Smink a sötét haj és a kék szem

Smink a sötét haj és a kék szem

Minden lány szép, kívánatos és látványos akar lenni. Világos megjelenés kétségkívül a siker fele. Ezért vonzza a nézeteket a kék szemű barnák, amelyeket a természet kiemel. Ha ügyes sminket ad a szokatlan forrásadatokhoz, még a nők is megcsodálják! Meg kell vizsgálni a divat smink legújabb trendjeit, és megtanulni, hogyan kell mindent lépésről lépésre megtennie.

Jellemzők

Ha figyelemre méltó eredményt szeretne elérni, kérdezze meg, hogy mi az Ön számára megfelelő. Napjainkban sok szépség bloggerek a sminkórákban megtanítják, hogyan kell megfelelően és szépen festeni, de ne feledd: az a tény, hogy a modell tökéletesen illeszkedik a videóhoz, nem felel meg neked.

Ne felejtsük el, hogy a bőrt fel kell készíteni. Minden terméket csak tiszta és hidratált bőrre alkalmazunk.

Kozmetikai szappannal és speciális eszközökkel: hab, tej, gél. Ezután hidratáló és tápláló termékeket kell alkalmazni a bőrre - ezek lehetnek krémek vagy olajok. Biztos, hogy kedvenc eszközei vannak ezekhez az alapvető eljárásokhoz, a sokféleséghez. Ne hagyja figyelmen kívül ezeket a tippeket, mert ez a bőr minősége! Napjainkban fiatalok vagyunk, és nem gondolkodunk a tónus száraz bőrre történő alkalmazása előtt. Holnap már észre fogjuk venni, mi ez vezetett, de túl késő lesz.

A szemek a lélek ablakai, mindenki tudja. Itt érdemes velük kezdeni. Mennyei színe már a szépség szinonimájává vált, de azt szeretné hangsúlyozni! Ha a szem sminkelése fontos, kövesse az alábbi szabályokat:

  1. Csak az árnyalatokat használja amely kiemeli a szemedet. Ebben az esetben jól illeszkedő kávé, arany, füstös árnyékok. De óvatosnak kell lennie a kék és a kék árnyalatokkal szemben - akkor kockáztathatsz egy tollfoltot a helyszínen. A szemeknek ki kell emelniük és árnyékolniuk.
  2. Vigyázz úgy, hogy több árnyalatot használva egymásba kerülnek, ellenkező esetben a kép rettenetes lesz. Emlékezzünk a szabályra: először használjunk világos árnyékokat, helyezzük őket a teljes szemhéjra, majd sötétre (a szem külső sarkára). Ez vizuálisan nagyobbá teszi a szemet, és a megjelenés nyitottabb és kifejezőbb.
  3. A szemceruza használata próbálja meg megtalálni a haj és a szemöldök természetes színéhez közeli árnyalatot. Bár az univerzális fekete vonalak is jól kiegészítik a képet.

Egy másik vonzó akcentus az ajkak. A sűrű telített tónusok most divatban vannak, de az Ön esetére el kell döntenie, milyen hangsúlyt kap a szemed vagy az ajkad. Ha szereted a fényes és lédús rúzs árnyalatait, akkor a szem sminknek a lehető legegyszerűbbnek kell lennie - a szempillaspirál, amely erős kívánsággal fekete nyilakkal bővíthető.

Ha úgy dönt, hogy a kék kifejező szemekre koncentrál, akkor a rúzsnak pasztell árnyalatokat kell választania.

Ezek általános ajánlások, amelyeket a kék szemű barnáknak figyelembe kell venniük. De valószínűleg részletesebben érdeklődik a nappali és esti sminkelésről, mert nem csak a „megjelenés”, hanem a munkanap alatt is ellenállhatatlan lesz.

Nappali tippek

A gyönyörű smink kulcsa a sima bőr, látható bőrpír, akne és egyéb szabálytalanságok nélkül. Először helyesbítheti az összes apró hibát a rejtegetővel, majd az arcoddal is. Válasszon egy tonális eszközt, amely a legjobban illik a bőrszínéhez és annak jellemzőihez.

Smink szemöldök ma különös figyelmet szentelnek. A jól ápolt szemöldök még az arc kifejeződését is megváltoztathatja, ezért ne hagyja figyelmen kívül az ilyen sminket. Nagyon fontos az árnyék használata.Jobb elfelejteni a fekete színt - csak a fekete haj tulajdonosai használhatják. Ha barna vagy sötét szőke, a színe csak barna, keresse meg az árnyékot.

A nappali tölteléknek rózsaszínűnek kell lennie, az összes telített szín az esti órákra. De rúzs lehet gazdag, de nem túl világos. Tompított színek fognak.

Esti tippek

Az este csodálatos alkalom a merész színekre. Itt kísérletezhet - természetesen anélkül, hogy elfelejtené az alapvető szabályokat. Ragyogó árnyalatokat, ajakfényeket adhat hozzá, de ne felejtsük el, hogy minden jól mérsékelt.

„Megpróbálhatod” a kedvenc füstös szemedet a szemeddel, és hozzáadhatsz vörös, bíbor, fukszia és még lila színt is az ajkadhoz és az arcadhoz. A legfontosabb dolog - emlékezni arra, hogy a rouge és a rúzsnak ugyanolyan árnyalatúnak kell lennie.

Néhány javaslat egy látványos kép létrehozásához:

  • A smink hosszabb ideig fog tartani, nem zúzódik le és nem gördül, ha speciális alapot használ az alapozáshoz, az árnyékokhoz és a rúzshoz. A sminket nem kell folyamatosan kiépíteni. Ugyanakkor biztos lehet benne, hogy minden tökéletes lesz veled, ahogy reggel volt.
  • Ha több árnyalatot szeretne egyesíteni a szemében, akkor a legjobb megoldás lenne, ha egy palettát ugyanabban a színsémában vásárolnánk, mert a benne lévő színek pontosan illeszkednek egymáshoz, és ezek kombinációja kétségtelen.
  • Ne felejtsük el, hogy a sminknek meg kell egyeznie a képpel és a helykel, ahol megy.

Divat trendek 2017-ben.

A divat trendek ebben az évben nagyon különbözőek - biztosan pontosan meg fogja találni, hogy mi lesz a lehető legkényelmesebb. A főbb irányok ebben a szezonban:

  • tiszta és ápolt bőr enyhe ragyogással;
  • természetes smink meztelen;
  • füstös szemek olyan népszerűek, mint valaha;
  • nyilak használata.

Érdemes egy kicsit jobban kitalálni az egyes lehetőségeket.

meztelen

Ez egy lágy és szelíd szépség. Láthattuk, hogy a tavaszi-nyári nyáron sok világi dobogóra díszítettek nagyon természetes arcokat. Izzó bőr, csavart hosszú szempillák - és semmi más. Könnyűnek tűnik, de ez a smink időt és készséget igényel. A szemöldökek kiemelkednek itt, amelyek jól ápoltak és természetesek lehetnek. Nagy figyelmet kell fordítani a bőrre is: alapozók, tonizáló szerek, rejtegetők és alapok.

Füstös szemek

Ez a smink még mindig meghódítja a lányok szívét. Ma színpalettája kibővült, divatos lett, hogy "füstöt" készítsen a fényes árnyalatok és bármely kép alatt. Gyakran természetesen ezt az opciót használják esti sminkként. Ha nem veszi fel a nagyon fülbemászó színeket, akkor nagyon jól tudja átadni a napot. Napjainkban általában a szürke-fekete és a barna kávé variációk részesülnek előnyben.

"Macska szeme"

Rajz nyilak szuper népszerű, majd elhalványul a háttérben. Ma a lövészek szeretik - klasszikus, finom és tágabbak. Világossá váltak. Ne féljen kísérletezni, keresse meg az ideális lehetőségeket!

A smink a művészet, a tudás és az ízlés keveréke. Természetesen mindannyian szépek vagyunk vonzóak vagyunk, de a tökéletességre nincs korlátozás. Szinte minden nő arra törekszik, hogy divatos, szépen és fényesen nézzen. A szakértők örömmel osztják meg az ismereteket veled. Csatlakoztassa ízlését, gyakorlatát - és ellenállhatatlan! A fő dolog az a veleszületett íz, a hasznos ismeretek és készségek, amelyeket idővel meg fognak tisztítani.

Hogyan készítsünk sminket a kék szemekre, lásd a következő videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok