Gatsby smink

Gatsby smink

A múlt század húszas éveinek divatja és ma sok művész és sminkművész inspirál. A gyönyörű idő után ihletett smink egy típusa a Gatsby-stílusú smink. Ha szeretné tudni, hogyan néz ki, mint egy hölgy a múlt században, de stílusosnak tűnik, ez a cikk az Ön számára.

Nézze meg, hogyan kell csinálni a sminket a "The Great Gatsby" film stílusában a következő videóban.

Egy kis történelem

A 20-as évek stílusában lévő smink messze nem új. A korszak stílusa iránti érdeklődés a „The Gatsby” című film megjelenése után jelent meg.. Ennek a képnek a fő megkülönböztető jellemzője nem volt egy ragyogó szerzői ötlet, hanem az összes karakter stílusa. A múlt század stílusos férfiak, szép hölgyek és bohém hangulat sokakban inspiráltak.

Vizsgáljuk meg lépésről lépésre, hogy a hölgyek miért álltak ki ebben az időszakban, és mit kell tőle tanulnunk tőlük. Először is meg kell jegyezni, hogy az 1920-as és 1930-as években Európában és Amerikában a két háború közötti rövid időszak miatt eléggé feszült volt a helyzet. Ekkor a nőies stílus egyszerűbbé vált, bár a fiatal hölgyek még mindig nem tudták lemondani a luxuscikkekről. Ezért a képeik maguk is kombinálódtak.

A nők függetlenséget és függetlenséget kértek, és ezt megjelenésükkel bizonyították. A rövidített szoknyák és nadrágok, a rövid vágású haj és a fényes make-up megkülönböztetik azokat a nőket, akik a múlt század 20-as éveiben éltek.

Az 1920-as években sokan hívják a jazz-korszakot, mert az első világháború feszültsége után sokan teljesen pártba kerültek és szórakoztattak. Ezért sok ötlet volt élénk képek létrehozására. Hatékony frizura rövid hajjal, ragyogó ruhával és szemet gyönyörködtető sminkkel kombinálva egy képben. A smink általában sötét és élénk színekkel, tiszta kontúrokkal és kontrasztos árnyalatokkal kombinálva.

A korszak lányainak szemeit világos nyilak jelezték. Általában vékonyak voltak és klasszikus fekete színben játszottak. A szemöldökeket ugyanazok a vékony fekete vonalak is megkülönböztették. Nagyon világosak és jól karbantartottak. Most a divatos a természetes szemöldök kell csinálni anélkül, hogy. Egy másik fontos pont - a vastag fekete tinta jelenléte. A lányok festették a szempilláikat, így a lehető legteljesebb és vastagabbá tették őket.

Ami az arc tónusát illeti, a 20-as években az arisztokrata kegyetlen volt még mindig divatban. Könnyű, fehérített bőr néha természetellenesnek tűnt, de a lányok még mindig elégedettek voltak ilyen arisztokratikus módon.

A 20-as évek stílusában hozza létre a sminket

A fényes, stílusos Gatsby-megjelenés újratervezéséhez nincs szükség speciális eszközökre vagy készségekre. Nézd meg az idő híres modelljeit, vagy a színésznőket, akik a 20-as évek filmjeiben játszottak. Tehát megértheted, mit kell figyelnünk és hogyan kell átadni ezt a stílust a modern kozmetikumok segítségével.

Ennek a sminknek az alapja természetesen a helyes hang. Megfelelő lenne, ha egy tónusú szerszámot több árnyalattal könnyebb, mint a bőre. Ha nem tűnik halálosnak, használjon kiemelőt, és válassza ki a szükséges zónákat, mintha az arcát belülről kiemelné. Szóval szép és egészséges lesz.

A következő fontos szakasz a szem smink.. A Gatsby-stílusú make-up esetében ez egy nagyon fontos részlet. Biztosan nem csak több rétegben festheti meg a szempilláit, hanem ragadhatja a fölött. Az árnyékok itt klasszikus, barna vagy telített szürkeet használnak. Könnyen összefoglalhatja a szempillacsontot egy vastag szemceruza vagy béléssel.Ebben a stílusban a nyilaknak vékonynak kell lenniük, de a legfontosabb, hogy illeszkedjenek a stílusához.

Egy másik fontos szempont a rúzs. A "Gatsby" stílusában úgy döntött, hogy gazdag szem sminket és fényes ajkakat egyesít. Ne félj, hogy egy ilyen íj túlságosan vulgárisnak tűnik. Vedd fel a matt vagy fényes rúzs telített színeket. Ezek lehetnek sötétek vagy világosak, mindez függ a színtípustól és a különleges preferenciáktól. Így például a téli színekkel rendelkező barnák ebben a stílusban biztonságosan használhatják a szokatlan lila rúzsot.

Az utolsó akcentus, amellyel az ilyen make-up nem tehető, az elpirul. Itt meg kell tennie fényes skarlát vagy vörös pislogás nélkül. A sápadt bőrön nem megfelelőnek tűnik, ezért jobb választani egy semlegesebb árnyalatot. Például poros, rózsaszín vagy közel a bőrhöz.

Fókuszáljon ezekre az alapvető szabályokra és a népszerű nők képére a múlt korszakban, de ne korlátozza kreativitását.

Létrehozunk

Világos smink a "Gatsby" stílusában - ez nem a legjobb megoldás a mindennapi sminkhez. De itt egy buliban, vállalati pártban vagy akár diplomázáskor is könnyedén elkészítheted. Ebben az esetben a figyelmet biztosan szegecseljük. Ha érdekel egy ilyen kép, akkor az utasítások arról, hogyan kell ezt a make-upet fokozatosan elvégezni, hasznos lesz.

tónus

Ahhoz, hogy ezt a képet bármelyik pártnál ragyoghassa, az arcszínt tökéletesen elő kell készítenie.. Ehhez kijavíthatja az összes pattanást vagy kitörést rejtegetővel, és kiegyenlíti a hangot krémmel. Kívánatos, hogy a fő tónusszerszám színe a szokásosnál könnyebb legyen. De ne essen szélsőségesen, és fedje fel a cserzett vagy bőr-sötét bőrt a legfényesebb színnel.

szemek

A szem számára meg kell teremteni a tökéletes keretet.. Természetesen ez lesz szemöldök. Nem szabad alkalmazkodnia az elmúlt évszázad divatjához, és elrontanod a divatos természetes szemöldökét, megragadva őket. Csak gyengéden kefe őket, és egy kicsit sötétebbé tegye őket.

A szemhéjakat sötét árnyékokkal kell festeni. Válassza ki azokat a árnyalatokat, amelyek segítenek a szemed színének telítettebbé és látványosabbá tenni. Jól keverjük össze a színeket, mintha füstös sminket hoznának létre. A felső és az alsó sarokfestéket gazdag fekete szempillaspirálral festjük.

Továbbá, ahogy már említettük, biztonságosan használhatja a hamis szempillákat. Ne felejtsd el a szemceruza - a fekete bélés még látványosabbá teszi a szemedet.

ajkak

Ebben a stílusban fontos figyelmet fordítani az ajkakra.. A kontúrnak világosnak és szépnek kell lennie. Ahhoz, hogy úgy nézzen ki, mint egy lány a múltból, tegye az ajkát élesen, kiemelve egy üreget az orr alatt. Megpróbálhatunk két rúzsot is kombinálni, szép színátmenetet teremtve, vagy egyszerűen csak hangsúlyozva az ajkakat sötétebb kontúr ceruzával.

A "Gatsby" stílusában lévő make-up mind a fiatal lányoknak, mind az érett nőknek fog menni. Csinálj mindent helyesen, ne félj, hogy kitűnjön, és talán szeretni fogod ezt a korszakot is.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok