Sminkórák kezdőknek

Sminkórák kezdőknek

Nem minden lány képes fizetni a személyes sminkművész szolgáltatásairól, és naponta jelentkezik rá. A legtöbb hölgy önmagában próbál megoldani egy hasonló kérdést, és önmagában alkalmazza a sminket. A kezdőknek készült smink nem más, mint bonyolult, és minden lány számára elérhető, aki vonzónak akar lenni.

Mi az?

A make-up a változás és az alakzat korrekciója az arccal együtt. A műveleteket dekoratív kozmetikai termékek készítik. A make-up lehetővé teszi a kisebb hibák kiküszöbölését, fiatalabb megjelenést, az egyes nők előnyeinek kiemelését és az egyéni tulajdonságok bemutatását. A női pszichológia célja, hogy támogassa és hangsúlyozza a természetes szépségét. Ez annak köszönhető, hogy minden ápolt hölgy bizalmat szerez.

A smink teljesítménye két típusra oszlik:

 • Complex. A fő cél az űrlapok kiigazítása;
 • Egyszerű. Ez a fajta smink az arcon történik, melynek megfelelő alakja tökéletes arányban van. Hangsúlyozza az expresszivitást és az egyéni tulajdonságokat.

A sminkkel végzett munka során kövesse a sorrendet és néhány szabályt, amellyel akár sminket is létrehozhat, akár otthon is.

Előnyök és funkciók

A smink alkalmazásának saját előnyei és jellemzői vannak, amelyeket minden lánynak meg kell ismernie. Az előnyök a következők:

 • A smink Elrejtheted a megjelenésedben lévő tökéletlenségeket, és kiemelheted a méltóságot. Miután elsajátította a művészet alapjait, mindig úgy érzi, hogy ellenállhatatlan és vonzó;
 • A sminkművészek tanácsának használata, minden nap másképp nézhet ki. A dekoratív kozmetikumok használata lehetővé teszi a képek kísérletezését, a legvonzóbb kiválasztást;
 • Smink használataabbahagyja a körmök harapását, dörzsölje a szemét és harapd az ajkát;
 • A smink bizalmat ad kiemeli a tömegből. Minden lány tudja, hogy elegendő az orrát reggel elporítani, hogy egész nap lenyűgözően érezze magát;
 • Modern készítmények smink alkalmazására hasznos tulajdonságokkal rendelkeznek. Segítségével gondoskodhat a bőréről, védve a külső környezet negatív hatásaitól.

A férfiak sok képviselője azt állítja, hogy a make-up miatt egy nő megharap. A kozmetikumok alkalmazása opcionális eljárás, de nélkülük a kép "friss" lesz.

Minden lánynak el kell döntenie, hogy használja-e a kozmetikát. Kiválaszthatja a teljes természetességet, vagy elsajátíthatja a látás tanulságait.

Alkalmazási technikák

Tökéletes smink lehet minden lány otthon. A létrehozásához használja az ebben a cikkben leírt utasításokat. A make-up lépésről lépésre és sietés nélkül történik.

Lépésről lépésre a smink alkalmazására vonatkozó utasítások:

 • Az első lépésben Meg kell választania a megfelelő hangot. A megfelelően megválasztott tonalkanak össze kell kevernie a természetes bőrszínt. Egyenletesen kell elosztani, elkerülve a foltokat és a foltokat. Vigyen fel a terméket az arcra egy szivaccsal;
 • Emlékezz erre hogy a hangszín alkalmazása az alkatrészekben gördülést eredményez. A bőre természetellenesnek látszik minden olyan fényben, amely a nyak bőrétől eltérő színű. Ezek a tulajdonságok arra utalnak, hogy a tónus alapot helytelenül alkalmazzák, és más árnyalatot kell választani;
 • Ha nem teheted a helyes választást a tónus alapjánKezdőknek van egy nagyszerű alternatíva matt alapozó formájában. Képes elrejteni a kibővített pórusokat, és gondoskodik a dermáról, simítja felszínét;
 • A következő lépés a szemöldök korrekciója. Ezt az eljárást könnyen elvégezheti, miután megvizsgálta a szabályokat, hogy a szemöldökét a kívánt alakzat adja. Nem szabad, hogy a vonal telített legyen, csak a teljes smink romlásához vezet. A szemöldökét kis mennyiségű árnyékkal és hatásos árnyékolással bővítse az ideálisra;
 • Az árnyékokat az ecsetre húzzák és a homlokterületen találhatók. Fésülni kell, a haj növekedését tartva. Erre a célra használjon speciális kefét;
 • A szép smink teljesen az árnyékoktól függ. Ez a kozmetikumok összetevője nagyon észrevehető, és a kiválasztott szín alapján a képe természetes vagy természetes. Mielőtt használná az árnyékokat, meg kell adnia egy alapot. Ezután egy világos árnyalatot alkalmazunk az egész szemhéjra, és ecsettel árnyékolják;
 • Most sötét árnyékok segítségével hozza a szemét. Fekete vagy világosabb palettát alkalmazhat egy ferde típusú kefére, amelyet mobil korban használhat. Alternatívaként ceruzát is használhat egy nyíl rajzolásával és az árnyékolást a toll segítségével;
 • A következő lépés a szempillák festése. Az eljárást a szemhéjak közepétől kell végezni, a gyökérről a hegyre terjesztve a szempillaspirálot;
 • Az utolsó lépés a fényes vagy rúzs alkalmazása. Ebben nincs nehézség, így minden újonnan érkező megbirkózik a feladattal. Ha kívánja, használhatja az ajak kontúrját, amely hasonló a természetes árnyalathoz.

Ezekkel a műveletekkel fokozatosan létrehozhat kiváló minőségű sminket. Ezt a technikát használhatjuk önkiszolgálásra, munkára, baráti sétára és bármely más eseményre.

Hogyan válasszuk ki a kozmetikákat?

Ha úgy dönt, hogy önállóan foglalkozik a make-up kérdésével, akkor ki kell választania a megfelelő kozmetikát. Ez a lépés a felelős eseményre vonatkozik, amely meghatározza a teljes smink minőségét.

Tonális alap

A tónusszerszámot a bőr típusától függően kell kiválasztani. Ne feledje, hogy csak akkor van szükség tonális alapra, ha problémás bőre van, és el kell rejtenie a hibáit. A dermis esetében, amelyre nincs szükség egy speciális maszkolásra, a szokásos rejtegető vagy korrektor fog tenni. Ha az arcodon nincs erős bőrpír vagy nem egyenletes hely, csak por lehet. Megszárítja a vörösséget és visszatér a normál állapotába.

Normál vagy kombinált bőrtípus esetén hidratáló tulajdonságokkal rendelkező alapot kell választani. Az olajos dermis számára alkalmas tonalka a BB sorozatából. Ez egy szőnyeg-sorozat, amelyben enyhe hidratáló hatás van.

A szemöldökre

A kozmetikai szemöldöksorozatot teljes felelősséggel kell kiválasztanimert ez a sminkeleme különös figyelmet és készségeket igényel az alkalmazás során. Ahhoz, hogy megtanulják, hogyan kell a szemöldökét festeni, sok időre lesz szüksége a mesterek mesterkurzusaival együtt.

A kezdőknek két árnyalatot kell választaniuk: barna és barnás-szürke. Ezenkívül szükség lehet egy fehér árnyalatra is. Lehetetlen elképzelni a szemöldök kitöltését minőségi kefe nélkül. Több kefe készletet vásárolhat, vagy külön vásárolhat.

Válasszon puha, természetes termékekkel rendelkező termékeket.

árnyék

Ahhoz, hogy az árnyékok jobban megmaradjanak, meg kell szereznünk egy alap alapot semx. Ennek az összetevőnek köszönhetően az árnyékok telítettebbek, fényesebbek, nem hajlamosak elszabadulni és gördülni.

Amikor elkezdi kiválasztani az árnyékokat, próbálja ki őket a boltban. Győződjön meg róla, hogy a kozmetikumok jó pigmenttel rendelkeznek, és könnyen átvihetők az ujjakba.A magas színvonalú árnyékok gazdag árnyalatúak.

Ha az árnyékok rosszul nyomottak az ujjakra, tanulmányozzon egy másik márkát. A szem színe, tevékenységei és hangulata alapján válasszon színpalettát. A fekete árnyékokkal rendelkező paletta nagyon népszerű, barna színskála a természetes sminknek, egy türkiz színárnyalat egy ifjúsági párt számára.

A hasonló tulajdonságokkal rendelkező árnyékok könnyen alkalmazhatók és tollak. A színek zökkenőmentes átmenetét biztosítják. Az ilyen árnyékokkal ellátott sminknek hosszú távon nagyfokú rugalmassága lesz.

Szem ceruza

Válassza ki a magas tartósságú ceruzákat.és. Ha nincs többletköltsége, választhat a költségvetési sorból. Egy ilyen ceruzának fényes és gazdag színnel, krémes textúrával kell rendelkeznie, amely könnyen árnyékolható.

tinta

A sminkművészek a kezdőknek ajánlják a híres márkáktól való szempillaspirál megvásárlását.. Jó minőségű és ellenáll a leghosszabb eseményeknek is. Az ilyen szerszámok nem hajlamosak a pelyhesedésre, nem úsznak, és nem rontják a rossz ellenállású képet.

pomádé

A rúzs vagy a fényesség kiválasztásakor figyelembe kell venni a tulajdonságokat, mint például a tartósság, a hidratáló, a kellemes illat. A színes kozmetikumok kombinálhatók a képpel, anélkül, hogy túlságosan szánalmasak lennének, vagy éppen ellenkezőleg, halványak.

Ennek a kozmetikának egy sora az arzenálban, készíthetünk sminket a semmiből, és gondolkodj a képedről bármilyen alkalomra.

Szakmai tippek

A sminkművészek tanulságai a kezdőknek azon a tényen alapulnak, hogy a kezdők képesek elsajátítani az alapkészségeket, megtanulják az egyes kozmetikumok típusainak célját. Ez a rész azt az elméletet tartalmazza, amellyel kiváló minőségű sminket hozhat létre saját kezével.

A kezdeti fázisok mindig az arccal végzett munka során következnek be. Meg kell tanulnia, hogyan kell vele dolgozni. Még a teáskannák esetében sem lesz nehéz elkezdeni a festést. Meg kell vásárolni egy tonális alapítványt, amely alkalmas a bőr típusára, alapozóra, könnyű árnyalatok porára.

Szükséges az eljárást követni, és a tonális keretet speciális kefével vagy szivaccsal alkalmazni. A mozgást a központtól a perifériához viszik. Ha otthon dolgozik, használja a szemkörnyék alapozóját, amely magában foglalja a szemhéjat és a port.

Az arcszobrászat az arc bizonyos területeinek sötétedésében vagy világításában van. Ha professzionális sminkből indul, lépésről lépésre ez az eljárás így néz ki: az arccsontok, az arcok, a szem alatt, az orr hátulja, a homlok közepe, az álla közepe, az orrlyukak. A felső ajak fölött lévő bőrnek két árnyalattal kell tisztáznia. Az olyan zónák, mint az állkapocs sarkai, orrszárnyak, homlokvonalak a haj növekedése mentén, a templomok területe és az arccsontok eltakarva vannak.

A chiaroscuro-korrekció alapjainak megismeréséhez egyértelműen magyarázza meg a helyét.

A blush segítségével frissítheti az arc hangját. Ha elsajátítod ezt a kurzust, a smink segítségével helyesen hangsúlyozhatod az arcvonásokat. A kiváló minőségű smink szimmetrikus alakot biztosít az arcodnak. A sminkművészek az alábbi tippek használatát javasolják:

 • Blush száraz típus bolyhos ecsettel kell felhordani. Az extra részecskék eltávolításra kerülnek a tenyerével.
 • teljesít rövid és lágy vonások;
 • a széles arc nyújtására szigorúan függőlegesen kell elpirulni. Az árnyékolás nem szükséges. Tartsunk egy vonalat a tanulók közepétől a homályokig;
 • A "laza" arcok "meghúzása", az arccsontok szintjét kissé magasabbra kell állítania;
 • Lágyítsa az ördög szögeit segítsen bronzerrel, körkörös mozdulatokkal, az arcok közepén;
 • Nos elrejteni az arc teljességét hatásos felhordás a zygomatikus csont alatt. Az ecsetet átlósan kell vezetnie - a fossa a templomokig;
 • Szűk arcra egyértelműen vízszintesen kell alkalmazni az arccsontok szintjén.

Kiváló minőségű smink létrehozásához meg kell tanulnia, hogyan készítsen szem sminket. Minden egyes formának saját technikája van.

Ha a szűk szemek tulajdonosa, a sminkművészek a következő tippeket javasolják:

 • Rajzoljunk nyilakat. A belső sarkok harmadik része alatt kell elhelyezkedniük. Bontsa ki az évszázad közepén található kontúrvonalat, kerekítve az alakját. Győződjön meg róla, hogy az alsó nyíl nem kapcsolódik a felsőhöz. Amikor a kezdőknek a smink tanfolyamot tanulmányozza, csak sötét árnyékokat használjon a szemhéjak külső és belső sarkaiban. A középnek világosnak kell lennie. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy helyesen készítsen;
 • Kerek szemekhez Hosszú nyilat kell rajzolnia, amely a szemhéj külső oldalától 2/3-nál nagyobbra nyúlik ki. A szemceruza a szem vonalától indul. Hajtsa fel a bélés felső vonalát az alulról felfelé. Mindkét vonal nem metszik egymást;
 • A szoros szemekhez csak a külső sarkoknál kell sötétíteni. A belső zónába Matt fényárnyalatokat lehet alkalmazni;
 • Azok a lányok A szemek között nagy távolságra van szükség, és a belső sarkokra sötét pigmentet kell alkalmazni, és a külső részt meg kell könnyíteni. A felső szemhéj határain kívül nem rajzolhat kontúrot;
 • Ha kis szemed van, Az a smink, hogy világos árnyékokat használ a szemhéj teljes felületén. Ne felejtsd el, hogy egy sötétebb pigmentnel dolgozol. Podbrovnuyu ív kiemeli a fehér hangot.

A rúzs alkalmazása nem nehéz. Töltsük fel az ajkakat minden lánynak. Szükség esetén a kontúr korrekcióját ceruzával végezzük. Válasszon olyan választékot, amely színben illeszkedik a rúzshoz vagy az ajkakhoz. Nem lehet észrevehető. A kontúr is kissé árnyékos.

A kozmetikákat a középponttól a széleiig kell alkalmazni. Végezze el az eljárást egy speciális kefével. A rúzs alkalmazása után használjon szövetet a felesleg eltávolításához.

Ha átlátszó fényt alkalmaz a rúzsra, az ajkakat vizuálisan teljesebbé teheti.

ötletek

Minden lány megtanulhat sminket kezdőknek. Csak meg kell határoznia a dermis típusát, valamint az arc alakját. A sminkművészek tanácsát tanulmányozva elkezdhetünk navigálni és észrevenni, hogyan készülnek a színek kombinációja egymással.

 • Nagyon népszerű smink a "Smokey ice" stílusában, amelynek elrendelése még a kezdő számára sem nehéz. Mielőtt elkezdené, a bőr tónusát ki kell egyenlíteni, kis mennyiségű port kell alkalmazni a szemhéjakra.
 • A nyilakkal ki kell töltenie. Kozmetikai ceruzával használják. Ha szeretné, használhat egy lapos típusú ecsetet, vagy árnyékok segítségével szúrhatja be a szem kontúrját. Ne feledje, hogy ez a technika megszünteti a folyékony bélés használatát, mert világos és szigorú kontúrokat kell kapnia.
 • Ezután emelje fel a külső sarok vonalát.a templomok felé. Adja meg a vonalnak vastagságát, ami sokkal vastagabb a belső sarokhoz képest. A kontúrot óvatosan árnyékolni kell. Az alsó szemhéjra vékonyabb kontúr rajzolódik ki, amelyet szintén árnyékolni kell.
 • Vásároljon árnyékokat, amelyek árnyalatai közel vannak egymáshoz, és zökkenőmentes átmenetet képeznek. Válasszon színpalettát úgy, hogy harmonikusan nézzen ki egy ceruzával. Sötétebb árnyék pigmentet kell helyezni a mozgó szemhéjakra, több réteg felhasználásával, hogy elegendő vastagságot hozzon létre. Végezze el az alkalmazást, a külső saroktól kezdve, a belső felé haladva. Az árnyékok segítségével, és a szemcsatlakozó területeken egy ív kijelöléséhez létrehozhat egy utat.
 • Vigyen fel árnyékokat a külső sarkok alsó szemhéjaira. A mozgást a sarok belseje felé kell végezni, csökkentve az árnyalatok intenzitását. Könnyű pigmentet alkalmazunk az idős ráncoktól a szemöldök felé.A határokkal való minden átmenetet árnyékolni kell.

A "füstös szemek" a szempillaspirálnak a felső és az alsó szemhéjakon történő nagy alkalmazását jelenti. Különös figyelmet kell fordítani a külső sarkokra.

A leírt smink technika nem tekinthető egyetlennek. Ez az opció népszerűbb, de a finomságok elsajátítása érdekében próbálja ki az ilyen smink különböző technikáit. Például a fő árnyékot vastagabb ceruza vonal váltja fel. A felső szemhéj árnyékában van. Ez a manipuláció az ujjakkal elvégezhető. Az árnyékokat az ujjak is elosztják.

Néhány sminkművész kezdetben középső árnyalatot használ a felső szemhéj közepén. Ezután egy fekete tónust alkalmazunk a szemhéjvonal mentén és a hajtás alatt a szem külső sarkával. Minden vonal gondosan árnyékolt.

 • A kezdők számára a természetes smink ötletei lesznek. Ez a technika az arc tónusának szintezését is jelenti, kiemelve a bőr szépségét és frissességét. Egy ilyen képhez használjon kis mennyiségű rejtegetőt, tonális keretet és természetes árnyalatú porokat, valamint az árnyékok természetes árnyalatait.
 • A szemöldök alatt világos bézs árnyalatok vannak.és az árnyékok alatt a világos hangot használják alapként. Az árnyékok széleit árnyékolni kell. A sötétebb árnyalatok a szemhéj külső szélén találhatók, és a mozgó szemhéj határán jelennek meg.
 • Ha úgy dönt, hogy természetes sminket csinál, Szükséged lesz egy barna, szürke vagy zöld ceruzára. A nyíl használatával ki kell emelni a szemhéj alján található felső szemhéjat. Cilia-nak csomók nélkül kell festenie. Alkalmazza a szempillaspirál felső és alsó szempilláit.
 • Rúzs kiválasztásakor Előnyben részesítse a természetes árnyalatokat, hogy kiemelje az ajkai természetes szépségét.

Divat trendek

A divat világának trendjei ebben az évben a lányok számára demokratikusak, mert különböző típusú népszerű make-upeket egyesítenek, amelyek a divat csúcsaiban találkoztak. Ebben az évben a divat vizuálisan mutatja be a korosztály és a nemzedékek változását.

A modern dizájnok, akik ismerik a smink művészetét, teljes választási szabadságot biztosítanak, és számos olyan technikát használnak, amely a kozmetika klasszikus oldalát alkotja. A sminkművészek azt ajánlják, hogy ne féljenek, hogy merészek legyenek a kreatív ötletekben, és a divatos smink különböző irányait használják.

A smink alapvető jellemzőinek alapvető száma:

 • Egészség és ápolt bőrvalamint enyhe ragyogás;
 • A természetes hangokhoz való közelség a Nyud technikájában;
 • monokróm smink;
 • Népszerű technológia "Füstös szemek" fekete árnyékok;
 • Nyilak használata egy kör alakú szemceruza mellett egy macska-szemhatás létrehozásához;
 • Grafikai sminkamely az esti képek fő összetevője;
 • Ünnepi smink technika fémes stílusban.

A kozmetika világának divat trendjeit tanulmányozva mindig naprakész és hűvös és vonzó.

Ez a videó megtanítja Önt egy egyszerű és hatékony szépségápoló készítésére.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok