Smink kék színben

Smink kék színben

A kék színű smink mindig releváns és hatékony lesz. Úgy gondoljuk, hogy ez a fajta smink túlságosan magabiztos nők számára alkalmas, és hogy „képes viselni”, de ez nem így van. Az idő és a gyakorlat azt mutatja, hogy a természetes megjelenésük és a smink kék színárnyalatokkal való megfelelő alkalmazásának megfelelő értékelésével az eredmény meghaladja az összes elvárást.

Szemszín

A kék színben készült smink az egyik leggyakoribb alkotóelem. Ha helyesen alkalmazza a textúrát, ügyesen válasszon egy kék árnyalatot, amely ötvözi a többi sminkelemmel, majd ez a kép majdnem minden nőnek megfelel. Vannak azonban olyan funkciók, amelyeket a smink kék színben történő alkalmazásakor figyelembe kell venni.

Annak ellenére, hogy az ilyen smink csak a kékszemű nőkre vonatkozik, sok divatszakértő azt állítja, hogy ez nem így van.

Például a kék szemhéjfestékkel körülvett, barna szemek, amelyek az alsó szemhéj köré vannak, és kissé aláhúzva kék árnyékokkal, nagyon stílusosak és szépek. A kék szemek nem keveredhetnek az árnyékok színével, néhány árnyalatuk sötétebb vagy könnyebb, mint a szem színe. Szürke szemekkel a helyzet egy kicsit bonyolultabb, mivel a különböző fényeknél a szürke másként néz ki. Nappali fényben a szürke szemmel rendelkező lányok fényes fényének követnie kell a smink szabályait, mint a kék szemeknél, mivel az élénk világos szürke szeme kéknek tűnik. A zöld szemű képviselőknek egy tükör előtt kell kísérletezniük, és meg kell találniuk azt a kék árnyalatot, amely nem tűnik túl bonyolultnak.

A nap töltsük fel

A közelmúltban egyre gyakrabban találkozhatunk olyan üzleti találkozókon, ahol a nők a kék színben a sminket választják minden más opcióhoz. Az ügyes alkalmazással és a színek kiválasztásával létrehozhat egy nagyon diszkrét és elegáns képet. Például használhat egy halványkék ceruzát, hogy a szem széle köré emelje a hangsúlyt, a felső szemhéj bézs árnyékokkal egy vagy két tónusú, könnyebb, mint a bőr természetes színe, és a fekete szempillaspirálral bővíti a megjelenést.

Egy másik kitűnő lehetőség a nappali sminkre, ami különösen alkalmas a hajú lányok számára: a felső szemhéj ezüstös árnyékokkal árnyékolható, kis fényes foltokkal, de nem túl világos. Alsó szemhéj, kis ecsettel, kék-lila színnel festve, enyhén árnyékban. És ujjával alkalmazzunk fehér árnyékot a szem belső sarkára, s ezzel átmenetet adjunk. Végül, töltse ki a képet az alsó és felső szempillák festésével a szempillaspirálral.

A kék árnyalatú nappali smink fő szabálya nem az, hogy színnel túlzásba hozza. Még egy telített kék-lila színséma is nagyon korlátozott, például csak a szem külső sarkán alkalmazható, sima átmenetet hoz létre, például rózsaszínből.

este

Amikor ünnepélyes eseményekre van szükségünk, hogy kizárólag nézzenek, akkor a legjobb, ha a sminket kék színben részesítjük előnyben. Végül is, a képzelet repülése korlátlan. Talán a legnépszerűbb kép a füstös jég, sötétkék árnyalatokban készült. A század legmagasabb pontjától kezdődően - a szemöldök alatt - a legvilágosabbtól a lila-kékig vagy a feketeig terjedő árnyékokat kezdheti el. Ezután alkalmazza a legsötétebb színű szemceruza, ne feledkezzen meg a nyilakról. Az alsó szemhéj kissé keveredik, és hamis szempillák segítségével kifejezi a szemet.

Az egyik legnépszerűbb esti megjelenés az arany szempillaspirál alkalmazása a kék vagy kék szem sminkre.Az ilyen íj túlságosan merésznek tűnhet, de ha csak a szemekre összpontosít, és az egész szekrényt és frizurát visszafogottabbá teszi, akkor a kép nagyon tömör és érdekes lesz.

A rózsaszín árnyalatok tökéletesen kombinálhatók a sötétkék szempillaspirálral. Ezzel a megoldással egy „Barbie” elképesztő megjelenést hozhat létre. Ehhez a szemünket puha rózsaszín árnyékokkal képezzük az egész felső szemhéjra és két milliméterre az alsóra. A különleges ragasztóhoz rhinestones vagy csillogást alkalmazhat, ami nagyon eredeti lesz. Egy rózsaszín ruhát vagy tetejét tökéletesen kiegészít a megjelenés.

Eredeti képek

A klub életének szerelmesei, vagy azok, akik gyakran divatbemutatókon vagy show-kban vannak, nem elegendő a rendszeres esti smink. Azok számára, akik szokatlanul és vonzónak szeretnének kinézni, a sminkművészek érdekes ötleteket kínálnak, amelyek a kék smink használatával valósíthatók meg:

  • Kék rúzs. Egy ilyen merész kép, amelyet a hírességek nemrég választottak ki. Érdemes megjegyezni, hogy egyesek a rúzs kék színét alkalmi módon használják. A kívánt hatás elérése érdekében érdemes megjegyezni, hogy a smink többi elemének hidegnek kell lennie. Nincs fényes árnyék és elpirul.
  • Művészi rajz a szemhéjokon. Szokatlan képet hozhat létre a felső szemhéj elemi ismétlődő mintáival, például gyémántokkal. Ezeket egyetlen színben, például fekete színben vagy kék színárnyalatban kell elkészíteni.
  • Kék matricák a szempillákon. A közelmúltban egy érdekes ötlet jelent meg a futópályákon - a hűvös kék tónusok sminkjét használni és matricákat vagy strasszokat alkalmazni a szempillákra. Ez a smink nem különösebben kényelmes, de határozottan eredeti.

Népszerű márkák

Tekintsük a legnépszerűbb márkákat, amelyek palettákat és paletta árnyékokat termelnek, különösen azokat, ahol főleg kék színűek vannak.

  • Guerlain árnyékpaletta nagyon kompakt, körülbelül 7 kék árnyalatú, ami segít az esti smink kialakításában. A felmérés eredményei szerint számos professzionális sminkművésznek van ilyen palettája az arzenáljában.
  • Yves szent laurens - egy igazán legendás cég, amely valódi kozmetikai mesterműveket készít. A legfrissebb kék és lila árnyalatok gyűjteménye, melyet egy csodálatos esetben szabadítottak fel, nem hagyhatja közömbösnek a divatost.
  • Az Essentials Clarins 10 színből álló palettát bocsátott ki, ahol 9 természetes bézs árnyalattal rendelkezik, közülük 1 élénkkék. E árnyékok keverésekor sok árnyalatot hozhat létre, amelyek nem tartoznak más gyártók palettájához, ami lehetővé teszi egyedi egyedi smink létrehozását. Egy jó bónusz az, hogy a gyártó felajánlja, hogy az egyedi smink létrehozásához lépésről lépésre megismerkedjen.
  • Ultra fényes árnyék paletta Töltsön fel mindent szinte savas kék és lila árnyalatú árnyalatokat tartalmaz. A hidegebb és melegebb bézs színű árnyalatok kétféle árnyalatúak, hogy egy visszafogottabb képet hozzanak létre.
  • Érzékelés a szépségpiacon: paletta Dupla Exporuse. 14 egyedülálló mért szín, amelyet sima vízzel hígíthatunk fényesebb árnyalatok előállításához. Ezek közé tartoznak a lila, kék, türkiz és kék árnyalatok, amelyeket napközbeni sminkre lehet használni, és ha szükséges, vízzel hígítva, hozzon létre egy elegáns esti megjelenést.

Hogyan készítsünk sminket kék színben, lásd az alábbi videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok