modellek blúzok

modellek blúzok

A blúzok különböző stílusokkal és vágással rendelkeznek. Ennek oka a női blúzok gazdag történelmének köszönhető, mivel hasonlóságukat az ókori Oroszországban, Görögországban és Rómában lehetett látni. A tervezők átalakítják az idő modelljét, hogy egyedi terméket hozzanak létre.

vágás

Blúz - sokoldalú szekrény. Ezt a tulajdonságot megszerezte, miután a tervezők többféle vágást készítettek.

Egy darabos hüvelyekkel

Az egyrészes hüvely egyetlen ruhával van ellátva a termék hátuljával.

A blúzok ujjainak hossza rövid lehet, és elérheti a csuklót. A vállak egyidejűleg sima vonallal rendelkeznek, és maga az anyag lágy hajtásokon folyik át a testen.

Rövid ujjú

A rövid ujjú modellek elengedhetetlenek a forró napok számára. Irodai illeszkedésű modelleknél tiszta formákkal. A pamut, a viszkóz és a selyem tökéletes megoldás az irodai stílushoz.

Az alkalmi megjelenés érdekében a blúzok egy tunikára emlékeztetnek. A nyári megjelenéshez pamutból, sifonból és más könnyű szövetből készült blúzok készülnek.

ujjatlan

Az iroda és a meglévő öltözködési kód tiltja a nyitott blúzmodelleket. Ebben az esetben egy széles vállrésszel rendelkezett.

Különböző nyomatok és minták díszítik a mindennapi modelleket. A széles nyakú vagy stand-up gallér, egy mély nyakkivágás vagy blúz, minden gombhoz nyomva, örömmel fogadja a leginkább divatos divatokat.

baszkok

A baszk derékvonalral kiegészített blúzok vésett alakot mutatnak. A női mellkashoz illeszkedő blúzok a mellkasra és a derékvonalra összpontosítanak. Ezek a modellek harmonikus tandemben vannak, ahol ceruza szoknya vagy vékony farmer van.

A karcsú lányok illeszkednek a finom vékony szövetekből készült modellekhez. Azoknál a nőknél, akik el akarják rejteni a hibákat, a baszk modelleket egy darabból készült, karcsúsító anyagból készült hosszú ujjú.

Gallérral

A galléros blúzok megszorításokhoz és klasszikusokhoz kapcsolódnak. Azonban a tervezők távolodtak a szabványoktól, mindenféle nyakörvet létrehozva, ami ezt a stílust egyedülállóvá teszi.

A széles csípő lányok számára ideális egy galléros galléros blúz. A nyakörv kiemeli a hosszú nyak szépségét. A blúzon levő gallér egyaránt arányos lesz.

Nyakörv nélkül

A gallér nélküli modellek széles körben használják a divat összes nőét, mert segítségükkel megmutathatják a nyak szépségét.

Ujjatlan és galléros stílusok hasonlítanak a tetejére. Kollázs nélküli blúzok viselhetők az irodában, és kiegészíthetők ragyogó kiegészítőkkel és elegáns estélyi íjhoz használhatók.

A klasszikus variációkban népszerűek a gallér nélküli, hosszú ujjú, laza illesztésű stílusok.

Rufflákkal

Egy piszkos kép létrehozásához elegendő, ha egy blúzot helyeznek el a fodrokkal. A fodros csíkok a középső varrásra varrott szövetszalag, amelynek szélei összeállnak.

Bármilyen korú nőknek nem szabad megtagadni magukat e dolgok viselésében. Azonban érdemes emlékezni a szabályra: minél idősebb a hölgy, annál szerényebb a fodros.

Rugalmas szalagon

A rugalmas szalaggal ellátott blúzok segítenek a nőknek az alak érdemére összpontosítani.

A vállon elasztikus blúzok alkalmasak egy romantikus nyári megjelenésre. A mellszobor rugalmas elasztikus modellek egy kicsit nagyobb mellet hozhatnak létre. A deréknál a rugalmas test lágy kontúrokat hoz létre, és az arányt is arányosvá teszi. Egy rugalmas szalag a combokon elfedi a tökéletlen hasat.

Fodrokkal

Az olaszországi pódiumokhoz pulóverek kerültek. A híres shuttlecocks a Carmen blúzján még mindig népszerűek.

Az irodai stílusban a shuttlecocks a vállvonalról a derékvonalra költöztek, egy baszkot alkotva. A romantikus képért a tervezők díszített ujjakat díszítettek.

Fűzővel

Az egyik legszexisebb modell az, ami a fűzőnek néz ki.

A fűzővel ellátott modellek nyílt dekoltázsterülettel rendelkezhetnek, és egy monoton, rugalmas anyagból készülnek, amely jól tartja az alakot.

A blúzra és a fűzőre külön-külön hasonlító modellek egy felső, szabadon vágott és egy dekoratív szegélyekkel és horgokkal díszített alsó részekkel rendelkeznek.

"Zseblámpák" ujjak

Az ujjak "zseblámpák" a vállon vagy a csuklón vannak kialakítva.

Az ilyen modellek kiválasztásánál érdemes emlékezni az ábra jellemzőire. A teljes karral rendelkező nők hosszú ujjú ruhákat engedhetnek meg. A vékony lányok számára az ujjak bármelyik hosszát és nagy részét illeszthetik.

Vízszintes hajtogatással

A vízszintes hajtogatással ellátott blúzok az egész modellnek kiemelkedő hangsúlyt kapnak. Ennek az eredeti dekorációnak köszönhetően a blúz fényes lesz a legegyszerűbb változatban.

Az egydarabos ujjú blúzok pólók és gallér nélküli modellek formájában összhangban vannak a vízszintes lapokkal.

A modellek ideálisak a karcsú lányok számára. A vízszintes hajtogatások a közvetlen vágás kabátjával párhuzamosan kivétel nélkül minden lánynak megfelelnek.

stílusok

A nők szekrényében található ritka dolgok sokféle módon büszkélkedhetnek a tartózkodásukkal. A blúz az ellentétes stílusok eleme lehet.

klasszikus

A modern, klasszikus blúzok egy alapszínű ing. A klasszikus gallérok egyenes vagy felszerelt vágással kombinálva kifinomultak minden női alakhoz.

A klasszikus blúzokat szoknyákkal és nadrágokkal, valamint rövidnadrágokkal kombinálják, ha könnyű anyagból készülnek.

iroda

Az irodai stílus a klasszikus folytatás. A modellek nem tartalmazzák a fényes elemeket. Népszerű modellek gallérral és anélkül, a gallér jelenlétével és hiányával.

Az anyagok irodai stílusa értékeli a természetességet. A pamut, a selyem és a viszkóz modelljei szövetségesek lesznek, hogy megfeleljenek a ruházati kód követelményeinek.

egyszerű

A "könnyedség" mottója által létrehozott blúzok lágy vágással rendelkeznek. Még a hosszú ujjú testek is súlytalanok.

Rugalmas megjelenésű, ujjú "zseblámpákkal" vagy klasszikus modellekkel ellátott blúzok alkalmasak a könnyű megjelenésre, ha lélegző anyagokat használnak, amelyek nem korlátozzák a mozgást.

nyár

Nyáron a blúzok úgy lettek kialakítva, hogy könnyebbé tegyék a képet, és ugyanakkor alkalmasak legyenek egy irodai stílusra. A természetes szövetek modelljei a lehető legjobban megbirkózhatnak ezzel.

A széles vállterülettel rendelkező stílusok a divatos megjelenéshez jönnek létre. Az aszimmetrikus modellek a farmer rövidnadrágok és a mini szoknyák stílusos kiegészítői lesznek.

este

Az esti blúz versenyezhet a leglátványosabb ruhákkal, ha természetes selyemből készülnek, és természetes fényekkel szikrázhatnak. A csipkével díszített modellek romantikát és gyengédséget adnak az esti órákhoz.

Még egy szigorú klasszikus blúz is lehet, ha világos kiegészítőket ad hozzá.

Egy fél számára

Az ujjatlan blúzok mély dekoltával vagy merész fodrokkal harmonikusak egy fiatalos képen, ha fényes nyomatok vannak. Különösen népszerűek az állatokkal készült rajzok.

A sifon fehér blúz állványos ujjjal ¾, kombinálva farmer rövidnadrággal, meghódítja az összes táncparkettet. Elég, ha a csomót a derékban kötjük össze, és a modern kép elkészül.

Esküvő

A lányok számára, akik értékelik a kényelmet és kényelmet, a blúzok különleges alkalmakra alkalmasak.

Az ilyen alkalmakkor viselt blúzoknak tükrözniük kell az ünnep hangulatát. A szöveti textúrában gazdag fodros és floppes lesz a megfelelő döntés.

Kombinálja az ilyen modelleket a blúzoknak nyugodt fenékkel, például vékony nadrággal, élénk színekkel.

anyagok

Az anyagok blúzjai könnyen összezavarodnak, mert a típusuk hatalmas mennyiségű. A stílusok és anyagok disszonánsok lehetnek és összeillenek.

A pamutból

Pamut - a legnépszerűbb szövet a blúzok előállításához.Segítségével végezze el a klasszikus és a mindennapi lehetőségeket.

Ha a szintetikus szálakat hozzáadjuk a pamuthoz, a modellek rugalmasságot és jó illeszkedést érnek el az ábrához.

A pamut blúzok meleg időben is alkalmasak. Az ilyen modellekben a test lélegzik, és a szövet jól elnyeli az izzadságot.

kötöttáru

A kötött blúzok nagyon rugalmasak. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a kötöttáru szorosan vágott blúzokhoz alkalmas.

A modellek különlegesen puhaak. Gyakran egy fűzővel ellátott blúzhoz kötött ruhadarabot választ, mert az ábra jól támasztja alá.

A vágott

A tűzés kellemes tapintású, kopásálló tulajdonságokkal rendelkezik. A kapcsok előnyei közé tartozik a légáteresztő képesség és a nedvesség felszívódásának képessége.

Az ebből az anyagból készült blúzok örömmel élnek az élénk színek szépségével, mert az anyag nem fakul. Az ujjú és gallér nélküli blúzok, egyrészes ujjakkal és rugalmas elasztikus modellekkel gyakran pontosan a kapcsok.

Crepe de chine-tól

Crepdeshin a nagymama ládáiból jött divatbajnokságokba. Sűrű és jó minőségű, sok éven át képes kiszolgálni.

Ennek az anyagnak az estére blúzok találhatók, mert selyemfényű és szép anyagú. Az alkalmi megjelenés érdekében a modellek matt krepp-sifonból készülnek.

Batistától

A Batiste-t arisztokratikus ruhának tekintik. Az esküvői ruhák modelljeiben is használják, és az esti blúzok nem túllépték ezt a szövet oldalt.

A Batiste nagyon sűrű, de könnyű anyag. Az ebből készült blúzok virágmintákkal és szilárd monokróm színekkel készülnek. Az ilyen modellek ideálisak ünnepségekre.

A sifonból

A chiffon-blúzok nagyon népszerűek. A könnyűség és a súlytalanság nélkülözhetetlen a női szekrényben. A chiffon és a nyár egymással összefüggő fogalmak.

A sifon-blúzok mindennapos és irodai megoldásokhoz készültek.

Guipure-tól

A különböző áttört mintázattal ellátott, ragyogó blúzok a romantikus és az esti megjelenés szövetségesei.

A szövet átláthatósága és a csipke szépsége kényes és ugyanakkor tartós.

Selyemből

A legszomorúbb és kellemesebb a testhez a selyem blúzok. Ha természetes, akkor ez a rost is gyógyítja a bőrt.

A selyem blúzok alkalmasak az irodai, gyalogos és ünnepi alkalmakra. A szövet könnyű fénye és a szabad vágás egyszerűvé és csábítóvá teszi a képet.

Szaténból

Lágy drapériák és szatén csillogás lenyűgöznek. A selyem szatén lesz a legjobb anyag, mert nem elektrifikál, luxus megjelenésű és jól nedvszívja.

A szaténból készült blúzok szabadon vágva készülnek, és foltokkal és különböző redőkkel díszítettek.

A taftból

Tafta blúzok vászonból vagy selyemből készülnek. Mindenesetre ez egy nagyon sűrű, fényes fényű, tartós és gazdag textúrájú anyag.

Ebből az anyagból készült blúzok esti megjelenésre alkalmasak.

Jellemzők

A nyomatokkal ellátott blúzok saját viselkedési jellemzőkkel rendelkeznek. Vannak, akik alkalmasak a karcsú lányok számára, és némelyik képes az alakot az ideálisvá tenni.

Pöttyös

A pöttyös modellek bármilyen formájú nők számára alkalmasak. A karcsú szépségek, a keskeny kilátókkal, finom nyomtatással választható blúzok választhatók. A csodálatos formájú lányok nagyszerűek a sötét fehér alapon, klasszikus sziluettben, nagy fehérborsóval.

csíkok

Csíkos blúz kiválasztásakor ne feledje, hogy a vízszintes csíkok kötetet adnak, és a függőleges csíkok karcsúbbak.

Nem szabad elfelejtenünk a színt. Barna színű, fekete és fehér csíkokkal ellátott blúzok, valamint szőke - pasztell és sötét színek világos és világos csíkokkal.

Rajzolással

Blúzok, amelyek alkalmasak fiatalok számára. Kiegészíthetők különböző hosszúságú és sziluettű rövidnadrágokkal és szoknyákkal.

Az ujjak nélküli modellek, valamint az aszimmetrikus vágás tökéletesen kiegészíthető különböző mintákkal és aranyos mintákkal.

Drapériával

A puha drapéria szövetek nemcsak finoman áramolhatnak a bőrön, hanem gondosan elfedik a hibákat.Egy kis mellkasi blúz, drapériával, a vállterületről kezdve. A has és a csípő extra térfogata tökéletes blúzok, amelyek teljes hosszában függőleges borítékkal rendelkeznek.

Vízszintes hajtogatással

A vízszintes hajtogatások pontosságot igényelnek a formák formájával. A puha hajtások nem adnak hozzá térfogatot, ha egy egyszerű vágás tetejével egészül ki.

Virágos nyomtatással

A blúzon lévő virágmintát a színtípus alapján kell kiválasztani. A halálos megjelenésű barnák piros Pipacsokat és szőke - finom búzavirág motívumokat tartalmaznak.

A sötét háttéren ritka mintázattal rendelkező blúzok elhízott nők számára lesznek áldozatok. A többi díszes virágmintás végtelen.

Csipke

A csipke blúzok nagyon nőiesek és szexiek, azonban a teljes csipke termékek vulgárisak lehetnek. A blúz viselése során gondolja át a kabátokat és a kardigánokat, amelyek fedezhetik a ruha túlzott őszinteségét.

Mit válasszunk

Ha felmerül a kérdés, hogy mit válasszunk, jobb, ha inkább a klasszikus modelleket részesítjük előnyben. Kényelmes kombinálni velük bármilyen tartozékot, valamint különböző stílusokat.

A szabad vágás blúzjai mindenkinek megfelelőek, így nem lehet hibázni az ilyen vásárlás során. A modell tökéletes lesz, ha nem akadályozza a mozgást, kellemes a test számára, és lehetővé teszi, hogy a nő kényelmesen és magabiztosan érezze magát.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok