Férfi bársonyos jelmez

Férfi bársonyos jelmez

Egy férfi öltönyös ruhában mindig nagyon elegáns és bátor. Ez a szövet nemes, de ugyanakkor egy kicsit puha és finom. Sok fiatal szeretne viselni ezt a terméket felsőruházatként kora ősszel vagy késő tavasszal. A hűvös nyári vagy téli napon azonban ez a készlet nem lesz kevésbé stílusos és harmonikus.

A szövet jellemzői és előnyei

Bársony - pamutszövet, napsütötte, amely észrevehető hegekre oszlik. Ezt a szövetet gyakran viszkóz és néha szintetikus szálak adják hozzá. Ez pozitív hatással van a zsugorodásra és érdekesebbnek tűnik.

Először is ez az anyag nagyon rugalmas. A sűrűség ellenére jól alkalmazkodik az alakhoz. Ezenkívül nagyon tartós és kopásálló. A Velveteen öltöny sok éven át szolgál.

Meglehetősen alacsony hővezető képességgel rendelkezik, és még a puha anyag is szinte nem gyűrött. Ez a árnyalat jelentős előnyt jelenthet, mert nem sokan szeretik a vasalást. Ezenkívül ez a vászon nem ennyire könnyű festeni.

A bársony hihetetlenül kellemes a testhez és nagyon szép. Tökéletesen ötvözi a sok anyagot, kiegészítve azokat. A sötét készletek azonban összegyűjthetik a port, így meg kell tisztítani őket gyakran.

Divat trendek

Most már nemcsak a lakonikus, hanem a bozontos ruhák is divatban vannak. Ez a hír egyértelműen a nagy építésű férfiakat illeti, mert a sima sziluett vizuálisan képes beállítani az ábrát.

Különösen stílusos a nadrág egyenes vágása és ugyanaz a kabát. A vállaknak tisztán kell lenniük, és a csúcs hossza kissé a csípő alatt lehet. Ha a hegről beszélünk, akkor ebben a szezonban nem annyira terjedelmes mintázat. A csíkoknak alig észrevehetőnek kell lenniük, és a szövetnek magas halomnak kell lennie. Ügyeljen a microvelveta opcióira.

Az árnyalatoknál a sötét színek mindig díszítették a férfiakat. Sötétkék, mély zöld és csokoládé teszi az anyagot nemesebbé és kecsesebbé. A divatos mustár, a világosszürke és a szürke-barna árnyalatok frissítik a képet.

Ami a nyomatokat illeti, a bársonyos nem tetszik nekik. Ha még mindig esélyt szeretne venni, fordítson figyelmet a trendcellára vagy a szalagra.

Hogyan válasszuk ki

Szükséges a színezés és a forma meghatározása. A ruha nem mozdulhat le, túl rövid vagy hosszú. A kabátnak tisztának kell lennie, és tökéletesen be kell ülnie. Amikor próbálkozik, mindig próbálja meg mozogni, mert a jövőben ezt a terméket fogja viselni.

Ami a színt illeti, nemcsak a megjelenéshez, hanem a szekrény számos dolgához is alkalmasnak kell lennie. Gondolj bele, hogy ez az árnyék kombinálható-e a legtöbb ingeddel vagy pulóverdel. Ez nagyon fontos, mert akkor a vásárolt termék minden bizonnyal univerzális lesz.

Ne felejtse el ellenőrizni a ruhát a szabás minőségén. A varratoknak nem szabad egymáson áthaladniuk, és a tapadó szálak gátlástalan gyártót jeleznek.

A megbízható és jól ismert gyártókat előnyben kell részesíteni. Jobb egy kicsit túlfizetni egy dologért, mint egy szezonban.

Mit kell viselni

A stílusos ruhacsipesz nem tűnik olyan szigorúnak és pompásnak, mint sok irodai lehetőség. Nem igazán illeszkedik az üzleti stílushoz, így nem fog komoly munkát végezni. Azonban ingekkel, meglehetősen harmonikusnak és stílusosnak tűnik. Jobb, ha a pamut opciókat előnyben részesítjük egyetlen hangon. A nyakkendő nem mindig a legjobb barát, de sok az önmagától függ.

Nagyon szép, egy köpenyes dzsekivel kombinál egy jumpert és egy kis nyakkivágású pólót.Ezek lehetnek kötött vagy pamut. Ha diverzifikálni szeretné a képet, választhat egy csíkos vagy kockás nyomtatást ezekre a dolgokra.

A melegebb unió hozhat létre egy kasmír-gubancot. Érdekes lesz átfedni egy puha vászonnal. Ebben a szezonban ez a kombináció tekinthető az egyik legdivatosabbnak.

Ha felsőruházatról beszélünk, a bársonyos nem kedveli a sportfelszereléseket. Ez azt jelenti, hogy a kabát, az árok kabátja vagy a divatos báránybőr kabátja a legjobb.

Ami a cipőt illeti, egy nagy tandem egy mély árnyalatú brogokat vagy oxfordokat hoz. Ha a ruha elég vékony, akkor nézd meg a vekni vagy a velúr mokaszinokat. A kísérletezők megpróbálhatnak bársonyos öltönyt díszíteni cipőkkel egy sík platformon. A legfontosabb az, hogy ezek a cipők mindennaposak, nem képzések.

A hideg évszakban sivatagokat vagy chelsea-t lehet viselni. Az első lehetőség egy magas és tiszta csipke cipő, a második oldalon pedig egy kis rugalmas szalag.

Töltse ki a kép laconic táskáját. Most különösen népszerű "messenger" modell. Ha üzleti találkozóra megy, akkor egy kis, eredeti bőrből készült táska mindig stílusos lesz. Ha tetszik a nem szabványos kombinációk, figyeljen a bőr hátizsákjára.

Ami a kiegészítőket illeti, a ruha mindig kiegészíti a jó minőségű és drága öveket és az elegáns órákat. Jobb kalapot választani, amelynek kalapjai keskenyek, és egy kasmír kendővel is kiegészíthető.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok