Smink a fehér ruha alatt

Smink a fehér ruha alatt

A fehér ruha ugyanaz a klasszikus, mint a fekete. Ma van egy csomó különböző fehér ruhák stílusa, de hogyan kell kiválasztani a sminket néhány nő számára. A make-up fehér ruhában történő létrehozásának fontos árnyalataiban tovább tanulhatsz.

A fehér szín nagyon kontrasztos, sokoldalú és győztes, de óvatosnak kell lennie. Egy fehér ruha, legyen az rövid vagy hosszú, egyedülállóan jelen van minden lány szekrényében. Egy fehér ruhában egy nőt nem feltétlenül kell figyelmen kívül hagyni, de ahhoz, hogy befejezze a képet, egy ruha nem elég.

Fényes barnák választéka

A fehér ruha nagyon szépen néz ki a gyönyörű barnákon. A természetes szépségükre és hajszínükre összpontosít. Ezeknek a hölgyeknek nagy figyelmet kell fordítaniuk az alapítvány árnyékára. Ugyanaz a tónus a bőrszínnek, minden esetben nem világosabb vagy sötétebb árnyalatok. Ha azt szeretné, hogy a bőre cserzett legyen, jobb, ha nyaralni vagy por-bronzert használni. Nagyon komolyan vegye ezt a kérdést.

A rúzs és a rúzs színének összhangban kell lennie egymással, és nem kell ellentmondania. Blush lehet meleg vagy bézs árnyalatok, segítségükkel kiemelheti az arccsontokat, vagy finom arcpirosítással frissítheti az arcát.

A fehér ruhában lévő barnák kedvezően kihangsúlyozzák a szemeket a színárnyalatok meleg színe által: meztelen, őszibarack, tej vagy lágy korall árnyalatok. Kiváló lehetőség lehet egy színes "Smokey ice" csokoládéban.

Barna szakértők azt tanácsolják, hogy a kiválasztott rúzs tónusában manikűret csináljanak. Fehér ruhával nagyon vonzónak tűnik.

A szenvedélyes barnák leglátványosabb képe a legjobb, ha a szemekre összpontosít, hangsúlyozva a mélységüket és kifejeződésüket. A kegyelem képéhez hozzáadódik a francia nyilak. Megnyithatja a szemét az alsó belső szemhéj összegzésével egy fehér ceruzával. Ügyeljen arra, hogy válasszon vízálló opciót. Ne felejtsük el, hogy az arc „kiemelhető” egy kiemelővel vagy egy lőrés segítségével, ami természetes fényt ad a bőrnek.

A zöld szemű barnák a legjobb, ha inkább az árnyékok smaragd árnyalatait részesítik előnyben, vagy ugyanezt az opciót az aranyral. A kék szemű szépségeknek tetszőleges textúra, gyöngy vagy szürke ezüst árnyalatait kell választaniuk.

A szemek belső sarkai előnyös módon fényes pigmentekkel hangsúlyozhatók.

Látványos szőke

Szőke szépségek nagyon gyakran választják magukat egy nyerő ruhát fehér. Egyes szakértők azt tanácsolják az ilyen hölgyeknek, hogy egy tónusos szerszámot vásároljanak, amely egy hangot könnyebb, mint a bőrük. Természetesen ez nem vonatkozik a sötét vagy cserzett bőrre, különben a maszkhatás jön létre.

Ne próbálja visszaélni a fehér hatású átlátszó port, a legjobb, ha a por-lőrésszel enyhe meleg fény mellett marad.

Az arcok „almát” finom rózsaszín vagy őszibarack árnyalattal lehet kiemelni, az ajkakat átlátszó ragyogással vagy rózsa színű változatban kell díszíteni. A Pearl rúzs is jól fog kinézni. Ne felejtsük el, hogy a kontúrot simítsa le az ajkak, így sokkal vonzóbbak lesznek.

A fehér ruha tökéletesen összekeveri a pasztell vagy a meztelen palettát. Úgy néz ki, nagyon finom és könnyű változata smink monokróm árnyékok és a francia nyilak, míg az ajkak, a legjobb választani egy matt rúzs egy semleges árnyalatú.

Szürke és ezüst árnyalatú árnyalatok, valamint krém és barna opciók megfelelnek a szőke arisztokratikus bőrnek. Ügyeljen arra, hogy vessen egy pillantást rájuk, amikor létrehozza a legtermészetesebb sminket.

A fehérnemű szépségű szépségű fehér ruhájához aranyszínű árnyalatok és bézs változatok is tartoznak. Ez a kiegészítés kiegészíthető vékony, fekete-fehér színű nyilakkal, például fehér és barna színekkel.

Luxus vörös hajú

Fényes vörös hajú szépségek Ajánlott az ajkakra összpontosítani, és a szemeket mérsékelten, kiemelve a szempillákat, és valószínűleg kis francia nyilakat választva. A meleg árnyalatok árnyalatai a kívánt képtől függően szürke és zöld hozzáadásával fognak megfelelni. A fehér ruha olyan, mint egy üres papírlap, azt megfelelően díszíteni és kiegészíteni kell, és ez mindig lehetőség kísérletezésre. A vörös hajú hölgyek leggyakrabban fehér ruhával egészíthetik ki a zöld ruhát, például ékszereket, tengelykapcsolókat vagy szokatlan manikűr-tervezést.

Szakértői tanácsadás

Ha fehér ruhát választ, mint ruhát, Ne felejtsük el, hogy a hátán lévő sminknek uralkodnia kell. Ha a make-up nem feltétlen, akkor minden összeolvad és elveszik. Ha nem tudja, melyik árnyékot vegye fel, válasszon gyöngyváltozatokat, például krém árnyalatokat. Segítségével monokróm szem sminket vagy szokatlan "Smokey" -t készíthet.

Leggyakrabban egy fehér ruhában egy make-up-ben jobb a fényes szemekre és természetesen buja szempillákra összpontosítani. Ha kívánja, a gerendákat még nagyobb vastagságra és térfogatra is beillesztheti.

Ha a szemét meztelen árnyalatúvá teszi, akkor egy élénkvörös rúzs használata kiváló lehet, ez egyfajta kontraszt lesz a képedben. Ez a technika egyaránt jól fog kinézni a sötét és szőke hajú hölgyeknek. És a kecses nyilak eleganciát adnak a képnek.

Próbálj meg ne lelkesedni a hűvös árnyalatok ragyogásával. Ha túl sokan vannak, a smink egyszerűen összeolvad a ruhával.

Lépjen össze lépésről lépésre

A sminket rendkívül tisztított és előkészített bőrön lehet elvégezni. Az alapozó alkalmazása előtt nedvesítse az arckrémet.

 • Bőr előkészítése után Alkalmazzon alapot a smink alatt. Ne felejtsük el az árnyék alatti bázist.
 • Javítsa meg az összes hibát Használhatja a korrektorot vagy a rejtegetőt.
 • Csak a beállítás után minden szabálytalanságot az alapítvány alkalmazásával kell folytatni. Használhatja speciális kefékkel vagy szivaccsal, valamint ujjbegyekkel.
 • A tökéletes hang létrehozása után Alkalmazza az arc arccsontjain vagy „almain” pirulát, attól függően, hogy milyen hatást szeretne kapni. Ahhoz, hogy a nap elpiruljon, meleg árnyalatokat használjon rózsaszínre. Ha szeretné hangsúlyozni az arcformák tisztaságát, használja a bronzert.
 • Szem smink stílus kiválasztása folytassa a hangsúlyozni kívánt dolgokat. Ha egyszínű változatban látja a szemet, akkor kiegészítse őket a francia nyilakkal. Ebben az esetben bármilyen fényes rúzs használható: bíbor, vörös, bor vagy korall. Ha fényes füstöt készít, vagy kombinálja az árnyék árnyalatait, a legjobb, ha egy semleges rúzsot vagy fényt választ.
 • A szempillák ezt megtehetikahogy tetszik. A szőke a legjobb a barna hasított test, de a barnák és a barna hajú nők számára - fekete.

Divatos képek

 • Javasoljuk, hogy vegye figyelembe Angelina Jolie csillagképétHol van a fehér ruhája és a vörös rúzs.
 • Vagy a luxus Irina Shayk, amely kiegészítette fehér ruháját szatén skarlátos rúzsokkal és vastag festett szempillákkal. A "Minimálisan a szemben - az ajkakon maximális" kép nagyon előnyösnek tűnik. A vörös rúzs mindig tökéletes harmóniában van egy fehér ruhával, függetlenül attól, hogy milyen stílusban van. Fehér és arany ruhát lehet kiegészíteni meztelen smink arany árnyalatú.Kiváló megoldás ebben a képben a krémfelhők használata a csillogással és az akcentusok elhelyezése a szemen arany pigmentrel, az ajkak matt rúzsokkal vagy szaténokkal készülhetnek. Vagy készítsen egy teljesen könnyű, természetes sminket, amikor a fő hangot egy ideális arcszín és vastag szemű, vastag szempillák látják.
 • Natalia Vodianova képei fehér ruhákban mindig nagy figyelmet fordítanak magukra, bár a modell gyakorlatilag nem használ sminket az ilyen ruhákhoz.
 • Híres színésznő juliana moore kedvezően hangsúlyozza gyömbéres fürtjeit és fehér ruháját a borszínű rúzs segítségével. De a fehér és fekete ruha alatt inkább nyugodt pasztell színű sminket alkalmaz.
 • Vörös hajú lányok javasolják, hogy nézd meg Emma Stone íjátakiknek képe a sminkművészek és a stylistok mindig kompetensen fejlődnek. A szakértők tudják, hogy a vörös hajú hölgyek nagyon zöldek, nem veszítik el ezt a lehetőséget, csodálatos ékszereket választottak a színésznő számára.

Csillag sminket lehet venni az esti megjelenés alapjául, vagy a diplomázáskor valami szokatlan választást.

További információ a sminkről a fehér ruha alatt, lásd az alábbi videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok