Smink a "menta" ruha alatt

Smink a

A trópusi színek minden nyáron divatban vannak, így minden lánynak van egy „menta” ruha. Ez egy szelíd, nagyon lányos szín. Gyakran megvásárolják a barátnők diplomáját vagy esküvőjét, amely a nyári szezonban történik. Ennek az árnyalatú ruhának tetszik - egy szőke, barna, vörös hajú ... Annak ellenére, hogy maga a ruha is nagyon sokoldalú lehet, a smink nem alkalmas mindenkinek. Milyen színek és stílusok hoznak létre egyetlen együtteset - olvass tovább.

nap

Először is, határozzunk meg egy világos napot a „menta” ruha alatt.

Ha a nap folyamán ruhát szállít, valószínűleg egy koktél könnyű WC vagy egy üzleti öltözék lesz, de nem egész este, ami azt jelenti, hogy a smink elég könnyű és nem feltűnő.

 • Örök klasszikusok. Valójában az ilyen make-up mint fekete nyilak, az arc egyenletes tónusa, jól meghatározott szemöldök, egy kicsit elpirul és fényes rúzs - ez egy olyan lehetőség, amely az időn és a ruhán kívül van. Az egyetlen dolog, amellyel kijavíthatja a képet, hozzáigazítva a ruha színéhez - a rúzs hangjához. Próbáljon meg egy kis „bánatosságot” hozni a képbe, és az ajkakat rózsaszínre vágni, mint a Barbie-t. A napi verzió esetében meglehetősen megengedett. Egy kicsit sápadtabb színt készíthet, hasonlóan a pamutcukorkahoz. Ha nem vagy olyan tágas, nem túl világos, barna, barna rúzs is releváns lesz, kapsz egyfajta irodai stílust.
 • „Hideg-meleg.” Attól függően, hogy meleg vagy hideg-e a ruha, az arany vagy ezüst árnyalatokat választhatja egy könnyű nap „füstös szemére”. Ha a ruhák hangja jobban belekerül a kék-ezüstös hűvös jegyzetbe a sminkben, hangsúlyozza a kép integritását. Ha a színek melegebb színnel rendelkeznek, az arany vagy bronz árnyalat jobban megfelel.

Ez a három fém könnyen összekeverhető, így a hidegről a legmelegebbre válik, ha nehezen választhatunk csak egy dolgot.

 • Minimalizmus. Ha jó bőre van, akne nélkül, kora foltok és egyéb, nem a legkellemesebb hibák, akkor megengedheti magának a kozmetikumok minimális mennyiségét.

Adjunk hozzá egy kicsit egyenletes hangot egy alapozó, egy nagyon könnyű por vagy BB krém segítségével. Egy pont alkalmazása után pirítsa be a festéket, festje fel a szempilláit fekete vagy barna szempillaspirálral, és egy kis ajakfényt alkalmazzon a végső érintéssel, és a megjelenését tekintheti meg.

 • Válasszon egy tricolor-ot. Egy másik gyakori smink technika a három szín használata. Íme néhány jó fehér kombináció a bázison, amit használhat:
  • Fehér - Meztelen - Barna;

  • Fehér - poros rózsaszín - ezüst vagy arany;

  • Fehér - narancs sárga - szürke;

  • Fehér - kék - aqua;

  • Fehér - halvány lila - ibolya;

  • Fehér - rózsaszín - fakó bíbor;

  • Fehér - rózsaszínű - korall;

  • Fehér - bézs - korall.

Ha kizárjuk a fehér színt, de figyelembe vesszük, hogy a szem sarkában lévő terület közelebb van az orrhoz az összes változatban, a kiemelő kissé megvilágítja, majd valami érdekesebbre gondolhat. Például:

 • Világoskék - citrom - kék;

 • Halványkék - szelíd mész - lila;

 • Bézs - menta - korall;

 • Menta - arany - bronz;

 • Bézs - arany - sötétkék;

 • Bézs - fém - fekete.

Még több opciót fantáziálhat, az ilyen technikában a legfontosabb dolog, hogy lépésről lépésre járjon el, és jól árnyékolja az átmeneteket, hogy azok a lehető legegyszerűbbek legyenek, és megkapja az ombre hatását.

Ezek a pillanatok a szemek sminkjére vonatkoztak, de ez nem minden, nézzük az ajkakat. Mindig nyer, ha matt meztelen árnyalatokat alkalmaz.Univerzálisak, segíteni fognak a szem smink és egy szál egyetlen ruhája hangjának összekötésében, ugyanakkor könnyedén elérhetik az egyre nagyobb ajkak hatását.

Szintén megfelelő lenne az átlátszó fény vagy a ragyogás az ajkak természetes színéhez. Ha ékezeteket szeretne hozzáadni és az ajkakat észrevehetővé tenné, akkor a legfontosabb az, hogy hideg hangokat válasszon hidegeknek és melegeket meleg melegeknek. Ellenkező esetben nincsenek szigorú korlátozások.

Amikor a nappali kép alakult ki, az esti smink elemzését folytathatja.

este

A délutáni képnek joga van arra, hogy ünnepélyesebb, összetettebb és súlyosabb legyen a réteges smink és a színtelítettség szempontjából. A természetes megvilágítás feleslege arra kényszerít bennünket, hogy óriási szorgalommal vonzza az árnyékokat és a ragyogásokat, hogy a kép teljes értékűvé váljon. Mit tehetünk:

 • Klasszikus marad. Emlékeztetünk a napi smink első változatára. Mindössze annyit kell tennie, hogy ez az esti este a szemöldök alatti területre, a szem sarkára, az arccsontokra, és a rúzs színei lédúsabbá váljon. Nagyon szép, menta színnel kombinálva cseresznye, mély bor árnyék, bordó, skarlát, vér vagy vastag, mint cékla. Ne felejtsd el a "meleg" és "hideg" szabályokat, és minden rendben lesz.
 • Kedvenc "füstös szem". Valószínűleg ezt a technikát először is el lehet helyezni, a klasszikusokat mozgatva, mert egyetértesz, alapvetően az esti smink alapja.

A hagyományos fekete lehet matt, nincs ragyogás. Különösen szép kék szemekkel fog kinézni. Ragyogó színeket használhat, univerzálisak. Is próbálja meg hígítani a fekete nagy csillogás vagy rhinestones ragasztott ragasztó szempillák.

Az ilyen sötét variáció mellett lehetősége van arra, hogy barna színben készítsen sminket. A csokoládé árnyalatai természetesebbek, de kiemelik és hangsúlyozzák a megjelenést. A szilva-vörös smink is megfelelő lehet, mert az ellentétek játéka mindig érdekes.

 • Banán és menta. Nem, nem beszélünk koktélról. Ha nem tudod, van egy olyan technika, amellyel sminket alkalmazunk a "Banán" nevű szemre. Az alap egy nagyon érdekes alakja a nyílnak. Fekete vagy barna színű, és a kitöltő színek teljesen az Ön belátása szerint. Fém jegyzeteket vagy mattot adhat hozzá az arcszínhez közel. Ez a technika hatalmas teret nyit a képzeleted és a kísérletek számára.

A legfontosabb dolog, ha úgy döntesz, hogy a szem sminket úgy tervezzük meg, ne tedd túlzásba az ajkak színével. A „banán” fényes technika, és az arcon két ékezet már mozog.

 • Görög smink. Az ő technikája „füstös szemekre” emlékeztet, de a szemet képező árnyékok hangja sokkal könnyebb, de a szemhéj felső és alsó során a szemceruza egyértelműen kiemelkedik.

Nagyon gyakran a menta színű ruhákat ősi görög tunika formájában készítik. Puha redők, áramló szegély, drapéria, mint az antik szobrok ... Ezzel a stílussal a görög smink különösen megfelelő lesz. Töltse ki a képet finom nagy fürtökkel, és senki sem fogja megkülönböztetni Önt az igazi istennőtől.

 • Gerendák. Ha például a ruhája csodálatos, akkor a szoknyája többrétegű hálóból készül, és a sminkben nem is árt a valami levegős, fény hatásának reprodukálására.

Ebben az esetben az árnyékok elhanyagolhatók vagy sima matt színt adhatnak. De a szempillák érdekes módon rendezhetők.

A felső sorhoz egy klasszikus, nem túl vastag és hosszú hamis szempilla alkalmas, és az alsó rész csokrokkal díszíthető. Ne rögzítse szorosan, hagyjon kis réseket. Van valami ilyesmi színházi, még bohóc, de nem mindig az esti események kerülnek megrendezésre a Filharmonikusokban klasszikus zenével és pezsgővel. Néha baráti találkozó lehet egy bárban vagy klubban, ahol könnyű viccet fognak érzékelni.

A képen látható rúzs másodlagos szerepet kap.Nem szabad láthatatlannak lennie, de nem is húzhat maga felé minden figyelmét. Válasszon színes, de nem túl telített színeket, és a kép teljes lesz.

Az utolsó dolog az, hogy a make-up és az általános megjelenés sikere mindig az előkészítésen múlik, és egészséges alvással és jó táplálkozással kezdődik. Lehetetlen a helyszínen megölni a szemek és a vörös vénák alatt lévő zsákokat.

Nyáron, amikor olyan élénk színeket szeretne viselni, mint a menta a lehető leggyakrabban, akkor kétségtelenül van egy pillanatra. Csak egy kis szünetet, hogy megértsük, hogy az élet szép és mosoly önmagára.

Ne feledje, hogy ez nem egy ruha vagy akár kozmetika, ami a lányt szépnek látja, de fordítva!

Hogyan készítsünk sminket a mentőhangokban - a következő videóban.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok