Farsangi jelmezek lányoknak

Farsangi jelmezek lányoknak

Az újév megközelítése sok örömöt ígér a gyerekeknek: a karácsonyfa díszítése, a Mikulás ajándékai és a Snow Maiden, az ünnepi előadásokon és a matinákon való részvétel. Az ünnepek egyik legvilágosabb eseménye az ünnepi öltözék előkészítése, a kedvenc hőssé való átalakulás lehetősége, az imádott karakter képének megpróbálása.

A szülőknek közelebbről meg kell vizsgálniuk a meséket, a gyermekfilmeket, a rajzfilmeket, és meg kell vizsgálniuk gyermekük ízlését és preferenciáit. Jó, ha a szülők a képzelet kiválasztásakor megmutathatják a képzeletet, de mégsem lenne felesleges a gyerekek kívánságainak ismerete. Valószínűtlen módon a gyermeknek nem lesz ünnepi hangulata.

Jelmezigény

Vigyázzon a kényelemre. Győződjön meg róla, hogy illeszkedik a mérethez. Ahelyett, hogy érezné magát a legszebbnek az újévi labda, egy zsákmányban, vagy éppen ellenkezőleg, túl szűk ruhában, a lány kényelmetlenül és kényelmetlenül érzi magát.

Szükséges, hogy a felszerelés természetes hipoallergén anyagokból készüljön, különösen, ha egy kisgyermek számára készült. Ezen kívül a ruhák nem lehetnek merev alkatrészek, durva varratok, nagy rögzítők.

Jellemzők és előnyök

Az újévi öltöny elkészítésével foglalkoznia kell a gyermekek pszichológiai jellemzőivel.

  • A fiú valószínűleg nem érdekli magát a ruhát. Sokkal fontosabb, hogy ő azonosítsa magát a kiválasztott szereppel, hogy megszerezze a jellemvonásokat. Úgy akarja látni magát, hogy erős, bátor, gyenge, döntő.
  • A lány számára fontos lesz a külső komponens. Inkább egy szép ruhát szeretne, mint a karakter rendkívüli jellege. Ezért a lányok körében olyan népszerű képek a kis hercegnőkről, tündérekről, lepkékről és szitakötőkről. Hosszú, díszített ruhák, fényes szövetekből származó szokatlan részletek, fürtökkel hajlított hajok vagy összetett frizura, smink és ékszerek - vagyis minden, ami lehetőséget ad neki, hogy felnőttkori szépségként jelenjen meg a labdán.

De ennek előnyei vannak - hogy kitaláljuk, hogyan díszítheti a ruhát bármely nő ereje alatt. Emellett használhatja a rendelkezésre álló anyagokat: szalagokat, flittereket, karácsonyi szerpentint. Minden fényes és ragyogó lesz megfelelő - csak képzeletre van szükség. És a gyöngyöket, a nagyméretű klipeket, a szempillaspirál és a rúzs minden bizonnyal megtalálható az anya vagy az idősebb húga.

Ötletek a divatos ruha számára

Az újév előestéjén számos üzletben a legszélesebb körű ruhák állnak rendelkezésre. Még több ötlet az ünnepi képekről az online áruházakban található.

A ruha elérhető a rendelkezésre álló anyagok és a meglévő szekrény használatával. Szükség esetén a maszkot is megvásárolhatja - hamarosan megtalálható majdnem minden aljzatban.

macskák

Jelentős számú embernek van otthon macska. A lányok szeretik ezeket a bolyhos kecses állatokat. Az otthoni kedvenc képének megtestesítése jó ötlet. Könnyű hozzáadni egy blúzot és a megfelelő színű szoknyát egy farok és fau, fauxszőrből, hogy bajuszokat rajzoljon - és a ruha kész!

sellők

Az eredeti ötlet - a fesztiválon mermaid jelmezben megjelenni.

Két részből áll. A tetejére szüksége van egy felső türkizre, zöldre vagy kékre. Az alsó résznél vegyen egy keskeny szoknyát a padlóra. A hableány farok szerepével megbirkózik egy buja organza shuttlecock, amely a szoknyára van varrva. Díszítse a felsőt és a szoknyát fóliamérlegekkel vagy fényes flitterekkel.

Érdekes kiegészítés az ezüst fenyő esőből készült paróka - és mindenki figyelmét garantálja.

Kis vörös lovas kapucnis

Azok számára, akik tudják, hogyan kell varrni, készítsük el ezt a népszerű karaktert, nem nehéz.Piros szövetből készült fekete, bársonyos mellény, fehér kötény nem szab sok időt, és egy fehér blúz vagy blúz minden szekrényben van.

Szükséges kiegészítések - piros sapka és egy kosár sütemény.

A sapka bármilyen stílus lehet.

A tündérek

Pontosan ez az a kép, ahol kifejezhetetlennek tűnhet a fantázia. Keressen egy szép ruhát bármilyen hosszúságú, díszes, csipke, ragyogó. Egy fényes felső, bolyhos organza szoknya is megtörténik. Hátul csatolja át az áttetsző, csillogó szövet kis szárnyait. Egy összetett frizura és fényes make-up lesz a kép díszítése. Tartozékként adjunk hozzá egy varázspálcát.

A kislányok szerelmesek voltak a rajzfilmfigura, Ding-Din a rajzfilmből. Szükségük lesz a szülőktől. A ruha megfelel a zöld ruhának vagy a tunikának. Alkalmas zöld torna fürdőruha eredeti szoknyával. Ne felejtsd el a szárnyakat. A legjobb frizurát a farok hajába gyűjtik, mint egy tündér egy rajzfilmben.

hercegnő

A hercegnő az, hogy szinte minden lány álma, és legalább egy ideig való leszokása szinte álom. Ezért ez a kép annyira népszerű. A matinéban egyszerre több hercegnő is lehet, de a ruhájuk valószínűleg nem ugyanaz. Különböző stílusok és színek kínálnak üzleteket. De ezt megteheted magad: varrd össze a tüll-szoknyát a tetejére vagy a pólóra.

Készítsen egy kis koronát. Tedd ki a kartonból és fóliával. A hercegnőnek szüksége lesz egy kiegészítőre - ventilátorra.

Rapunzel

Grimm testvérek és Walt Disney rajzfilmek szerelmesei a Rapunzel-t választják.

A ruha alapja egy lila színű ruha. Meg kell díszíteni ujjak-lámpák és fűzővel fűzés előtt.

Erre a képre nagyon hosszú arany szőke haj szükséges. Paróka megvásárolható. Ha valami eredetire van szüksége, akkor számos tippet talál az interneten történő gyártásról.

Elsa Coldheart

A lányok is szeretik ezt a mesés hősnőt.

A kép létrehozásához kék ruhát kell készítenie, amely bőségesen díszített flitterekkel és ragyog. A ruha fontos része egy ezüst vonat. Könnyen megtalálható a ruházat ruházatának értékesítése, és a vonaton saját mintázatot készíthet, és hópelyhekkel díszítheti.

Elsa haja az egyik oldalon zsinór. Hozzáadhat egy tiarát vagy egy kis koronát.

Malvina

Sok lány szeret Pinocchio történetét, és Malvina reinkarnációja nagy örömmel fogadja őket.

Bármilyen elegáns ruha, egy csodálatos aljjal alkalmas egy öltönyre. Fehér gallérral és íjjal ellátott övvel kell díszíteni, floures és frills.

Megkülönböztető részletek - fehér ruhák, amelyek a ruha alól láthatóak. Fehér szövetből lehet varrni, és az alját csipke díszítéssel kell ellátni.

Ügyeljen arra, hogy vigyázzon a parókára, mert Malvina egy „kék hajú lány”. Az újévi értékesítés szaküzletekben széles termékválasztékot kínál, és biztosan megtalálja a megfelelő tartozékot.

A paróka otthon készíthető. Rögzítse a vastag kék szövet vagy a csomagolópapír csíkját a fejhez szorosan illeszkedő kupakhoz. Minél jobban fodrászként dolgozol, annál elegánsabb lesz a frizura. Ne felejtsd el, hogy óriási íjjal díszítsd.

Hókirálynő

A fesztiválon mások véleménye minden bizonnyal büszke hódos szépséget vonz. Az irizáló áramló szövet hosszú ruhájában minden lány úgy érzi, mint egy igazi Hófia.

A ruhát jól kiegészíti egy nagy állványos gallér, amely gyöngyökkel és flitterekkel díszíthető.

Ha a ruhát a ruházatból a ruházatból vesszük a ruha alapjául, akkor kis fényes csíkokkal is díszítsd.

A fő díszítés a korona. Tippek a nagy mennyiségben történő előállítására az interneten találhatók, és a lány lelkesen részt vesz a termelésben.

rókák

Az óvodákban és iskolákban a gyerekek gyakran újévi produkciók résztvevőivé válnak, és a különböző állatok tipikus képek a tematikus matinákon.

A fox ruha főzése nem igényel sok képzeletet. Ennek alapjául a világos narancssárga ruhákat és harisnya illik. A kép elkészítéséhez szükség van egy maszkra, amely rókák és farok. Készíthet egy maszkot, vagy készíthetsz amimmal.

A narancssárga anyagból varrjuk meg a róka húzott arcát, és töltsük fel pamut gyapjúval vagy szövetanyaggal, húzzunk egy bajuszot és varrjunk egy gombot - egy orr. A farok illeszkedik a régi kabát gallérjához.

Még könnyebbé teheti - vegyen egy fényes karácsonyi szerpentint a farok számára.

egerek

Ezzel az öltönyvel tedd ugyanezt, csak a bázisra, amire szükséged van szürke ruhában. És mivel az egérnek nem kell bolyhos farka, húzza ki a vezetékből, és egy szürke ruhával kösse össze.

fehérjék

Egy gördülő gyermek számára ez egy nagyon jó lehetőség. A ruhákat könnyű felvenni - a kabátot, a felsőt vagy a ruhát világosbarna, terrakotta vagy narancssárga színben kell bevinni. Azonban a fő részlet - egy luxus bolyhos farok. Varrni a műszőrméből, és töltse fel bármilyen könnyű töltőanyaggal, lehetőleg párnázó poliészterrel. Mivel a mókus farkát mindig felemelik, a hátát a ruhákhoz kell csatolni.

lepkék

Egy kis lány számára egy fényes, elegáns pillangó képe megfelel. Itt egy szép ruha, egy sundress és egy szoknyával vagy nadrággal ellátott blúz van. Végül is, a kép fő díszítése - a szárnyak. Rögzítse a drótkeretet egy könnyű vagy akár átlátszó anyaggal. Díszítsük a szárnyakat színes papír vagy ruhával.

A mintázat ötleteket a természetben létező pillangóból lehet kölcsönözni, és saját készítménnyé válni - mert egy divatos ruhát készít, nem pedig biológiai kézikönyvet. - Szitakötők

Ez a ruha könnyen előállítható. Az alap lehet egy világos sport fürdőruha vagy felső. Használhat egy kék, zöld, sárga monokróm ruhát. Győződjön meg róla, hogy szükség van egy sötét övre.

A drótkeret obtyanite bármilyen átlátszó anyagból, akár harisnyanadrág is lehet. Díszítsük a szárnyak széleit szalaggal vagy zsinórral - és küldjék el a szitakötőt a labdára.

A színes lencsékkel ellátott nagy szemüveg nem feltétlenül szükséges a képhez.

méhek

Egy kis lány egy méh ruhában fog kinézni. Ha nincs kész csíkos blúzod, akkor vegyél egy sárga felsőt, vagy varrd meg magad, és mossa le a fekete szalagot.

Szükséges részletek - antennák. Lehet megvásárolni vagy készíteni hulladékanyagból, és a hajszalaghoz rögzíteni.

A méh kezében egy hordót adhat a "méz" felirattal.

katicabogár

Baby suit színes öltöny aranyos rovar. Előkészítése nem igényel sok időt. A legegyszerűbb módja, hogy egy fekete pöttyös fedelet helyezzen a fekete ruhákra a fekete ruhák fölé. Vagy egy sima szöveten rajzoljon fekete köröket akril festékekkel. Alkalmasak az aplikumok is.

Angela

Bár az újév és a világi ünnep, az angyal jelmeze meglehetősen népszerű. Alapja egy fehér ruhát bármilyen stílusban. A fő elemek a szárnyak és a halo fölött. A szárnyak különböző formájúak és méretűek lehetnek. Bármilyen anyagból, akár papírból is készítheti őket.

Kiváló utánzata nimbus - fehér hajszalag. A Nimbus-t külön készíthetjük és huzallal csatolhatjuk a karikahoz.

Hófehér

A Hófehérke jelmez általában egy kétszínű ruha. Kék teteje és hosszú, széles sárga szoknyája van. Ez nem a legegyszerűbb ruházat az öntermeléshez. Ha jól varratok, akkor csináld! Tedd a ruhát ujjakba, és bennük - piros betéteket.

Töltse ki az ibolya kosár kosárát.

roma

Ez egy győztes választás egy magabiztos lány számára. A hihetőség kedvéért széles, színes szoknyák, hosszú ujjú blúzok, fényes kendők és sálak, valamint rengeteg ékszer szükséges: karika fülbevaló, monisto, gyöngyök.

Monster High

A közelmúltban ez a kép egyre népszerűbb. Könnyen összeszerelhető egy öltöny az ügyben rendelkezésre álló dolgokból: rövidnadrág, rövid nadrág, lángolt szoknya, felsők, alsónadrág. Nem kell színben kombinálni. Sokkal fontosabb, hogy a kiegészítőket pókok, koponyák, csontok formájában válasszuk.

himlő

Nagy valószínűséggel ez a kép lesz az egyetlen a matinéban. A fehér blúz és a narancssárga monokromatikus vagy pöttyös szoknya természetes vagy mesterséges berkenye bogyókkal koszorúval készül.

felhőcske

Szintén nem hagyományos kép a karneválokon. Szürke nadrágot vagy harisnyanadrágot, esőkabátot és kalapot igényel. Egy esőkabáton applikátumok készítése cseppek formájában, és pamut gyapjúkal borít egy kalapot - egy bolyhos felhőt kap.

Thumbelina

Bizonyára minden lány ismeri a kis Thumbelina történetét. A ruha szaténra vagy bármilyen más, elegáns színekkel díszített ruhára lesz szüksége, virágokkal díszítve. A fő rész egy harang alakú sapka, előnyösen lila színű. A minták vásárolhatók egy könyvesboltban - tele van a gyerekek kreativitásával kapcsolatos anyagokkal.

Hogyan válasszuk ki

Az első dolog, amit figyelembe kell venni, a lány kívánsága és ízlése. Hadd mondja el a szüleinek, mit akar a szilveszteri labdában.

Ahogy a lányok gondoskodnak a megjelenésről, győződjön meg róla, hogy a ruha színe és a mérete megegyezik.

Figyelembe kell venni és a gyermek természetét. A hófehér, a tündér, a Malvina, a hókirálynő képei alkalmasak egy nyugodt, átgondolt lányra. A cigány vagy a Peppy Long harisnya képei nem lesznek organikusak.

Ne felejtsd el a lány korát. Természetesen minden korban fontos, hogy hercegnő vagy tündér legyen. Ugyanakkor az óvodás lány meglehetősen alkalmas kép egy aranyos kis állatról vagy kedvenc rajzfilmjéről. A baba örömmel méh, rókagombák, katicabogarak, mókusok, egerek, madarak öltönyére kerül. De ezek a képek nem valószínű, hogy egy idősebb lánynak, különösen egy tinédzsernek, ökológiai jellegűek lesznek. Itt inkább a karakterek, a könyvek és a filmek hősnői.

Hogyan kell kiegészíteni a képet

Kép létrehozásakor fontos a teljesség. A részletek segítenek elérni: egy mágikus pálca egy tündér kezében, egy rajongó - a hercegnőnél, egy lapka a cigány asszonynál, egy kosár süteményekkel - a Vörösvörös Lovaglásban.

Hasznos lesz a sminkre, fényes ékszerekre.

Ötletek a nyaraláshoz. Válassza ki a megfelelő és folytassa a végrehajtását. A képzelet segíti Önt a tervek megvalósításában - és garantált a szórakozás a lány számára.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok