Smink a 9. osztályba tartozó diploma megszerzéséhez

Smink a 9. osztályba tartozó diploma megszerzéséhez

Minden lány álmodik, hogy tökéletesen néz ki a prom-napján. A fiatal hölgyek nagy hibát követnek el, hogy ragyogó sminkkel díszítik a képet. Valójában semmi sem díszíti a sminket a 9. fokozatban, mint a természetességet.

Az ellenállhatatlanok fő titkai

A 9. fokozatú diplomának el kell utasítania a fényes kozmetikumok használatát, és túlzottan vulgaritást adhat a képnek. és őszinteség. A többi összetevőre - frizura, ruházat és cipő - ki kell választani a sminket. Nem lehet túl bosszús és fényes. Jobb választani a legegyszerűbb és természetesebb opciót.

Hogyan nem lehet elrontani a nyaralást?

Először is, néhány nappal néhány nappal meg kell próbálnod az ünnepséget. Előfordulhat, hogy nem szereted a részleteket, vagy valami nem fog kinézni. Ez ronthatja a nyaralást, különösen, ha a sminkről van szó.

A kozmetikumoknak bizonyítottnak és magas színvonalúnak kell lenniükmert fiatal és gyengéd bőrről beszélünk, amely könnyen megmutatja az olcsó kozmetikumokra adott reakciót vagy allergiát. Senki sem lesz elégedett az arcon vagy az árnyékon lévő vörös foltokkal, amelyek a nyaralás közepén csomókba sodornak.

A nyaralás hosszú lesz, ezért csak vízálló szempillaspirál használható. Ellenkező esetben az egész képet elronthatja.

Nem szükséges egyszerre megkülönböztetni a szemeket és az ajkakat. Ez csak túlterheli a képet és átalakítja Önt egy fiatal lányból felnőtt nővé.

Győződjön meg róla, hogy kozmetikus. Ünnepen, étkezés után, a rúzs elhasználódhat, vagy csak meg kell porítani az orrát. Annak érdekében, hogy ne kérje a kozmetikákat az osztálytársaktól, jobb, ha saját otthonról veszi.

Fő szabályok

Természetesen minden 9. osztályú lány sokkal érettebbnek tűnik, mint amilyen valójában. Ez azonban csak elronthatja a képet. A sminknek ki kell emelnie az arcod legjobb oldalát, nem pedig a hibáit.

Az arc

Az alapítvány alapja minden lánynak az egész sminkjének.. Fiatal bőr esetében nagyon könnyű túlzásba venni. Fontos megjegyezni, hogy az alapítvány csak az arcán fellépő hibák esetén szükséges. Ha a bőre pattanásokkal vagy gyulladással van borítva, akkor biztosan kitöltheti és nem aggódhat a megjelenése miatt. Más tonális eszközöket is használhat, például rejtegetőt vagy korrektorot.

Ha azonban a bőre jó állapotban van, korlátozhatja a BB-krémet. A modern BB-szerszámok alkalmazkodnak a bőr színéhez és tökéletesen illeszkednek a hanghoz. Ezenkívül a tápanyagok jelenléte nem teszi lehetővé, hogy megszárítsa a finom bőrt, hanem éppen ellenkezőleg, előnyös lesz neki.

szemöldök

Az egész kép fontos részlete a szemöldök.. Ne változtassa meg a szemöldök természetes alakját, rajzoljon további görbéket, próbálja meg megváltoztatni a színüket. Csak kiemelje a szemöldökét. Ehhez a ceruza a legjobb, de ne válasszon nagyon sötét hangot. Ne feledje, a sminkben a legfontosabb a természetesség.

arcon

Egy enyhén elpirosodott árnyalat gyengéd természetes fényt adhat a végzősnek.. Semmiképpen sem szabad az arccsontokat egy bronzorral kijelölni, vagy megpróbálni megformálni az arcát. Ez néhány további évet ad hozzá.

Egyéni ajánlások

Most meg kell fordulni az alkalmazási technikákhoz. Miután a ruhák és frizurák választása megtörtént, az utolsó és a legfontosabb dologhoz kell mennie - smink. Vannak általános smink technikák és specifikusak, amelyek egy bizonyos típusú lányra irányulnak. A barna szemű egyének esetében figyelembe kell venni néhány jellemzőt. Ez segíti a külső jellemzők kedvezőbb fényben történő bemutatását.

 • A barna szemszín univerzális. De úgy néz ki, mint a barna és matt sötét árnyalatok.
 • A füstös jég jól néz ki. Ehhez érdemes sötét árnyalatokat használni, de nem fekete.
 • Barna szemű lányok zöldek, lila és arany árnyalatok.
 • A szemekre összpontosítva ne felejtsük el az ajkakat. Kiemelhetők csillogó vagy fényes nyudovoy rúzsokkal.

Van néhány tipp a zöld szemű szépségekhez.

 • Sötétbarna és arany árnyékok tökéletesen hangsúlyozza a zöld szemek szépségét és rejtélyét.
 • Fémes árnyékokat használhat. most nagyon divatos.
 • A rúzsnak világosnak kell lennieHasználhatja a csillogást vagy a balzsamot is.

A kék szemű lányoknak be kell tartaniuk az alábbi szabályokat.

 • Ezüst, lila és rózsaszín árnyalatok tökéletesen kihangsúlyozza a szemek egész kékét, hogy a megjelenés fülbemászó és kifejező.
 • Tökéletesen divatos manapság "macska" nyilak. Ehhez fekete vagy színes szemceruza használható.
 • Az ajkak segítenek kiemelni egy gyönyörű rózsaszín színt..

Alapvető smink technikák

Az egyéni jellemzők mellett technikák is vannak, amelyek részletes lépésről lépésre ismertetnek. Mindegyik kipróbálás után kiválaszthatja a megfelelő sminket. Számos hasonló módszer kerül bemutatásra.

Adjon szemöldökét nagyobb tisztaságra. Kiemelje őket kozmetikai ceruzával vagy árnyékkal. Ezután folytathatja a szem sminket:

 • A fény árnyékok segítenek a szemek vizuális kibővítésében. Ezeket a szemhéjra kell alkalmazni.
 • A sötét árnyalatok felhívják a szem külső sarkát, egy nyíl megfogalmazása. Rajzolj egy vonalat a gördülő század mentén. Húzza meg a nyilat.
 • A szemhéjfény kiemeli a világos árnyalatokatelőnyösen nacre vagy csillogó jelenlétében.
 • A szempillákat szempillaspirálral festenicsipesszel előfordítva.
 • Alkalmazza az arccsontokat halvány rózsaszín vagy barackpiros. Ne használjon sötét árnyalatokat.
 • A szájfény kiemelkedik, balzsam vagy könnyű rúzs.

1. módszer: Alapvető technika

Az első lépés az arcszín kiegyenlítése.. Ha a bőr állapota lehetővé teszi a BB krém használatát, akkor azt kell használni. És ha nem, akkor alkalmazzon egy hangos eszközt. De ne alkalmazza vastag réteggel. Nagyon fontos, hogy kiválasszuk a bőrszínének megfelelő árnyalatot. A nyak és az arc nem különbözhet színben.

Világosabb sötét körök rejtegetővel. Elosztja a terméket jól. Vörösség elrejtése korrektorral. Az alkalmazás után győződjön meg róla, hogy a bőrt porozza fel, hogy a smink matt legyen. A fényes fény és a fényképezőgép villoghat a bőrön felesleges zsírt és ragyogást, a por pedig nagy segítség a probléma megoldásához.

2. módszer: Báb-smink

Ez a fajta smink tökéletes a kék szemű lányoknak. Ahhoz, hogy Barbie-babává válhassunk, tisztelgessük a finom rózsaszín árnyalatokat.

Még az arc hangja, elrejti a dudorokat és a bőrpírot, alkalmazzon egy porréteget. Most menj az arcra. Szükséges, hogy rózsaszín vagy korall pír legyen, kissé kiválaszthatja az arccsontjaikat.

A szem számára válasszon egy rózsaszín palettát. Hozd az alsó szemhéj barna árnyalatát. Felső kiemelés világos nacre, mobil szemhéjjel sötét rózsaszín. Add hozzá a rózsaszín gyöngy árnyékot. Választhat egy sötétebb árnyalatot, de a színnek világosabbnak kell lennie, mint a mozgó szemhéj. Győződjön meg róla, hogy összekeveri az árnyékokat.

3. módszer: Retro

Annak érdekében, hogy egy ilyen szokatlan sminket elérjünk, először is meg kell oldani az arcszínt, amint azt fentebb már leírtuk. Ezután meg kell kiemelni az arccsontokat fényes elpirulással. Fontos megjegyezni, hogy a pírnak szinte észrevehetetlennek kell lennie.

A szemhéjakon alkalmazzon fényes árnyékokat, gyöngyöt, matt illeszkedést. A különösen fényes képért jobb, ha egy médiumot választ ki egy csillogással. A retro smink fő jellemzője a tökéletes nyilak. Béléssel vagy ecsettel kell festeni, de ez egy kis gyakorlatot igényel. Hozd a vonalat a szem külső sarkán túl, ez vizuálisan növeli a szemek bemetszését.Festeni a szempilláit fekete szempillaspirálral. Még nem nagyon vastag hamis szempillákat is használhat.

Retro smink magában foglalja a fényes ajkakat.de lehet, hogy nem megfelelnek néhány lánynak. Például, kék szemű szőke. De a barnák, mint a smink, igaza lesz.

Emlékeztetni kell arra, hogy a 9-es fokozatú prom-smink legfőbb szabálya - ne tegyük túlzásba. Senki nem akar néhány évvel későbbi fotókat a bálból, hogy vad horrorba vezessen. A tökéletes kép megszerzéséhez figyelembe kell venni a megjelenésük összes tényezőjét.

A következő videó - a fő smink technikája.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok