Meztelen smink

Meztelen smink

"Meztelen arc" - úgyhogy a sminket "nud" stílusban hívhatja"A tényleges tendencia egyre több rajongót szerez minden nap. Ma a természetesség divatban van. A meztelen tónusok sminkje hangsúlyozza egy nő természetes szépségét, semmi sem felesleges és dacos, friss és természetes, és különböző alkalmakra néz ki.

Jellemzők és előnyök

A smink fő előnye a "nud" stílusában - az ideális bármilyen korú nők számára.. Mindannyian arra törekszünk, hogy arcunkat szép, sima, sugárzó bőrrel, friss és finom blushvel, kifejező szemekkel és hosszú szempillákkal tegyük. A meztelen smink ez a hatás. Az arc természetes sminkje nem jelenti az élénk színeket és a tiszta vonalakat.

Célja az, hogy hangsúlyozzák a kifejező tulajdonságokat, elrejtsék a hibákat, hogy frissességet és ragyogást adjanak az egészséges bőrnek.

Ez a smink fiatalabbá teszi az arcot, így tökéletes a nők számára negyven év után. Az aranyszabály - annál idősebb a nő, a kevésbé fényes kozmetika, senki sem törölte. Annak ellenére, hogy a make-upben világos színeket használnak, azokat nagyon óvatosan és óvatosan kell alkalmazni. Az arcnak természetesnek és frissnek kell lennie, és ennek a hatásnak a létrehozásához szükséges eszközöknek nem szabad látniuk.

Ki alkalmas?

A "nud" stílusában lévő sminket biztonságosan lehet használni, hogy saját képeket készítsen a hajszín, a szem és a bőr tulajdonosától.és. A női megjelenés minden típusához saját árnyalat tartozik. A sötét bőrű, barna szemek és sötét hajú nők számára a barna és bézs színű árnyalatok alkalmasak a meztelen sminkre. Azok számára, akiknek tisztességes bőrük, zöld szemük és világosbarna hajuk van, a legjobb, ha finom bézs-rózsaszín árnyalatokat használ.

Ismerve a színtípussal jól illő palettát, kiválaszthatja, hogy mely színek tökéletesek a megjelenéshez.

A barnák számára

A barnák számára a smink természetes színekben való létrehozása során kifejezettebb árnyalatokat használnak. Ahhoz, hogy az arc ne legyenek unalmasak és kifejezetlenek a sötét hajok hátterében, ki kell emelni a szemeket, hangsúlyozniuk kell az ajkakat és alakítani a szemöldökét. Egy barna vagy bronz szemceruza ideális az ilyen típusú megjelenéshez. Annak érdekében, hogy hangsúlyozzuk a szemeket, de ne helyezzünk erős hangsúlyt rájuk, a szemceruza vonalaknak jól árnyékoltnak kell lenniük. A szemhéjak esetében válasszon világos bézs vagy finom őszibarackot, matt hatással. Mindez a bőr tónusától függ.

Az ajakfény vagy a rúzs ugyanolyan árnyalatokkal fog megfelelni. A Blush nem erõsödhet ki erõsen, de színárnyalatuknak jól kell hangsúlyoznia az arccsontokat, az alapításhoz tónusos szerszámot használunk.

Ha egy estére szükség van sminkre, akkor a szemhéjra gyöngyházat adhat, és ragyogó folyadékot alkalmazhat az arcára.

Barna hajú nők számára

Smink a "nud" stílusban tökéletesen néz ki a barna hajú. A világos pasztell színek jól kombinálhatók a hajszínnel. A köztük lévő kontraszt lágyul, nem annyira kifejezett, mint a barnáké, az arckifejezések hangsúlyosak és kifejezőek. A meztelen tónusú barna hajú és sminkes kép jól néz ki. A még egyenletesebb arcszínhez tónusszerszámot kell használnia, hogy könnyebb legyen a bőrön.

Egy ceruza szemekre és szemöldökre barna árnyalatokkal. Az árnyékok tökéletesen illeszkednek a bézs színekhez. Az árnyékok szerkezete jobb, mint a selyem, amely fényvisszaverő részecskéket tartalmaz. Így a szemhéj egyenletes és sima lesz, és a kis ráncok elrejtve maradnak. Tökéletesen bézs színű árnyalatok, ajakfény - átlátszó vagy bézs-rózsaszín.

Rúzs - barna, bézs és barackvirágok lágy meleg árnyalatai.

Szőke

Ellentétben a barnákkal, a szőkeeknek a meztelen smink kegyetlen viccet játszhat - „törli” az arcát. Ezért gondosan válassza ki az árnyalatokat és a technikát.A szem és az ajkak kontúrjához lágy ceruzák használata javasolt. Előfeltétel - világosbarna vagy szürke árnyalatoknak kell lenniük, és gondosan árnyékoltnak kell lenniük. Szőke esetében elengedhetetlen, hogy kiemeljük az arc kontúrját és kiemeljük az arccsontokat egy speciális palettával a kontúrozáshoz. Szükséges, hogy az arc ne keverjen össze a hajszínével. És a kiálló részek - az orrhíd, a homlok, az arc és az áll, éppen ellenkezőleg, világosabbá teszik. Tehát az arc nem fog laposnak és monokrómnak tűnni, szép megjelenés és hangerő jelenik meg.

A szemeket sötét árnyékok árnyékával lehet kiemelni. Ezt a felső szemhéj rácsvonalán kell elhelyezni és jól árnyékolt. A szemvonal meghosszabbításához rajzolhat egy kis vékony nyíl.

Teljes szem smink egyetlen réteg barna szempillaspirál. Az ajkak jobb átlátszó fényes vagy matt halvány rózsaszín rúzs.

Vörös hajú tulajdonosok számára

A tonális keretnek természetes, természetes bőrszínnek kell lennie. Ha a bőr színe meleg árnyalatú, akkor tónusúnak kell lennie, hogy az őszibarack gamma. A hideg bőrszínhőmérséklet érdekében a semleges bézs-rózsaszín árnyalatok a legmegfelelőbbek. Óvatosnak kell lennünk a tónusú eszközök rózsaszín árnyalataiban. Túl sok rózsaszín lesz az arcod pirosra. Jobb, ha sárgás vagy arany színárnyalatú tónusú bázist választunk. Ez az alapítvány mindig jól néz ki a vörös hajjal együtt.

A szemceruza és a szempillaspirál jobb választani egy barna színt a napi sminkhez, este pedig fekete. A szemszíntől függően szürke, olíva, zöldes árnyalatok fognak. Mattnak kell lenniük a napi sminkre.

Egy estére ki lehet adni az árnyékokat csillogással, arany vagy ezüst fröccsenéssel.

típusok

A "Nud Look" stílus tökéletes minden évszakra, és minden alkalomra megfelelő.. Fajok szerint lehet nappali és este. Mivel a lágy pasztell árnyalatokban a smink könnyű és friss, nem túlterheli az arcot, és hangsúlyozza a természetes szépséget, ideális egy alkalmi megjelenéshez. Töltsük fel "Nud" könnyen átalakítható napról estére. Ehhez adjon hozzá egy kiemelőt az arcra a ragyogó, árnyékoló, csillogó vagy gyöngyházhatású hatással, egyértelműbbé tegye az arccsontokat, és adjon fényt az ajkakhoz. Az eredmény egy szép esti megjelenés meztelen tónusokban.

Ez az idei nyári szezon legnépszerűbb trendje.

Kozmetikai gyártók

A "nud" stílusában elkészített smink létrehozásához könnyedén kiválaszthatja a színes kozmetikákat a női megjelenés minden típusára, figyelembe véve az egyéni jellemzőket. Számos cég kínál termékeket széles árnyalatokkal, textúrákkal és aromákkal, valamint más árkategóriával. A piacon a Couture márka, például: Dior, YSL, Givenchyvalamint a költségvetési márkák termékei Sephora, Maybelline, Stellary. Tekintsük a főbb vállalatokat és termékeiket, amelyek tökéletesek a meztelen smink számára.

Tónusos alapon javasoljuk a BB vagy CC krém használatát. Könnyű textúra, és jól alkalmazkodnak a saját bőrszínéhez. Például CC krém Mary kay Három árnyalatú, könnyű textúrájú, vékony réteggel felhordja a bőrt, nem kiszárad, és nem mér.

CC krém "Kamera kész" -tól Smashbox fényvédővel tökéletesen korrigálja a hangot és meghúzza a pórusokat, jól hidratálja az arc bőrét, és maszkolja a pigment foltokat.

BB szemkrém "Eye Touche Parfaite" - új Erborian. Teljes körű gondosságot nyújt, tökéletesen eltávolítja a sötét köröket és a finom ráncokat, védi a naptól.

BB krém Vichy „Idealia” lenyűgöző aromájú, virág-, tea- és fás jegyek keverékéből áll. Az ásványi pigmentek miatt a bőr azonnal átalakul, sima és friss lesz.

Ragyogó bőrre használja a „Dior Nude” tonális folyadékot.. A könnyű, bársonyos textúra finoman korrigálja a bőrt, ami természetes ragyogást biztosít. A tökéletes fényt a kompakt por határozza meg. "Nude Compact" -tól Dior.

Kiváló folyadék tulajdonságok Fluid Finish Tartós Velvet -tól Sensai Csodákat keresnek, így a bőr frissen tartós, bársonyos hatású. A Givenchy „Teint Couture” folyadék tökéletesen megnöveli a bőrszínt, és további tápláló és regeneráló hatású.

A por-fátyol Serge Lutens "Fini Pétale" nanotechnológiával készült. Nyolc árnyalatban könnyű, átlátszó textúrával rendelkeznek, amely matt fényt ad a bőrnek.

társaság Mary kay figyelemre méltó, kompakt és apró por ásványi anyagokkal. Tompavá teszi a bőrt, selymes, sugárzóvá teszi. Az ásványi részecskék vékony fátyolot képeznek az arcra, nem eltömítik a pórusokat.

Meg tudod csinálni a szemed palettájától Maybelline "The Blushed Nudes" hogy hozzon létre nap sminket, és "The Rock Nudes" hozzon létre egy esti megjelenést. Az árnyékok meleg természetes árnyalatai Sephora "Infinity Nude" lehetővé teszi egy kifinomult természetes smink létrehozását. Szemhéjfesték paletta "Gosh szemhéjfesték Pallete Smokey akt" 10 színből áll, amelyek lehetővé teszik mind a napi, mind az esti smink létrehozását bármilyen szemszíntulajdonosok számára. Lenyűgöző paletták - Dior "BackStage Eye Reviever" varázslatos ragyogással YSL Couture variációs palettája divatos sminket és Givency "Palette Yeux Glacee".

A szempillaspirál jobb, ha barna jeleket választ Estee Lauder "Sumptuous Extreme" vagy növekvő mennyiség Mary Kay.

7 fénykép

Az arccsontjainak kiemeléséhez és az arc frissességének biztosításához használja a Lancôme Blush Subtil Palette-t. Két palettát képviselnek. Rose Flush és Nectar Lace. Mindegyik három árnyalatból áll, amelyek jól illeszkednek egymáshoz. Por rouge-ból Givenchy "Le Prisme Blush" négy árnyalatból áll, hosszú időn át enyhén ragyog a bőrnek.

A kép szájfényes Croisiere Baume Gloss Natural -tól Givenchy, Guerlain „Robe Noire”, Mary Kay „NouriShine Plus” vagy rúzs MAS "Mineralize Lune Naturale", "Színérzékeny" -tól Maybelline vagy Krémes ajkak -tól Stellary.

Alkalmazási technika

Smink a "nud" stílusban - az egyik legnehezebb. Alkalmazásának technikája saját titkokkal és buktatókkal rendelkezik. A tökéletes eredmény eléréséhez kövesse és gondosan dolgozzon át az alkalmazás minden szakaszában, használjon dekorációs eszközöket, amelyek jól illeszkednek a színtípushoz. Ezt a sminket minden nap meg lehet tenni az irodában való munkavégzéshez, baráti találkozókhoz, egy dátumra és az esti kijáratokra. A tervet követve, ahol a lépéseket ajánlják a smink alkalmazására, egy szép sminket készíthet otthon. Íme, amire szükséged van egy meztelen sminkre:

  • Jó hidratáló. A bőr nedvesítése kötelező lépés minden bőrtípusra, nem csak szárazra. Alkalmazzon hidratálót a tisztított arcra, és enyhén terjessze a masszázsvonalak mentén. Szükséges időt adni a krém áztatásnak.

Annak érdekében, hogy eltávolítsuk a felesleges krémet, az arcodat szalvétával megdobhatja. Tehát az arc felkészül a következő rétegek alkalmazására. Nem fogja érezni a feszességet és a kényelmetlenséget.

  • Hozzon létre egy alapot a sminkre. Annak érdekében, hogy kiegyenlítse a bőr textúraát, legyen matt, keskeny pórusok és elrejtse a finom ráncokat, szükség lesz egy alapozóra. A primer használatával a smink ellenállóbb. A primer típusai szerint a szőnyeg és a hidratáló. A hidratáló száraz bőrre, szőnyegre alkalmas - olajos és kombinált. A teljes arcra hidratálható, és a T-zónában matt.
  • Igazítsa az arc hangját. A szín, a pigmentáció és a kapilláris háló egyenetlenségeinek elrejtéséhez a színkorrekcióhoz palettát kell használni. A zöld árnyék jól maszkolja a bőrpír és a szorosan elhelyezkedő kapillárisokat. A lila könnyebbé teszi a bőrt, eltávolítja a felesleges sárgaságot. Rózsaszín maszkolja a szeplőket és a foltokat. Sárga lesz eltávolítja a zúzódásokat a szem alatt. Helyi helyesbítést kell alkalmazni, csak ott, ahol szükséges.

Ezután tónusos keretet kell alkalmazni, amelyet a bőr típusának és állapotának megfelelően választanak ki. Napjainkban sok tónusos eszköz egy légy, világos szerkezetű, jól felszívódik, nem hagy zsíros fényt, hanem jó, sűrű hangot ad. Ezért folyadékokat és habokat használhat. A fő szabály - a tónusszerszámnak tökéletes páros hangot kell létrehoznia, és nem tűnik ki az arcán. Ehhez a tonális keretet óvatosan árnyékolni kell a hajvonalon és az arc kontúrja mentén.Ahhoz, hogy az arcod nyugodt és friss megjelenésű legyen, hozzáadhat egy csepp kiemelőt a tonális eszközéhez.

Bármi, ami nem rejti el a tónusokat, elrejtheti a rejtegetőt. A sárgás árnyalat elrejti a zúzódásokat, a bézs-rózsaszín eltávolítja a pigment foltokat és az olíva-vörösséget. Alkalmazza rejtegető szükséges pont-csapó mozgások. A szem környéki rejtegelők fényvisszaverő részecskékből állnak, amelyek kiegyenlítik a bőrszínt, elrejtik a finom ráncokat.

Az arc beállításához és a bőr ragyogásához használja a kiemelőt.

Alkalmazása számos lehetőséget kínál. Mindez az arc egyedi tulajdonságaitól és a kívánt eredménytől függ. Ha az arccsontokra alkalmazzák, akkor vizuálisan magasabbnak tűnnek. A nyitott és friss megjelenés hatására a kiemelőt a szemöldök és a szem belső sarkai alá kell helyezni. Az ajkak térfogatának növeléséhez elegendő, ha a felső ajak felett a depresszió mentén járunk. Az arc oválját is beállíthatja, szűkebbé és kifejezőbbé teheti. Ehhez kiemeljük a homlok közepét, az orr hátát és az állát.

  • Alkalmazzon pirulát. A meztelen tónusú képekhez nem használhatja az elpirulást. De jobb, ha az arc frissességét világos árnyalattal látja el. Blush ajánlott matt bézs árnyalatú őszibarack, korall vagy rózsaszín. A cserzett vagy cserzett bőr tökéletes bronz. A pelyheket puha kefével kell alkalmazni az arcok kiálló részéből a templomokig, és árnyékolni őket. Nem lehetnek világosak és láthatóak az arcon.
  • A szemhéjak számára jobb, ha a matt bézs árnyék különböző változatait használjuka homok vagy a szürke árnyalatai szintén jól illeszkednek. A kék szemek tulajdonosai számára pasztell árnyalatokat válasszon a türkiztől a szürkéskék, őszibarack és arany árnyalatokig. A zöld szemű nők finom rózsaszín, fehérített lila vagy világosbarna árnyalatú árnyalatokat használhatnak. Barna szemeknél különböző árnyalatokra alkalmas - világos szürke, zöldes, világos lila, halvány narancssárga és pasztell színárnyalatú barna árnyalatok.

Ha meg kell változtatnia az egyéni jellemzőket, például a lógó szemhéjakat, a szemek közeli vagy széles elrendezését, a csokoládé és a dió árnyalatai sötétebb árnyalatait kell használnia. Cilia elkülönített barna szempillaspirál hosszabbító hatással. Alkalmazza a szempillaspirálot egy rétegben.

Ha a szempilláknak saját sötét árnyalata és hosszúsága van, átlátszó gélbázist alkalmazhat rajta.

  • Készítsen szemöldökét. Nagyon fontos lépés a természetes smink kialakításában. Kifejezőnek és tisztán aláhúzottnak kell lenniük. Ehhez használhat egy homlok ceruzát, szemhéjfestéket vagy színező gélt. A barnák sötétbarna árnyalatúak. A szőke vagy vörös haja jobb, ha világosbarna szerszámokat használ a szemöldökre.
  • Hangsúlyozzuk az ajkakat. A smink létrehozásának utolsó szakasza az ajkak. Jobb a rúzs használata matt hatással. Az ajkaknak nem kell meghibásodniuk, jobb, ha rúzsot vagy ecsettel vagy ujjával alkalmazzák. Ha hozzá kell adnia a kötetet, adjon hozzá egy átlátszó fényt. Az ajkaknak színesnek kell lenniük, de az alkalmazott eszközöknek nem szabad észrevenniük. Az ajkakhoz válasszon meztelen vagy rózsaszín rúzs- és fényes árnyalatokat. Egy idő után az ajak felhordása szalvétával megnedvesíthető. A szín marad, de az alapok nem lesznek láthatóak. Szintén jó színárnyalatok alkalmazása. Az ajkaknak színük van, és gondosan elhagyják őket.

Ez a technika a napi smink meztelen alkalmazása. A kis kiegészítések segítségével a nappali sminket könnyű átalakítani este. Egy estére elegendő az árnyalatok intenzitása és a ragyogás.

Ehhez használhatja az árnyalatot gyöngyházzal, csillogó folyadékkal az arc- és ajakbevonattal csillogással.

Meztelen smink egy professzionális sminkesről, lásd a következő videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok