Könnyű smink

Könnyű smink

Napjainkig az élet üteme rendkívül magas, ami miatt gyakran nincs ideje maguknak. Ennek ellenére a nők még mindig időt találnak a gondos önellátásra, gondos sminkre és a divat trendjeire. Ez utóbbi jelentősen megváltozhat, de a természetes smink soha nem fogja elveszíteni relevanciáját. A természeti szépség és a "háborús festék" hiánya miatt a lány a legkedvezőbbnek tűnik.

Előnyök és funkciók

Sok stylist beszél a természetes smink iránti keresletről a tisztességes szex között. Ennek az az oka, hogy ez a smink képes elrejteni a hibákat és kiemelni a lány megjelenésének minden előnyét.

Ha igaza van, az arcod frissességgel és egészséges ragyogással ragyog, mert ez a make-up verzió eléggé súlytalan, és nem fog kinézni a vakolatnak az arcán.

Nem feltűnőés a viselő asszony a legtermészetesebb módon néz ki, aminek következtében még egy kis mennyiségű kozmetika sem vonzza a figyelmet. Egy másik fontos előny az a tény, hogy a mindennapi alkotóelem nem igényel sok időt és készséget, mert könnyű és észrevétlen.

Ez létrehozza "make-up make-up nélkül" hatása. Azok számára, akiknek minden percük van a számlájukon, ez lesz a legjobb megoldás, mivel sokan, sietve dolgozni vagy tanulni, nem akarnak értékes képeket pazarolni a kép létrehozásakor.

Éppen ezért egy könnyű smink nagyszerű megoldás az ilyen hölgyek számára.

Ezzel könnyen megjeleníthető formába hozhatók, anélkül, hogy órákat töltenek egy tükör előtt. Ezenkívül gyakran előfordul, hogy későn, a nők nem mindig teszik szép sminket, ami negatívan befolyásolja őket általában és különösen a megjelenésükről.

Annak érdekében, hogy megtanulják, hogyan kell megfelelően elvégezni ezt a sminket, meg kell ismernie néhány funkcióját. Egyesek tévesen úgy vélik, hogy ez a fajta smink a legegyszerűbb.

Azonban a technikáját is meg kell tanulni, mert a súlytalanság hatásának megteremtése érdekében gondosan ki kell választani és alkalmazni a kozmetikákat.

A paletta megfelelő választásával rendelkezik. és a dekoratív kozmetikumok konzisztenciája. Ez a megjelenés, a haj árnyékának és a szemszínnek köszönhető.

Zöld szemű szépségek

Így a zöld szemek tulajdonosai számára Azt tanácsolhatja, hogy gondosan kezelje a színsémát, mert ha túl világos, akkor felülbírálja az árnyékot, így a hangsúly a megjelenés kifejeződésétől fog eltolódni. A zöld szemű nők számára egy lila paletta tökéletes.

A lágy levendulától kezdve és sötét mély indigóval végződik, ami érdekes lesz a barna lányokra nézni.

Mindazonáltal a mindennapi sminkről beszélve megjegyezzük, hogy célszerűbb lenne finom és tágas színekre fordulni, de ha még mindig szeretne hozzáadni egy héjat, akkor használhat színes tintát, például lila: elég sötét lesz ahhoz, hogy szigorúan, de játékos legyen.

Kareglazki

Barna szemű szépségekAzok, akik aktívan követik a divatterület modern trendjeit, nem tehetnek szelíd meleg palettát az árnyékok palettájában a sminkben. Telítetlen, puha, őszibarack-tónusokat ajánlunk a lányoknak a rúzs kiválasztásakor.

Ha van egy vágy, hogy a kép halálosabbá váljon, akkor a mindennapos sminket a rúzsban lévő mélyborok használatával könnyen átalakítják, ugyanaz a megoldás tökéletes az esti megjelenéshez.

A bogyó árnyalatai olyan nők számára alkalmasak, akiknek barna szemük és porcelán bőrük van. Ez érdekes, világos arany árnyékokkal kombinálva, amelyek egyrészt luxusnak tűnnek, másrészt nem mérik le a képet.

Kék, szürke és kék szemek

Könnyű mindennapi smink kék, szürke és kék szemekre kissé kétértelmű, mert egyes esetekben a színek kontrasztjával játszhatsz, de ellenkezőleg - az ég kék szemének hangsúlyozására.

A természetes árnyalat kiemeléséhez a világos, de hideg árnyalatokra, például gyöngy, búzavirág vagy az úgynevezett „Niagara” színre kell utalnia - játszani ezzel a palettával a hangulatától függően.

Fontos azonban, hogy ne vegyünk részt egy ilyen játékban, ellenkező esetben a kép fényes lesz, és ennek elkerülése érdekében használjon hagyományos természetes rúzsot, lehetőleg mattot.

Fontos megjegyezni, hogy a mindennapi képek nem korlátozódnak az árnyékok palettájára, hanem ceruzával és szemceruza segítségével helyettesíthetők - a lényeg az, hogy ne vigyük túlzásba a szemeddel, és ne rajzolj magadnak hatalmas zsír nyilakat. Nem, ezek egyáltalán nem rosszak, egyszerűen nem illeszkednek a könnyű smink fogalmához és gyengéd megjelenéshez.

Mivel ez a fajta smink a természetesség jelentős fogadása, hasznos lesz az arcod lehető leg egészségesebbé tenni, nevezetesen, hogy megszabaduljon a kiütésektől, a bőrpírtól és más hiányosságoktól. Ebben az esetben a smink létrehozásának folyamata sokkal könnyebb.

A tökéletes bőr a természetes megjelenés alapja és garanciája.ezért frissnek kell lennie, mert ehhez meg kell figyelnie az étrendjét, ne fogyasszon sok zsírt, hogy megakadályozza a ragyogást. A friss levegőben járás, különösen a városon kívülre van szükség, mert segítenek a bőr lélegzésében, és a nyugodt alvás lehetővé teszi a bőr pihenését és frissítését.

Emellett fontos a mindennapi gondozás elvégzése, azaz különböző krémek és eszközök alkalmazása a bőrben lévő folyadék egyensúlyának fenntartására, de emlékeznie kell a bőr típusára és a természetes adatok alapján kell eljárnia. Legalább két hétenként legalább egy hámlást kell végezni, majd tápláló maszkot kell követnie. A hétköznapi smink másik fontos szempontja kiváló minőségű kozmetikumok és tartozékok.

Nem szükséges a legfejlettebb és legdrágább márkák megvásárlása, semmiképpen sem - csak meg kell győződnie arról, hogy a kozmetikumok összetétele természetes, és a kémiai elemek a lehető legkisebbek.

Ha pénzügyi helyzete megengedi, fordítson figyelmet a professzionális termékekre, amelyek a minőség, a tartósság és a biztonság alapját képezik. Hála nekik, a smink létrehozása, még a legbonyolultabb is, örömvé válik. Ugyanilyen fontos szempont a felhasznált tartozékok, nevezetesen kefék, szivacsok és applikátorok. Lehetővé teszik egy kifinomultabb és bizonyos szempontból még egy „szalon” smink létrehozását is.

típusok

A szépségszférában nincsenek szabályok minden lány egy kép létrehozásakor kísérletez egy vagy több fokozatban, mert csak egy részlet hozzáadásával drasztikusan megváltoztathatja a képet. Ezért nyugodtan mondhatjuk, hogy számtalan lehetőség van a smink létrehozására.

A hétköznapi könnyű smink nagyon gyors és egyszerű, de alapvető ismereteket és készségeket igényel, így a tizenéves lányoknak is megfelel.

Csak olyan fiatal hölgyek hozhatnak létre, akik a szépségszférában kezdik meg utazásukat, gyakorlatilag tapasztalat nélkül és széles körű kozmetikai arzenál nélkül. Ez a természetes természetes smink kitűnő lehetőség a nyári vakációra, amikor sem különleges vágy, sem idő nem pazarolja az időt komplex fantázia smink alkalmazásával.

Érdekes, hogy ezt a „minden napos sminket” sok esti és különleges rendezvényre is fel lehet használni, például egy születésnapi partit egy kávézóban.A fényűző kép létrehozásához sötét és mély árnyalatokat kell készítenie.

Ugyanaz a megjelenés alkalmas egy dátumra, de fontos megérteni, hogy milyen körülmények között fog történni. Ha ez egy gondtalan séta a parkban, akkor célszerű lenne világos nap sminket alkalmazni, amely a választott személy előtt jelenik meg a lehető legtermészetesebb módon.

Másrészt, ha az esemény este történik pompásabb körülmények között például egy étteremben kerül sor vacsorára, meg kell verni és diverzifikálni a természetes képet, hozzáadva egy végzetes megjegyzést.

Hogyan válasszuk ki a kozmetikákat?

A fentiek alapján világossá vált, hogy a kiváló minőségű kozmetikumok - a kulcsa egy igazán szép sminknek. Ezért különös figyelmet kell fordítani a dekoratív termékek kiválasztására. Először is a megfelelő színválasztás szükséges. Mivel a mindennapi smink munkába vagy iskolába megy, a palettának a lehető legkönnyebbnek kell lennie.

Azt tanácsoljuk, hogy az árnyékokra és a rúzsra légköri, alig észrevehető hangokat válasszon. Ne feledje azonban, hogy ezek nem mindig meztelen színek.

Lehet, hogy halvány rózsaszín, finom levendula, vagy ég kék vagy elnémított zöldek. Különösen fontosak nem a színek maguk, hanem az a képesség, hogy helyesen kombinálják őket, ahol az eszközök szerkezete és következetessége nagy szerepet játszik. Ne feledje, hogy a gyöngytermékek íztelenek lesznek, ami vegyes hatást eredményez a sminkben. Ez gyengéd módon lesz a helyén.

Az árnyékok tekintetében azt mondjuk, hogy ideális esetben morzsáknak kell lenniük, mert a legjobban árnyékoltak. Jó árnyékolás és nincs látható határ - Az ilyen jellegű make-up kulcsfontosságú pontja továbbá biztosítja az átláthatóságot és a természetességet.

Ez az ajkak bélésére is jellemző: tompa árnyalatú, lehetőleg meztelen vagy úgynevezett alapozott rózsaszín színű legyen - az ilyen rúzsok, bár nem fogják meg a szemet, a lehető legkedvezőbbé teszik a képet.

Ehhez hozzá fog járulni a textúra is: most a divat trendek csúcsán egy matt felület van, de csillogó szerszámokat használhat. A lényeg az, hogy az ajakfény nem tűnik túl intenzívnek.

A lányoknak emlékeznünk kell arra, hogy a rúzsok, a szemhéjfesték és a szemceruza alapkészletén kívül sok más kozmetikai termékre van szükséged.

Ezek lehetnek:

 • Tisztító tonik vagy micelláris víz. Segítenek megszabadulni néhány bőrhibától, valamint megtartják az egészséges folyadékegyensúlyt a bőrben.
 • Szőrtelenítő gél. Tökéletes azok számára, akik zsíros bőrben szenvednek, ez az eszköz képes megmenteni a lányt a felesleges fénytől, amely a nap folyamán megjelenik az arcán. Emellett a terméknek köszönhetően a smink nem terjed el, ami különösen fontos a meleg napokon.
 • Speciális alapozóamely a smink alapjául szolgál. A bőrtípusra alkalmas arckrém helyettesíthető. Ha nem használja ezt a sminket, valószínű, hogy a smink a pórusok elcsúszásáról vagy eltömődéséről szól.

Most figyelni kell a dekoratív kozmetikumok megválasztásának elvére, mert minősége meghatározza a smink szintjét. Tehát a mindennapi könnyű smink fő eszköze egy alap. A termék kiválasztásakor ügyeljen a legkönnyebb textúrákra és bevonatokra, például a CC-krémre. Az is jó, hogy egyesíti a krém két legfontosabb funkcióját.

Nemcsak a bőr tökéletlenségei, hanem a teljes körű gondoskodás is. A bőrtípus és a természetes tónus alapján kell kiválasztani.

Egy másik rejtegető a rejtegető.ami elengedhetetlen ahhoz, hogy megszabaduljon az ilyen nyilvánvaló hiányosságoktól, mint a bőrpír vagy az úgynevezett „zúzódások” a szem alatt.Ennek az eszköznek sok típusa és színe van - mindegyiknek saját célja van, például a kék és a zöld segít a pigment foltok és a bőrpír kiküszöbölésében.

Az árnyékok kiválasztásánál vegye figyelembe a termékválasztékot: jobban vásároljon árnyékpalettát, amely bemutatásra kerül maximális árnyalatok száma. Mindegyik 28 és 56 színkészletet tartalmaz, azonban szakembereknek szánták, így 9-12 árnyalatban meg kell szüntetni a legjobb lehetőségeket. Emellett emlékeztetni kell arra, hogy minél szélesebb a színtartomány, annál nagyobb a szabadság és a kísérletezés lehetősége.

A palettán a hőmérséklet és a telítettség egyaránt jelen van.

Ne feledje, hogy ez a szabály nem működik a ceruzával kapcsolatban. A szőkeek számára nem ajánljuk a fekete szemceruza használatát, mivel a hajszínnel ellentétet hoznak létre, így a legjobb, ha barna árnyalatokra fordul, amelyek nem tűnnek túl élesnek az arcán. Ezt az elvet a szemöldök ceruzájának vagy rúzsának megválasztásakor kell vezérelni: azoknak a hajra vagy a sötétebb árnyalatúnak kell lenniük.

Szem smink egyszerűen elképzelhetetlen szempillaspirál nélkül, mert nagy szerepet játszanak a kép megépítésében: megnyithatják a szemet, vagy úgy tűnhetnek. Szóval, arra kell összpontosítanod, hogy milyen eredményt akarunk: hosszabbítani, térfogatot adni, gazdag színt vagy osztott szempillákat nem. Hagyományosan a lányok fekete szempillaspirált vásárolnak, amely szigorúan és egyetemesen néz ki. Könnyű sminkre alkalmas, ezért a szempillaspirál kiválasztásakor a legjobb, ha elfelejtené a kék vagy piros árnyalatokat.

A rúzs segít kiegészíteni a képet, ezért a választását érdemben kell megközelíteni.

A klasszikus lehetőség a természetes színek lefedése., amely kiemeli az ajkak szépségét. A textúra lehet bármilyen: gyöngy, fényes vagy matt - a személyes mérlegelésre hagyja, de a legfontosabb, hogy ne használjon sok csillogást. Végül, az utolsó elem - por, akkor a legjobb lenne, ha morzsolódó szerkezete van, mert a sminket nem fogja megmérni, és nem teszi az arcot maszknak. A szükséges kozmetikai termékek kezelésével folytathatja a könnyű smink létrehozására vonatkozó útmutatót.

Hogyan kell jelentkezni?

Most itt az ideje, hogy beszéljünk a megfelelő mindennapi smink technikájáról. Otthon való futtatása nem olyan nehéz: csak lépéseket kell tennie a lépésről lépésre és minimális kozmetikumokkal kell rendelkeznie.

Lépésről lépésre a smink alkalmazására vonatkozó utasítások:

 • Először meg kell tisztítani a bőrt tonizáló vagy micelláris vízzel és pamutpárnával. Így elkészíthetjük a bőrt a kozmetikumok későbbi alkalmazásához. Lehetőség van egy szőnyeggél használatára is, amely lehetővé teszi, hogy a bőr matt legyen.
 • Ezután alkalmazzon egy alapozót vagy az arc legelterjedtebb napkrémje, melynek köszönhetően a bőr bársonyos lesz, és az ezekre a termékekre alkalmazott kozmetikumok szilárdan tartják hosszú ideig.
 • Azonosítsa a bőr tökéletlenségeit és maszkolja őket. Ez egy sokszínű rejtegető segítségével kiegyenlíti a bőrtónust. A problémás területeken alkalmazott termék majdnem láthatatlanná teszi a bőr hibáit. A tökéletes eredményt egy speciális kozmetikai ecsettel lehet elérni.
 • Használhatja és amikor a főhangot alkalmazzuk. Ha ez egy kefével kényelmetlen, akkor jobb, ha olyan szivacsot használunk, amely elnyeli a felesleget, és ugyanakkor egyenletesen elosztja az alapot a bőrön, „szorosan” a pórusokba.
 • Lehetőség van a strobing technikához, egy kiemelőt alkalmazva az arc kiugró és megvilágított részeihez. Ez frissíti az arcot, és egészséges ragyogást ad hozzá.Az olajos bőr tulajdonosai szigorúan tilosak, mert csak zsíros ragyogást ad az arcnak, ami nem esztétikus.
 • A hang javításához alig porszívózzuk az arcot porral, különösen a T-zónában, amely mindenféle bőr esetében leginkább zsíros.
 • Ezt követően ki kell választania szemöldök vonal, ehhez óvatosan fésülködjük őket, hogy hajat helyezzenek, majd speciális tartozékokat használjunk: ceruzát, szemhéjfestéket vagy rúzsot. Először válassza ki a szemöldök görbét, majd rajzolja meg a körvonalakat, majd töltse ki a világos területeket a pigmentrel.
 • Egy szép és elegáns smink létrehozása a szemnek ki kell töltenie meztelen vagy rózsaszín árnyékokat a szem belsejéből, ahol a legkönnyebb árnyalatra van szükség. Sima színátmenet-átmenetet használva, egy ceruzával hozzáadhat egy vékony körvonalat a szemhez, de ez a fényesebbé teszi a sminket. Ezért ajánlott, hogy a munka vagy az iskola számára könnyű sminket csináljon a fülbemászó fekete nyilak nélkül.
 • Az egyik utolsó akkord a kép létrehozásánál - a vékony rétegben lévő szempillaspirál esik a szempillákra, anélkül, hogy a pók lába hatását hozza létre.
 • A színes rúzs megtagadása, könnyedén felemelheted a képet. Ez azonban jellemző azokban az esetekben, amikor a szem smink nagyon gazdag, és a szemek semleges és sápadt sminkjeihez lédúsabb, de még mindig nem sikoltozó rúzs.

Hogyan készítsünk otthon a könnyű sminket, láthatjuk a következő videóban.

Sminkművészek titkai

Mivel a könnyű smink mindig naprakész, a stylistok nem hagyják abba az ötleteiket és ötleteiket.

A smink tippek a következők:

 • Az egészségesebb a bőrminél kevesebb sminket kell használni. Ha egy személy mentes a hibától, akkor megtagadhatja az alapítványt, a vastag szemöldök és a szempillák tulajdonosai nem árnyékolhatják őket.
 • Nyáron és tavasszal A legjobb, ha világos árnyalatokhoz és súlytalan textúrákhoz fordul, amelyek lehetővé teszik a bőr lélegzését.
 • Először is A sminket fokozatosan kell elvégezni, folytassa a következő lépéssel, amikor az előző befejeződött. Így a smink alkalmazása során elkerülheti a leggyakoribb hibákat.
 • Ez a smink Ideális a fotózáshoz a természetben vagy a stúdióban, de fontos megjegyezni, hogy a fantáziafotózás során - például Halloween esetében - sápadtnak tűnik. Az otthoni bútorok és a gótikus párt számára a könnyű smink nem fog működni.
 • Barna hangok nem mindenki megy, ezért ne használd őket vissza. Használatuk előtt elemezze a színtípust.

Sminkes tippek arról, hogyan kell csinálni sminket minden nap, láthatjuk a következő videóban.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok