Zöld szem Prom smink

Zöld szem Prom smink

A zöld szemű lányok nagyon könnyű választani maguknak a tökéletes sminket. Alkalmasak az árnyékok sok színéhez. Így kísérletezhet a színkombinációkkal, így valóban emlékezetes képeket készíthet. A legfontosabb dolog bizonyos szabályok és ajánlások figyelembe vétele. Az érettség a tökéletes oka a ragyogó sminknek, ez lehetővé teszi, hogy kitűnjön a tömegből. Ebben a cikkben megtudhatja, hogyan kell helyesen csinálni a sminket a zöld szemek számára, és hogyan választhatja ki a megjelenés típusának megfelelő színeket.

Milyen színeket nem szabad használni?

A zöld színek eléggé sokoldalúak a kívánt szín kiválasztása szempontjából, de még mindig vannak árnyalatok, amelyek tönkretehetik a képet. A sminkművészek csak három hangot tulajdonítanak a tiltott kategóriáknak - ezek kék, piros és ezüst. Az ezüst és a kék vizuálisan csökkenti a szemet, és a vörös színek fájdalmasnak tűnnek (és még könnyebbek is).

Alapszabályok

Az estélyi sminknek tökéletesnek, teljesen átgondoltnak kell lennie. Ne féljen vonzani a figyelmet, és kitűnjön, mert ez a nap felejthetetlen lesz. Tehát itt az ideje, hogy új képet próbáljunk ki, teszteljünk egy új árnyék kombinációt, vagy válasszunk egy nem tipikus rúzsot az Ön számára.

A zöld szemekkel rendelkező lányok számára a legjobb a világos smink, lila, őszibarack vagy bronz árnyékok. Ezeknek az elsődleges színeknek a színei csak a mágián zöldek.

Egy teljesen előnyös megoldás lenne a füstös árnyékok, tollak használata a század felszínén. Az ilyen smink létrehozásához használhatja a szokásos fekete és barna csokoládé árnyalatokat, valamint a sötét lila, smaragdzöld vagy más.

Egy gyönyörű szemceruza, amely illeszkedik a színmódjához és a kozmetikumokhoz, a sminkben teljesíti a szem sminket. Használhatja a klasszikus fekete vonalat, látványos grafikus nyilakat jeleníthet meg, vagy finomabb színt választhat ki - például barna. Ez az opció szemceruza jobban megfelel a hajú lányoknak. Ugyanez vonatkozik a szürke szemceruza (tetszés szerinti árnyalatra).

Egy másik módja annak, hogy a sminket szokatlanabbá tegye, a szempillák tippjeit színes szempillaspirálral hangsúlyozza. Nincs semmi bonyolult. Csak a szemhéjfestékeket festjük be egy réteg fekete szempillaspirálral, majd óvatosan mozdítsuk el a tippeket a tippek felett színes eszközökkel. A lila vagy zöld szempillaspirál tökéletes erre a célra. Nem lesz nagyon észrevehető, de azonnal megkapja a különleges varázst.

Megpróbálhatod a réz szemhéjfesték használatát. Tökéletesen kombinálva egy ceruzával vagy egy szürke vagy barna árnyalattal ellátott béléssel, és alkalmasak a „könnyű” színtípusú lányok számára. A réz színek tökéletesen kombinálódnak a zöld szemekkel, így biztosan jól fog kinézni az ilyen sminkekkel. Az egyetlen kivétel a „sötét” típusú lányok (például barnák vagy nagy méretű és széles szemöldökű hölgyek).

Ennek az esti sminknek az utolsó szakasza a rúzs megfelelő árnyékának használata. Kiválaszthatja azt a hangot, amely a legjobban megfelel a kiválasztott képnek. A sminkművészek általában a zöld szemű fiatal hölgyeknek tanácsolják, hogy piros, terrakotta vagy korall rúzsot alkalmazzanak. Ezek a legjobban megfelelnek a színes zöld szemű szépségeknek.

Hogyan válasszuk ki a színtípust?

A fenti tippek meglehetősen általánosítottak. Most itt az ideje, hogy a színpaletta kiválasztásának folyamatát egyénileg módosítsuk. Érdemes megfontolni, hogyan válasszuk ki a színeket és árnyalatokat, amelyek nemcsak a telített zöld szemek, hanem a bőr tónusának és a hajfestésnek is megfelelnek.

A barnák színei

Sötét hajú fiatal lányok a bálodon biztonságosan választhatsz színeket egy fémes árnyalattal. Biztosan megfelelnek neked. Itt is kísérletezhetsz az ezüstrel az Ön előtt, a legfontosabb dolog az, hogy helyesen meg tudja verni. Ezek a színek különösen alkalmasak négyzöld szemű, sötét hajú tulajdonosok számára. Ilyen képet kiegészíthetünk könnyű elpirulással. Érintse meg az ecset csúcsát az "almákhoz" úgy, hogy a smink ne váljon túlságosan vulgárisvá.

Barna, zöld szemekkel színeik megkülönböztethetők és sötét árnyékok segítségével mélyíthetők. Az egyetlen árnyék, amelyet biztosan érdemes megtagadni, a sötét réz. Ami a rúzsot illeti, egy ilyen smink szerint választott, gazdag és elég világosnak kell lennie. A legjobb, ha a rúzs bor vagy a cseresznye szín marad. Ha azonban valami csendesebbet keres, ami illik egy gyönyörű, kényes ruhába az estére - alkalmazzon meztelen rúzsot.

Barna hajú

Gyönyörű barna haj zöld szemekkel sok árnyalattal kísérletezhet. A ceruza, az árnyék és a szempillaspirál különböző színeit kombinálhatja. A legfontosabb dolog az, hogy mindannyian jól illeszkednek és illeszkednek a természetes zöld színéhez, így érdekesebbé és gyönyörűebbé válik.

Lányok világos barna hajjal Használhatja a barna szempillaspirál és az árnyék csokoládé árnyalatai. Ha a haja sötétebb, majdnem fekete, akkor a szempilláit klasszikus fekete szempillaspirálral kell festeni. Ellenkező esetben a szempillái elhalványulnak, és a megjelenés - kifejezhetetlen (a gazdag zöld szín ellenére).

Lányok barna hajjal Az árnyékok borostyán és smaragd árnyalatai is tökéletesek. Ahhoz, hogy a szemét fáradt és ragyogóan nézze, használja a legintenzívebb árnyalatokat. Az ilyen természeti szépségű lányok sminket csinálhatnak a rubin árnyékok használatával. A megjelenés vonzóbbá válik, és a szem színe telített.

Hogyan viselni szőke?

Szőkék zöld szemekkel - Ez egy ritkább színtípus. A legszebb típus, ahogyan sokan úgy gondolják, egy búzaszínű és szép olajbogyó szemű, jól ápolt hajú lány. Ha ez a típusod, akkor biztonságosan használhatsz egy szürke szürke vagy hamutartó ceruzát. Ami az elpirulást vagy a bronzert illeti, biztosan nem szabad túlságosan kiállni a bőrén. Válasszon olyan hangot, amely az arcodon a lehető legtermészetesebb.

Sötétebb bőrű lányok a barna és a bézs árnyalatai meg fognak tenni. Megpróbálhatod az árnyékokat enyhén gyöngyös csillogással használni. Nem fogják elrontani a megjelenését, de a képet szelídebbé és könnyebbé teszik. Az arcot díszítő érdekes ragyogással sminket is hozzáadhat.

Nagyon gyakran a szőke más nagyon hideg színtípus. Ha ilyen „téli” megjelenése van, és hamvas fürtökkel és szürke-zöld szemekkel, akkor kétféleképpen járhat. Először a hűvös színeket használhatja egy kifinomult megjelenés létrehozásához, amely az osztálytársaival ellentétben teszi. Egy másik lehetőség, hogy „árnyékolja” a megjelenését barna árnyalatokkal és szempillaspirálokkal. Ilyen termékek használatával a szemek számára sokkal puhábbá és lágyabbá válik.

Vörös hajú diplomás

A legfényesebb színtípus van vörös hajú lányok zöld szemekkel. Ahhoz, hogy kiemelkedjen a tömegből, általában nem kell minden erőfeszítést megtennie, mert a megjelenésük fényessége miatt még a fókuszban sem maradnak. De az érettségi különleges esemény. Nem számít, milyen szép vagy, még mindig szeretné kiegészíteni a képet új részletekkel és élénk színekkel.

Az ilyen színtípusú lányok tökéletes szürke és lila árnyékok. Minden lila színárnyalat tökéletesen harmonizál egy ilyen fényes színtípussal, és lehetővé teszi a kép látványosabbá tételét. Ami a rúzsot illeti, annál fényesebb, annál telítettebb a haj színe.Szükség esetén vegye fel a gyönyörű rúzsot, kiegészítve őket kontúr ceruzával, és tisztábbá teszi az ajkak kontúrját.

Ennek a sminknek is meg kell tudnia választani egy szép blushet, amely megfelel a bőre hangjának. Kívánatos, hogy ne legyenek túl világosak, mert a haj gazdag rézszíne miatt a bőr természetesen barnulásnak tűnik, ami azt jelenti, hogy nincs szükség további hangsúlyra. Talán jobban illeszkedik az árnyékhoz világosbarna árnyalattal.

Próbáld meg nem túlzásba venni a smink szempillákkal. Nem lehetnek túl sötétek.

Fiatal vörös hajú diplomások a legjobban illeszkednek a gyönyörű világos barna szempillaspirálhoz. Felnyeli a szempillákat és bolyhosabbá teszi őket. Ennek következtében a megjelenés nyitottabbnak tűnik, és a kép egésze - szép. A képen látható nyilak vagy sötét szemceruza felesleges lesz, mivel a smink már látványos és világos.

Make-up lépésről lépésre

Ha önállóan szeretné kiegyenlíteni egy ilyen különleges eseményt, akkor képes leszel megbirkózni ezzel, ha legalább néhány alapvető készséged van, és pár éve fested magad Ahhoz, hogy hozzon létre egy szép sminket, amely megfelel a lányoknak zöld szemekkel, kövesse az összes szabályt. Mindig korrigálja az összes megjelenését és az arcod hangját. Végtére is, a bőrt tökéletesnek kell lennie - sima, szép és sugárzó. Csak ebben az esetben a smink csodálatot okoz.

Az árnyék alkalmazása előtt, bármi legyen is színük, ajánlatos bázist használni. Ez meghosszabbítja az árnyékok viselésének idejét, és egész nap és este ragyog.

Ha nincs alapja az árnyékban, és nem akarja megvenni, akkor egyszerűen csak a szemhéj elporzásával vagy egy könnyű rejtegető réteggel végezheti el. A zöld szemeket tökéletes szemöldökkel kell kialakítani, puha, bolyhos szempillákkal és jól árnyékolt árnyékokkal. Ez a szem színét telítettebbé és fényesebbé teszi.

Ahhoz, hogy a klasszikus make-up befejezése után egészséges és sugárzóvá váljon a megjelenés, korrigálja a szükséges zónákat kiemelővel vagy puha fehér ceruzával. Az arcod néhány jellemzőjét is kifejezheti vagy álcázhatja. Aláhúzza az ajkát egy szép rúzskal vagy fényes fénygel finom textúrával. Ezután biztonságosan elmehetsz egy olyan ünnepségre, amelyet biztosan emlékszel. A körülötted lévő mindenki teljes mértékben örül a képednek, és lenyűgöző benyomást kelthetsz!

Hogyan készítsünk sminket a zöld szemek végzéséhez, lásd a következő videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok