Esküvői smink

Esküvői smink

Minden lány életének egyik legjelentősebb eseménye egy esküvő. Ezen a napon minden tökéletesnek kell lennie. A tisztességes szex képviselői figyelmet fordítanak minden kis dologra, beleértve a helyesen választott sminket is. Végül is, ezen a napon a menyasszonynak meg kell ragyognia a dicsőségében. Ebben a cikkben megvizsgáljuk az esküvői smink főbb jellemzőit, valamint az egyéni íj helyes létrehozását.

Jellemzők

Minden menyasszony álmodik álmaik esküvőjének megtestesítésében. Továbbá, minden lány akar lenni a legvonzóbb és vonzóbb ezen a napon. Ezért különös figyelmet kell fordítani az esküvői sminkre. Fontolja meg főbb jellemzőit:

 • Elegáns esküvői smink hangsúlyoznia kell az arcod szépségét és boldogságát. Érdemes megjegyezni, hogy ez a smink különbözik az esti óráktól, mivel ritkábban történik, ezért tökéletesnek kell lennie.
 • Ne felejtsd el hogy minden ruhadarabot, ruhát, tartozékot sikeresen kombináljon a sminkkel. Csak ebben az esetben készíthet egy befejezett esküvői íjat.
 • A jól megválasztott segítségével és a létrehozott kép nem jelenik meg a képen. De ez a képek a jövőben kellemes emlékekkel melegítik meg ezt az ünnepélyes eseményt.
 • Tökéletesnek és napnak kell lennedés az esti fényben. Emellett a sminknek tartósnak kell lennie. Végül is, az esküvő reggel kezdődik és késő este zárul. Ezért minden eszközt megfelelő módon kell megválasztani, és maga a sminknek kell lennie valami átlagnak az esti lehetőség és a könnyű nappali között.
 • Tökéletes esküvői smink hangsúlyoznia kell a menyasszony méltóságát, és aktívan el kell rejtenie a hibákat. Csak ekkor magabiztos lesz, és semmi sem tönkreteheti a hangulatot.
 • Pick és szükséges frizurák az Ön stílusához. Általánosságban elmondható, hogy jobb, ha előre gondolkodunk a kép fogalmáról, és próbáljuk ki a tárgyalási lehetőségeket. Akkor biztosan tudni fogja, hogy a legfontosabb napod ellenállhatatlanul fog kinézni.
 • Ha télen házasodsz, Érdemes alkalmazni a smink alapját. Használjon egy sűrű színezőanyagot, és mindig vízálló szempillaspirál és szemceruza.
 • Ha úgy dönt, hogy lezárja a családi uniót nyáron biztosan tartsa a termikus vizet. Csomagoljon be egy könnyű BB krémet is, korrektor. Ne tegyen ilyen időt, és ne használjon könnyű por, szőnyeg törlőkendő, vízálló szempillaspirál és szemceruza.
 • Az ajkak számára jobb, ha tartós rúzsot használunk. és balzsam télen.
 • A megjelenés kifejezőbbé tétele Kozmetikai eljárásokat és szempillákat is igénybe vehet. Így meghódíthatja minden vonzó megjelenésüket.
 • Ne felejtse el előkészíteni az arc dermist sminkelésre. Ez egy nagyon fontos esemény, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni. Végül is, az egészségtelen bőrt nagyon nehéz elrejteni, még a legjobb kozmetikumok alatt is. Az esküvő előtt határozottan egy archéjat, egy bizonyos ideig hámozhat.
 • Ne felejtsd el az összes részletet. Az Accent bármilyen kis dolog lehet. Szóval, meg kell állítani a szemöldökét, adja meg a kívánt alakot.
 • Érdemes figyelmet fordítani a make-up különbségei a vörös hajú szépségek, barnák és szőke. Szükséges gondosan kiválasztani a smink minden elemét. Ezután a kép tökéletes lesz.

A smink típusai

Számos típusú sminket lehet alkalmazni, beleértve az eseményt is. Az egyik leggyakoribb a természetes természetes lehetőség. Azt is nevezik szelíd, könnyű.A méltányos nemi érték az egyszerűségét, sokoldalúságát és ugyanakkor vonzerejét is értékeli. Így egyszerűen csak hangsúlyozza az előnyeit, elrejtve a hátrányokat. Általában az ilyen lehetőségek magukban foglalják a természetes árnyalatok kozmetikáját. Ez lehet bézs, csokoládé, bronz és mások. Érdemes megjegyezni, hogy az ilyen sminket akár otthon is könnyű létrehozni.

Ha inkább egy fényesebb sminket szeretne használni, akkor kiemelheti az eredetiségét, például vörös rúzsával, vagy látványos és piercinges megjelenést hozhat létre nyilakkal. Egy népszerű lehetőség most a "Smokey Ice". Füstös szemek célja, hogy minden embert megütjen a szívben. Egy mély és kifejező megjelenés lesz. Ebben az esetben különböző árnyalatokat alkalmazhat.

Érdemes megjegyezni, hogy ugyanaz a stílus a vörös, sötét és világos hajra nem fog működni.

Ezeket az árnyalatokat az alábbiakban tárgyaljuk a cikkben. Esküvőn és divatos szempillákkal ellátott lehetőségekkel. Természetesen látványosnak tűnnek, de jelentős kellemetlenséget okozhatnak. Jobb választani egy speciális szempillaspirálot, amely segít elérni a hasonló hatást.

Hogyan válasszuk ki a kozmetikákat?

Érdemes megjegyezni, hogy a kozmetikumok vásárlása csak professzionális üzletekben lehetséges. Ellenkező esetben hamisíthat, és nemcsak a hangulatot, hanem az egészségét is elronthatja. Ezért győződjön meg róla, hogy az egyes termékek minősége, tömítettsége stb.

Ennek megfelelően érdemes egy megfelelő kozmetikai terméket választani. Sok hölgy szívesebben használja a kiterjesztett szemöldökét. Más hölgyek inkább a megfelelő szempillaspirálot használják, ami segít a hasonló hatás kialakításában kozmetikai beavatkozás nélkül.

 • A sötét hajú hölgyeknek sötétebb hangot kell alkalmazni a sminkben. Ennek megfelelően a sötétebb hangokhoz a hang, a pír, a szemceruza és a szemhéjfesték és más kozmetikumok használhatók. A szakértők azonban a szemöldökét javasolják, hogy kiemeljék a sötétebb szín két árnyalatát, mint a kiválasztott színtartomány. Esküvői smink legyen elegáns, de nem feltűnő. Emlékezz erre.
 • Ha könnyű fürtök vannak, akkor gyengéd barackhangokat kell használni a sminkben. Tiszta, rózsaszín színű. Ez a gyengédség lehetővé teszi, hogy az ilyen hölgyek hangsúlyozzák vonzerejüket. Ennek megfelelően krémeket, ceruzákat, pirulákat és rúzsokat kell használni, amelyek nem éles ellentétben állnak az arc dermisének természetes hangjával. Azonban, ha úgy dönt, hogy nyilakat rajzol, akkor választhat a rúzs több lédús árnyalatból. By the way, ez a smink optimális lesz a kis szemek számára.
 • A vörös hajú szépségek számára a választás lehetősége. Általában ezek a nők túl világos bőrűek. Különös figyelmet kell fordítani a nyugtató árnyalatokra. Tökéletesen illeszkedik a korall, bézs árnyalatok, barna tónusú termékek képéhez. De a rózsaszín és a narancs jobb, ha nem alkalmazzák.

Nem szabad elhanyagolnia a szemed árnyékát.. Azok számára, akik barna színűek, jobb, ha szemhéjfestéket és sötét árnyalatokat használnak. Például a csokoládé jól illeszkedik. A barna szemek is megfelelő kék vagy ezüst esküvői smink. Az egyéniség és a lila, rózsaszín, barna és bézs színárnyalatok jól kiemeltek. A szemceruza és a szempillaspirál fekete tónusú.

A zöld szemek fekete, zöld vagy barna szemceruza kedvezően fognak kinézni. Az árnyékok nyugodt hangot kell használniuk. Alkalmas rózsaszín, barna. Korall árnyalatokkal is kísérletezhet. A tisztességes nemek kékszemű képviselői, valamint a szürke szemek esetében a barna, őszibarack, bézs, ezüst színek gyengéd hangzása megfelelő.

A kozmetikumok minden alkalmazására vonatkozó utasítások meglehetősen egyszerűek. Ha szeretné, otthon készíthet egy elegáns sminket.A legfontosabb dolog az, hogy kezdetben eldöntsük az íj fogalmát, függetlenül attól, hogy görög stílusban készít-e képet, vagy szeretné megmutatni az esküvői ruha luxusát és szépségét.

Hogyan kell jelentkezni?

Esküvő - fényes esemény, emlékezetes, de a legtöbb esetben költséges. Természetesen a magasan fizetett professzionális stylistok, sminkművészek, fodrászok segítségére fordulhat, hogy divatos íjat hozzon létre. Azonban azok a nők, akik időt, energiát és pénzt takarítanak meg, önmagukban is ki tudják elégíteni. Ebben az esetben képes lesz arra, hogy pontosan az Önnek megfelelő képet ábrázolja. Tehát biztosítani kell magát egy olyan fontos napokon a kellemetlen meglepetésektől.

Így a saját kezed könnyű. A technika más lehet. Fontolja meg lépésről lépésre az egyik lehetőséget:

 • Minőségi és stílusos töltsük fel az összes szükséges eszközt és eszközt. Ezért minden kozmetikai termék kiválasztásáért érdemes felelősséget vállalni.
 • A kötelező színpad az arc dermiszének tisztítása lesz.. Végül is, a kíméletlen bőrt nem lehet egy vastag kozmetikai réteg alatt sem rejteni. Szükséges a bőr hidratálása. Ez segít egyenletesen elosztani a sminket az arcán.
 • Az arcszín megfelelő alapozásához. Segíteni fog a hiányosságok aktív elrejtésében és a smink stabilitásának biztosításában. Ezzel a kozmetikai termékkel a bőr felülete unalmas vagy csillogóvá válhat.
 • A következő lépés egy tonális keret alkalmazása. Ő az, aki a primerrel együtt bársonyos árnyalatot ad az arcodnak. Meg kell jegyezni, hogy a festéket nemcsak az arc dermiszén, hanem a hajszálon, valamint a nyak és a dekoltázs területén kell elosztani. Ezt szorosan ellenőrizni kell, hogy ne legyen szín kontrasztja, és minden jól árnyékolt.
 • Ezután fordítson különös figyelmet a szem területére.. Ehhez készítsen fel egy megfelelő korrektorot. Ez segít elrejteni az életkori foltokat, ráncokat, pattanásokat és bőrpírokat. Ez az eszköz segít abban, hogy jól feküdjön más dekoratív kozmetikumokba.
 • Most már folytathatja az elpirulást. Az ujjakat az ujjhegyek könnyű mozgásaival terjessze az ujjak között. Érdemes megtenni a fürtök növekedési vonalát. De ne menj a templomok fölé. Ne vigye túlzásba. A túlzott anyag nem lesz vonzó az arcodon. Fontos és helyes választani a kozmetikai termék árnyékát.
 • Lenyűgöző megjelenés az esküvőn, és még inkább a képeken, ne hanyagolja el a bronzert. Általában szépen oszlik el az arccsont alatt. Így a vonalak még kifejezőbbé válnak.
 • Most jött a kiemelő fordulata. Ezzel az eszközzel könnyedén megvilágíthatja a dermis megfelelő területeit, ezáltal kiemelve az arcod vonzó alakját. Ezt gondosan és gondosan kell elvégezni. Húzza át a szemet a szem belső sarkán, a szemöldök alatt, az ajkak kontúrja alatt.
 • Most meg kell hangsúlyozni a vonal brovok. Ennek megfelelően érdemes javítani, szükség esetén festeni. A kontúr speciális ceruzákat vagy speciális rögzítő gélt is használhat.
 • Ezután a szemhéjra kiválasztott árnyékokra jelentkezhet. Jobb a meztelen opció kiválasztása. Jobb, ha a kozmetikai termékek gyengédek, a lehető legközelebb állnak a szemed és a bőrszínéhez. Kiválasztható lila, csokoládé, arany is. Minden függ a képtől és a menyasszony színétől. Érdemes megjegyezni, hogy a fényárnyalatot a szem belső sarkára és a legsötétebbre kell alkalmazni a külső sarokba. Mindent alaposan összekeverünk és zökkenőmentes átmenetet érünk el.
 • Ha kis szemei ​​vannak, ne idegesítsen. A vizuális nagyítást fehér kozmetikai ceruzával lehet elérni. Óvatosan festeniük kell a szem sarkai belsejében. Mozgassa az alsó szemhéjat.
 • A megjelenés kifejezőségének hangsúlyozása, A kontúr ceruzát kell alkalmazni. A könnyű vonások hangsúlyozzák az alsó sarkok növekedési vonalát. Egy folyékony szemceruza használatával rajzoljon egy vékony nyíl a felső szemhéjra. A szakértők azt javasolják, hogy a szemhéjfestéket a lehető legközelebb alkalmazzák a szempillákra, és ne hagyjanak hiányosságokat.
 • Most menj a magokhoz. Csipesszel fegyveresek vagyunk. Ezután az eredményt a szempillaspirál segítségével rögzítjük. Néhány hölgy a szemhéjakat strasszokkal díszíti. Itt a főbb feltételek - ne vigyük túlzásba.
 • Különleges figyelmet és ajkakat vonz. Előporoljuk őket. Ezután körkörösítsük a vázlatot egy megfelelő ceruzával. Lágynak kell lennie. Ezután rúzsot alkalmazhat, ragyoghat, és csábító pillantást vethet az ajkára. Általában a menyasszonyok szeretik a sminket rózsaszín ajkakkal megosztani. Ugyanakkor kísérletezhet más árnyalatokkal is. A lényeg az, hogy illeszkedjenek.

Ne feledje, hogy egy vonzó és stílusos smink, amit saját kezével hozhat létre. A legfontosabb az, hogy a megfelelő és kiváló minőségű termékeket válasszuk.

Hogyan készítsünk önálló esküvői sminket, lásd a következő videót.

Professzionális smink tippek

A legelegánsabb esküvői smink könnyedén és egyszerűen, ha meghallgatja a szakemberek tanácsát. Az első ajánlás, amit a make-up művészek adnak, egy próba. Annak érdekében, hogy mindenféle kellemetlen meglepetést és meglepetést kizárjon az Ön számára a legfontosabb napon, legalább egyszer meg kell csinálnia egy sminket, amelyet az esküvőre hoz létre. Ez mindenekelőtt azért szükséges, hogy megértse, hogy a megfelelő kozmetikát választotta-e, és elhelyezte az összes színt. Legalább a próba smink nem ártott senkinek.

Ha az esküvő nyáron kerül megrendezésre, fel kell töltenie a termálvizet. Az ilyen spray azonnal felfrissíti arcát, vonzóvá teszi. A közelgő évszázadban a szakértők azt tanácsolják, hogy ne építsék fel a sminkfolyamatot a szemhéj gyűrűjén (mint a klasszikus változatban), hanem hogy a szemhéjat közvetlenül a közelgő rész mentén hozzák létre. Így a megjelenés kifejezőbb lesz, és kijavíthatja a kis hibákat.

Nem hiszem, hogy a kívánt színek és árnyalatok tökéletesek a megjelenéshez. A barna hajú nőknek, barnáknak, szőkeeknek a vörös hajúaknak saját színük van, és ennek megfelelően a make-up. Érdemes betartani. Egyszerű, de fontos tanácsot ad minden kozmetológus - győződjön meg róla, hogy átmennek az arctisztításon. Természetesen ezt nem az identitás előestéjén kell megtenni, de legalább egy héten belül.

Fontos ajánlásokat is követni kell. Váltson könnyebb étrendre. Meg kell hagyni az éles, sós, sült, csokoládé. Ezek a termékek bőrkiütéseket okoznak. Jobb, ha gondoskodik az egészségéről és a dermis szépségéről, napi két liter nem szénsavas tisztított vizet iszik. Tehát nem csak a toxinokat lehet eltávolítani, hanem a test általános állapotát is javítani.

Szükséges megfelelni a helyes módnak. Az egészséges alvás nagy hatással van az arc dermis megjelenésére és állapotára. Ne felejtse el 8 órát aludni. Ugyanakkor legfeljebb 10 óra. Az esküvő napján előfordulhat, hogy jó alvás, pihentető fürdő, pihenés szükséges.

A smink árnyalatai a kiválasztott íjtól függenek. Ebben az esetben játsszon jelentős szerepet és ruházatot, kiegészítőket és az esküvői dekoráció stílusát. Ne feledje, hogy a bézs színek univerzálisak lesznek. Tökéletesen kombinálhatók bármilyen színtípussal és bármilyen képhez illeszkednek.

Amikor felvette a megfelelő sminket, létrehozta a sminket, győződjön meg róla, hogy megpróbál néhány képet vakuval készíteni. A sminket nem szabad túlteljesíteni vagy ellenkezőleg, túl sápadt. Ne feledje, hogy a nyaralás egész nap tart, ami azt jelenti, hogy matt és ellenálló opciókat kell választania.

Nos, a végső, de fontos lépés a tökéletes smink megteremtésében egy mosoly. Ez az esküvőd, az a nap, amikor már gyermekkor óta vártál, és ne hagyd, hogy senki ne sötétítse meg nyaralását.Boldog napot mosolyogni kell.

Divat trendek és ötletek

 • Az idei divat trendek számos trendet tartalmaznak. Szóval, továbbra is a legnépszerűbb csúcs a Nyud stílusában. Ez egy természetes vagy természetes kép, amely vonzza a figyelmet, a menyasszony lenyűgöző, könnyű és elegáns. Mellesleg otthon hozhat létre ilyen stílust. Fontos, hogy a szakemberek ajánlásait fokozatosan követjük.
 • Szintén idén fehér bőr jön a divatba. Szóval, most ne feszítsd meg magad egy fontos nap előtt, menj a szoláriumba. A trend és a göndör nyilak. Segítenek kiemelni a személyiségedet, és a fényes ajkak helyezik a fő hangsúlyokat.
 • Romantikus menyasszonyi íj létrehozása Többnyire klasszikus sminket alkalmaz. Itt kekszet, őszibarackot, rózsaszín tónusokat használhat. Ne felejtsük el a szájfényt és az elpirulást.
 • A nedves bőr hatása idén vált divatossá. Haze elhalványul a háttérben. Szükséges, hogy a tonális keretrendszer a lehető legátláthatóbb és világosabb legyen. Használjon laza port csillogó hatással.
 • A füst jég segít kiemelni a menyasszony tekintetének szépségét és mélységét. Ez a stílus is egyre népszerűbb. Ne felejtsd el jól kozmetikákat árnyékolni.

Bármelyik opciót választja, a fő dolog jó hangulat és pozitív hozzáállás.

Nézze meg többet az esküvői smink divat trendjeiről az alábbi videóban.

Vélemények

A méltányos nemi vélemények számos véleménye azt sugallja, hogy saját otthonában létrehozhatja saját esküvői íját. Sok hölgy ugyanakkor figyelmet fordít a ruhára, próbálja meg harmonizálni és stílusossá tenni a képet. Minden nő egyetért abban, hogy a kozmetikai táskának magas minőségűnek kell lennie, ami azt jelenti, hogy csak professzionális üzletekben kell megvásárolni.

A nők hangsúlyozzák, hogy a pasztell színek a legmegfelelőbbek bármely képhez. Igen, és ez a smink természetesebb. A lányok tudomásul veszik, hogy a legjobb, ha sminket használnak napfényben. Így a legpontosabb és vonzóbb lehet.

Ezt a sminkművészek tanácsának kell követnie, és barna szemű, zöld szemű, kék szemű szépségekhez stb. Alkalmas képeket kell létrehoznia. Tekintsük a szem alakját. Tehát például az ázsiai embereknek megfelelő dolog nem tűnik vonzónak a nagy szemek számára.

Pick up és megfelelő felszerelés. Ez lehet egy ceruza vagy egy nagy kozmetikai alkalmazás. Ne vegye be az időt a lehetőségek tesztelésére. Tehát megértheted, hogy pontosan melyik az Ön számára, és ideje lesz a javításoknak.

Megvizsgáltuk, hogyan hozhat létre egy vonzó és divatos esküvői sminket. Most csak el kell döntenie a rendezvény koncepciójáról, válassza ki a megfelelő stílus- és színsémát. Ne feledkezzünk meg a szakemberek minden ajánlásáról, akkor a munkád tökéletes lesz, és az esküvő még jobb lesz, mint amire számítottál.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok