Vékony farmer

Vékony farmer

A vékony sovány az összes divatista egyik legkedveltebb farmer modellje. A karcsú női lábak szorosan illeszkednek. De csak ilyen nadrágokat nehéz felvenni, hogy illeszkedjenek a testéhez, mert csak a teljes lábakat vastagabbá teszik, és a vékony, fiatal lányok hátránya lesz, ha túl keskeny csípőre fókuszál. Szóval ki a divatos vékony ruha?

Mi az

Először is, értsük meg, hogy melyek azok. Az angolról lefordított "vékony" jelentése "vékony". Skinny a legjobban alkalmas a vékony lányok számára. Az egyik leghíresebb modell, Kate Moss, divatba hozta őket. Ezek a farmerek a test teljes hosszában illeszkednek a testhez, illeszkedve a figura minden részletéhez. Alján minden bizonnyal szűkültek, így kényelmes cipővel viselni.

Hogyan üljön

A vékony farmer alacsony, közepes vagy magas lehet. Az átlagos leszállás minden korosztály számára univerzális, és minden nőnek megfelel. Ez az opció soha nem veszít jelentőséget.

A közepes illeszkedésű sovány választás soha nem veszít el.

Ha szeretné követni a legújabb trendeket - válasszon egy magas derékú modellt. Magas leszállás jó a húzott figurával rendelkező lányoknak. A kövér hölgyek veszélybe kerülnek az ilyen farmerekben nagyobb kinézetűek, különösen, ha könnyűek.

De néhány évvel ezelőtt az alacsony leszállással rendelkező nadrágok jelentősége csökkent. Őket főleg fiatal lányok vásárolják. De itt óvatosnak kell lenned. Alacsony derékú farmerre van szükség, ugyanazokat az alsóneműket kell kiválasztania, hogy ne nézzen ki a ruhák alól.

Sok lány is aggódik, hogy a farmer ilyen modellje kiemeli a borjú teljességét. Ha ez a probléma is aggódik, hagyja abba az úgynevezett „cigaretta” farmereket, amelyeket „vékonynak” is neveznek. Felülről nem különböznek a vékony, de alján nem szűkültek, és nem ragaszkodnak a borjúhoz. Így jól hangsúlyozzák a csípő és a fenék szépségét, de nem vonzanak figyelmet a problémás alsó lábakra.

Klasszikus vékony kell szorosan feszes fenék. Ha úgy gondolja, hogy ez a testrészed túl nagy, van egy egyszerű élethacked az Ön számára - vásároljon alacsony zsebekkel rendelkező farmert.

Ha a zseb szinte a csípő átmeneti szintjén van, akkor a fenék vizuálisan kevésbé terjedelmes lesz.

Ehhez? hogy ne veszítse el a farmer választását, és győződjön meg róla, hogy ülnek rajtad, ahogy kell, győződjön meg róla, hogy próbálja ki őket. Ha nem tudja kényelmes helyzetben rögzíteni a bőrt, vagy az öv fölött lógó hajtásokat hoz létre, akkor azonnal megtagadja a vásárlást, ahogyan ezeket a farmereket vizuálisan szeretné.

hossz

Mind a magas lányok, mind a túl rövidek gyakran problémát okoznak a nadrágjuk megfelelő hosszának kiválasztásában. Általában vékony jön a méret és a hosszúság standard kombinációja. Ha van egy atipikus alakja, akkor az Ön számára megfelelő nadrág lehet egy kicsit rövid vagy hosszú.

A rövid farmereket magas cipőkkel vagy csizmákkal lehet elfedni. Bár ebben a szezonban a rövidített nadrág nagyon stílusosnak tűnik, így elhagyhatja. Rövid farmernadrágok jól néznek ki magas sarkú cipővel és a boka körül. De sok divatos nő nagyon sikeresen kiegészíti íját és kényelmesebb cipőit vagy balettcipőit.

Ha a megvásárolt farmer túl hosszúnak bizonyult az Ön számára, akkor ne is kétségbeesés. Sok lány próbál túl hosszú nadrágot vágni vagy szegélyezni, de ne feledje, hogy ebben az esetben a hámlás hatása elvész, és a bőr rosszul néz ki.Ezért, ha nagyon kicsi vagy, akkor megpróbálhatsz olyan nadrágokat vásárolni, amelyek kisebbek és csak akkor vágnak le.

Az alacsony lányok vékony modellt is viselhetnek. A cipővel kombinálva az ilyen farmer nagyon divatos. A lényeg az, hogy egy olyan modellt válasszunk, amely egyformán jól illeszkedik mind a hosszúságra, mind a szélességre.

Mi a különbség a farmer vékony és vékony között

A vékony és karcsúak egymáshoz hasonlítanak, ezért gyakran összetévesztik őket. A különbség elsősorban abban rejlik, hogy szorosan illeszkednek a lábadhoz. Az első, mint már említettük, egy második bőrnek kell lennie.

A vékony modell lazább a vállakban. Sokkal könnyebb felvenni a számodra.

A vékony farmer vastag farmerből készül. A színek eltérőek lehetnek, de a klasszikus modellek világoskék és szürke színben kaphatók. A Slim jaggins is népszerűek, amelyek lefelé húzzák az alakot, így könnyebbé tehetik. Egy másik plusz az, hogy nincs villám- és szűk gombja.

Magas derékszögű

A magas derékú farmert részletesebben meg kell vitatni. Tudnod kell, hogy jól mennek. Bár ez a lehetőség a sportosabb tónusú lányoknál néz ki, ezek segítenek a tisztességes szex hibáiban a kövér nőknél. A farmer lefedi a kiálló hasat és a derék derékát, és legalább egy csupasz meztelen testet lát el.

A nagy illeszkedésnek köszönhetően rövid átkötőkhöz, vágófejekhez vagy vágott pólókhoz alkalmasak. Ha nem akar ilyen rövidített lapot vásárolni, egyszerűen töltse ki az ingét vagy ingét a farmerben. Nem lesz kevésbé lenyűgöző.

A stilisták azt javasolják, hogy monokróm felsőt válasszon, külön nyomatok és feliratok nélkül.

fekete

A klasszikus kék, stílusos klasszikus és fekete farmereket is figyelembe veszik. Biztosan nem veszít el, ha a ruhásszekrényében sötét színű, sötét színű nadrágot vásárol, kiegészítők nélkül. Ez a modell bármilyen íjba illeszkedik.

A vékony fekete farmer vizuálisan meghosszabbítja a lábát, kiegészítve a fekete boka csizmákkal vagy szivattyúkkal.

Egy stílusos, fehér ing, hengerelt hüvelyekkel hígítja az üzleti megjelenést, és a fényes felső rész segít elegánsabbá tenni.

A népszerűség csúcsán most szakadt farmer, és különösen - a térdben lévő résidőkkel. A karcsú lábakon nagyon stílusosak lesznek. Ha problémái vannak a súlyokkal, akkor kerülje a furatokat, mert az ilyen farmer nagyon szorosan illeszkedik a lábakhoz. És nem fogsz nagyon szépnek lenni.

Divatos farmer, feszes farmer

A farmer és a szekrény más dolgai kombinálásával biztonságosan kísérletezhet. A hivatalos stílusban és a mindennapokban egyaránt jól illeszkednek.

Tehát, hogy egy irodai látványos íjat hozzon létre, kiegészítheti a bőrt egy elegáns blúz és egy sima inget. A lábak vizuális meghosszabbítása segít a magas sarkú cipőknek. És hogy kiemelkedjen a tömegből, hígítsa fel a képet érdekes kiegészítőkkel. Egy kedvenc táskával fényes sál vagy elegáns ékszer lehet nagyszerű mód. Ebben a formában meggyőzni fogja a kollégáit, hogy nem idegen a stílusérzethez.

Alkalmi öltözékben kardigánokat, kabátokat vagy tunikákat választhat. Ha a számod messze nem tökéletes - az ilyen felsőruházat jól illik. Pulóverek és pulóverek, amelyek a comb közepéig nyúlnak, görbülékenyek, de nem fognak még nagyobbak és nagyobbak.

cipő

Ha nem egy magas sarkú cipő rajongója, nyugodtan kombinálhatja a vékony farmert balettcipővel, cipőkkel vagy olyan divatos oxfordokkal.

tornacipő

A cipők és a cipők segítenek Önnek, hogy stílusos megjelenést hozzanak létre a mindennapi sétákhoz. A kényelmes és alapfelszereltség felkeltheti azokat, akik sok időt töltenek az utcán, így mindenekelőtt kényelmet biztosítanak.

félcipő

A cipőktől eltérően az oxfordok formálisabbak lesznek. Ez a divatos cipő szó szerint használatba vett egy évvel ezelőtt. De a stílusos dolgok szinte minden ismerőse már megvásárolta a cipőgyűjteményükben.Az oxfordokkal ellátott Skinny-t szigorú kabátokkal és blúzokkal egészíthetjük ki, vagy egyszerűsíthetjük egy könnyű pulóver vagy rövid jumper kombinálásával.

Divat trendek

Illessze be a bőrt, mintha a második bőr, vékonyan nézne a női lábakra, nagyon szexi. Számos modern tervező gyűjteményeiben egyre népszerűbbek. Ezért, ha követi a divat trendjeit, és nem félnek a figurahoz illő ruhákat viselni, akkor a ruhásszekrényét vékony farmerrel töltse fel.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok