Esküvői smink a vendégek számára

Esküvői smink a vendégek számára

Az esküvő mindig fontos és emlékezetes ünnep, és nem csak a menyasszony több hónapig tart. Semmi esetre sem szabad elfelejtenünk olyan fontos embereket, mint az anya és a koszorúslányok, a nővérek, a nagynénik és más vendégek, akiknek is szépnek és tisztátalannak kell lenniük. Sokan csodálkoznak, milyen sminket csinálnak a vendégek. Nem mindenki tudja, hogy ne tegye túlzásba a fényes árnyalatokkal, és ne nézzen túl vulgárisra, és hogy hogyan ne takarja el az alkalom hősét hamis szempillákkal.

Sminkfunkciók

Esküvői smink vendégei, mint a menyasszony, természetesen nem lehetnek nagyon fogékonyak és kihívások. Az esküvő egy mágikus ünnep, mérsékelt színekkel, általában egy finom színpalettán. Természetesen senki sem törölte a smink és a szemet gyönyörködtető rúzs fényes ékezetét, de mindennek kell lennie.

Napjainkig a tematikus esküvők nagyon népszerűvé váltak, és azok, ahol minden vendég ugyanazt a színt használja a ruhájukban. Ezek a tendenciák nyugatról jöttek, vagy maguk is jöttek - nincs értelme megérteni, de nagyon népszerűek. Az ilyen ünnepségek nemcsak azonos vagy hasonló ruhát jelentenek a koszorúslányok számára, hanem az ugyanolyan stílusban készült sminket is, amit nem fognak minden ikrén megtenni. Sminkművészek hozzanak egy kis személyiséget minden hölgynek.

A fő kérdés, amely aggasztja az anyát, a tanúkat és a barátnőket - aki inkább egy sminket hozna létre egy ilyen komoly eseményre. Ha közös díjat tervez az esküvő napján, ahol az anya és a koszorúslányok lesznek jelen, akkor egy kiváló lehetőség lenne egy sminkművész szolgáltatásainak használata. Könnyedén mindent szépvé tesz - egy meghatározott és előre meghatározott időre. Ezen túlmenően, ha az összes hölgy egyszerre megy, akkor a sminkművész képes lesz segíteni a sminkben lévő kis dolgoknál, és szükség esetén akár ugyanazt, akár hasonló sminket készíthet.

Ha mégis úgy döntött, hogy „mindenki magával” összeszerel, akkor ne felejtse el előzetesen gyakorolni a sminket, amelyet ilyen fontos eseményre lesz szüksége.

Töltsük fel az anyát

Egy fontos esküvői ünnepség egyik fő vendége természetesen az anya. Közvetlenül szeretném megjegyezni, hogy a menyasszony anyja sminkje egész nap elviselhető - könnyek, nevetés és talán a hőmérséklet csökken. Ezt a sminket professzionális és vízálló kozmetikumok segítségével kell létrehozni.

A menyasszony és a vőlegény anyja édesanyja, természetesen jobb, ha egy szakembert bízzunk meg, mert egy ilyen fontos napon és remeghet, és az izgalom nem fog működni.

Bárki, aki az esküvő sminket bízta az anyára, magára vagy egy sminkesre, ügyeljen a következő pontokra:

 • A sminknek összhangban kell lennie a haj, a szem és a felszerelés színével.
 • Ha az esküvőre nyáron kerül sor, vagy tudod, hogy az időjárás meleg lesz, jobb, ha előnyben részesítjük a könnyű sminket, ami nem hagyja ki a nap folyamán.
 • A folyékony tónusokat érett hölgyek számára ajánljuk.Annak érdekében, hogy ne emelje ki a ráncokat. Választhat anti-age hatású fénykrémeket és speciális pigmenteket (a bőr természetes sugárzásához és az öregedés jeleinek vizuális csökkentéséhez).
 • Az anya számára a legjobb, ha pasztell árnyalatú palettát használunk a sminkbensötét színeket ajánlunk az ékezetek elhelyezésére.

Összefoglalva elmondhatjuk, hogy az anyának az esküvői sminknek könnyűnek, ünnepinek és pár évig tartó korszaknak kell lennie.

A tanú számára

Leggyakrabban a menyasszony és a tanú egyidejűleg csinál sminket, és ez nem meglepő.Egész nap együtt lesznek egymással, ami azt jelenti, hogy a felépítésüknek összhangban kell lennie, de nem ugyanaz. Néhány hasznos ajánlás:

 • Ha a menyasszony finom sminket tartalmaz pasztell árnyalatokbanértelme, hogy a tanú egy kicsit fényesebb, de nem túl dühös színt válasszon.
 • Lehet, hogy nem nagyon fényes füstös szemek.
 • Ebben az esetben a lány bőrének tökéletesen simanak kell lennie..
 • Bolyhos szempillák várnak (de nem túl nagy), valamint finom szájfény és diszkrét matt rúzs.
 • Ha nem használja a sminkművész szolgáltatásait, majd óvatosan válassza ki a színpalettát, hogy otthon készítsen sminket. Sikeresen kombinálni kell a frizurával, a hajszínnel és a bőrrel.

Nővérek és barátnők számára

A koszorúslányoknak és a tanúnak előzetesen tudniuk kell, hogy milyen lesz a menyasszony. Ha fényes és mérsékelt árnyalatokban készül, akkor jó, ha a barátnők kontrasztos és elnémított sminkeket végeznek. A következő ajánlásokat kell figyelembe venni:

 • Mivel ez az esemény hosszú fotózást tartalmazA koszorúslányok bőrének (és a sajátnak is) tökéletesnek kell lennie. Kiváló lehetőség lenne, ha a Smashbox professzionális márkájú tónusos erőforrásokat használnánk, melynek pénzei pontosan számos fényképezésre összpontosítanak. Nem engedik meg.
 • Ne felejtsd el a szemöldök tervezését. Formájuknak világosnak kell lenniük, és a szőrszálak összehajtva.
 • A por jobban használható ásványi vagy átlátszóNagyszerű lehetőség lenne, ha a kiemelőket és a porthole-kat használnánk, hogy természetes fényt adjunk az arc bőrének.
 • A szemek egyenletes lágy árnyékokkal boríthatók. (vagy több árnyalat kombinációjában, amelyek között zökkenőmentes átmenetek szükségesek).
 • A szempillák nem lehetnek olyan hosszúak, hogy megérintenék a szemöldökét. Jobb, ha a hasított test nagy részén lakik, és nem túl buzgó.
 • Nagyszerű lehetőség lenne, ha tiszta ajakfényt vagy matt rúzsot használnánk..

Azt mondhatjuk, hogy a koszorúslányoknak és a tanúnak a sminknek mérsékeltnek kell lennie - és semmiképpen sem sértő. Ez nem egy párt a klubban, hanem egy ünnepélyes esemény, ahol a viselkedés keretei vannak, mert itt a különböző korú vendégek gyűlnek össze.

Otthon festettük

Ha még mindig úgy dönt, hogy otthon készít sminket, akkor az alábbi utasítások segítenek a make-up lépésről lépésre:

 • Készlet a tartós kozmetikumokból és sminkhez rögzítő.
 • Először készítse elő a bőrt., tisztítsa meg, és hidratálja és táplálja a krémeket.
 • Ezután használja az alapot smink (alapozó) vagy alap. Sötét köröket a szem alatt lehet korrigálni rejtegető segítségével.
 • A következő lépésben alkalmazza az arcot Alapítvány (ha szükséges, por felhasználásával) a hatás megerősítése érdekében.
 • Ha szobrot készíthet - nem, de semmiképpen ne kísérelje meg az esküvő napját.
 • Az arc konvex részei hangsúlyozhatók. egy kiemelővel (orr, a szemöldök alatt lévő terület, az ajkak és az arccsontok felett).
 • Az arccsontokon pirulát vagy nem nagyon fényes bronzert kell alkalmazni. A szelíd árnyalatok hangsúlyozhatják az arcok "almát", frissíthetik az arcodat.
 • Szem sminket lehet végrehajtani különböző árnyékok vagy monokróm használatával. Elegáns francia nyilakkal egészítheti ki, és ékezeteket adhat a ragyogó pigmenthez.
 • A rúzs színét érdemes választani. a szem smink fényességére összpontosítva. Ha fényes, akkor előnyben részesítse a finom krémes rúzsot vagy fényt. Ha a szem nem túl fülbemászó, használjon kontrasztos rúzsot. Ne felejtsen el egy kontúrot ceruzával készíteni.

Néhány héttel az ünneplés előtt jobb, ha kozmetikushoz megy, és arctisztítást végez. Emellett meg kell próbálnia javítani a diétáját.

További információ arról, hogyan kell elkészíteni smink az esküvőre, lásd az alábbi videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok