Arc korrekciós smink

Arc korrekciós smink

Minden nő álmodik, hogy gyönyörű, de sajnos nem minden tisztességes szex büszkélkedhet a tökéletes megjelenéssel. Mint tudják, az arc különböző formájú lehet: gyémánt alakú, négyszögletes, háromszög alakú, trapéz alakú, négyzet alakú és ovális. Gyakran az aszimmetria az arcvonásokban és a különböző hátrányokban is. Annak érdekében, hogy megtévessze a természetet és elrejtse azt, a szépségek különböző trükköket használnak. Az álcázás egyik leghatékonyabb módja a smink használata.

Az arc korrekciója a sminkkel lehetővé teszi, hogy vizuálisan elrejtse az összes hibát és kedvezően hangsúlyozza annak alakját. Ezen túlmenően, a kozmetikában alkalmazott technikáknak köszönhetően gyorsan és egyszerűen eltávolíthatja a bőr öregedésének első jeleit, és helyreállíthatja az arc természetes kontúrjait, amelyek az idő múlásával elvesznek.

Egy ilyen korrekció után a laza és rabló bőr rugalmas, rugalmas, és az arc alakja tökéletes oválisvá válik.

Mi az?

Nemrégiben a smink nagyon népszerű, mivel fő feladata a megjelenés kijavítása. A make-up korrekció alatt olyan tevékenységsorozatot értünk, amely az összes látható hiba elrejtésére szolgál. A kozmetikumok ügyes használatának köszönhetően könnyű megváltoztatni az arc minden alakját, hangsúlyozva egy nő szépségét és rejtélyét.

A kiigazítási folyamat több szakaszból áll, amelyek mindegyikére különféle kozmetikumok használata különös. A kép létrehozásában hatalmas szerepet játszanak a helyesen kiválasztott por, bronzer, kiemelő és rouge. A Bronzer segít a bőrnek természetes barnulást biztosítani. Ezt az arc bizonyos területeire alkalmazzák. Általában ezt a gyógyszert a sötét bőr szerelmesei részesítik előnyben.

Kétféle típusú bronzer van: a gyöngyház (gyönyörű bőrszínt ad a bőrnek) és matt (természetes tónusú). Az arc korrigálása nagyon fontos, hogy kiválassza a megfelelő színű bronzert. A sötét színárnyalatnak köszönhetően könnyedén kiválaszthatja a homlokát, az arccsontokat, az orrát, és anélkül, hogy nehéz lenne, egy teljes arcról, hogy ideális ovális legyen.

Ami a kiemelőt illeti, azt a bőr bizonyos területeinek korrigálására használják, amelyek megkönnyítik a fényt. Ez az előkészítés nem maszkol, ezért nem segít elrejteni az arc minden hibáját, de sugárzó és friss megjelenést fog adni, ami nagyon fontos a kép számára. Ezt az arccsontokra alkalmazzák, így a szobrok, a szemöldök alatt kifejezettebbé teszik a szemüket, és növelik a szem méretét, a felső ajak területen, hogy térfogatot kapjanak. Meg kell különböztetni a száraz, folyékony és krém kiemelőt.

Minden korrekciót rögzíteni kell, így a tonizálás után a bőr por alakú. A por jól illeszkedik az arc domborműjéhez, mattes, az arc selymes, sima, lehetővé teszi, hogy árnyékolja az árnyékok világos árnyalatait és elpiruljon. A sminkesítők javára a labdákban fényes port használnak. Fontos hely a sminkben, és elfoglalják a rouge-t, kiegészítik a frissességet és a szokatlan színt.

A pofát kizárólag az arcok „almájára” kell alkalmazni, és ügyeljen arra, hogy figyelembe vegye az arc alakjának jellemzőit.

Jellemzők és előnyök

A modern világban a divat és a szépség nem lehet csinálni nélkül make-up korrekció, mivel ez egy egyedülálló eszköz, amely lehetővé teszi, hogy csodákat. Bármilyen bőrhiba vagy -hiba könnyen elrejthető, és az arca megkapja a kívánt alakot.Ez a folyamat modellezéssel és szintezéssel kezdődik, ezért emlékeztet egy művész munkájára, aki egy kép festése közben először a vászon alapozót hajtja végre, majd általános vázlatokat készít, és csak akkor kezd minden fontos részletet rajzolni.

Az arckorrekció egy "alapozóval" kezdődik, amelyet alap- és tápláló krémként használnak. Ez a kozmetikai termék tökéletesen táplálja és hidratálja az epidermist, lehetővé teszi a kisebb hibák elfedését. Az "általános terv" elpirul és por segítségével történik. Az arc „rajzolása” jó tisztázással történik, figyelembe véve a szimuláció általános ajánlásait.

A kiálló zónák világítanak, és minden más terület sötét, míg nagyon fontos a színkorrekció helyes követése.

Az ovális arcot tekintjük a szépség színvonalának, de a téglalap alakú vagy szív alakú arc képviselőit nem szabad megzavarni, mivel ez az alak a smink miatt gyorsan megváltozhat. Gyakran ez csak egy alapbázis alkalmazását igényli, és a bőr színe azonnal kiegyenlítődik. Az arc kívánt alakjának megszerzéséhez sajátos sajátosságai vannak a smink alkalmazásának:

 • Kerek forma. A hosszúkás és hosszúkás arcot enyhén kerekítik sötét kontúrok segítségével, sötétebbé teszik az állát, az arccsontokat, a templomokat és a homlok felső részét. Minden oldalsó zóna enyhén megvilágított. A Blush-t vízszintesen alkalmazzák széles vonalakban. Ennek eredményeként az arc megszerzi a szükséges arányokat, és vizuálisan bővül.
 • A "sokszögű" alakhoz (négyzet vagy téglalap) simító korrekciót alkalmaz, amelyben a smink sötét árnyalatait jobbról balra és felülről lefelé alkalmazzák szimmetrikus vonalakkal. A szemkörnyezet, az orr, a homlok és az áll, és az arccsontok elpirulnak. Hasonló eljárást hajtunk végre mind téglalap alakú, mind négyzet alakú arccal, az egyetlen dolog, amit a „négyzetek” sötétebb színeket igényelnek.
 • rombusz Magas formákkal jellemezhető, de ha ez a megjelenés nem felel meg a szépség természetének, akkor az arccsontok durva körvonalai könnyen simíthatók a sminkkel. A világos tónusok a homlok teljes területére helyezkednek el, bizonyos esetekben az állkapcsok sarkaiban. Ugyanakkor a pislogás sima mozdulatokkal árnyékolódik a templomoktól.
 • "Körte" vagy trapéz. Ez egy nagy állkapocsú arc. Az arc felső és alsó területei közötti arányok kiegyenlítéséhez az arccsontok sötétednek, majd az arcpirosítót a széles vonalakra alkalmazzák. Ebben az esetben a homlokot megvilágítják, és az állát csökkentik az állkapocs sarkai korrigálva.
 • Triangle. A smink fő feladata ebben az esetben a széles homlok szűkülése és a keskeny álla bővítése. Sötét kontúr van az arccsontokon és a templomokon, és a szemek és a homlok területe megvilágosodik.

Hogyan válasszuk ki a kozmetikákat?

A make-up korrekció maximális hatásának eléréséhez nem csak az arcod típusának ismerete, hanem a megfelelő smink kiválasztása is szükséges. A virágos ügyes játéknak köszönhetően szűkítheti homlokát, emelheti az orrát, vagy percek alatt kerekítheti az arcát. A szabványos korrekcióhoz a sminkművészek a következő kozmetikai készleteket alkalmazzák:

 • tónusos;
 • Hidratáló a szem körüli területre;
 • Tápláló krém az arc számára;
 • primer;
 • kiemelő;
 • rejtegető;
 • Tonális bázis;
 • por;
 • Elpirult.

Meg kell jegyezni, hogy minden kozmetikát a bőr típusától és az arcformától függően választanak ki. Az ovális arc a leginkább ideális, arányaiban tökéletesen arányos, és általában nem szükséges korrigálni. Az ilyen formájú nők számára elegendő, ha kiemeljük a természeti szépségét, sima mozgással alkalmazzák őket az arccsontokra. Az arc középső részének enyhe megvilágítása is megengedett. Ami a mongoloid és a körte típusú arc képviselőit illeti, nagyon fontos, hogy a megfelelő alapot, rouge-t és árnyékot válasszák.

Az illetékes sminknek köszönhetően a bőr és a durva formák minden hibája elrejthető.Ahhoz, hogy a kép létrehozása kiváló eredményt adjon, a make-up művészek a megjelenés típusától függően javasolják a kozmetikumok kiválasztását. Mint tudják, a sminkművészek feltételesen osztják a nőket négy fő típusra: nyár, ősz, tél és tavasz.

A kép tökéletes harmóniájának, nevezetesen a szem, a haj és a bőr tónusának kombinációja érdekében speciális sminket kell kiválasztani.

Nők "tél"Természetesen fekete szemöldök és szempilla, rózsaszín ajkak és sápadt arcszín jellemzi. Ezért az ilyen lányoknak különös figyelmet kell fordítaniuk a sminkre a világos és mély árnyalatokon, kivéve a sárga színt. A rúzs érdemes választani a telített tónusokat, és a sötét árnyékok jóak a szem számára.

Sok kevésbé gyakori lányok "tavasz”. Ők tisztességes szempillákkal és szemöldökkel, barna hajjal és egy álla szívvel. Ehhez a színtípushoz a make-up korrekció átlátszó, finom hangokat használ. A Blush-t piros színben választjuk ki. Sötét színben nem ajánlott kozmetikumok, mivel a kép természetellenes lesz.

Színtípusú szépségekheznyár"Jellemzője egy gyönyörű, ruddy bőr, szürke szem és bármilyen színű haj. Ebben az esetben a smink kizárólag lila, kék vagy szürke hideg tartományban van kiválasztva. Ami a titokzatos nőt illeti "ősz„Különösen a színük és az expresszivitásuk jellemzi. A sminknek kizárólag a matt árnyalatok kozmetikáinak kell lennie, nem használható az arc árnyék korrekciójára és a modulációval vagy ragyogással elpirulni.

Hogyan kell jelentkezni?

Természetesen a smink csodákat is tud dolgozni, segít kiemelni az arc kontúrját, csökkenti a homlokát, létrehozza a teljes ajkak hatását, és kiszélesíti a szemét. De mindez csak akkor lehetséges, ha a lányok nemcsak a megfelelő kozmetikát választották, hanem ügyesen is. Ezért a korrekciós sminket lépésről lépésre kell végrehajtani. Először is, a tónusos bázist bőrtípus szerint kell kiválasztani. Ahhoz, hogy megszabaduljunk a nagyméretű arcvonásoktól, és ideális alakzatokat érjünk el a képben, ajánlatos különböző krémfestékeket használni.

Emlékeztetni kell arra, hogy minden bőrszínnek saját hangja van. A smink helyes alkalmazásához ezt figyelembe kell venni. A világos bőr jól kombinálódik a tonális alap természetes és rózsaszín színeivel, a sötét bőr harmóniában van a sárga és bézs színárnyalatokkal, és rózsaszínre olíva gamma használható.

A külső környezet és az életkor hatására az arc bőre gyakran szürkésvé válik és pigmentálódik. Hogy vizuálisan megfiatalítsuk és elrejtsük az összes hibát, ajánlatos az alap könnyű árnyalatai.

A sminkben is fontos a por megfelelő alkalmazása. A színes por javíthatja a bőr színét, különösen a háromszög és a gyémánt alakú arc esetében, ahol gyakran alkalmazzák a színkorrekciót. Az átlátszó por segíti a pórusokat, és a barnító hatás létrehozásához a bronzpor jó választás. Ezt a kozmetikát többféleképpen alkalmazzák, de a legnépszerűbb a puha kefével por. A száraz bőrre, valamint a fényes make-up készítésekor a legjobb, ha por puffot használ, egyenletesen mozog az arcán, és simán simítja a port.

Ami az elpirulást illeti, céljuk az arc szimulálása több szín keverésével. Ezeket vékony réteggel felhordjuk a por tetején, majd ecsettel árnyékoljuk. Ha a sminkben zsíros pirulát használnak, akkor ezeket spontum vagy ujjakkal kell alkalmazni.

Sminkművészek tippei

A sminket úgy tervezheti meg, mint önmagát, és használja a professzionális sminkművészek szolgáltatásait. A modern életstílus és az állandó időhiány sok nőt használnak maguknak a kozmetikumokhoz, így ilyen esetekben az alábbi ajánlásokat kell használni:

 • A korrekció megkezdése előtt az arc bőrét alaposan megtisztítják, egy speciális hámlás segít. Miután az epidermisz tiszta, hidratálja krémet és tónusos alapot.
 • Az alapítványt kis mennyiségben használják. A bázis vastag rétege nem csak a sminket rontja, hanem a ráncokat is kifejezi.
 • por Alkalmazza a smink végét. Speciális ecsettel van felhordva.
 • A szemfáradtság jeleinek eltávolítására és a "zsákok" maszkolásának ki kell választania a rejtegetőt. Segít elrejteni a finom ráncokat és az epidermisz kisebb hibáit.
 • Blush kizárólag az arccsontokra vonatkozik. Elhelyezésük helyességét könnyedén meg lehet határozni - az arcokat behúzzák, az eredményül kapott kontúr a folt fő helye lesz.

Gyakori hibák

Napjainkig a korrekciós smink univerzális eszköz a kozmetikában, de annak érdekében, hogy az eredményeket szokatlan hatással segítse, megfelelő kozmetikumokat kell használnia. A legkisebb pontatlanságok mindent károsíthatnak és ronthatnak. Például, nem tudsz sminket kiszáradni száraz bőrön, különben szörnyű pelyheket kapsz. Ugyanez vonatkozik az alaphang kiválasztására is. Ha egy szembetegítőt szeretne készíteni, akkor a rossz színkorrekció durva tulajdonságokat fog adni.

A smink nélkül nem tud aludni. Ez a hiba nagyon káros a bőrre. A kozmetikumok az uralkodó körülményektől függetlenül el kell mosni tejjel vagy egyszerű mosással. A túlzott porelszívás szintén elfogadhatatlan, mivel bezárja a pórusokat és fokozza a faggyú kiválasztását. Különös figyelmet kap a szempillaspirál. A szempillákat több rétegben kell festeni, ugyanakkor mérsékelten. A vastag réteg a ragasztáshoz vezet, és a kép azonnal romlik.

Ebben a videóban látni fogja a tökéletes arc kontúr létrehozásának folyamatát, és megtanulhatja, hogyan kell kozmetikákat alkalmazni az arckorrekcióhoz.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok