Esküvői smink a koszorúslány

Esküvői smink a koszorúslány

Az esküvő az élet egyik legjelentősebb eseménye, ahol mindenki szépnek és gyönyörűnek kell lennie. Természetesen a menyasszony a főszereplő ezen a nyaraláson, de a fontos szerepet a tanú kapja. Folyamatban van a figyelem középpontjában, részt vesz a versenyeken és szórakoztatja a vendégeket, ezért a képe kiváló. Annak érdekében, hogy a koszorúslány harmonikusan kiegészítse a stílust, és ellenállhatatlanná váljon, először át kell gondolni az összes részletet, beleértve a sminkjének kialakítását is.

Esküvői smink a koszorúslánynak szuper tartósnak kell lennie, és nem csak a nap folyamán, hanem este kell tartania. Általában nem különbözik a hagyományos MikeCap-tól. Napjainkban az ifjú házasok többsége egy árnyékban szeret ünnepelni, amikor az esküvői ruházat az azonos színű ünnepek tanúi. Ezért a barátai esti sminkjét ennek megfelelően választják meg, amelyben a lányoknak természetesnek kell lenniük.

Brute smink ebben az esetben nem megfelelő.

Alapszabályok

Annak érdekében, hogy a barátnő ünnepi képe tökéletes legyen, különös figyelmet kell fordítania az arcra, természetes fényt és egyenletes színt kell adnia. Az esküvői smink nem hibázhat. Ehhez minden látható bőrhibát elfednek. A smink előtt a lánynak alaposan meg kell tisztítania a nyakot és az arcot krémmel, arcmosással vagy tejjel. Amikor a bőrt hidratálják és megtisztítják, egy kis napkrém kerül alkalmazásra.

Az előkészítő szakasz befejezése után biztonságosan elkezdheti használni a tonális keretet. A krémet világos árnyalatokban választják ki, és egyenletesen oszlik el az egész arcterületen, kivéve a szem körüli területet. Meg kell jegyezni, hogy az árnyékokat kizárólag száraz, zsírmentes szemhéjakra alkalmazzák, különben a smink romolhat és szivároghat. Ha az ünnepséget a napra tervezik, akkor a sötét árnyalatok árnyékai nem használhatók, és az esti megjelenésnél érdemes választani a megfelelő stílust.

A fényes árnyékok tökéletesek egy esküvői fotózásra, de mesterséges fényben láthatatlanok lesznek, ezért ezt a árnyalatot figyelembe kell venni.

A tanú árnyékai saját maguk közül választhatnak, a személyes preferenciáktól függően. A tisztességes nemi kék szemű nők jól illeszkednek a kontrasztos színekhez: sárga, narancs, csokoládé. A szürke íriszes lányok számára a legjobb, ha lila vagy kék árnyalatokat használ. Fontos szerepet játszik a smink és szempillaspirálok tervezésében. Javasoljuk, hogy vízálló termékeket használjanak, jobbak legyenek, és ne romoljanak.

Ezen túlmenően az üdülési képen a pislogásnak is jelen kell lennie, aminek következtében lehetőség van az arccsontok kiemelésére és kiemelésére is. Bőrszín alapján választják ki őket. Ez lehet terrakotta vagy rózsaszín elpirul. Az esküvő néhány órát tart és a fesztiválon a szórakozás mellett gyakran iszik pezsgőt, ezért ajánlatos az ajkak számára tartós kozmetikumok használata. Ahhoz, hogy az ajkak szépek legyenek, először egy kontúr ceruzával kerülnek elkülönítésre, és csak ekkor rúzsfestékkel festenek.

stílusok

A koszorúslány hatalmas felelősség. Ezért az előkészítő tevékenységeket és a smink kiválasztását komolyan kell venni. Ma az ünnepélyes kép kialakításában hatalmas választék van a stílusok közül, amelyek közül különös figyelmet érdemel:

  • A kép meztelen. Kozmetikai alkalmazás minimális. Ebben az irányban a legfontosabb a természeti szépség.A make-up művészek feladata, hogy megőrizzék a tiszta arc hatását, amelyben minden látható hiba elfed, és csak természetes árnyalatok kerülnek alkalmazásra. Ez a stílus élénk színei elfogadhatatlanok.
  • Retro megjelenés. Smink ebben a designban feltűnő a sokszínűségében. A bőr hibáit és hibáit speciális kozmetikumok segítségével ügyesen elrejtik. Ennek eredményeként az arc tökéletesnek tűnik, és az árnyékok és a fények helyes lejátszása segít, hogy a lány arca tiszta és kifejező legyen. Általában a szakemberek a smink alkalmazásához kiemelőt és bronzert alkalmaznak.
  • A füstös szemek kinéznek. Jellemzője a kerekebb drámai formák, amelyekben a szemeket a nyilak jellemzik. A szemöldök alakja helyes és világos, a szemek titokzatosak és kifejezőek. Ennek a sminknek köszönhetően a menyasszony barátja ünnepélyesnek tűnik, de ugyanakkor nem túlságosan kiemelkedik a nyaralás főszereplőjének hátterében. A sminknek előnyben kell részesítenie a zöld, arany és levendula árnyalatait.

Természetesen a menyasszony és tanúi képe közvetlenül függ az ünnepség általános beállításától, de a smink stílus kiválasztásakor bizonyos tippeket kell követnie:

  • Nem ajánlott, hogy a kozmetikumok tónusúak legyenek a felszereléssel, különben a kép és a ruha egybe kerül.
  • A koszorúslánynak nem szabad szebbnek lennie, mint önmagának, és fényesebbnek kell lennie.
  • Napközben ragyogó és világos árnyalatokat kell választania, este pedig sötét árnyalatú sminket alkalmazhat.

A képet a bőr típusától függően választja ki.

Képbeállítások

Az esküvőn mindenki emlékszik, beleértve a nyaralás tanúit is. Éppen ezért kell a menyasszony barátjának, hogy legyen egy gyönyörű megjelenés. Ehhez számos lehetőség van a kozmetikumok alkalmazására. A stilistikától függően először is alaposan meg kell tisztítani és megnedvesíteni a bőrt, majd egy speciális fényesítő rejtegetőt kell alkalmazni a szemkörnyék környékén és az arc-tonális krémet az arcán.

Az arc tónusának összehangolása után szükséges a szem és a szemöldök munkája. Az űrlapnak tökéletesnek kell lennie, így kihúzni. Ahhoz, hogy a szemöldök kifejező képességét biztosítsa, ajánlatos, hogy sötét árnyalatokkal vagy ceruzával színezzék őket. Ebben az esetben az összes löketet határozottan árnyékolni kell, de nem szabad elmosódni.

Amikor a szemöldök világos vonalat szerzett, a következő feladat a szemek kialakítása. Először is, a szemhéjakra árnyékok kerülnek, majd nyilak és szemceruzák készülnek. Nagyon fontos, hogy egy szögben rajzolják meg őket. A szemek sarkai a kék árnyalatokkal a legjobban elhalványulnak, enyhén árnyékolják őket, miközben átlátszó határt hagynak középen. Ezután a szemöldök alatt fényes árnyékokat alkalmazunk, és a szemhéjban eltűnik. A ragyogó túlcsordulás érdekében ajánlott selymes árnyalatok használata. Nem szabad elfelejtenünk a szem belső sarkait, fehér ceruzával festették.

A kép kialakítása hamis szempillákként használható, és a saját alkotása. A hamis szempillák nem azonnal ragadnak meg, ezt az eljárást a smink végén végzik. Hogy az arc friss legyen, használjon rouge-t. Ha a lány egy kerek arc tulajdonosa, akkor meg kell sötétítenie az arccsontjait, vizuális ovális kialakításával. Két kefével felhordva - egy kis és nagy bolyhos. Az első sminkréteg egy kis ecsettel van ellátva az arccsontok mentén, és az összes vonal nagy ecsettel van árnyékolva.

Ami a rúzsot illeti, ebben az esetben a bordó vagy a méz szín ideális. Az ilyen színsémában festett ajkak harmonikusan illeszkednek bármilyen képbe. Az ajak sminket érdemes helyesen megtenni, és két fő pontot kell figyelembe venni. Először is, a rúzsnak elegánsnak és természetesen tartósnak kell lennie. Fontos, hogy az ajkak színe ne legyen ellentétes a ruha színével. Ami a rúzs textúráját illeti, bármi lehet, bár a legjobb, ha fényes opciókat választ.

Első húzott ajak kontúr. A vonalat úgy állítják be, hogy természetes löketet kapjunk.Szükség esetén az ajkak természetes kontúrja kissé kibővülhet, de ez nem vonatkozik a felső ajak és a sarkok közepére. Ezután rúzs kerül alkalmazásra, ajánlatos egy fényes ragyogással keverni, és az ajkaknak titokzatos megjelenést adni. A smink végére festett vagy ragasztott szempillák.

A következő videóban a Max Factor friss és egyszerű sminket kínál egy koszorúslány számára.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok