Luxus ruha vonattal

Luxus ruha vonattal

Jellemzők

Először is, mi a vonat - a német Schleifen-től - „húzza”, „húzza”, és maga a szó a német Schleife-tól kölcsönözhető - „egy ruha hosszú szegélye”. A ruha egy vonattal mindig drága és pompás. Tehát most a vonat további részleteket jelenthet a ruha számára, és a hagyományos lehetőség a szoknya közvetlen folytatása.

A divat törvényei az idő múlásával változnak, így manapság a „ruha vonattal” nem lehet a padlóra, hanem hosszúkás háttal, és a szoknya eleje térd vagy annál magasabb. Ha önálló részként választ egy vonatot, ügyeljen arra, hogy vegye figyelembe az anyagok kombinációját, a legelterjedtebb anyagokat: tüll sifonnal és szatén selyemmel.

A vonat szép részlet, de nem szabad elfelejtenünk, hogy ez egy elég kockázatos részlet: ne feledje, hogy egy ilyen lenyűgöző elem megfelelő volt.

Elegáns és gyönyörű modellek

Hosszú ideig a vonattal rendelkező ruhák nem fognak a divatból, a lányát felhelyezve, vonzza a körülötte lévő mindenki figyelmét. Sok ilyen stílus van, fontolja meg a legalapvetőbb opciókat.

Kivehető kábellel

A ruhák, amelyekkel eltávolíthatja a vonatot, nagyon praktikusak, például az ünneplés elején megmutatja mindenkinek arisztokratikus szépségét, részt vesz egy fotózásra, és amikor az ünnep aktívba kerül, könnyen eltávolíthatja a hatalmas részleteket.

ennivaló

A bolyhos, többrétegű szoknya könnyen elrejti a csípő hibáit. Ha a ruha felső része fűző, és az alsó bolyhos szoknya vonattal, akkor a sziluettje nőiesebb és vékonyabb lesz.

Vissza nyitva

Nyitott hátsó és tökéletes testtartás (előfeltétel) minden esetben királynő lesz!

mindennapi

Egy alkalmi ruha a vonattal leggyakrabban egy nyári ruha, amelyben az elülső részt lerövidítik. Ha a ruha könnyű és tágas anyagból készül, akkor ideális nyári esti sétákra és dátumokra. Egy elegáns irodai megjelenés? Ezután válasszon egy diszkrét színekből álló ruhát, az elülső szoknya hossza a térdig legyen.

megkeresztelés

A vonattal felszerelt ruha ideális kereszteléshez. Fehér, selyem, tágas és bolyhos ruha - tökéletes egy ilyen ünnepséghez.

hossz

Rövid elöl

Amikor a ruha rövid és rövid, hátul egy vonattal van ellátva, a sziluett vizuálisan nyúlik, így a ruha tulajdonosa extravagáns.

rövid

Az elöl rövid szoknyával rendelkező ruha, amely kiegészül egy áramló, tágas szövetből, segít kiemelni a lábak karcsúságát. A legpraktikusabb megoldás egy ilyen ruhát megvásárolható cserélhető vonattal. Egy ilyen ruhában minden figyelmet a lábadra szegecselnek - ne fonódjon a cipőre.

Hosszú a padlóra

Ünnepélyes események esetén a vonattal rendelkező ruhák mindig fontosak. Az ilyen ruhák gyakran fűző, nyitott nyakkivágás vagy vékony pántok, valamint egy vállpánttal egy vállon és egy V-szerű nyakkivágással.

A görög stílusban lévő vonatú ruha segít elrejteni a teljességet. A "hal" modell ideális a "homokóra" alakjával rendelkező lányoknak.

Tényleges színek és nyomatok

piros

Egy piros ruhás a tulajdonosának az ünnepség királynője lesz. A ruha lenyűgözőnek és rendkívül szokatlannak tűnik.

fekete

A természet titokzatossága és kifinomultsága a fekete ruhát hangsúlyozza. Győződjön meg róla, hogy a ruhát arany, piros vagy ezüst ruhában választja ki.

rózsaszín

A rózsaszín modell romantikát ad a képhez. Ez a felszerelés prom vagy esküvőre alkalmas.

zöld

Ha a választás egy zöld ruhára esett egy vonattal, akkor ez a szezon stílusos és divatos vásárlás lesz.

kék

Egy kék ruhában nagyon elegánsnak és nemesnek fog kinézni. A harmincas években a mély, sötét árnyalatok megfelelnek a nőknek, és a fényes, kék árnyalatok ruhái megfelelnek a fiatal lányoknak.

menta

A menta színű ruhák frissességérzetet adnak, minden nőt fiatalabbá tesz. A tartozékok kiválasztásakor fókuszáljon a kontrasztra.

csíkos

A csíkos ruha a gardróbot diverzifikálja, és ideális nyári sétákra.

Anyagok és befejezések

csipkés

Szorosan illeszkedő, finom sziluettje szabott csipke ruhát hoz létre. Egy ilyen ruha tulajdonosa kiemeli a tökéletes alakját.

guipure

A ruha luxus textúrája nem igényel további dekorációt, a ruha egyik fontos előnyét egy guipure vonattal.

A sifonból

A sifonból készült ruha tágas lesz és szokatlan romantikus megjelenést teremt.

Mi és hogyan kell viselni

 • A kendő vagy szőrme mellény tökéletesen alkalmas egy vonatú ruhához.
 • Egy estélyi ruha nyitott tetejét bolero-val lehet hozzáadni.
 • A bőrkabát vagy a rövid kabát jól néz ki egy ruhával.

Legyen figyelmes a cipő választékára, mivel néhány ruhadarab egy vágással van, és a karcsú lábadnak meg kell ragyognia. Jó lehetőség az ünnepléshez - cipő vagy szandál magas sarkú cipővel. Magas lányok a ruhába felvehetik a csizmákat, harisnyát, vagy bármilyen cipőt lapos talppal.

Kiválaszthatja a ruhák kis táskáit vagy tengelykapcsolóit, elegáns hosszú kesztyűt (ha a ruha felső része nyitva van), gyöngyöket és sok más elemet, amelyek nőiesebbé és kényesebbé teszik a ruhát egy vonattal.

Frizura kiválasztása

Tehát a ruhát választották, most meg kell vigyázni a frizura kiválasztására. A frizura bármi lehet - laza, hajtogatott fürtök és magas frizura. De jobb, ha előnyben részesítjük a magas hajat. A magas farok, a görög frizura, a héj vagy a hosszú fülbevaló kanyarodása kiemeli a nyak szépségét és eleganciát és eleganciát ad a képnek.

Tippek: hogyan kell járni és táncolni

Nehéz ruhát viselni egy vonattal? Nem lehet biztosan mondani, hiszen minden attól függ, hogy milyen a stílus és a vonat hossza. Minél hosszabb a vonat, annál nagyobb a viselés nehézsége lesz a ruha tulajdonosa.

A keskeny ruhák, mint például a „halak” vagy a „hableány”, nagyon nehezen mozoghatnak.

Ha nem fél a nehézségektől, és egy vonattal szeretne ruhát vásárolni, győződjön meg róla, hogy megpróbál járni a boltban, ha nehéz mozogni, keressen egy másik modellt, különben az ünneplés ilyen ruhában lesz kínzás.

Már vásárolt egy ruhát? Gyakorolj a ház körül. Ha előre halad, tartsa a lábát bizonyos távolságra egymástól, majdnem egyidejűleg kell járnia a sarkával és a lábujjával, a zoknit lefelé kell irányítani, mintha minden lépésnél előre akarja dobni a ruhát.

Ahhoz, hogy egy ruhát vonattal vonjon be, egy ívben kell lennie. Éles fordulattal a vonat „nem fog menni”. Néhány ruhában szigorúan lehetetlen lépéseket tenni, nagyszerű alkalom a vonat elesésére vagy tönkretételére.

A kényelem érdekében számos ruhadarab modell rendelkezik hurokkal vagy horgokkal, amelyekhez vonatot lehet csatolni.

Táncolhat egy vonatú ruhában, különösen bálterem táncban, de jobb, ha otthon gyakorolják, megszokják bizonyos mozdulatokat, dolgozzanak ki minden mozdulatot a legkisebb részletre.

Ne feledje, hogy a királynő egy ruhában egy vonattal, így meg kell tartania a testtartását, és figyelnie kell a mozgásait.

Ünnepi és elegáns képek

A vonat a királynő jele! A vonattal felszerelt ruha egy nagyszerű, egyedülálló szépségű képet hoz létre. Most megfelelő és rövid és hosszú ruhák. A fényáramú szövetek flourek formájában átadják a vászonokat körülvevő francia impressionistákat.

 • A ruha bármilyen színű és árnyalatú lehet, de a divat előnyösen telített fényes és tiszta színekre, arany vagy ezüst árnyalatokra utal, és természetesen nem szabad elfelejtenünk a lágy pasztelleket. A kék az egyik legdivatosabb szín, a pasztell árnyalatok között pisztácia, vanília, menta, méz és égbolt nyer.
 • A nyári ruha színházi képet fog létrehozni, az ilyen ruhában kecses lesz.
 • Az ünnepléshez? Vegyünk egy ruhát egy vonattal és mindenki figyelmét garantálja. Csipke, nyitott felső vagy hátsó ruhával, „hal” ruhával - minden hangsúlyt a kegyelemre és az eredetiségre.
 • Promóciós ruha - egy bolyhos ruha a vonattal nem ad lehetőséget arra, hogy figyelmen kívül maradjon. A hercegnő és a krinolin egy maxi szoknya egy nagyszerű lehetőség egy fiatal hercegnő számára.
 • Esküvői ruha, vonat - egy klasszikus egy ilyen ünnep. A hurok hossza a vágyától és az esemény formátumától függ. Egy esküvői ruhában, egy vonattal, a kecses sziluettje mások figyelmét szegélyezi.
 • Hollywoodi intonáció és királyi nagyszerűség - ennek a ruhának a kononáns együttese.

A következő elemek lenyűgözik a képet:

 1. Vállnélküli test, szív alakú nyakkivágás.
 2. Az ilyen ruhák jellemző tulajdonsága kristályokkal és gyöngyökkel való hímzés.
 3. Az aszimmetrikusan alacsony derékvonal mentén gyűjtött szoknya-ballon lenyűgözőnek tűnik.
 4. Mély szag van, amely megnyitja a menyasszony első lábát.
 5. A fűzőkötés egy gyönyörű íjjal végződik, amelynek végei vonatba kerülnek.
 1. A felszerelt sziluett érdekes megoldás egy esküvői ruha számára egy vonattal. Például figyeljen a nyakvonal vonalára, amely szív alakú volt, és a pántok szárnyait üveggyöngyökkel díszítették.
 2. V-nyak, hátul, pántokkal díszítve.
 3. Csipke, csillogó csillogás - gyönyörű esküvői ruha díszítése vonattal.
 • Szeretne valami különlegeset, nem akarsz fehér ruhát? Nyugodtan válasszon más színű ruhát, mert minden attól függ, hogy Ön és az esemény.

Bármely lány, akinek bármilyen alakja és magassága megengedheti magának, hogy ruhát viseljen vonattal, a legfontosabb dolog az, hogy válasszon egy olyan stílust, amely megfelel az Ön természetének.

A mai divat a vonatokkal készült ruhákért azzal magyarázható, hogy olyan ruha, amely minden lányt úgy érzi, mintha bármilyen ünnep királynője lenne.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok