Állandó ajak smink

Állandó ajak smink

A tisztességes szex, aki szereti a napi rúzs rúzsát, tudja, mennyire nehéz tökéletes állapotban tartani a sminkjét egész nap. Mindig kell tartani a kezét a nagyon rúzs, tükör, szalvéták, és emellett folyamatosan kell aggódnia az ajkak megjelenése miatt. De mindez most már a múltban maradhat, mert sok szépségszalon kínál ilyen szolgáltatást, mint állandó ajak sminket.

Mi az?

Állandó ajak smink egy állandó smink. Ma a szakértők többféle típusát azonosítják, amelyek mindegyikét részletesebben az alábbiakban tárgyaljuk. Az ilyen típusú smink fő előnyei a szín és intenzitása, valamint a pigment tartósságának magas szintje.

Az ilyen eljárást gyakran tetoválásnak nevezik. Ezt a kifejezést azonban nem szabad szó szerint értelmezni. Általában az ajak smink teljesen eltűnik három év után. Szükség esetén eltávolíthatja a lézeres korrekció használata előtt.

Egy gyönyörű tetoválás az ajkakon képes kiemelni kontúrját, elrejteni a hibákat, és kis mennyiséget és kifejeződést is ad nekik. De ennek eléréséhez meg kell találnod egy igazán professzionális állandó sminkművészt.

Bizonyos esetekben az ilyen tetoválás elvégzése után korrekcióra lehet szükség, mert sajnos még a legtapasztaltabb mester sem tudja pontosan megmondani, hogyan fog viselkedni a vékony bőrre alkalmazott pigment ezen a területen. Egyes lányok, akik elégedettek maradnak az eredménnyel, a jövőben is csak az ajkak korrekciójához vezetnek, megkerülve az állandó smink teljes eljárását.

típusok

Attól függően, hogy milyen végeredményt szeretne elérni, a parancsnok többféle fajta választási lehetőséget kínál Önnek:

 1. Ajak kontúr stroke. Ez a változás akkor megfelelő, ha az ügyfél nem elégedett a természetes kontúrral. A mester egy olyan pigmentet választ ki, amely a lehető leginkább azonos a szivacsok természetes pigmentjével. Ennek eredményeképpen kifejezőbbek és körvonalazódnak. Ez a technika teljes vagy részleges lehet.
 2. Az ilyen hosszú távú make-up akvarell technológiája lehetővé teszi a természetes és természetes smink létrehozását. az arc ezen része. A technika kiválasztásakor a mester több paramétert vesz figyelembe egyszerre, a pigment intenzitásától kezdve a bevezetés mélységéig, ami miatt az ajkak ideális megjelenése érhető el. Akvarell technika kiválasztásakor az ajkak kontúrja nem különül el, így ez a smink a legtermészetesebb és természetesebb. Az akvarell azok közül választhat, akik értékelik a szépséget és a maximális természetességet.
 3. Kontúr toll. Ez a technika két fajtával rendelkezik: teljes vagy részleges. Kezdetben a mester a kontúrot tartós pigmenttel határozza meg, majd elkezdi árnyékolni, ennek köszönhetően az ajkak természetes, világos színezése jön létre.
 4. Teljes tetoválás vagy állandó rúzs. Ez az opció ideális azok számára, akik naponta szeretnek rúzsot használni, de valamilyen oknál fogva nem akarják megtenni. A tetoválás technikájának kiválasztásakor egy nő elfelejtheti a rúzs használatának szükségességét legalább a következő két évben.
 5. Ma, a fény Kayal technikája is meglehetősen figyelemre méltó, és inkább a kereslet, de gyakran nevezik a tetoválás hatásának 3D. Ebben az esetben a mester könnyű pigmentet alkalmaz a felső ajakvonal fölött, amely kissé kiálló.Az ajkak felső részén kis mennyiségű festék kerül felhordásra. A technika eredménye több kövér, vonzó és dombornyomott ajkak.

Különös figyelmet kell fordítani arra, hogy a szájterület hosszútávú kitöltése bármilyen jellegű tollal a Temata nevet viseli. Ezért szakemberhez fordulva pontosan meg kell tisztázni, hogy milyen hosszú távú sminket szeretne.

szín

A festék végső színének kiválasztásában fontos szerepet játszik a bőr természetes színe. Érdemes tudni és emlékezni arra, hogy a könnyebb a bőr, annál fényesebb és intenzívebb az ajkakon lévő pigment, és fordítva - a sötétebb és bluerebb az ajkak természetes árnyéka, annál gyengébb lesz a szín.

Minden mester a palettákat virágokkal két nagy csoportba osztja - meleg és hideg árnyalatok. Javasoljuk, hogy a színt a bőr természetes színtípusának megfelelően válassza ki. Méltányos bőrű lányok Jobb, ha a melegebb és nyugodtabb hangokat részesítjük előnyben, de forró barnák még nagyon sötét vagy túl fényes pigmentek is alkalmasak lehetnek. Az ilyen ajánlások azonban többnyire tanácsadó jellegűek, és minden nő kiválaszthatja, hogy melyik pigmentet kedveli a saját preferenciáitól függően.

A meleg árnyalatok között a következő árnyalatok voltak a legnagyobb népszerűség: rózsaszín, bézs, karamell és világosbarna. A sötét tónusok bordó, sötétbarna és csokoládé. Ne felejtsük el a fényes pigmenteket: piros, lila, narancs és még kék.

A végső pigment kiválasztásakor ne felejtsük el, hogy a nem megfelelő eredmény esetén a világos színt mindig sötétebb lehet. De a színkorrekció sötét árnyalatának korrigálása önmagában nem fog működni.

edzés

A magas színvonalú, szép és legfontosabb, tartós eredmény eléréséhez megfelelő előkészítést kell végezni a következő eljárásra. Az előkészítő szakasz számos egyszerű, de fontos lépést tartalmaz:

 1. A herpesz megelőzése. Ez a lépés a legfontosabb és alapvető az előkészítő szakaszban. Valóban, az országunk lakosságának több mint 80% -a szenved ebben a betegségben, és a tetoválás elvégzése után a herpesz aktívan megnyilvánulhat. Ezért egy jó szakemberrel kell konzultálni, aki kiválaszthatja a legmegfelelőbb antivirális gyógyszert.
 2. Ha ezen a területen a bőr felszínén bármilyen károsodás, például repedések vagy hámlás történik, meg kell javítani azokat. Használjon hidratáló és gyógyító kenőcsöket, valamint kiváló minőségű higiénikus rúzsokat.
 3. Javasoljuk, hogy a látogatás időpontját válasszuk ki a parancsnoknak, hogy a következő néhány napban nem kell elhagyni a házat és meglátogatni a nyilvános helyeket.
 4. Győződjön meg róla, hogy elviszi a mestert, amire szüksége van egy kozmetikusnak. Ez segít a szakembernek, hogy értékelje a szokásos színeit a make-upban, elősegíti a pigment kiválasztását, valamint lehetővé teszi a szakember számára, hogy enyhén javítsa a szokásos képet.

Ezek az egyszerű lépések felkészülnek a közelgő eljárásra és a szükséges módon hangolódnak.

Hogyan?

A mester látogatása során fel kell készülni arra a tényre, hogy maga a folyamat elég hosszú időt vesz igénybe. A választott technikától függően az eljárás másfél-három óráig tarthat.

 • Az ilyen hosszú távú make-up előkészítő szakasza az orvosi járóbeteg-kártya kitöltése. Ebben a mesternek fel kell sorolnia az általa használt összes anyagot, valamint jeleznie, hogy a beteg allergiás-e bármely gyógyszerre. Ezért előzetesen tudni kell, ha allergiás reakciója van, különösen az érzéstelenítőkre.
 • Továbbá, a speciális markerek segítségével a szakember felhívja az ajkak kontúrját, és elvégzi a tollasodást. Ez azért szükséges, hogy megmutassa az ügyfélnek a munka végeredményét.Ebben a szakaszban, ha nem elégedett valamivel, azonnal jelentenie kell a mesternek. Meg fogja állítani az ajkak jövőbeli alakját, térfogatát és színintenzitását, amíg meg nem jelenik a kívánt hatás a tükörben.
 • Mivel az eljárás maga elég fájdalmas, a mester helyi érzéstelenítést alkalmaz. Ez fájdalomcsillapító gélben dörzsölhető, anesztetikus hatású permetező spray vagy fájdalomcsillapító injekció. Mindez a tetoválás típusától, valamint az ügyfél egyedi jellemzőitől és preferenciáitól függ.
 • Körülbelül fél óra múlva az érzéstelenítés után a mester közvetlenül a legtökéletesebb sminkre lép. Ehhez a dermopigmenator nevű golyóstoll formájában egy speciális eszközben öntsük a kiválasztott pigmentet, és kezdjük be a bőrbe, és szükség esetén további árnyalatot.

Nézze meg a videót, hogy hogyan készítsen helyes ajakrúzsot.

Összehasonlítás előtt és után

Közvetlenül az eljárás után egyszerűen lehetetlen értékelni a tényleges eredményt. Az a tény, hogy egy ideig a száj még mindig kissé duzzadt, és az ajkak árnyéka messze nem igaz. Az eredményt csak néhány nap múlva lehet teljes egészében értékelni.

Ha összehasonlítja az ajkak megjelenését az eljárás előtt és után, akkor azonnal láthatja a megnövekedett hangerőt, világosabb és kifejezőbb színt, valamint kifejezett megkönnyebbülést. Sok lány rámutat, hogy azonnal értékelik a kedvezően megváltozott kontúrot. Az eredmény értékeléséhez és az eljárás előtti összehasonlításhoz ajánlott egy fotót készíteni az ajkakról a közeli képben. Így könnyedén és vizuálisan hasonlíthatja össze azt, amit a szakember meglátogatása előtt és mi történt az eljárás után.

Mennyibe kerül?

Korábban többször is elmondták, hogy az állandó sminknek meglehetősen hosszú távú eredménye van. Működésének végső időtartamát a szakember szakértelme, az általa használt összetevők minősége, a bőr egyedi jellemzői határozzák meg, valamint attól is függ, hogy megfelelnek-e az eljárás utáni ápolási ajánlásoknak.

Átlagosan az ilyen smink minimális ellenállási ideje körülbelül két év. Az eredmény elérésének maximális ideje hat év. De a gyakorlat azt mutatja, hogy egy ilyen tetoválás tartóssága átlagosan három és fél év. De még három év is elegendő ahhoz, hogy élvezze az eredményt és döntsön a kép új változásairól.

A kezelés után gondoskodjon

A mester látogatása után az első néhány napban a pigmentnek kitett bőrt különös gondossággal kell ellátni.. A tetoválás befejezése után néhány órán belül az ajkak enyhén megduzzadhatnak és vörösek lehetnek, de ezek a problémák 5-8 óra elteltével eltűnnek. A bőrápolásnak azonnal kell lennie, nem kellemetlen érzés.

Az első 24 órában az ajkak felületén folyadékcseppek jelenhetnek meg, azokat könnyű protracitáló mozgásokkal ellátott szalvétával kell eltávolítani. Az előszövetet kis mennyiségű klórhexinnel kell megnedvesíteni.

Ezután a bőrt viszonylag sűrű kéreg borítja, amely önmagában nem távolítható el a bőrből. Erősen szoros érzéssel és szárazsággal az ilyen héj felülete speciális kenőcsrel kenhető., amely ajánlja a tetoválást végző mestert. Az epidermisz felszínének egyidejű gyógyulása és a kellemetlen érzések megszüntetése lesz.

Az első három nap során kerülje az erős fagyokat és széleket.és próbáljon minél kevésbé kapcsolatba lépni az ajkával vízzel. A folyadékokat csak szalmán keresztül lehet itatni, elkerülve a nagyon forró italokat.

A következő 14 napban nem látogathatja meg a medencét, a szaunát vagy a szoláriumot. És ha az eljárást nyáron hajtották végre, akkor 21 nappal azelőtt, hogy kívülre mennénk, szükséges, hogy bőségesen alkalmazzuk az ajkakon egy fényvédő réteget.

Átlagosan az ajkak felülete teljesen meggyógyul, és 30 nap után helyreáll az állandó smink megvalósítása után.

Hogyan lehet eltávolítani?

Néha valamilyen oknál fogva szükség van a pigment eltávolítására a bőrből. Ebben az esetben kétféleképpen járhat:

 1. Lépjen kapcsolatba a szalonnal, ahol az eljárást elvégezték. A mester megvizsgálja a bőr állapotát és lézerterápiát ír elő. Több 2-3 órás ülésszakra is képes. Ne feledje, hogy a pigment eltávolítása sokkal nehezebb, mint a bőr alá.
 2. Használja ki a népszerű recepteket, és próbálja meg megszabadulni az ilyen típusú sminkről otthon. Annak érdekében, hogy ebben az esetben a kívánt pozitív hatás meglehetősen nehéz legyen, még mindig próbálkozhat. Ehhez naponta kétszer 2-3 percig kell tisztítani a napi ajkakat. Jobb előnyben részesíteni a kis és puha hámlasztó részecskéket tartalmazó termékeket, és egy speciális olajat vásárolhat a kabinban, és használja az utasításoknak megfelelően.

Függetlenül attól, hogy melyik állandó sminkelszívási módszert választja, a jó mester tanácsadás egyébként sem lesz felesleges.

Ellenjavallatok

Mint minden más kozmetikai eljárásnál, ez bizonyos ellenjavallatokkal is jár:

 1. Bármilyen örökletes betegség.
 2. A szívvel kapcsolatos egészségügyi problémák.
 3. Az AIDS, a HIV és más súlyos vírusos betegségek jelenléte.
 4. Epilepszia és cukorbetegség.

Lehetséges terhesség alatt?

A válasz határozottan nem! Bármilyen állandó smink, és különösen az ajkak, teljesen ellenjavallt a nők számára, mint a gyermek hordozása és a szoptatás. Ezekben az esetekben lehetetlen megjósolni az anya és a gyermek reakcióját a bőr alá beadott pigmentekkel, és a végső sminkeredmény jelentősen eltérhet a kívánt anyagtól.

Minden más esetben az eljárás végrehajtása teljesen lehetséges.

Előnyök és hátrányok

Az állandó smink kétségtelen előnyei közé tartoznak a következők:

 • A hatás időtartama.
 • A pigmentek biztonságos összetétele.
 • Széles színárnyalatú árnyalatok.
 • Egy adott technika kiválasztásának képessége.
 • A természetes és világos és kifejező ajak tetoválás létrehozásának képessége.

De ez az eljárás hátrányai:

 1. A súlyos allergiás reakció lehetősége.
 2. Lehetőség van a kívánt eredmény ellentétének megszerzésére.
 3. A valóban tapasztalt és képzett mester megkeresése nehéz.

Ez fáj?

A hátrányok is tulajdoníthatók, és az eljárás során elég fájdalmasak. Mindez a szervezet egyedi jellemzőitől függ. Valaki a tetoválás teljesítése során egyáltalán nem érzi a fájdalmat, míg mások ellenkezőleg, panaszkodnak, hogy még az érzéstelenítő szerek sem segítenek. Ezért, hogy határozott választ adjunk erre a kérdésre, lehetetlen.

hatások

A parancsnokhoz közvetlenül az eljárás során érdemes tudni, hogy milyen következményekkel járhat a jövőben.

A duzzanat a leggyakrabban fordul elő, lehet olyan kicsi, szinte észrevehetetlen mások számára, és meglehetősen erős. Ezenkívül az ajkakon feltétlenül pártatlan héj jelenik meg, amelyet pár nap után önállóan eltávolítanak. Súlyos viszketés vagy égés is előfordulhat.

Ha komolyabb következményekről beszélünk, akkor az eljárás rendszeres visszaélésével az ajkak túl ráncosodhatnak, és sarkai élesen vízbe fognak esni.

Ha beszélünk ilyen eljárás kellemes "bónuszai", ezek a következők: tágasabb, kifejezőbb, sima ajkak, szép árnyalattallegalább két évig örömmel fogadja Önt.

Mennyibe kerül?

A tartós ajak smink nem olcsó eljárás. Végső költsége közvetlenül függ a mester szakértelmétől, a felhasznált összetevők minőségétől, a sminkeléstechnikától, a permetezés vagy a szárnyak jelenlététől vagy hiányától.

Átlagosan az ilyen szolgáltatás költsége 5-7 ezer rubel.A korrekció költsége 2500 rubelt szekciónként.

Vélemények

Azok a nők véleménye, akik ezt a szolgáltatást használják, jelentősen eltérnek, és a mester tetszését végző mester szakértelmétől függenek.

Tehát a jó szexuális szakember, aki egy jó szakember kezébe került, azt mondja, hogy egy ilyen tetoválás megéri a pénzt, sok időt takarít meg a jövőben, és az eredmény egyszerűen csodálatos.

A negatív vélemények főként a mester nem szakmai munkájára vonatkoznak, valamint az eredetileg megígért rossz szájszínt vagy alakot.

Ebből arra lehet következtetni, hogy a pergamen ajak smink valóban szükséges és fontos kozmetikai szolgálat. De annak érdekében, hogy értékelje az összes előnyét önmagában, meg kell találni egy első osztályú szakembert egy ilyen tetoválásban.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok