Ruhák az orosz stílusban - hozzon létre egy világos képet!

Ruhák az orosz stílusban - hozzon létre egy világos képet!

A divat trendjei gyakran változnak, de a klasszikus népviselet mindig is trend volt. Ügyeljen arra, hogy figyeljen az orosz stílusú ruhákra - hozzon létre egy világos képet!

Az orosz nemzeti ruházat számos híres divattervező és világtervező figyelmét vonzza. Gyűjteményeikben megfelelően használják az orosz nemzeti motívumokat: gyönyörű mintákat, témájú hímzést és vidám színeket.

A stílus jellemzői és története

Ősi idők óta az orosz nemzeti ruhát a többrétegű jellemezte. A női ruha első rétege egy széles alsó ing, egyszerű vágással. Ezután a nők petticoátot viseltek, és csak akkor - a ruhát.

Az orosz népi stilisztika fő jellemzői a következők:

 • csak az összes ruha természetes eredetű volt. Az orosz stílusban pamutszövet és ágynemű tartozik. Kicsit később elkezdtek hozzáadni egy kis szintetikus anyagot az anyaghoz;
 • az orosz női díszítés stílusát szigorúan tervezték - a rövid sundressek vagy az alacsony vágású elemek nem megfelelőek. Vulgárisnak tekintették, és az ősök tisztelték a tisztaságot, a nőiességet és a szerénységet;
 • eredeti elemek, mint például virág rajzok, kézi hímzés, ujjak - „lámpák”, díszek használata, csipke és gyöngy hímzés a ruházat díszítésére;
 • a nemzeti ruhák színe a lehető legközelebb volt a természetes színekhez.

Modern ruha - mi az

Idővel, amikor a divat messzebbre lépett, az igazán orosz nemzeti ruhák elvesztették népszerűségüket, és csak történelmi tényként maradtak. De minden új egy rég elfeledett öreg. A modern divatirányzatok felhívják a figyelmet az ókori népviseletre, ügyesen kivonják tőlük a leginkább pozitív és szépeket.

Ekkor a modern orosz ruhák messze vannak az őseiktől, de a közös jellemzők még mindig nyomon követhetők:

 • Mint korábban, csak ilyen természetes ruhákat használnak az ilyen ruhák varrására. Segítségével vegyes textíliák használhatók a ruházat gondozásának egyszerűsítése érdekében. De a szintetikus anyagok arányának nagyon kicsinek kell lennie;
 • Az orosz ruhák stílusa sem változott sokat - még mindig fenntartva. A sundressek vagy a kiemelkedő hasítások kivágása nem üdvözlendő. A tervezők részéről végzett kísérletek csak a ruhák hosszúságához tartoztak;
 • Az orosz ruháknak kifejezőnek kell lenniük. A hímzés, a nyomtatott minták, a csipkék stb. Széles körben használatosak.
 • Az orosz stílusú modern ruhák megtartották a színskálát - a természetes árnyalatok fontosak számukra. Az ilyen színű szövetek tökéletesen illeszkednek a termék fényes felületéhez.

Hogy megfeleljen

A hagyományos orosz ruha viselésének megakadályozása lehetetlen. Ezenkívül ez a felszerelés minden nőt díszít, bármilyen nemzetiségű. Az orosz felszerelés kedvezően elrejtheti a hibákat, így még a görbe formájú nők is arra buzdítanak, hogy próbáljanak meg ilyen ruhát.

divat

Az orosz stílus más korlátozottság és szerénység. Ez a mai ruházat modern modelljeiben maradt a múltban. Az évszaktól függően az orosz stílusú ruhát könnyen kiválaszthatja.A ruhák téli modelljeit sűrűbb természetes anyagból varrják, a nyári stílusok vékonyak, és változatosak és széles választékuk is van.

Marysia

A "Marysia" ruhát az jellemzi, hogy kizárólag vágott. Ez egy "lélegző" anyag, így ez a stílus nagyon népszerű, különösen a forró szezonban.

A stílusok széles választéka lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa a felszerelést. A ruha fényes díszítése, a hossz változása nem hagyja el a látványos ruhák szerelmeseinek lehetőségeit, amint megszerzi ezt a szépséget.

esküvő

Ebben az időben nagyon kreatívnak és divatosnak tartják az orosz nemzeti motívumokhoz kialakított ruhát. Bizonyos mértékben ez már nem tisztelgés a divatra, hanem annak gyökereinek, őseinek és hagyományainak tisztelete. Az orosz nemzeti ruha ötlete a tisztaság és a szerénység. A modern esküvői ruhák azonos irányba tartottak.

Az orosz esküvői ruha nagyon nőies, érdekes, csak a női test egy kis részét nyitja meg. Esküvői ruhák hosszúak és meglehetősen zártak. Különös figyelmet fordítanak a befejezésre. Rendkívül gazdag és ismét szemantikus jellegű. A ruhák gyöngyökkel, drágakövekkel, selyemmel díszítettek.

Ruha ing

A modern módon kialakított orosz ruha ing nagyon egyszerűnek tűnik a könnyű vágás miatt. Ennek a ruhanak a kifinomult és kifinomult díszítése nagyon lenyűgöző és elegáns.

Ennek a ruhának a szerves része az öv. Színben összhangban kell lennie a ruha fő színével. A modern divatos ruha hosszúsága a mini és a maxi között változik.

Tényleges színek

A nemzeti stílusban lévő ruha színe nem lehet fényes és kihívást jelentő. Az ezekhez a termékekhez használt szövet természetes eredetű, és teljesen nem kívánatos a festékkel szennyezni. Az orosz népmotívumokban használt pasztell, lágy tónusok tökéletesen kombinálódnak egy meglehetősen fényes termékekkel. Mert gazdag színeket használ: élénkzöld, kék, piros, arany.

szövetek

Az orosz felszerelések nem tolerálják a szintetikát. Csak egy kis részét engedélyezett, hogy megkönnyítse egy dolog gondozását. A ruhadarabok leggyakoribb anyagok a len, pamut és vágott.

len

A len ruhák széles körben ismertek és népszerűek. Még a legmelegebb időjárás esetén is kényelmesek és ingyenesek. Nem csoda, hogy őseink ezt az anyagot orosz ruhákhoz használták. A len a test számára kellemes, nem villamosított, kopásálló és hipoallergén. Mindezek a jellemzők az ebből származó kiváló minőségű termékeket jelzik.

Orosz ruhát viselhet, nemcsak egy séta, hanem nyaralás, iroda stb.

A vágott

Ellentétben a pamutból vagy a vászonból, vágott vegyes anyagból, pamut, poliészter vagy viszkóz fonalat tartalmaz. Ennek ellenére lélegző és nagyon vékony. A kapocsból varrott ruha nem gyűrött és nagyon kellemes a testhez. A vágott gondozás nagyon egyszerű, és nem igényel sok erőfeszítést.

hossz

Az orosz ruha hosszúnak kell lennie. Ezeknek a ruháknak a ceruzái különbözőek: ing, magas derékú, sziluettje az A betű alakú, stb. Ebben a ruhában enyhén fátyololhat minden látható hibát. Hosszú ruhák az orosz stílusban mindig vonzódtak az egyéniségükkel és világos díszítésükkel. Ha észrevétlenül marad egy ilyen termékben, akkor nem fog működni.

A modern ruhák rövidek lehetnek. Ez egyáltalán nem rontja meg a terméket, és miután kiválasztotta a megfelelő szekrény többi részét, jól néz ki. Javasoljuk, hogy rövid ruhát viseljen szoros harisnya kombinációjával. Ez nem fogja megteremteni a túlzott nyitottságot és a szexualitást, és megtartja az orosz női ruházat - szerénység - szemantikai terhét.

Mit kell viselni

A tervezőktől és tervezőktől számos tippet tudhatunk meg arról, hogy mi a ruha?

 1. Hasonló ruhákkal nagyszerű tartozékok találhatók.
 2. A tengelykapcsoló vagy a bunda nem rontja a teljes képet.
 3. Monokróm ruha lehet színes, fényes folt - mellény.
 4. A kendő a teljes kép szerves részét képezheti.

Hogyan készítsünk teljes képet

Miután helyesen felvett egy ruhát, ajánlatos az összes rendelkezésre álló tartozékot harmonikusan csatlakoztatni. Gondolj a hajra, a sminkre és válassza ki a megfelelő cipőt.

tartozékok

Az orosz népi stílusban található tartozékok száma közel van a minimalizmushoz. Hozzáadhat egy antik gyöngyökkel vagy gyönyörű karkötővel ellátott képet.

Ha egy táskát csatolnak a ruhádhoz, akkor kívánatos, hogy természetes anyagból - zsákvászonból, szalmából készüljön. Megfelelő diszkrét, láthatatlan díszeket ábrázolhat.

frizura

Az orosz nemzeti stílus nem követeli meg a lelkesedést. Hosszú haj lehet fonott egy fonat, szövés többszínű szalagok is, és a rövid haj lehet egyszerűen díszített virág koszorú vagy egyedi virágok.

cipő

A könnyű és tágas ruhák balettcipő vagy szandál jelenlétét igénylik. A hideg évszakban a kép kiegészíthető szerény csizmákkal vagy boka csizmákkal, szőrmével díszítve.

Töltsük fel

A természetesség az orosz szépség fő elve. Ezért pontosan ezt kell dolgoznunk: nem világos, hogy a whisky blusher, a rúzs a természetes színt használja. Különös figyelmet fordítanak a szemöldökre - jól ápoltnak és vastagnak kell lenniük. A szempillák a fekete szempillaspirál segítségével térfogatot adnak.

Stílusos képek

Az orosz szépség képét nem kell módosítani. Gyengédség, szerénység, egyszerűség - ezek az orosz nemzeti öltözék által vezetett főbb ötletek.

Szükséges tiszteletben tartani az ősök emlékét, nem elfelejteni a nemzeti hagyományokat. Ez vonatkozik a nemzeti ruhákra is - nem szabad figyelmen kívül hagyni azt az alapötletet, amelyet az idők óta beépítettek.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok