Piros rúzs smink

Piros rúzs smink

A vörös rúzs smink nagyon népszerűvé vált, miután Marilyn Monroe először megjelent a nyilvánosságban, fényes vörös ajkakkal. Ezután szó szerint minden lány megpróbálja megismételni a híres 50-es stílusú ikon sminket.

Jellemzők és előnyök

Sminkművészek Marilyn Monroe minden nap 6 órára tette sminkjét! Az arca minden részét felismerte, hogy az emberek ne legyenek közömbösek a képével. Még Monroe ajkai is egy szív-csillag alakú sminkművészek alakjában voltak, akik úgy vélték, hogy ez az űrlap beleszeretett bármelyik emberbe.

Általánosságban elmondható, hogy nem egy semmi, hogy egy csillag annyi időt töltött a sminken, mert a vörös rúzs egy alkalmazása több mint egy órát vehet igénybe, mit mondhat a többi sminkről. A vörös rúzsos smink nemcsak platinás szőkeeknek alkalmas, a csillagok között sok barnák és hajú, akik nagyszerűen vörös ajkakkal néznek. Ez az ilyen smink fő különbsége - univerzális.

Irodai hölgyek pirosra festik az ajkukat. Még a klasszikus make-up stílus is üzletszerű, és vörös ajkakból és fekete nyilakból áll. És természetesen ez a kép tökéletes lesz az esti sminkhez. Csak azt kell megjegyeznünk, hogy a vörös árnyalat nem tetszik a bőrhibáknak és a sárga fogaknak. Ha bármilyen probléma merül fel, akkor jobb, ha megtagadja az ilyen sminket. Különösen, ha nem vagy szerencsés a fogával - mások figyelmét maximálisan meg fogják érteni.

típusok

este

Esti smink vörös rúzsával a drámának többet fog adni, ami egy esti megjelenést igényel. Az ilyen alkotórészt Hollywoodnak hívják. A tökéletes smink a "Hollywood Wave" stílusával fog kinézni.

Nemcsak vörös ajkak használhatók az ajkakhoz, hanem fényes is. Nem rossz esti alkotó fog kinézni a sötét vörös rúzs.

A Scarlet ajkak kombinálhatók mind a fényesen festett szemekkel, mind pedig kis mennyiségű szem sminkkel Kim Kardashian stílusában. Ez a smink különösen alkalmas barna hajú és vörös hajú lányok számára. A helyes összetétel csak az alábbi szabályok betartásával alkalmazható.

Először elő kell készítenie az arcot. Ahogy fentebb említettük, a vörös rúzsos sminknek megfelelő bőrnek tökéletesnek kell lennie, majd a festéket és az alapot a sminkre kell felhordani.

Ezért az alapozás alkalmazása előtt jobb a bőrt a maszk alatt tartani, és hidratáló balzsamot felhelyezni az ajkakra, és fedőlappal fedni, hogy a balzsam jól felszívódjon.

Ezután lépésről lépésre tegye a következőket:

 1. A szemhéj és a szem területére rejtegető. Jobb egyszerre többféle rejtegetőt keverni: bézs és rózsaszín, így a smink természetesebb lesz. A folyékony tonert tónusos alapokra alkalmazzuk.
 2. Alapítvány alkalmazása. Nos, árnyékolja.
 3. Szükség esetén vizuálisan csökkenti a homlokát és az orrát, kiemelje az arccsontokat. Ezt sötét alapozással vagy bronzorral teheti meg.
 4. Alkalmazzunk pirulát a skarlátos rúzs színében. Használhatja a rúzsot, mint egy rouge-t, egy kis mennyiséget, megfelelően árnyékolhatja.
 5. Biztosítson mindent porral. Jelölő alkalmazása.
 6. Fésű szemöldök, távolítsa el a felesleges hajat. Emlékeztetni kell arra, hogy mindennek tökéletesnek kell lennie. Ezután alkalmazzuk a szemhéjfestékeket és rögzítsük őket viaszkal.
 7. Vigyen árnyékot vagy alapot az árnyékok alatt a szemekre. Piros rúzs alatt a legmegfelelőbb barna árnyalatok. Egy barna ceruzával hagyjuk a szemünket, és jól keverjük össze.
 8. Illessze a hamis szempillákat, tágasak és vonzóak lesznek.
 9. Vigyen fel egy ceruzát az ajak kontúr mentén. meg kell egyeznie a rúzs hangjával, célszerű ugyanaz a cég vásárolni, mint a rúzs. A ceruza árnyékolásához, a por ajkához. Vigyen fel egy vékony rúzsréteget. Ezt egy speciális kefével kell elvégezni, így a rúzs jól esik. Az ajkak porlasztásához ismét rúzsot kell helyezni, majd újra porozni. Blot az utolsó rúzsréteg szalvétával.
 10. Finom kefével és rejtegetővel el kell távolítani a dudorokat. Ehhez a folyékony rejtegetővel készült ecset az ajkak körvonalát vonja. Tökéletes esti smink kész!

nap

Napi sminkben fontos, hogy minimális hangsúlyt fektessünk a szemekre. A sminkművészek klasszikus iskolájában az ilyen alkotást üzleti vagy mindennaposnak nevezik. Ehhez csak a tökéletes hang, fekete szemceruza, szempillaspirál és vörös rúzs szükséges.

 1. Készítse elő az arc sminket is, mint az esti változatban. Használja az alapot, a por arcát. Jobb, ha nem használja a pirulát ebben a sminkben.
 2. Rajzoljon egy tiszta nyíl. Nem lehet árnyékolni. Egy tiszta vonalnak kell lennie.
 3. A szempillák fekete tintát alkotnak.
 4. Vigyen fel kontúrot az ajkakra és töltsük fel a rúzsot.

Ebben a make-up-ben jobb, ha nem használ fényes vörösbarna rúzsot vagy ajakfényt. Ideális - a szokásos vörös rúzs vagy matt.

A barnák bordó rúzsot használhatnak. A gyömbér lányok a legjobb, ha narancssárga árnyalattal rendelkező rúzsot választanak.

Hogyan válasszuk ki a kozmetikákat?

A vörös rúzsot bölcsen kell választanod: nincs olcsó analóg és festett festék. Scarlet rúzs, és hogyan kell a parfüm és fehérneműnek a legmagasabb minőségűnek kell lennie. Kiválasztásakor jobb, ha az alábbi szabályokat követi:

 1. Piros rúzs a sötétben maximalizálja a fogak fehérségét. A narancssárga és a barna árnyalat ellenkezőleg, vizuálisan a fogak sárgássá válnak, még akkor is, ha a fogak a szakemberek előtt fehérítettek.
 2. Sötét bőrön Scarlet rúzs fényesebb lesz, mint a fény.
 3. A rúzs textúrája szintén fontos. mint a színe. Fényes és fényes lesz az ajkai vizuálisan nagyobb, mint egy matt árnyék.
 4. Vásárlás előtt meg kell vizsgálnia annak minőségét. Smink művészek azt tanácsolják, hogy dekoratív kozmetikákat alkalmazzon az ujjaira. Ha a termék egyenletesen oszlik el a gördülő - rúzs esetében, ha pelletké alakul -, a dekoratív kozmetikumok lejárati ideje lejárt, vagy helytelenül tárolt.
 5. A rúzs árnyékának kiválasztásához a csuklójára kell helyezni, mint az alapítvány. Az elv ugyanaz: ha a rúzs elrejtette a vénákat - minden rendben van, akkor ezt a hangot.
 6. Jobb, ha azonnal kap egy ajakbélést. Egyes gyártók a rúzs vásárlásakor maximális kedvezményt kapnak. Ügyeljen a ceruza lágyságára. Minél lágyabb, annál könnyebb lesz árnyékolni. Szóval, az ajak sminket gyorsabbá és jobbá teszi. A ceruzát nem is érdemes megtakarítani.
 7. Nem szükséges külön vásárolni vörös matt rúzs. Lehetőség van egy vörös rúzsból készült matt készítésére is, ha a port ráöntik, vagy szalvétával nedvesítjük az ajkát.
 8. Nem érdemes megtenni Ugyanaz a rúzsfesték, mint egy barát. Minden lánynak ki kell választania a saját vörös árnyalatát.

Hogyan kell jelentkezni?

A vörös rúzs alkalmazásának technikája eltérő lehet. Minden sminkművész saját. Az univerzális lehetőség, amit a legtöbb szakértő választ, a következő:

 1. Készíts egy kis hámlást. Ehhez használhat egy fogkefét vagy egy speciális szerszámot a hámláshoz. Sok nő használ cukrozott mézet: óvatosan megtisztítja az ajkakat, és ugyanakkor táplálja őket. Szükséges, hogy az ajkakat a lehető leggondosabban masszírozza, hogy ne sértse meg a finom bőrt.
 2. Alkalmazzon ajakbalzsamot. Fedjük le őket ragasztófóliával vagy egy darab zsákkal. Tartsa fél órán át, majd vegye ki a keveréket, és dörzsölje meg a maradék balzsamot.
 3. Óvatosan rajzoljon egy puha ceruzával a vázlatot. Minél világosabb a kontúr, annál pontosabb lesz a smink.
 4. A kontúr árnyékolásához speciális kefével.
 5. Vigyen fel rúzsot, távolítsa el a felesleges szövetet. A természetes sminkeléshez a terméket ujjpárnákkal lehet felhordani. Az egyenletes alkalmazáshoz jobb, ha professzionális ecsetet választunk. Ha az ajkak legteljesebb színét szeretné, akkor használhatja magát a rúzsbetétet, és kozmetikákat is alkalmazhat vele.
 6. A por ajkak átlátszó por. Emiatt a rúzs a lehető leghosszabb ideig tart.
 7. Vigyen fel egy második réteg dekoratív eszközöket. Ezt az ajkak közepétől a sarkokig kell megtenni.
 8. Távolítsa el a felesleges kozmetikumokat egy papírszalvétával.
 9. A rejtegető körbefogja az ajkakat hogy a kontúr a lehető legegyszerűbb és legtisztább legyen.

Sminkművészek titkai

A híres sminkművészek sok piros titokzatos titkot ismernek, így a hollywoodi hölgyek mindig nyilvánosan megjelennek a tökéletesen festett vörös ajkakkal. Íme néhány a tökéletes híresség-smink titkai közül:

 1. Sok sminkművész nem használ ajakbélést. Sőt, néhányan közülük ezt sok nem szakembernek tartják. A ceruza helyett a szakértők rejtegetőt használnak, amelyet az ajkak kontúrja mentén használnak, ami az ajkak rúzsát a lehető legegyszerűbbé teszi, és ha túlmutat a kontúron, a sminkművészek több rejteget használnak. Ezért a csillagok vörös ajkai a lehető legtermészetesebbek.
 2. Nagy ajkú modellekhez szakemberek sötétkék árnyalatait választják. Szemléletesen látják, hogy az ajkak kisebbek, így a smink olyan harmonikus.
 3. A sminkművészek megtiltják modelljeiknek az ajkak tömörítését közvetlenül a dekoratív eszközök alkalmazása után. És pontosan ezt csinálják a legtöbb lány rúzs alkalmazása után. Tehát a szerszám leereszkedik, és egy szép ecsetvonás alig észrevehető.
 4. A csillagok soha nem látják a rúzs evés hatásátmert a sminkművészeik egy speciális bázist használnak. Hála neki, a szerszám sokáig tart, és nem eszik le étkezés után.
 5. Egyes szakemberek egyáltalán nem használnak vörös rúzsot. Csak scarlet ceruzát használjon. Az első réteg kozmetikai termékek alkalmazása után több rétegben fedik le az ajkakat, valamint promakivayut ruhát és port. Ebben az esetben a fő dolog az, hogy dekoratív eszközöket használjunk csinos érintéssel, különben a smink elmosódott lesz.

Gyakori hibák

A fő hibákat, amelyek csúnya sminket eredményeznek a skarlátos rúzskal:
 1. Nem választhatsz árnyalatot csak azért, mert mi igazán tetszett. Minden megjelenési típushoz illik a színéhez. Például, a szőke megfelel a klasszikus változatnak, barnáknak - sötétebb színek, pirosnak kell választania a rúzsot narancssárga árnyalattal. „Meleg” lány (kék szem, arany haj, őszibarack színű bőr) meleg vörös árnyalatúnak felel meg. "Hideg" (fehér bőr, hideg hajszín, szürke vagy hideg barna szemek) választani kell hűvös árnyalatokat.
 2. Ne figyeljen a tökéletes hangra. Ezt a cikket már megemlítették, de nem lesz szükség felidézni. A vörös nem szereti a hibákat. Ha egy lány zúzódása van a szeme alatt, és az ajkát pirosá teszi, akkor háromszor észrevehetőbbek lesznek. Nehéz elképzelni, mi fog történni a pattanásokkal és a bőr szabálytalanságával.
 3. Ne fordítson figyelmet az űrlapra. A vékony ajkakkal rendelkező lányok nem helyezhetik el a piros dekoratív eszközöket, még vékonyabbak is lesznek. Még a fényesség sem teszi az ajkakat vizuálisan nagyobbra.

Töltsük fel az ajkakat vörös rúzskal - a következő videóban.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok