Szem smink a szőke szemek szürke szemével

Szem smink a szőke szemek szürke szemével

A szőkeeket mindig a fényes megjelenésük és a szexualitásuk jellemezte, ennek egyik példája a Marilyn Monroe nemi szimbólum. A természetes mágnesesség azonban leáll, ha nem gondoskodik magáról, helyesen válassza ki a sminket és a ruhákat. A szőke hajak érdekes kiegészítője a nedves aszfalt színe - vagy csak szürke. Azok, akik fémes ragyogást adnak, szigorúak és alul nélküliek - mindig vonzottak a férfiak. A szürke szemekkel ellátott szőkeeknek megfelelő smink egy igazi művészet, melynek számos sajátossága van.

Sminkfunkciók

A szürke szemekkel ellátott szőke szőke smink elsődleges feladata a természetes szépség hangsúlyozása és egy kicsit nagyobb fényerő.

A szőke lányok a kép gyengesége és gyengédsége miatt figyelemre méltóak, ezért fontos, hogy ne zavarják a természetes rejtélyüket. A szőkék fürtjeinek árnyalata tehát más lehet a szem sminkben fontos, hogy a hajszínre támaszkodjon, hogy az arc harmonikus legyen a frizurával. Ne feledkezzünk meg arról, hogy a sminkben a színeket választjuk - a cserzett és a fehér bőrű szőkeek teljesen más színűek.

Színes megoldások

A sötét vagy világos szürke szemű, világos bőrű szőkeeknek el kell kerülniük a nehéz és sikoltozó árnyalatokat.

Finom színekkel, meztelen sminkkel díszítettek, ami még könnyebbé teszi a képet. A kék-fekete árnyalatok használata a sminkben szigorúan tilos, ellenkező esetben elérheti az indiai, nem angyal képét. Csak ne félj, hogy a fénytónusok szürke egérré teszik - éppen ellenkezőleg, a könnyűség megjelenését és a természetes erényeket fogják kiemelni. Szürke szemű, cserzett szőke sötét árnyalatú, amelyek összhangban vannak a bőrrel, és hangsúlyozzák a megjelenés kifejeződését.

Ugyanakkor a szürke szemekkel ellátott szőkék színválasztékának kiválasztásában nehézségek merülnek fel. Mindez a hiba miatt - a szőke árnyalatok, árnyalatok és árnyalatok természetes sokfélesége. Professzionális sminkesek és stylistok kiemelik a szőke haj több alapvető árnyalata:

 • hamu szőke;
 • klasszikus szőke (egyes kiviteli alakokban - búza);
 • sötét szőke;
 • hagyományos világosbarna.

Fontos megjegyezni, hogy minél könnyebb a haj, annál finomabb a smink. A kozmetikumok alkalmazása előtt győződjön meg róla, hogy meghatározza a bőr és a fürtök árnyékát.

Szürke szemű szépségek, sötét, szőke vagy klasszikus hajszínnel, rózsaszínes por és tonális alapokra, égi és tengeri árnyalatok árnyalataira és kék szempillaspirálra fognak illeszkedni. Ezek a színek hangsúlyozzák a szemeket, és összhangban lesznek a fürtökkel.

Ha szürke szeme és hamutartalmú haja van, akkor a szem smink fő feladata kiemelni és kiemelni, a szemekre összpontosítva. Sikertelen színválasztás esetén szürke egérré válik. Fontos használni a smink arany, bronz árnyalatú por, valamint barna szempillaspirál és árnyékok. Ezek a meleg, nemes színek "melegítik" a képet és hangsúlyozzák a haj gyönyörű fényét.

A szürke szemű lányok és a búza hajú nők biztonságosan használhatják a porszerű szín tónusát, de az ezüst vagy a sötétkék árnyékok hangsúlyozzák a szem mélységét. Emellett a szőke minden árnyalata jól illeszkedik a bézs, a hús és a homok színeivel. Töltsük fel ebben a tartományban a kép melegségét és a természetességet. A sminkművészek egyedülállóak A következő szabályok a szem sminkben Szürke szemű szőkeeknek:

 • jobb válasszon meleg árnyékot és szemceruza, nem hideg.
 • El kell felejtenie a fekete hasított test és az azonos szemceruza létezését, Javasoljuk, hogy barna, kék vagy szürke legyen.
 • A legtöbb nyertes árnyalat: hús, karamell, kávé, sárgabarack, csokoládé, szürke, mennyei.

A kozmetikumok megválasztása

A smink hosszú ideig nem maradt, és a legmegfelelőbb pillanatban nem „lebegett”. Kiváló minőségű kozmetikumokat kell választania, és egy bizonyos sorrendben alkalmazni. A kozmetikumok kiválasztása a sikeres smink fontos része. Kozmetikumok szükségesek hozza létre a tökéletes sminket:

 • Az alap. Kezdj egy alapozóval - egy átlátszó alapot a sminkhez. Ő őrzi ki a hangot, és láthatatlanná teszi a bevonatot. A primer kiválasztásakor figyeljen rá a textúrájára: nem lehet túl folyékony, ragacsos vagy olajos. Ne felejtsük el, hogy csak a kozmetikai márkákra bízhat az arcodon. A szőke a kompozícióban reflektív részecskéket használhat. Egy ilyen alap a smink alatt adja az arcot.
 • Tone. A primerre egy primer és egy kiemelő is van. Ezek az eszközök segítenek elrejteni a hibákat, és előkészítik az arcot az árnyékok és az elpirulások alkalmazására. A szem smink számára nagyon fontos, hogy a szemhéjakat úgy készítsük el, hogy az árnyékok ne gördüljenek a nap folyamán.
 • Elpirult. Leggyakrabban a szőke bőre könnyű, és hajlamos a hibákra - vörösség, gyulladás és rózsafüzér. A Blush segít az arcnak egészségesebb megjelenésnek és megkönnyebbülésnek.
 • Árnyék. Nyáron feltétlenül használjon krémes árnyalatokat, mert a száraz kozmetikumok gyorsan elgurulnak. Szürke szemek vonzzák a figyelmet, így a sminknek egész nap. A száraz árnyékok használatával ne felejtsük el a szemhéjakat még télen is elkészíteni - alapozót és tónusú alapot.
 • Rúzs. A rúzs pigment nem lehet túl sötét - ez a fő szabály. Emlékezzünk a szájápolásra is: a rúzs alkalmazása előtt készítsünk mézzel maszkot vagy csak higiénikus rúzsot használjunk. Napközben a szőke különösen alkalmas a következő termékekre: puha rózsaszín fényes, matt rúzs karamell árnyalatban. Az esti sminkhez jobb, ha a színeket korall pigmentekkel használják.

A mindennapi make-up lépésről-lépésre

A mindennapi smink sokkal fontosabb, mint az esti, mert minden nap a kép emlékére van nyomtatva. A nagyszerű megjelenés érdekében vegye figyelembe az itt felsorolt ​​ajánlásokat utasítások:

 • szerkesztés problémás területek a rejtegető segítségével, és az arc tónusát egyhangúan igazítsák.
 • gondosan terjedését az arccsontokon és az orron keresztül, egy folyékony kiemelő, amely megkönnyíti őket és megkönnyíti az arcot.
 • Alkalmazzon pirulát egy rétegben. Mozgás az "alma" arcáról az ajkak sarkába. Keverék is.
 • fésű és emelje ki a szemöldökét speciális ceruza.
 • Csak a használata két szín árnyéka a szem smink: a belső sarokban - egy világosabb árnyalat, a szem külső szélén - sötétebb.
 • alkalmaz barna szempillaspirál a szempillák két rétegben, ne festeni az alsó sorban - csak figyeljen a tetejére.
 • bélésanyag jobb ne használja.
 • Alkalmazza az ajkakat Átlátszó vagy halvány rózsaszín ragyogás.

Hogyan készítsünk egy szép sminket a szürke szemekre, lásd a következő videót.

lopakodás

Tapasztalt sminkművészek mindig másképp vesznek igénybe trükkök hogy tökéletes legyen a smink:

 • Speciális make-up stílus Képet adhat a vadságról és a vadságról, mintha hosszú ideig állt volna a szélben, vagy csak egy sós tengerben fürdött volna.
 • Eldobja a tonális alapokat zsíros és vastag textúra, valamint krémes textúra. Átlátszó kiemelő és rejtegető, könnyű folyadék vagy BB krém minden, amire szüksége van.
 • Csak sima ecsettel vigye fel pirulát. és egy rétegben, és a nyári időszakban előnyben részesítjük a bronzátort.
 • Ha hűvös árnyalatú árnyalatokat használ, a szempillaspirálnak szürkenek kell lennie, és ha meleg, akkor barnanek kell lennie.
 • A bortól és a rúzs bordó árnyalatától visszautasíthatjaA karamell vagy a korall színek előnyben részesítése.
7 fénykép

A legfontosabb dolog az, hogy kiválassza a színtípust, és vásároljon a kívánt színtartományú árnyékok palettáját. Használja a smink ismereteit, és ne felejtse el tisztítani az ecsetet minden alkalmazás után.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok