Smink a kék ruha alatt

Smink a kék ruha alatt

Sokan úgy vélik, hogy a kék szín különleges szerepet játszik az emberi életben. A kék a romantika, a nyugalom és a misztika számára hajlamos nők gardróbjában. Ebben az esetben a nők vonzereje jelentősen megnő, ha a kék ruhát és sminket a kép természetes harmóniája hangsúlyozza.

Színes kombinációk

A szakértők megjegyzik, hogy a kék árnyalatai és a megfelelő smink lehetséges kombinációinak helyes használata nehéz. Ez a kék szín sajátosságainak köszönhető: mind a színszerkezet összetettségében, mind az árnyalatok sokoldalúságában különbözik.

A stylistok ajánlásai a kék ruhában egy adott smink kiválasztására általában figyelembe veszik a két tényező lehetséges kölcsönhatását - a nő megjelenésének jellemzőit és a ruha hangját. Erre összpontosítva a szakemberek azonosítják a női megjelenés több színtípust, amelynek figyelembe vétele a sikeres smink alapja. Ezek a színtípusok a következők:

 • „Nyár”;
 • „Ősz”;
 • "Winter";
 • „Tavasz”.

A fehér héjú barna szemű vagy kék szemű, barna hajú nő hagyományosan a „nyári” színtípust jelenti. Az ilyen színtípussal rendelkező nők számára a kék kivételesen előnyös: a kék szemek látványos rejtélyét fejezi ki, és hangsúlyozza a bőr frissességét.

Az ilyen színtípust használó nőknek ajánlott a szemek fényes hangsúlyozása. A kék ruha alatti látványos smink megköveteli, hogy a dekoratív kozmetikumok választékának pontosságát megfigyeljük. Az arc tónusos eszközének ezüst- vagy porcelán színárnyalattal kell rendelkeznie, és egyenletes színsémát kell létrehoznia, kékes-füstös árnyékokkal.

Az „őszi” színtípus ellentmondásos. Jellemző a barna vagy vörös hajú nők, de fehér szeplős bőrük van. Egy ilyen feltűnő megjelenéshez szükség van egy hűvös smink kiválasztására, amely nem idegen a következetlenségnek.

Ez azzal a ténnyel érhető el, hogy az alapítvány, a pír és a por meleg árnyalatai (a terrakotta és a vöröses-barna) ellentétben állnak az árnyékok finom színével. Ezek lehetnek világos zöld, halvány lila vagy világos bézs színűek. A kontrasztos hangok alapján létrehozott kép utolsó érintése sápadt rózsaszín rúzsot alkothat.

A „tél” színtípus fényes szemű, hajú barnára jellemző. Természetes kontrasztos megjelenésüket nem kevésbé lenyűgöző sminkkel kell kiemelni, ami rendkívül kontrasztos színeken alapul - fehér és fekete.

A fehér barnák fényes megjelenése a kék és ezüst árnyalatok játékának köszönhetően további hangsúlyt kap, amit a ruha és az ezüst csillogó kiegészítők színének és a sminkes hűvös színeknek köszönhetően érhető el.

A kék ruhát és az árnyékokat nem szabad összeolvadni: a bázis kék színt meg kell verni másképp. A lágy kék és lila, a szürke és a lila színek árnyalatai látványosak.

A stilisztikusok úgy vélik, hogy a „spring” színtípusú nőknek a leggazdagabb választásuk van az új kép létrehozásakor. A tipikus "tavaszi" nők "meleg" szőkeek, fényes szemekkel, amelyek minden kék árnyalatúak. Ugyanakkor úgy vélik, hogy a leglátványosabb "tavaszi" szőke kék vagy világos kék ruhában néz ki.

Szőke "tavaszi" színtípus Javasoljuk, hogy előnyben részesítsék a bézs színű árnyalatokat. A különleges finomítás hatása az elefántcsont alapítvány használatával érhető el.

Az ilyen színtípussal rendelkező nők előnye, hogy az árnyék árnyalatának széles skáláját használhatja: a kék, halvány lila és világos zöld árnyalatok kék ruhával jól néznek ki. Az így létrehozott kép hidegsége világosbarna vagy bézs rúzssal árnyékolható.

A barnák lehetőségei

A sötétkék ruhát sok barnás kedvenc ruhájának tartják. Ebből az esti vécéből, a padlóra öltözve - rendkívül lenyűgözőnek tűnik.

Az esti kék ruha gondos figyelmet igényel a sminkre: nagyon fontos, hogy biztosítsuk az arc legapróbb árnyékát. Annak érdekében, hogy elkerüljék a bőr egészségtelen károsodását, amelyet gyakran egy mélykék vált ki, a smink alapja gazdag színt kell választania.

A kék ruhát egy nyereménynek tekintik egy barna számára, mivel fényesnek tűnik a sötét bőrön. Ennek a hatásnak a konszolidálására a stylistok különböző módon tanácsolják, hogy hangsúlyozzák a sötétebb árnyalatok prevalenciáját a képen.

Ezt a feladatot meglehetősen könnyen megoldják nemcsak egy sötét alapítvány, hanem a rózsaszín pislogás alkalmazása, valamint a szemek fekete nyilakkal való aláhúzása. A szabványos fekete szemceruza kék vagy barna, és rúzs segítségével kiválaszthatja a vörös színt.

Ötletek a szőke számára

Véleménye szerint a kék tökéletes a szőkeeknek. A kék szőkék ellenállhatatlanok, de ez a hatás akkor érhető el, ha:

 • helyes halvány arcszín;
 • a dekoratív kozmetikumok eszközeinek árnyékában a meleg, arany-rózsaszín árnyalatok előnyben részesítése;
 • Ne emelje ki a kék-kék ruhát úgy, hogy megismétli a kék árnyalatokat különböző tartozékokban;
 • Növelje a kékesség vagy a csillogó kék ruha hatását az alacsony kulcsú természetes sminkkel.

Emlékeztetni kell arra is, hogy a kék-kék ruhát a mindennapi viselethez a telített tónusok elutasítása jelenti. A ruha színeinek mérséklését a sminknek kell támogatnia, amely a színárnyalatokban egyaránt korlátozott.

Példák a barna hajúra

A kék hajú barna hajú ruha előnye nagyrészt annak a ténynek köszönhető, hogy a barna szemek kifejeződése az ilyen jellegű nőkre jellemző, a leginkább a mélykék színe. Ebben az esetben azonban a kozmetikumok kiválasztását a sminkre a nő bőrszíne alapján kell elvégezni.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a barna hajú nőknek fel kell venniük a kozmetikákat (árnyékok, ceruzák, stb.), Előnyben részesítve a pisztácia árnyalatait.

Könnyű bőrű, barna hajú nők hozhatnak létre ellenállhatatlan képet, ügyesen felhasználva a réz árnyalatok játékát.

A világos és sötétbarna hajú nők egyaránt tökéletes sminket készíthetnek, ha helyesen hangsúlyozzák a szemek vonzerejét. Ehhez meg kell hangsúlyozni a szemek nyitottságát, megfelelő szem árnyékokkal a szemek sarkán, valamint a szempillák vizuálisan vastagabbá tételével.

Vörös hajú opciók

A vöröses vagy aranyfényű haj jól néz ki egy lágy kék színű ruhával. Általában a sminknek hidegnek kell lennie: a lila és a zöld árnyalatai között.

Piros hajjal a smink teljesen kitöltött, és csak akkor harmonizálódik a kék ruhával, ha az arcra elpirul. Semmi esetre sem szabad különálló idegen helynek látszani: nagyon óvatosan kell árnyékolni, nyomokat nem hagyva.

A blush kiválasztásakor a kék ruha árnyékára kell támaszkodnia. A ruha világoskék vagy kék árnyalatai tökéletesen ki vannak kapcsolva a természetes palettához tartozó blush által.

Milyen make-up illik egy sötétkék ruhához?

A kiválasztott kék árnyalatú smink megfelelő kiválasztásához speciális tudás és bizonyos készségek szükségesek. Például egy sötétkék ruhához további sötét és arany árnyalatokat kell választania, amelyek nem egyesülnek a ruha fő színével. Az egész képnek egyetlen színnek kell lennie - helyesen elhelyezett akcentussal.

A homály elkerülése érdekében a ruha színe jól kiegyensúlyozott és világos smink. E hatás elérése érdekében a stylistok kontrasztos színek használatát javasolják, elkerülve a nemkívánatos felháborító hatásokat, és meglehetősen telített színek félhangjain játszanak.

Mindenesetre szükség van egy világos árnyalatú gyöngy árnyalatra - a szem belső sarkainak kiemelésére, ami a megjelenés kifejező képességét adja. A vastag kék ruha hatását csokoládé, arany és lila szemhéjfesték erősíthetik.

Az ajkakat nem szabad nagyon fényesen festeni. A sápadt árnyalatok kiválasztásánál azonban egy sötétkék ruhának fényes rúzs formájában további akcentussal kell rendelkeznie: az érett málnától a fuksziáig terjedhet.

Kék és fehér alatt

A kék-fehér ruhához megfelelő make-up létrehozása során a szín és a tónus kompatibilitás általános szabályára kell támaszkodnia. Ez abban rejlik, hogy a ruházat és a smink lehető legjobb színharmónia szükséges: a hűvös és meleg árnyalatokat nem szabad összekeverni.

E szabály alapján a kék-fehér ruha alatt egy alacsony kulcsú természetes sminket kell választania, a leghatékonyabban a haj, a szem és a bőr színének vonzerejét felhasználva. Azonban a ruha nyugodt színei nem okozhatnak elhalványulást, így a sminket meleg, természetes árnyalatokban kell végezni.

Fekete és kék alatt

A fekete és a kék ruha alatt a sminket ajánljuk, melynek frissítő hatása van - a képesség, hogy ne csak a ruhát, hanem a tulajdonosát is vonzza. Ez akkor érhető el, ha fényes, frissítő elemet készít a sminkben - vagy rúzs kiválasztásával, vagy szemhéjfestékkel és szemceruza használatával. Ha a ruhában fekete színű, gazdagítani kell a telített kék színre jellemző sminket, amely ellentétben áll a vörös vagy skarlátos rúzsokkal. Ez titokzatos mélységet és ünnepélyt ad a képnek.

A fényes kék alatt

Ez a szín jobban megfelel a vörös hajú nőknek. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a piercing kék képes kiegyenlíteni egy túlságosan feltűnő vörös hajú.

A harmonikus kép létrehozásához az élénkkék és a tüzes piros kontrasztos kombinációját ki kell egyensúlyozni a további színfoltokkal - például fényes, gazdag pírral, hogy segítsen egyensúlyozni a kontrasztos alapszínekkel.

A kék-zöld

Kék-zöld ruha - tökéletes választás a barna hajú, különösen, ha a zöld szemek tulajdonosa. Ebben az esetben a zöld szemek ellenállhatatlansága és a ruha árnyéka segít a színek játékán alapuló smink kiemelésében: a zöld szemek és a kék-zöld ruhák kombinációját az árnyékok kontrasztos színei hangsúlyozzák.

Ha ezt a színmintát összpontosítod, meg lehet jegyezni, hogy a kék-zöld ruhák sminkje egy lila palettával használható, amely biztosítja a három szín sima átmenetét: halvány rózsaszín, lila és sötét szürke.

A kék-zöld ruhában egy sötétebb palettánál elfogadható. A siker előfeltétele ebben az esetben a bőrszín és a szem smink természetes kombinációjának betartása.

Alkalmazási útmutató lépésről lépésre

Ennek az együttesnek a make-upja, vagy egy kék ruha árnyéka számos funkcióval rendelkezik. Alkalmazása előtt egyértelműen meg kell határoznia három pontot:

 • helyesen (figyelembe véve a szem, a haj és a bőr színét), hogy értékelje a ruha árnyékát;
 • válasszon ki egy adott típusú sminket a helyzethez - például nap vagy este;
 • a kék ruha árnyalatának illeszkedését a megjelenés természetes színárnyalatával és a kiválasztott sminktípus követelményeivel.

A sötét tónusok sötétkék ruhája sminket igényel, melyet sötét árnyalatú palettán, arany árnyalatokkal készítenek. Az árnyékok és ruhák tónusai nem lehetnek azonosak, biztosítani kell a hangok és a félárnyék lejátszását.

A kék ruha finom árnyalata tökéletesen ötvözi a diszkrét sminket, amely a természetes árnyalatok lágy tartományában készült. Egy gyönyörű, láthatatlan rúzshang a holisztikus megjelenés egy varázsa. A kék ruha alatt a szemek univerzális akcentusa ajánlott gyöngyfényes árnyalat.

Azoknak a lányoknak, akik nehezen tudják a szemceruza segítségével kiállítani, a legjobb megoldás lehet, hogy a smink nem egyértelmű vonalakkal rendelkezik. Ez a smink megköveteli a megfelelő árnyékok, szempillaspirál és ceruza kiválasztását.

Az utolsó érintés - frizura

A kék ruha alatt álló smink csak akkor lesz sikeres, ha a megfelelő frizurát választja, amely harmonikus és szükséges része a teljes képnek. A kívánt hatás eléréséhez számos tényezőt kell figyelembe venni: megjelenésének, korának, a képalkotás helyzetének jellegzetességeit, a kiválasztott kék ruha és a természetes bőrtónus és a smink összeegyeztethetőségének mintáit, a haj képességét a vonzerejének hangsúlyozására.

Egy nő szekrényében a kék hagyományosan a leginkább keresett. Ezért minden nőnek meg kell ismernie a smink alkalmazási szabályait, amelyek alkalmasak a szín különböző árnyalatára, és használhatják őket, figyelembe véve a megjelenés sajátosságait.

Hogyan készítsünk kék színben sminket a következő videóban.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok