Állandó szem smink

Állandó szem smink

Az állandó szem smink a tetoválás másik neve.. Ez a fajta állandó smink helyettesítheti a mindennapi napi sminkelést és akár a szempillahosszabbításokat, ha bármilyen okból lehetetlen. Ezzel az eljárással a szempillák vizuálisabbá válhatnak, és a szemek nagyobbak és kifejezőbbek. Ez egy nagyon kényelmes sminkmódszer, melynek saját jellemzői, amiket feltétlenül meg kell tanulnunk az eljárás előtt.

Mi az?

Az állandó szem smink olyan eljárás, amelyben a szemhéjakat speciális pigmentekkel húzzák az alsó részen, a tetején vagy az egyikénél. Ebben az esetben ez az eljárás vékony tűvel történik, amely nem hasonlít a tetoválás létrehozásához használthoz. A bőrbe vezető pigmentet állandónak nevezik, így ezt a szem sminket állandónak nevezik. Alkalmazható a szemhéj mentén és a teljes felületen egyaránt. Ezen túlmenően ennek az eljárásnak az a jellemzője, hogy minden korban teljesen végrehajtható.

Ez a make-up lehetővé teszi a fiatal lányok számára, hogy sokkal kevesebb időt töltsenek rendszeres sminkel, mert a tetoválásnak köszönhetően elfelejtheti a szemhéjfesték és a szemhéjak rajzolásának szokásos eljárásait.

A felnőttkorban ez a smink is nagyon lenyűgözőnek tűnik, mert segíthet a szemhéjak vizuálisan fiatalabbá tenni, és teljesen megváltoztathatja a megjelenését. Ezzel visszatérhet a smink fényerejéhez, és nagyon természetes lesz. Az állandó smink teljesen másnak tűnhet: A leggyakoribb az a forma, amelyben a mesterek festik meg a rések közötti réseket, hogy vizuálisan vastagsá tegyék őket. Egy másik tetoválás alkalmazása a szemen a nyilak rajzolása a felső vagy az alsó szemhéjakon. Ezenkívül ez a nyíl árnyékolható. Az állandó smink megjelenése is nagyon hasonlít az árnyékokhoz. Tökéletesen helyettesítheti a szempillaspirál, a ceruza vagy a szemceruza és az árnyék.

Ez fáj?

Sok nő aggódik, hogy a tetoválás fájdalmas eljárás.mert a pigmentet speciális tűvel lyukasztják. De valójában, tetoválás - egyáltalán nem árt. Minden mester a használat előtt speciális érzéstelenítő géleket használ, amelyek a szemhéj vékony bőrébe szívva teljesen enyhítik a fájdalmas érzéseket. Nem fog bántani egyáltalán, éppen ellenkezőleg, akkor is válogathatsz, ez különösen igaz a terek közötti tér kitöltése esetén.

Még akkor is, ha az úgynevezett fagyasztás elindul az állandó smink alkalmazása során, nagyon enyhe bizsergést fog érezni, ami nem lesz fájdalmas. Ebben az esetben meg kell mondania a mesternek, hogy bizsergésérzetet érez, és megismétli az érzéstelenítési eljárást, ismét alkalmazza a gyógyszert. Előfordulhat, hogy nem is érzi magát enyhe fájdalmat, és a befagyasztás hamarosan eltűnik az eljárás után.

Abban az esetben, ha nagyon félsz ezt az eljárást, a mesterek javasolják a nyugtató, pl.

típusok

Az állandó smink típusai attól függően változnak, hogy melyik területet alkalmazzák a pigment. Vannak olyan fajok, mint Powered by IPB, Foras, Fórum. Egyes fajok akár a sötét körökről és a szem alatti zúzódásokról is megmenthetnek. A legnépszerűbb típus a keresztcsúszka. Ebben az esetben a szemhéj mentén hézagok vannak, és ez a vonal nagyon világos, a szemed alakjához igazodik.Így élénkebbé és kifejezőbbé teheti a megjelenést.

Továbbá, a keresztoldalú rajzolás vékony vonásokkal történik, amelyek lehetővé teszik a buja szempillák hatásának kialakítását, így azok vastagabbá válnak, és szemük fényesebb lesz.

Ez a fajta tetoválás nagyon gyakori, mert alapvetőnek tekinthető, mert ha nem akarsz lenni szép, akkor készíthetsz egy képet az ilyen sminkekkel, de kiváló alapot nyújt a szokásos kozmetikumok alkalmazásához.

A következő nézet ez a nyilak létrehozása. A mester a felső vagy az alsó szemhéjak mentén finom vonalakat von be, amelyek egyenesek vagy íveltek lehetnek. Kiválaszthatja színüket, intenzitását, valamint a vonal hosszát és szélességét is. Ez a fajta tetoválás tökéletesen alkalmas bármilyen szemformára, de nem tekinthető túlságosan univerzálisnak, mert a nyilakkal nehezen lesz más kozmetikumok alkalmazása a szemhéjakra.

De ez egy nagyszerű módja a klasszikus vékony fekete nyíl létrehozásának, különösen, ha segít, ha nem vonhatsz vonalakat a szemhéjak mentén úgy, hogy azonosak, egyenletesek és tisztaak legyenek.

A következő típusú állandó smink Ez a toll nyilak. Ezzel megteremtheti a szemre a homályos megjelenést, ez egy nagyon szép lehetőség, amely fényesebb, mint a fentiek, és helyettesíti a nagyon népszerű és univerzális szürke árnyalatokat. Így nagyon érdekes a szem formájának beállítása, mind vizuálisan, mind lekerekítve. Ezenkívül még egyfajta sminket is létrehozhat, mint a "Smokey-ice", de ez a túl fényes tetoválás nem praktikus, mert nem alkalmas minden alkalomra.

A következő típusú tetoválás - Ez a szemhéj vagy az állandó dekoratív smink. Különböző színekben készül, a design függ a vágyától. Általában az ilyen tetoválás a szemszín vagy a megjelenés típusa szerint kerül kiválasztásra. Ez egy nagyon érdekes és eredeti változat, amely alkalmas extravagáns szépségekre. A smink egyetlen negatív pontja az, hogy nem túl sokoldalú.

Mit néz ki?

A tetoválás szeme szokásos kozmetikumoknak tűnhet, de ellentétben ez egy nagyon stabil smink. Szintén természetesnek tűnik, hogy a kinézete nagyon fényes és ragyogó lesz, de a környező emberek nem fogják észrevenni a sminket a szemen, különösen az oldalközi festés tekintetében. Szem tetoválás nagyon lenyűgözőnek tűnik, emellett lehetővé teszi, hogy a szemed világosabbá váljanak és megváltoztassák alakjukat. Így a szemhéj vagy a világos árnyékolás mentén világosabb vonal lesz. Ez az eljárás akár a szempillahosszabbításokat is helyettesítheti, mind a napi klasszikus sminket.

Hogyan kell csinálni?

Általában a szalonban állandó szem sminket készítenek. A varázsló kezdetben megtudja, hogy milyen hatást szeretne elérni az eljárásból. A szem tetoválási munkamenetén a klasszikus kozmetikumok hozhatók, és vizuálisan ábrázolják a sminket, amit akarsz, a mester megismételheti ezt az eredményt nehézség nélkül.

Kiválaszthatja az állandó smink típusát, színét, valamint a nyilak szélességét és hosszát, a kontúr típusait.

Ezután menjünk közvetlenül a pigmentnek a szemhéjra történő alkalmazására. Kezdetben speciális fertőtlenítőszerrel fertőtlenítik, majd zsírtalanítják. Ezután egy speciális „filctollat” alkalmazunk a szemhéjakra a tervezett sminkkel, amelyet Ön értékel, majd jóváhagy. Ha nem tetszik a smink egy különleges terve, könnyen megváltoztathatja. Miután jóváhagyta a kívánt verziót, a parancsnok folytatja a tetoválás alkalmazásának eljárását. Általános szabály, hogy egy jó mester megismerteti az összes eszközt, amelyet a tetoválás alkalmazásakor használ. Biztosítania kell, hogy mindegyik teljesen higiénikus és megfelel az egészségügyi előírásoknak.

Ezután történik az érzéstelenítés folyamata: azok a területek, ahol a pigmentet alkalmazzák, a mester anesztetikummal kezeli, amely érzéstelenítő hatású lesz. Bizonyos esetekben a kozmetikusok végezik az injekciót.

Néhány perc múlva ez az eljárás aktiválódik, nem érzi az érintést. Ezután speciális eszközökkel, amelyek meglehetősen nagy fogantyúnak tűnnek, speciális folyékony pigmenteket vezetnek be a szemhéj bőrébe. Ez az eljárás nagyon hosszú, minden mester hosszú és gondoskodik, hogy ne tévesszen meg.

Milyen tűket használnak?

A tetováláshoz általában ezüst bevonattal ellátott tűket használnak, mivel fertőtlenítő hatású. Felületüknek nagyon simanak kell lennie, és az élezés nagyon éles. Egy ilyen szerszám hossza és vastagsága a mester kívánságától és készségétől függ.

Mennyibe kerül?

Az állandó smink nagyon tartós és tartós smink megjelenés.Ez különösen igaz a szemhéjakra, mert ebben az esetben a mesterek nagyon stabil pigmenteket helyeztek el, amelyek körülbelül 5 évig tartanak, és bizonyos esetekben legfeljebb 10 évig, ha remake vagy korrigál. Minden attól függ, hogy milyen vágyat és milyen típusú pigmentet használ a mester. Éppen ezért jobb, ha egy állandó sminket csinálsz, amit nem fáradsz a designból. Ne próbálj meg egy nagyon fényes és vulgáris tetoválást csinálni, mert egyes esetekben nem lesz megfelelő, és hosszú ideig nem lesz képes megszabadulni tőle. Próbáljon előnyben részesíteni a klasszikus tetoválást, amely nemcsak a jelen pillanatban fontos, de hosszú ideig is releváns lesz. Így Ön megmenti magát az állandó smink más kozmetikumokkal történő festéséből, és mindig tökéletesnek fog tűnni.

Összehasonlítás előtt és után

Szem tetoválás egy olyan eljárás, amely jelentősen megváltoztathatja a megjelenést.. Ez egyre áttörtebb, a szemek vizuálisan szélesebbek, a szempillák pedig csodálatosabbak. Ez mind a párnázott festési eljárásra, mind a nyílrajzolási eljárásra vonatkozik. A tetoválás után úgy tűnik, mintha a szemet alkotnák, de nagyon természetesnek tűnik, és a hatás jobb, mint a hagyományos kozmetikumoknál. Az állandó smink után hosszú ideig elfelejtheti a napi sminkelést, csak bizonyos esetekben teheti a fényesebb klasszikus sminket különleges alkalmakra.

Lézeres korrekció

A szem smink korrigálása vagy frissítése érdekében kapcsolatba kell lépnie a szalonnal, ahol egy orvos vagy egy kozmetikus speciális lézerrel frissíti ezt a sminket. Ezen túlmenően, ha először készített egy állandó sminket, kijavíthatja és tökéletesítheti a javítás során. Ily módon könnyebben rajzolhat vonatokat és világosabbá teheti őket. A lézeres korrekciót általában a tetoválási eljárás után egy hónappal végzik. A legjobb az egészben, ha körülbelül két hónap múlva jön, de jobb, ha nem késlelteti, különben az állandó smink elveszíti eredeti megjelenését. A tetoválás alakját nem is lehet módosítani, hanem csak a színe frissítéséhez.

Ehhez szükség van a korrekciós eljárásokra is, amelyek a kontúrokat kifejezettebbé és telítettebbé teszik.

A kezelés után gondoskodjon

A folyamatos sminkeljárás a szem későbbi gondozását jelenti egy bizonyos ideig. A smink elkészítését követő első napon törölje meg a szemét egy vattapálcával, amelyre klórhexidint alkalmazunk. Ez egy fertőtlenítőszer, amely megvédi a szemét és a szemhéjait, és segít elkerülni az irritációt. Bizonyos esetekben a szemek viszketnek és égnek, míg jobb, ha hidratáló cseppeket használunk.Vizin”.Továbbá az ödéma megjelenése lehetséges, így körülbelül 2 napig jobb, ha a szemnek azt a részét kezeljük, amelyen a tetoválást alkalmazzák, egy speciális szemkrémnek, amelyet „hidrokortizon”. Bármely gyógyszertárban megvásárolható.

Ha nem sokáig megduzzad, tömörítheti vagy fagyasztott jégdarabokat alkalmazhat a szemhéjaira., és jobb, ha desztillált vízből készült jégcsapokat helyezünk, mert ez a legbiztonságosabb. Ellenkező esetben jobb, ha vékony zsákokban eltávolítjuk a jégdarabokat, és rajta keresztül helyezzük őket a szemhéjaikra. A tartós sminkelést követően a szemápolás azt is jelenti, hogy a szokásos kozmetikumok nem használhatók legalább egy héttel az eljárás után.

Ezenkívül nem dörzsölheti a szemét, és nem mossa le tisztítószerekkel és vízzel.

Az öblítéshez csak klórhexidin oldatot használhat. Ez egy nagyon fontos szabály, amelyet be kell tartani. Ráadásul nem titok, hogy a szemhéj tetoválásának eljárása után egy vékony kéreg jelenik meg, de nem lehet megfélemlíteni: Ez a bőr szokásos védőreakciója, amely hamarosan megtörténik. Semmilyen esetben nem szakíthatja ki és ne dörzsölje a szemét annak érdekében, hogy megszabaduljon a kéregtől. Fontos, hogy ez beavatkozás nélkül történjen. Általában három-öt nap elteltével eltűnik a kéreg.

Először is úgy gondolja, hogy a tetoválás nagyon fényesnek tűnik, ráadásul a vonalak a kívántnál tágabbak lesznek.

De miután a kéreg megszűnik, az áthalad, és megkapja a szükséges hatást. A szem ápolását a hét folyamán kell végezni. Ezen időszak után a szemhéjak meggyógyulnak, és nem kell folyamatosan törölni őket.

Továbbá, a kozmetikusok rámutatnak, hogy két héttel az állandó smink alkalmazása után nem szabad fürdeni, hanem fürdőben vagy szaunában is. Ezután normális életet vezethet anélkül, hogy aggódnia kellene a tetoválással. Két vagy három hét múlva a megfelelő gondossággal az állandó sminkje ugyanolyan megjelenésű lesz, élvezheti a szépségét.

Hogyan lehet eltávolítani?

A tetoválás eltávolítása a szalonban egy lézerrel és otthon is lehetséges. Ez az eljárás meglehetősen drága, mert ehhez speciális lézert kell használni. Képes elpusztítani a színpigmentet, visszahelyezve a szemhéjak bőrét az eredeti megjelenéshez. Ez az eljárás fájdalmas, égő érzést érezhet a pigment eltávolítása során. A lézerrel végzett pigmenteltávolítási eljárás időtartama kb. 5 perc, és ezt 5-7 alkalommal meg kell ismételni. Ezután teljesen megszabadul a színpigmenttől.

A következő tetoválás megszabadulása egy olyan speciális gyógyszer bevezetése, amely megmentheti Önt minden színező pigmentről. Az ilyen eszközöket még a tetoválások megszabadítására használják. Ez a módszer fájdalmas, így mielőtt a pigmentet eltávolítjuk ezzel a gyógyszerrel, a bőrt speciális krémmel érzéstelenítjük.

Általában ez az eljárás rövidebb, továbbá egy vagy két ülés után teljesen megszabadulhat a tetoválástól.

hatások

A szem tetoválás leggyakoribb következménye a szemhéj ödéma. Ez duzzanatot és bőrpírot jelent, amelyet megfelelő gondozás esetén el lehet kerülni. Általában ezek az ödémák nem nagyon észrevehetőek, de ha az arc egy adott területén túl érzékeny bőrű, az ödéma nemcsak közel van. Általában a tetoválás elkészítését követő napon jelennek meg. Nem aggódhatsz: általában az ödéma nem haladja meg a 2 napot.

Bizonyos esetekben a nők még a szemhéjak duzzanatának jelenségével sem szembesülnek, de viszketést és bőrpírot, valamint száraz szemet érhetnek.Ezek közül a tünetek némelyike ​​még nem ismert, de a tetoválás ezen hatásainak elsődleges jelei a nők 50% -ában eltűnnek néhány órával az eljárás után. Ez egy teljesen biztonságos és fájdalommentes smink, melynek nagyon kevés negatív hatása van.

Néhány nő panaszkodott, hogy az állandó sminkeljárás végén kötőhártya-gyulladást tapasztaltak. De a kozmetikusok ezt elmagyarázzák azzal a ténnyel, hogy a tetoválás után helytelenül gondoskodnak a szemükről. A konjunktivita csak az injekciók következménye lehet, ha a szennyeződéseket a szemébe kerül.

Vélemények

Az állandó sminkeljárást végző nők értékelésének elemzése azt mutatta, hogy a tetoválás nem alkalmas minden nőre. A nagyon érzékeny bőrű lányok azt írják, hogy találkozott az ödémával, amely nem esett le sokáig, és a szemük vörös és duzzadt volt. Ezenkívül viszketést és irritációt éreztek. Néhány nő ilyen problémával szembesült, mint ahogy a homokot a szemükben érezte, de a szokásos hidratálócseppek segítségével ajánlott megszabadulni.

A nők számára a negatív következmény az volt, hogy a kéreg a szemünk előtt megjelenhet. A tisztességes nemet ajánljuk, hogy ne tépje le, hanem csak a hidratáló és tápláló krém kezelésére, amelyet a gyógyítás végéig egy vattapálcával lehet alkalmazni. Ezenkívül a nők azt mutatják, hogy az összes gondozási szabályt kell követni, mert egyébként negatív hatást érhetünk el, mint például a szempír és az irritáció.

De sok nő is dicsérik ezt az eljárást, rámutatva, hogy ily módon kifejező megjelenés hatását kapják, sőt, a tisztességes szex elcsábítja, hogy az állandó smink nagyon tartós.

Sok nő használ egy ilyen eljárást, mint a szem tetoválását, végleges korrekciót végez, és 10 éven keresztül állandó sminket használnak. Nagyon szeretik, hogy egy ilyen smink lehetővé teszi számukra, hogy minden nap megszabaduljanak a bosszantó sminkeljárásoktól. Azt írják, hogy csak akkor használják a kozmetikát, ha erre ünnepélyes alkalom van.

A lányok azt is írják, hogy így nagyon szépen összefoglalhatja a szemeket, és ezáltal megváltoztathatja alakjukat. A mandula alakú szemek tulajdonosai leggyakrabban az interracial festési eljárást választják. Néhány ember számára az állandó smink univerzális alapja a hétköznapi szem sminknek és valakinek - egy független sminknek, amelyet nem festenek, és nem töltenek időt a szokásos kozmetikumok alkalmazására.

A következő videó - az állandó szem smink "nyilak árnyékolással" történő alkalmazásának technikája.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok