Indiai smink

Indiai smink

Gyönyörű indiai smink nem minden lány számára. Ugyanakkor a jól megválasztott stílusos akcentusok lehetővé teszik, hogy jobban megjelenítse a megjelenését, és az arc gyönyörű tulajdonságaira összpontosítson. Meg fogja tanulni a keleti szépség minden bonyolultságát ebben a cikkben.

Jellemzők

Az indiai stílusú smink alkalmas mindennapi viseletre és különleges alkalmakra. Mindez attól függ, hogy milyen stilisztikus ékezeteket és hangokat veszel alapul. Talán az indiai stílusú smink legjelentősebb tulajdonsága, hogy az ajkakra és a szemet gyönyörködtető szemekre egyidejűleg összpontosít. Annak érdekében, hogy minden ne nézzen vulgárisnak és csúnyának, gondosan mérlegelnie kell a színpalettát, amelyben minden színárnyalatot egymással kombinálnak és új hangokkal játszanak.

Egy másik fontos szempont, hogy a bőrt gondosan elő kell készíteni az ilyen sminkre.. Az indiai nőknek szinte mindig tökéletes bőrük van. Tehát, hogy a smink egy igazi keleti jellegű legyen, óvatosan előkészítse az arcát, alapot és hangot adva rajta. A telített színek sokkal jobbnak tűnnek a szemöldök arca ellen. Ha természeténél fogva nagyon világos bőrűek vagyunk, akkor néhány árnyalatban sötétebb vagy egy bronzert használhat.

Világos indiai smink jobban megfelel a meglehetősen cserzett bőrű lányoknak.

Hogyan kell csinálni?

Ha szeretne sminket kapni, mint egy igazi indiai nő, kövesse az utasításokat, teljesítse lépésről lépésre az összes elem.

  • Először tisztítsa meg a bőrt tonikával vagy tejjel. Ezután, hogy az alapítvány jobban illeszkedjen a bőre, hidratálja a bőrt egy egyszerű krémmel. Javítsa az összes hiányosságot és a bőrpírot a rejtegetővel és az alapozással. Ha úgy tetszik, akkor a bőrt sötétebbé teheti, vagy az arcát bronzerrel és kiemelővel lehet kontúrálni.
  • Ezután szemöldöket kell készítenie. Indiai nőknél általában elég sűrűek és sötétek, ezért az árnyékok vagy a ceruzák segítségével kell összefoglalni őket. Húzza ki a szőrszálakat, keverje össze az árnyalatot, és rögzítse mindent úgy, hogy a szemöldök természetesebbé váljon. Szóval természetesvé teszik a szemöldökét, ugyanakkor közel a keleti szépség ideáljához.
  • Fókuszálj a szemekre, amiket árnyék segítségével tehetsz. Ahhoz, hogy a szemek nagy és szépek legyenek, fényes árnyékok segítségével hangsúlyozzák őket. Könnyen barna, bézs vagy más finom árnyalatú. Keverjük össze őket az egész században.
  • Ezután telítettebb hangot használva nyomon követheti a szemhéjat és megjelenjen egy tiszta nyíl. Nem szabad túl világosnak lenni, mert a jövőben még mindig dolgozni fogsz vele. Az indiai nők mindig hangsúlyozzák szemüket antimonnal vagy egy egyszerű fekete béléssel. Rajzolja meg a szempilla növekedési vonalát, és adja ki a tiszta külső nyílást a szem külső sarkán. A farok nem lehet különösebben hosszú - a lényeg az, hogy vizuálisan kinyitja a szemét, és szexiebbé teszi. Ezután hangsúlyozzuk a szemeket egy fekete teshi réteggel. Ez segít a szemeknek kifejezőbbé tenni.
  • Állítsa be az arc alakját és kiemelheti a pozitív aspektusokat egy kiemelő és a könnyű elpirulással. Ez egészségesebbé és ápoltabbá teszi a megjelenését.
  • Az indiai smink - ajkak utolsó szakasza. Indiai nőknél kissé duzzadtak és nagyon szépek. Ahhoz, hogy így legyenek, használjon kontúr ceruzát és fényes rúzsot. A kontúr segít abban, hogy az ajkak vizuálisan tágasabbak legyenek, és a fényes rúzs szexualitást ad.

apró örömök

A fenti lépések segítenek létrehozni egy alapvető sminket. Most nézzük meg más finomságokat.A make-up előnyösnek tűnt, válassza ki a színtípust megfelelő termékeket. Tehát például, ha elég sötét bőred van, a kiválasztott árnyékok zöld, arany vagy barna árnyalatúak. Nyugodtan használjon terrakotta, őszibarack vagy világos arany árnyalatokat.

A világosabb bőrszínek jobban megfelelnek a tisztességes bőrű lányoknak - kék, halvány lila vagy ezüst. Ez lehetővé teszi, hogy a képet harmonikusabbá és gyönyörűebbé tegye. Szintén kívánatos, hogy az árnyékok gyöngyházabbak legyenek. A világosabb rúzs is megfelel a tisztességes bőrű lányoknak. Válasszon fényes fényt gyöngyházmodulációval.

Egy másik fontos finomság, amely attól függ, hogy mennyire lesz sikeres a kép.bindi. Ez ugyanaz a pont a homlokán, amelyet az indiai nők festékkel rajzolnak, vagy egyszerűen ragaszkodnak. Általában az arca középső részének piros vagy fekete festéke van. Kezdetben csak a házas nők adtak ilyen részletet a képükhöz. A fiatal lányok számára ez a rituálé nem érhető el. Ma a keleti hagyományok egyre kevésbé figyelmet szentelnek. És egy olyan indiai nő képe van, aki elválaszthatatlanul kapcsolódik egy sminkes lányhoz, amelyet egy kötőhártya, sötétbarna vagy akár fekete.

A make-up-ben klasszikus pontot hozhat Vagy használjon különleges matricákat félhold, ovális vagy akár felső kövek formájában. Van egy csomó kész ékszer, és valóban megtalálhatja a megfelelő megjelenést. A sminkművészek azt javasolják, hogy ne csak a ruhádhoz, hanem az adott megjelenéshez is válasszon egy bindit. Így például a nagy méretű, klasszikus kerek pontok jobban megfelelnek a nagy szemű hölgyeknek. És ha a szemed kicsi, akkor a bindi-nek egy kisebbet kell választania, hogy ne tegye rosszabbá a megjelenését. A kötőanyag kiválasztása szintén függhet a homlok szélességétől. A lényeg az, hogy már ő, az ovális és a hosszúkás. Még fordított holdat vagy háromszöget is használhat.

És végül érdemes beszélni az ajkakra helyezett hangsúlyról. Ahhoz, hogy érzékenyebbé váljanak, vegye fel a skarlátos rúzsot. Könnyebb lesz a terméket ecsettel alkalmazni, mint a klasszikus módon. Először egy könnyű alapot kell alkalmazni, majd az éleken az ajkak szálas rózsafüzér segítségével készülnek. Ahhoz, hogy az ajkak kövérebbé váljanak, ragyogó rúzsot használjunk gyöngyszem árnyalattal. Általában az indiai sminkben a fényesség üdvözlendő. Az ajkaknak ugyanakkor nagyon szépnek kell lenniük, ugyanakkor természetesnek is lenniük. Emiatt a sminkművészek nem javasolják a vörös vagy bor rúzs használatát az ajkak kontúrjának kidolgozásához. Az élek ideális esetben könnyebbek, majd az ajkak szexi és vonzóak lesznek.

Az indiai make-up esetében a make-up művészeknek ajánlatos a vörös rúzsot semlegesebbé tenni.

Ki alkalmas?

Sokan közülünk, India még mindig az egyik legrejtélyesebb ország. A fényes és fényűző képeket színésznők és táncosok képeinek létrehozására használják. Látványos smink a tánc számára lehetővé teszi, hogy a mozgás közben is maximális figyelmet kapjon. Vedd fel a megjelenésed jellemzőit, és biztosan lenyűgöző és fényes lesz. Annak ellenére, hogy az indiai smink nagyon fényes, a mindennapi megjelenésükben is biztonságosan használható. Különösen, ha világos stílusa van, például boho. Világos, fényes szoknyákkal kombinálva ez a keleti telített smink nagyon jónak tűnik.

Nézze meg a videón, hogyan készítsünk sminket indiai stílusban.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok