Esküvői smink az anya menyasszony vagy a groomsmen

Esküvői smink az anya menyasszony vagy a groomsmen

Az esküvői ünnepség az egyik legfontosabb és izgalmas pillanat minden család életében. A fókusz nemcsak az ifjú házastársakra, hanem az ifjú szüleire is összpontosít. Az emberek azt mondják: „Ha megnézed az anyádat, akkor felismeri a menyasszonyot a jövőben.” Az anyák gyermekeik esküvőiben meg kell jelenniük, hogy kiegészítsék az ifjú házasok kifogástalanságát. Az anya esküvői képében minden fontos: make-up, frizura, ruha stílusa. Ebben az eseményben az anyáknak a leginkább ellentmondásos érzései vannak, így az anyának az esküvőre vonatkozó smink kiemelkedő jelentőségű - szakszerűen el kell rejtenie a szomorú érzelmeket, a lehetséges fáradtságot és előnyben kell részesítenie az öröm érzését.

Az esküvőre való felkészüléskor a menyasszony anyjának ajánlatos megbeszélnie a lányával a képének minden árnyalatait. A menyasszony az ünneplés fő hősnője, elmondja, hogyan látja az anya ideális képét. Az esküvői smink mesterei az anya és lánya általános make-up művészének optimális választását veszik figyelembeamely a nők életkorát és helyzetét figyelembe véve egy stílust fog tartani, ugyanakkor hangsúlyozza a rokonsági kapcsolatok közelségét.

Az anyja vőlegénye megvitatja a képét a fiával. Még ha nem is tud semmit javasolni, örömmel fogadja, hogy anyja készen áll arra, hogy meghallgassa véleményét.

Jellemzők

Annak a ténynek köszönhetően, hogy az életkorban a bőr módosul, megszárad, egészségtelen megjelenésű, kívánatos, hogy ezt a döntő eseményt előkészítse, figyelemmel a bőr táplálkozására (különösen télen) és hidratálva (nyáron). Ennek jó segítséget jelent az életkor tápláló krémek és maszkok.

A saját kezével az anyák valószínűtlen, hogy minőségi sminket csinálnak maguknak: az izgalom, ami ebben az időben természetes, nem teszi lehetővé, hogy a sminkvonalak laposak és tisztaak legyenek. Jobb szakmai segítséget kérni.

A smink anyáknak el kell viselniük a mai érzelmi fröcsköléseket, amikor az öröm és a szomorúság könnyei készen állnak a sminkművész minden második erőfeszítésére.

Ajánlások az anya tökéletes képéhez:

  • a kozmetikumok színskáláját a haj, a bőr, a szem, a ruházat színének megfelelően kell kiválasztani; előnyben részesítjük a visszafogott klasszikus hangokat;
  • Figyelmet kell fordítania a smink szezonális jellemzőire: meleg időben, minimális mennyiségű kozmetikát kell alkalmazni, megakadályozva, hogy elterjedjenek;
  • különös figyelmet kell fordítani a tonális keretrendszer kiválasztására, a legjobb megoldás a tonális hab;
  • a sötét árnyalatok szemceruza és árnyékai csak a szem külső sarkaihoz használatosak;
  • alkalmazni a klasszikus fekete színű szempillaspirál, csak felső szempillákat festve;
  • a víznek vízállónak kell lennie;
  • Fontos, hogy ne felejtsük el figyelni a szemöldökét.

A klasszikus smink hagyományos törvényei szerint a hangsúly az ajkakon vagy a szemen van. Az anya sminkje semmiképpen sem lehet fantasztikusan fényes, mivel ilyen alapon a menyasszony szürke és láthatatlan.

A szürkés árnyalatok és a finom pasztell árnyalatok rúzsának kombinációi win-win; töltsük fel a szemet anélkül, hogy árnyékokat használnának csak szemceruza és szempillaspirál segítségével, fényes vörös rúzsával kombinálva; világos pasztell rúzs ajánlott pasztell-bézs színárnyalatokkal.

Nem kívánatos az ibolya és lila virágok gyöngy dekoratív eszközeit használni.

Mit kell keresni?

Ha még mindig sminket kell tennie, el kell kezdeni az arcszín kiegyenlítésével, mivel az életkorral kapcsolatos változások a bőr nem kívánt pigmentációjának megjelenéséhez, ráncokhoz vezethetnek. Ha a színező krém nem rejtőzik a sötét foltokat, akkor az alapozó korrektor alá helyezhető. A legfontosabb dolog nem túlzás.Különösen óvatosan tanulmányozták a szemmel és az ajkak sarkai közelében található területet. Az alapítvány kiválasztásakor a meleg tónusokat érdemes választani, mivel a hideg árnyalatok még jobban hangsúlyozzák a ráncokat. Nagyon óvatosnak kell lennie, amikor az alapítványt az arcra osztjuk, és jól megvilágított szobában kell alkalmazni.

Amikor a smink eléggé szeme, hogy a szem nyitottsága és tisztasága legyen. Fontos, hogy elrejtsük a hibákat: emeljük fel a szemek leeresztett sarkát és lógunk a szemhéjakat, távolítsuk el a ráncokat, gyönyörű szemet adjunk a szemeknek. Javasoljuk, hogy természetes színeket használjanak. Kívánatos, hogy ugyanabban a színpalettában legyenek, például világos bézstől sötétbarnaig. Ahhoz, hogy felemeljék a szem sarkait, a külső sarkokra sötét árnyékokat kell felhelyezni, és a szemöldök felé árnyékolni kell, hogy a belső szemhéj felszínén világos árnyékokat alkalmazzon. A színek sűrű ecsettel való átmenetének zökkenőmentes áthelyezése érdekében készítsen tollat ​​a színek határán. A ceruza szintén kívánatos az árnyékoláshoz. Ehhez rajzoljon nyilakat ceruzával, majd ecsettel árnyékokkal kefével. Ez a szemeket titokzatos és kifejezővé teszi. A lógó szemhéj szemrevételezéséhez lágy barna ceruzával kell egy vonalat húzni, ahol egy hajtásnak kell lennie, majd árnyékolni kell egy alulról felfelé irányuló mozgással. A tinta alkalmazási sűrűsége a nők preferenciáitól függ.

Ügyeljen arra, hogy megfelelő figyelmet fordítson a szemöldökre. Ha nagyon világosak és ritkák, tetoválást is igénybe vehet. A szemöldökét fekete színben csak barnák égetésére szabad festeni. Jobb illeszkedés a sötétbarna vagy szürke-fekete árnyalathoz. A szemöldök ceruzával történő festése során a szemöldök külső részéből a széleihez hasonló vonalakat kell mozgatni. Ezután enyhén árnyékolja a szemöldök ecsetet.

Amikor az ajak sminknek különös figyelmet kell fordítania a kontúrokra. A kontúr ceruzájának ugyanolyan színpalettáról kell lennie, mint a rúzs, de sötétebbek 1-2 tónusokkal. Előnyösebb, ha a színeket természetesen választják.

A sminkben a legfontosabb dolog az, hogy a nőnek tetszik neki, természetesnek kell éreznie. Smink anyák újoncok kell fiatalító és nyugodtan ünnepi.

Kombináció ruhával

Nagyon fontos, hogy a smink harmonikusan legyen kombinálva a felszereléssel. Ha az anya ruhája rövid, csak a térd fölött van, akkor a make-up a lehető legkevesebb természetes dekoratív kozmetikával készül. Ez adja a kép frissességét és fiatalosságát.

Hosszú ruhával kis mennyiségű csillogó, tónusos alapot adhat, és biztosítsa, hogy a szemhéjfesték és az ajkak legyenek.

Az elegáns retro ruha előnyös lesz a finom bőrszínnel, egyértelműen ívelt nyilakkal és bolyhos szempillákkal kombinálva.

Esküvő - olyan esemény, amelyet egy életre emlékeznek. A felkészülésnek teljes felelősséggel kell rendelkeznie. Ebben az ünnepségben nem történik kis dolog. Természetesen, hogy a fő menyasszony és a vőlegény az esküvőn, de a szülőknek is a tetején kell lenniük. Smink anyák újak - a színes esemény egyik fontos összetevője.

További információ az esküvői sminkről a menyasszony anyjának, lásd a következőt

video.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok