot szeretne.

Egy esténként a barna hajú nőknek meg kell nézniük a barna legkülönbözőbb árnyalatait. Kiváló lehetőség lenne, ha a "Smokey ice" színt hozza létre a csokoládé díszítésében. A szem sarkaiban fekete nyilakkal vagy aranyfüggvényekkel egészíthető ki.

Sminkművészek tippei

Az első és legfontosabb tanács, amit a sminkművészek javasolnak, nem az, hogy semmilyen módon figyelmen kívül hagyják - az ajkakra vagy a szemekre összpontosítsanak. A make-up harmonikus volt, ne próbálja meg megtörni ezt a szabályt, különben kockáztathatsz egy vulgáris sminket. Ez különösen igaz a sötét hajú hölgyekre. A kifejező szemek vagy az ajkak gyakran elégségesek ahhoz, hogy a körülöttünk lévő emberek emlékezzenek rá, így nem kell félni, hogy nem vesznek észre.

Az ajakbélés kiválasztásakor győződjön meg róla, hogy összehasonlítja azt rúzssal. Amikor a ceruza sötétebb, különösen több hangon, és a rúzs nagyon könnyű, úgy tűnik, enyhén szólva, nagyon csúnya. Ha ilyen helyzetben van, amikor tényleg szeret egy ceruzát, de nincs megfelelő rúzs, csak próbálja meg teljesen árnyékolni az ajkát. Manapság sok ceruzát puha formában mutatnak be, és nagyon gyakran önálló eszközként szolgálnak.

Sötét hajú, zöld szemű hölgyek nagyon hasznosak lehetnek a közelgő évszázad problémájának kijavításában a „fekete füstös jég” segítségével. És gond nélkül megteremti azt otthon.

Különleges alkalmakra kizárólag rezisztens és professzionális kozmetikai termékeket választhat.

Hozzon létre alkotóelemet

Bármelyik sminket is választja - természetes, fényes este, télen vagy nyáron, javasoljuk, hogy vegye figyelembe az alábbi lépésről lépésre vonatkozó utasításokat, amelyek segítenek abban, hogy otthon készítsen sminket:

 • Az első szakaszban tisztítsa meg az arcot. Használja a krémet.
 • Ezután terjessze az alapozót az arcra. - ez ugyanaz, mint a bázis alatt.
 • Javítsa meg az összes hibát rejtegető segítségével. Világosítsa a sötét köröket a szem alatt, elrejti a pigment foltokat, akne jeleket.
 • Alapítvány alkalmazásaaz arc közepétől kezdve. Speciális ecsetet, szivacsot használhat vagy szabványos módon alkalmazhat ujjhegyek segítségével.
 • Jelölje ki az elpirulást vagy kiemelje az arccsontok tisztaságát pír vagy bronzorral.
 • A kiválasztott szem smink. A klasszikus változat: alkalmazzon egy árnyék árnyalatát, például meztelen vagy két keveréket, és adjon hozzá mindet fekete vagy barna nyilakkal. Vagy a "Füstös jég". Az ilyen smink megköveteli az árnyék gondos árnyékolását mind a felső, mind az alsó szemhéjakon.
 • Ha a "Smokey ice" -t választotta, majd mozgassa a belső alsó szemhéjat egy fekete vízálló ceruzával.
 • Alkalmazzon rúzsot vagy ajakfényt. Válasszon egy árnyalatot a smink szemek alapján. Ha nagyon világos, álljon meg egy semleges rúzsnál.

A sötét haj és a zöld szemek kiegyenlítése, lásd a következő videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok