A smink típusai

A smink típusai

Kozmetika - ez az, ami segít minden lánynak, hogy maradjon szép és látványos. A megfelelően kiválasztott kozmetikumok segítségével mindig jól nézhet ki. A make-up segít elrejteni a hibákat, és lehetővé teszi a megjelenés egyes jellemzőinek megváltoztatását. Ebben a cikkben megtudhatja, hogy milyen típusú smink létezik, és hogyan kell megfelelően használni a kozmetikát, hogy mindig jól nézzen ki.

típusok

strobing

Ezt a sminket először a sminkművészek használták. Nagyon hosszú ideig továbbra is csak dobogós sminkként használták. A strobing megváltoztatta az arc megjelenését, és vonzotta a közönség nézeteit. Egyrészt az ilyen make-up láthatatlan és természetes volt, de másrészt az arckifejezéseket a lehető legszebbé és kifejezőbbé tette.

Ennek a látványos exkluzív sminknek a titka gyorsan terjedt a make-up művészek körében. Olyan sok híresség kezdte használni a strobing technikát, hogy beállítsa az arcvonásokat. Ez a smink nagyon szexi és hatékony.

Smink ebben a stílusban lehetővé teszi, hogy az egészséges és sugárzó hatással legyen a bőr természetére. Annak érdekében, hogy végre tudjon hajtani, szüksége lesz egy bolyhos kefére és kiváló minőségű kiemelőre. Általában nem kell sokat gyakorolni. Gyakorolj egy kicsit, és könnyedén létrehozhatsz egy látványos sminket a strobálás stílusában.

A kiemelő segítségével kiválaszthatja a megfelelő zónákat, amelyek jól fognak kinézni. A bőrön való ragyogás az arc ezen részére összpontosít. Más zónák, amelyeket a termék sikeresen elrejt. Kellemesen elégedett azzal a ténnyel, hogy az ilyen smink létrehozása elég sok időt tölt. És ilyenkor szép lehet a nap és éjszaka, a helyzettől függetlenül.

Még ha úgy tűnik, hogy ez a make-up vulgárisnak tűnik, ez egyáltalán nem áll fenn. Valójában teljesen természetesnek tűnik, ha helyesen és az utasításoknak megfelelően végzik.

nap

Az egyik legnépszerűbb make-up nap. Ez a leg semlegesebb és nem észrevehetőbb. Ennek a sminknek az ágai az üzleti (vagy irodai), meztelen és klasszikus. Ezt a stílust a világos semleges színek használata jellemzi. A napi sminket gyakran „smink nélkül smink nélkül” is nevezik, mivel a lehető legkevésbé feltűnőnek kell lennie. A napi sminket úgy tervezték, hogy ne felhívja a figyelmet a képére, hanem néhány hibát elrejteni.

A jó smink segítségével úgy fog kinézni, mintha a megjelenése természetes és szép természetű lenne.

Az ilyen sminkeléshez elegendő egy könnyű alap, amely megfelel a bőrének, egy árnyék és szempillaspirál meztelen palettájának. Ezeknek az alapvető termékeknek a segítségével tökéletes sminket hozhat létre, melyet este észrevehetőbb és látványosabbá alakíthat.

este

Különleges esetekben kiemelheti megjelenésük jellemzőit és élénk színeket használhat. De még mindig nem túl buzgó. Általánosságban elmondható, hogy az esti smink világos és fülbemászó. Ezt akkor használjuk, ha különösen szépnek szeretnénk kinézni.

Az ilyen make-up fő szabálya az, hogy kiválaszthassa azokat a színeket, amelyeket igazán akar, és ugyanakkor ne féljen kísérletezni. Könnyedén könnyebbé teheti a képet a szokásosnál. A legfontosabb dolog az, hogy mindent harmonikusnak kell lenniük, és egymással kombinálni kell. Fontos, hogy a smink illeszkedjen az esemény témájához.

Különös figyelmet kell fordítani a megvilágításra is, különösen akkor, ha ebben az eseményben fotózni kíván. Ha a világítás mesterséges, akkor egy árnyalatot kell választanod egy kicsit sötétebbnek, mint a bőr színe.Napfényben a legtermészetesebb árnyalatot kell használnia, amely a bőrön a legjobban néz ki.

"Füstös szemek"

Ez a fajta smink lehetővé teszi, hogy összpontosítson a szemekre. Ennek megfelelően a szexualitás megjelenését adják. Ez a fajta smink különböző színekben készülhet. Ne korlátozza a klasszikus sötét tónusokat. Minden attól függ, hogy mi a szín típusa.

Ennek a make-upnak a fő jellemzője a sima vonalak és a jól tollas színek, amelyek könnyebbtől sötétebbé válnak. A füstös hatás tökéletes az esti sminkhez.

"Toggle"

A Tumblr-smink élénk színeket, ragyogást és szokatlan részleteket tartalmaz. Ez a stílus különösen népszerű volt az évtized elején. De most a lányok szívesen festik a szemüket pasztell árnyalatokkal és ragasztókövekkel a bőrön. Ez a smink, mint amilyennek látszik, sokkal több a pop-art sminkel.

etnikai

Érdekesnek tűnik és etnikai stílusú smink. Sokan most már érdekeltek a múltban. A lányok különböző stilisztikával kísérleteznek, és folyamatosan hozzáadnak valami újat a klasszikus íjához. Például most az indiánok stílusában a látványos minták trendje, akik a klasszikus grafikus nyilak helyett díszítik az arcot. Az ilyen make-up fényes és színes boho-stílusú ruhákhoz illik.

emelő

Az emelő hatású sminknek sok a közössége a strobing technikával. Ezt a típust mostanában gyakrabban használják az érett nők, hogy elrejtsék a bőrön megjelenő hiányosságokat. Ezt a sminket gyakran öregedésgátlónak is nevezik. Ehhez ez a technika bronzert, kiemelőt és egyszerű matt árnyékokat használ.

Ezzel az alapkészlettel pár évre frissítheti magát.

esküvő

Az esküvő különleges esemény. Ezen a napon minden lány látványos és vonzó. Az esküvői smink, valamint az esti órák egy kicsit világosabbak és kifejezőbbek lehetnek, mint általában. De ugyanakkor meg kell felelnie neked. Egy ilyen ünnepélyes rendezvényre általában világos színeket használnak, gyöngyház-árnyalatok és fénycsillapítások. A legjobban egy buja fehér ruhával kombinálják őket.

De még mindig nem szabad vakon kövesse a szabályokat, és kiválaszthatatlanul kiválaszthat egy szabványos sminket. Az érdeklődésükre összpontosítva a tökéletes sminket kapja, és valóban az egyik legszebb menyasszony lesz.

retro

Ha retro stílusban íjat készít, akkor tetszik a megfelelő stílusos smink. Az élénk akcentusok jellemzőek egy ilyen alkotóelemre. Világos nyilak, szokatlan színes szemhéjfesték vagy gyönyörű vörös ajkak lehetnek.

A szép rúzs a legegyszerűbb módja annak, hogy a megjelenés vonzó jellemzőire összpontosítson. Minél gazdagabb a saját megjelenése, annál szembetűnőbb a smink. Ugyanez vonatkozik a szemekre. Nem szabad a klasszikus fekete bélésre korlátozódnia. A nyilakat például kék vagy lila színben hajthatja végre. Nagyon lenyűgöző lesz.

A népszerű retro sminket a Twiggy stílus utánzásával lehet elvégezni. Ha tetszik ez a vékony lány különleges és egyedi stílusával, akkor ismételje meg. Úgy néz ki, mint egy híres madár, és a bőrtónusát még egyenletesebbé kell tennie, és kissé megvilágíthatja. A szempilláknak több mozdulatot kell kiemelniük. Fényes fókusz az ajkakon.

A "Vamp" stílusában

A „Vamp” stílusában készült smink élénk színek és tiszta vonalak kombinációja. Érdekesnek és szokatlannak tűnik, és szinte bármilyen személy számára alkalmas. Ellentétben a most népszerű meztelen sminkkel, ez magában foglalja a világos színek használatát és az egyértelmű hangsúlyt. Egy sötét „hurok” a szemen, kefével díszítve, drámainak tűnik, és alkalmas egy esti kiutazásra.

Ennek a sminknek az a fő előnye, hogy ebben a formában még a legkiválóbb pártnál is megjelenhet.

Egy ilyen smink tökéletesen kombinálható egy nyitott estélyi ruhával vagy egy szexi nadrággal.

A "Chicago" stílusában

A zajos pártok számára a "Chicago" stílusában készült smink tökéletes. Scarlet ajkak, gyönyörű, tiszta nyilak és ragyog a bőrön - ez teszi ezt a stílusban a sminket. Hatékonyabb, mint a klasszikus francia vagy európai smink, és összetett szín- és árnyéktervezése nem alkalmas mindennapi használatra.

Jellemzők és előnyök

A különböző sminktípusok különböző előnyökkel rendelkeznek. De vannak néhány kiemelkedő pont. Így minden helyesen kiválasztott make-up lehetővé teszi, hogy a megjelenését közelebb hozza az ideálishoz. Megnövelhetjük a szemet, és nézd nyitva, emeljék le a leengedett szemhéjat, vagy hogy az ínyeket kövessék és az orrát hosszúra tegyék. Kombinálja a megfelelő árnyalatokat és technikákat, és mindig látványos lesz.

Bármely make-up hátránya annak a ténynek tulajdonítható, hogy ha valami rosszat csinálsz, vagy ha rossz minőségű kozmetikát használsz, ez csak súlyosbítja a helyzetet.

Hogyan válasszuk ki a kozmetikákat?

Kiváló minőségű kozmetikumok is megjeleníthetők minden árszakaszon. Nem hiszem, hogy az olcsóbb kozmetikumok mindig rosszak. Vannak megfizethető márkák, amelyek lehetővé teszik, hogy szép legyen még azok számára is, akiknek nincs annyi pénzük. Nézzük meg közelebbről, hogyan válasszuk ki az Ön számára igazán megfelelő termékeket.

tónus

A részletes leírás megkezdéséhez sminkalapú hangjelzés szükséges. Vannak különböző típusú tonális erőforrások, amelyeket a lányok használhatnak mind a zsíros, mind a száraz bőrre. Ha száraz epidermisz van, akkor vegyen egy hidratáló hatású terméket. A make-up művészek azonban erősen ajánlják a krémet a zsíros bőrre. Velük elfelejtheti, hogy folyamatosan kell porozni a bőrt.

Ha az alapítvány rosszul fekszik a bőrön, folyamatosan lefelé gördül, vagy nem tapad az arcra, akkor jó alapot kell adnia a hanghoz. Érdemes felvenni ezt az elvet. Tehát, ha bőre van, ami túlszáradt vagy természetesen száraz, akkor válasszon ki egy enyhe nedvesítő hatású terméket. Olajos bőrű lányok számára sűrűbb alap van, ami könnyű matt hatást biztosít.

Az is lehetséges, hogy kijavíthassuk a megjelenésed hibáit. De ez általában nem elég egyszerű hang. Szükség van a pattanásokra és egy kis rejtegetőre. Ugyanez vonatkozik a szem alatti körökre, amelyek a fáradtságból vagy az alváshiányból fakadnak.

A rejtegetőnek bőrszínt vagy egy kicsit könnyebbet kell választania, hogy minden természetes legyen.

Blush és kiemelő

A színezést a szín típusától függően kell kiválasztani. A bőségesebb a bőre, a fényesebbnek kell lennie. Hagyja és vegye csak azokat a hangokat, amelyek a legjobban megfelelnek. Ami a kiemelőt illeti, világosnak és nem túl fényesnek kell lennie.

A kis csillogás a bőrön teljesen természetes, ami az egészséges bőr természetes fényének hatását idézi elő.

árnyék

Árnyékok - ez az a termék, amely a szemed szépségéért felelős. Az árnyék kiválasztása attól függ, hogy milyen fényes és hatékony lesz a szemed. A stilisták a matt árnyékokat ajánlják a mindennapi képek létrehozásához. A csillogó árnyékok a legjobb alkalmakra hagyhatók.

A színpaletta kiválasztásakor vegye figyelembe a színtípust. Minden kozmetikai táska nem alkalmazható a legkönnyebb árnyalattal, amely jól kombinálható más árnyalatokkal. Leggyakrabban klasszikus bézs vagy pezsgő. Ezt a teljes szemhéjra alkalmazzák, sőt kissé a homlok alá.

A század közepén a klasszikus make-up kissé sötétebb árnyékai oszlanak meg. Nagyon jónak tűnik. Ebben az esetben nem kell még smink ceruzát is hozzáadnia.A szempillák növekedési vonalát árnyékokkal kiemelheti, simítva őket.

A század fordulóján hideg tónusokat alkalmaznak. Ha azonban meleg színe van, nem szabad vakon követni a divatot. Kiválaszthatja az Önnek megfelelő hangot. A szem külső sarka az a rész, amely általában elhomályosul. Kiválaszthatja a négy legsötétebb színét, még a klasszikus sminkben is.

Rúzs vagy fényes

A mindennapi sminkben rúzs és fényes is használható. Előnyben részesítik a világosabb színeket. Az ajkakon lévő gyönyörű meztelen rúzs természetesnek tűnik és lehetővé teszi, hogy kiemelje a megjelenés előnyeit.

A meztelen rúzs most trendben van. A tökéletes árnyalat kiválasztásához a make-up művészek azt javasolják, hogy nézzék meg az ajkuk belsejét, és árnyalatban sötétítsenek.

Hogyan kell jelentkezni?

Annak ellenére, hogy az ideális és kiváló minőségű kozmetikumok kiválasztása nagyon fontos, a végrehajtás technológiája ugyanolyan fontos szerepet játszik. Képesnek kell lennie arra, hogy helyesen alkalmazza a kozmetikát, hogy a smink úgy néz ki, mintha egy profi sminkes készítette volna. Nézzük meg a különböző kozmetikai termékek különböző stílusokban történő alkalmazásának technikáit, kezdve az alap és az emo stílusától.

nap

Ha szereted a könnyű sminket, ami szinte észrevehetetlen az arcodon, akkor el kell ismerned az alapvető napi sminket. Válassza ki a természetes fény árnyékokat, amelyek úgy néz ki, mintha egy látványos pillangó szárnyával megérintette volna a szemhéjait. Kívánatos, hogy ebben a stílusban az árnyékokat matt. A mindennapi viselethez ez a lehetőség a legmegfelelőbb.

A nappali make-upben a legnépszerűbb árnyalatok még mindig olyan meztelen tónusok, mint bézs, elefántcsont, pezsgő vagy világosbarna árnyalat. Használjon egy vagy két alaphangot, kombinálva őket egymás között és jól árnyékolva. Klasszikus make-up-ban egy szép barna szempillaspirál lenne megfelelő. Ez különösen igaz a világos színű és búza- vagy szőke hajú lányokra.

Egy ilyen sminkben nagyon fontos, hogy szemöldökét szépen készítsük. Természetes formájúak és természetes színüknek kell lenniük. Ha természetesen fényes szemöldök van, akkor érdemes felvenni egy ceruzát vagy egy árnyalatot, hogy megfeleljen a trendeknek, és ne sötétítse őket.

Ha szeretné, akkor rajzolhat egy vonalat a szemöldök növekedéséről egy barna vagy szürke ceruzával. Ezeket a színeket a meztelen sminkben sokkal gyakrabban használják, mint másokat. Ami a rúzsokat illeti, nem szabad túlságosan észrevehetőnek és fényesnek lennie.

Lehetőség van korlátozni a higiénikus rúzsot vagy fényfényt nagy csillogások nélkül.

este

Az esti smink alkalmazása sokkal könnyebb. Használhat több figyelemre méltó színt, ragyogást és kiemelőket. Este szinte minden ékezet megengedett.

A szem sminkjében a színek és a színkombinációk szinte minden változata választható. A különböző árnyalatok lenyűgöző átmenetei vannak. Például, sötétebb a melegben vagy a hidegben meleg. De a határt árnyékolni kell. Ez az egyik fő szabály, amelyet nem szabad elfelejteni. A többit illetően nincsenek további szabályok és korlátozások.

Esti smink is ragyogó rúzs. Az ajkaknak duzzadtnak és szexinek kell lenniük. Ne habozzon, hogy kísérletezzen a kívánt rúzsokkal. Ne támaszkodjon semmilyen korlátozásra, azzal érvelve, hogy a bordó rúzs csak az ősszel lehetséges.

"Füstös szemek"

Most nagyon népszerű smink a füstös szemek stílusában. Az ilyen smink szinte mindenki számára alkalmas. A technikában a make-up elvégzéséhez klasszikus szemceruza, szép árnyékok és nyakörv szükséges. Ez egy vastag, merész ceruza, amely nagyon könnyen árnyékolható és nem hagy világos jeleket.

Ennek a sminknek - a kontúrozásnak az első lépése. Egy tiszta vonal segítségével megváltoztathatja az arc alakját, és gyönyörűebbé teheti. Ehhez használja a kayal-t.Ezzel a ceruzával biztonságosan rajzolhat egy sort, anélkül, hogy félni kellene a hibákat. A tény az, hogy bármikor árnyékolhat mindent, elrejtve mindenféle szabálytalanságot. A termék húzásához speciális ecsetet kell használni.

Miután alkalmazta az alapítványt, folytathatja az árnyékok használatát. Ezeket azonnal több rétegben alkalmazzák. Ezenkívül kombinálnia kell egymást a világos és sötét árnyalatokkal. Jól árnyékoltnak kell lenniük, hogy nincsenek határok. Egy gyönyörű homályos a szemén titokzatos és szexi megjelenésed lesz.

Mivel az ilyen make-up szemei ​​nagyon fényesek, meg kell kerülni a fényes akcentusokat az ajkakon. Ellenkező esetben vulgárisan fog kinézni, különösen akkor, ha úgy dönt, hogy olyan skarlátos rúzsról van szó, amely túlságosan kifogásolhatónak tűnik. A stilisták a semleges matt rúzs kiválasztását javasolják. Hogy az a legjobb az ajkakon.

Sminkművészek titkai

Ha saját sminket szeretne csinálni, akkor segítséget nyújt a tippek, amelyek professzionális stylistokat adnak.

Először is, minden divatstílus és az egyes stílusok sajátosságaihoz igazodnia kell. Mindig vegye figyelembe saját hátrányait és előnyeit, és kozmetikumokkal korrigálja azokat. Egy egyszerű kiemelő elegendő lesz ahhoz, hogy az orra kevésbé észrevehető legyen, és egy bronzer segítségével az arcod körvonalai világosak és szépek lesznek. Jelölje ki az arccsontokat, emelje ki az állát, és az arc lesz, amire szüksége van, de semmilyen művelet és fogszabályozó nélkül.

Ne feledje, hogy a smink nagyszerű módja annak, hogy újra felfedezze magát. Ha már régóta szeretnél valamit változtatni magadban, a kozmetikumok használata a legegyszerűbb. Egy könnyű akvarell smink vagy egy romantikus stílusban kialakított összetett smink más fényben is bemutathatja Önt.

A megfelelően kiválasztott színkombinációk segítségével úgy érzi, mint egy hippi vagy a labda királynője.

Egy másik fontos tipp az, hogy az Ön által használt termékeket használja. Nincs szükség teljes kozmetikai táskájára márkás termékekből. Néhány eszköz egyszerre több célra is használható. Például a rúzs vagy az ajakfény segítségével természetes megjelenést adhat a megjelenésnek, és használhatja őket pírként. Cserélje ki a kiemelőt a palettán az árnyékok legvilágosabb árnyalata. Ezek lehetnek ragyogó gyöngy árnyékok, amelyek megfelelnek az Ön számára.

Nem kell függővé tenni a sminket. Ha félsz, hogy a smink nélkül menjen kívül, változtass valamit magaddal kapcsolatban, és ne a kozmetikai termékekben. A sminknek kifejezést kell jelentenie, nem pedig magad megváltoztatásának módját.

Válassza ki az Ön számára megfelelő smink- és színkombinációk típusait, és ne válasszon olyan trendeket, amelyekre nem megy.

Ismerje meg, hogy könnyű nap sminket készítsen Maybelline-lel. Erről - videó.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok